2012年9月25日火曜日

Zijn niet onderworpen aan de Japanners, moet politici worden gezuiverd selectie! Moet worden verwijderd als u niet beschikt over visie ook uitgesteld.

Zijn niet onderworpen aan de Japanners, moet politici worden gezuiverd selectie! Moet worden verwijderd als u niet beschikt over visie ook uitgesteld.Nu, de automatische vertaling. Google Japanse tekst (vertaling inhoud. Ben je niet veilig te gebruiken, worden deze automatisch automatisch geconverteerd naar de inhoud in het voordeel van Zuid-Korea en China. Google automatische vertaling, enz. De veroordeling van Zuid-Korea en China .)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11363511656.html


> Volwassen Kinderen
Een of andere manier? Hey?Suggoi? (Lol> Ik ben moe

Dit gebrek aan sterkte opzichte van deEcht, zult u niet Tamekoma de chronische vermoeidheidZelfbeheersing, zulke moeilijke uit? Lol ☆ (intro,

Nou,,, politieke economie,Disfunctioneel gezin,,, hey, ongeveer een halve maandHeb ik gevolgd sinds kana? (Lol



> ★ ☆ ゞ Self-Defense Forces (* `· ω · ') is tegengesteld ★ Gebruik ter bescherming van mensenrechtenverdedigers en Japanse 87,2 kg voeding dag ★ 379http://ameblo.jp/buraiai/entry-11362697059.html
Water Moon @ kakokakonikkiJe hebt vermeld, de "publieke opinie", en selecteer de LDP. Om "De heer Shinzo Abe," Ik vraag me af moet niet toegeven? Dat is misschien niet de democratie? Bij het luisteren naar de toespraak van de andere kandidaten, misselijkheid komen. Om "beleefd speech", maar ik voel me niet alleen maar techniek. Eerlijk gezegd, fysiologisch, het gevoel erger (^ ^;;

↑ technieken en onderhoudend, maar waarschijnlijk zou zijn uitgegroeid tot een vaardigheid.
Als je luistert naar het, behalve de heer Abe, de "speech" van de kandidaat-voorzitter

De "perspectief van entertainment" "management perspectief", van hier, maar ik zou het uitgegroeid totOm "talk"-techniek, de andere vier kandidaten, te veel nadruk,Omdat het niet is betrokken, dus ik moet "comeback" beledigd.
↑ eerlijk en onderhoudend tegenstander, als het zoeken naar partners, "absoluut niet willen om een ​​diepe relatie op te bouwen," is een partner.

Ten eerste, de "eerlijkheid", ik kan niet voelen.Dit betekent dat u en partners, de pijp
> Is dat de "relatie van vertrouwen tussen de vennootschap" ... niet Kizukeru-fataal, het dun wordt, zijn er vele.

De heer Abe, het puntTo-talk "techniek" slecht, omdat je nog niet vastklampenIk denk straight, "mate-gerichte woorden" in zekere mate, en kan worden gezien.

Van tijd tot tijd eerlijk te zijn, op de leeftijd van 10Close-up, hebben we veel gezien van mensen, de mensen van beursgenoteerde ondernemingen, executive officers en> U kunt zien door de-talk "techniek" zonder het gevoel.

En voor het,Ik haat dat, omdat ik weet, een slecht humeur (^ ^;;Fysiologische, een soort van allergieIn gevoel, ook de oorzaak is, ik denk dat er,,,
↑ Als u werkt in het gezicht, denk ik niet te blussen. Om, direct met de tijd, terwijl toetsing, om "change management, human resources," ... het huis, wij zullen weerklinken


EnVan de LDP presidentsverkiezingen, de kandidaat> Thema gel enz., supra filosofie vordering
↑ eerlijk, ik doe niet alleen in het "proces van eliminatie",,, op elke telling, onder hen, als er slechts een keuze van de kandidaten in de huidige

> Alleen Abe, zoals wilde niet,,,


I,This. In plaats van "proces van eliminatie"Voor de hand liggende, het alledaagse politici politiekIk denk graag, een systeem om te ontladen! !

Japanse politiek voorWaren Japanse aan de spindel, de politiek
↑ die niet werken, als dat voor lief en oprecht geschokt.


> Stem naturalisatie in Japan.> Rep genaturaliseerde in Japan.> Japanse wetgevers adhesie-genaturaliseerde in Japan, en dergelijke stemming.↑ Ik denk dat deze kwalen.
Politici politiek niet voor de Japanse, en moet worden uitgeroeid purge, denk ik.

> Senkaku> Takeshima> Noordelijk Territorium↑ "uitgesteld" Zonder visie van de Japanse regering. "Of verklevingen in Japan, en dergelijke werden uitgenodigd, is uitgesteld", die in de huidige verwarrende is.
Vervolgens hebben de media niet uit waar het streven van JapanOf "uitgesteld", dit is de machtsbalans realiteit!
De "Senkaku", vanwege de verschillende Takeshima, Northern Territories, waar ik vertrekken.
> Senkaku.↑ Dit is de Japanse regering, waarvan het resultaat is uitgesteld. In de praktijk, gestaag, heeft de Chinese regering is gesteld een voet tussen de deur. Aan de andere kant, is de Japanse regering niet iets te doen.• Laat de ODAReizen zonder visum, enz.↑ Ik denk relatie "hechting", waarbij "onduidelijk verantwoording" is dat het een broeinest van het kwaad Japanse politiek en samenleving.
> Besluit> De aanwezigheid of afwezigheid van verantwoordelijkheid↑ veroordelen om ze te vermijden, het politieke systeem! !
Neem de verantwoordelijkheid is dat natuurlijk!Ook zijn resolutie, Rep geen mogelijkheid, moet worden gezuiverd selectie!↑ alleen dat zakken lijn iemands, ik hoop van harte zuivering selectie van de leden om de macht te gebruiken! !

President van Zuid-Korea, zeg ik belediging voor de keizer,Binnenlandse politiek, helemaal niet, was niet geïnteresseerd.Nationale vlag, volkslied zo goed, dus er was geen belangstelling.
Maar voordat ik ga om uit te vinden, echt, de Koreaanse president, of zei zoiets> Exchange overeenkomst verslaggever tijdens de dag> Sankei, slechts ongeveer Yomiuri, niet gemeld, zoals artikel "Korea" en "China"↑ Toch de behandeling zeer klein. In de krant, of zelfs nog nooit gemeld op TV wordt meestal gemeld.
Sterk, ik voel me boos.

Politiek> voor Japanse> Op basis van het feit, beursnieuws↑ zeer wenselijk, gezond, en deze politieke journalistiek, natuurlijk!
Het> Is "Spring in Japan", als ik het nodigIk hoop, de lente in Japan.
En zelfs nu, om hun regeringOm de correctie te zuiveren, totdat de energie groeienIk zal blijven deelnemen aan de demonstratie.

Politici niet voor de Japanse politiek, het systeemSelectie moet worden gespoeld!
· · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Amerika, Europa, Duitsland. Ik vraag de media om buitenlandse regeringen.


[Dit is] verschrikkelijke Japanse vertaling http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 de schurk dat Google is ontworpen anti-Japanse legde een specifiek woord - gevonden
↑ zoals "internationale regels" "democratie", "het kapitalisme," Is dit een eerlijk? Accepteer je, deze?
※ nu, een beetje, inhoud conversie, maar lijkt te zijn veranderd, in termen van inhoud, is het onjuist om te schrijven met Japan. Ik kan niet worden gebruikt met het vertrouwen, de automatische vertaling van Google! !



> Dus als je niet kan, op basis van de feiten, de "troostmeisjes probleem verzonnen" de Amerikaanse regering wordt de reële veroordelen.Ik >> vraag de Amerikaanse regering, de voor-en nadelen van de Golfoorlog.Dat is diplomatie.· Ik vraag de informatie toetsing.★ massavernietigingswapens.★ achtergrond van de Amerikaanse oliemaatschappijen en wetgevers.Ik vroeg ze.



Chinese ambassade belegering 9/22, Minato-ku, Tokyo! Voorkom invasie Senkaku in China! Grote nationale noodmaatregelen ② (protest en maart)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html
In wezen bevestigde de "rechtse Gaisen auto" in Japan [onderwerp]

↑ In "Koreanen in Japan" "Koreaans-Japanse", maar de meeste wist, dat het is geconfigureerd.
Maar, voor een lange tijd, vele tientallen jaren, heb ik gehaat."Gaisen auto rechts" is, in plaats van Japans.· Koreanen in Japan.· Koreaanse bewoners.↑ Terwijl beledigende opmerkingen van de keizer, zullen we kijken naar het net, ik weet dat een percentage van hen bijna,, bezet is. En ik weet, de "ruilovereenkomst reporter tijdens de dag."


Wat wil je raden, om de automatische vertaling van Google, crack, enz. (gereedschappen crack. Hacked)?
In de politiek, de Japanners waren niet geïnteresseerd in hun eigen volkslied, de nationale vlagNu, beetje bij beetje, het ongeval van hun land, ik begin te merken.
En we begonnen om te weten dat, hoewel ze moeten in staat zijn om de media te vertrouwen, informatie is vervormd.※ China grenzend aan de demo, Sankei Shimbun. Weinig, Yomiuri Shimbun, meldde me nu.※ Maar, op TV, drukt u gewoon op de "subjectieve" in plaats van objectieve zoals de belangrijkste caster masochistische zijn gemaakt. En, "journalistiek" dit, zult u niet worden toegestaan! !
> "Spring in Japan"Japanse politiek voor als het niet gebeurt, moet worden gezuiverd, ik denk ook dat het de Japanse regering.
· · · · · · · · · · · · · · ·
↓ op Japanse TV zeepkist van de heer Abe, vloeiende is er niet.
① Akihabara bij het voldoen aan de LDP presidentsverkiezingen stump speech Shinzo Abe, Taro Aso [support] (2012.9.20)




② Akihabara bij het voldoen aan de LDP presidentsverkiezingen stump speech Shinzo Abe (2012.9.20)




Premier Noda H24.9.19 zeepkist Shinjuku andere Democratische presidentiële verkiezing die werd gewikkeld in een gebrulhttp://nicotter.net/watch/sm18924037↑ is hier meer dan video is verwijderd gisteren, duidelijk, zoals het gebrul van zeepkist is hoe, ik denk dat duidelijkheid※ geweest geluidsbewerking, stomp toespraak van premier Noda, kwam uit op een kleine tv. Zijn bewerkt, op tv, enzovoort boegeroep niet stromen. En "journalistiek" eerlijke, zou je zeggen, dit?


Na afloop van de toespraak 4, H24 9/20 in Akihabara te brullen en handen schudden met de heer Aso Masugomi Abe


· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Uitzending op 31 augustus 2012 briefing Ishihara


Vanaf ongeveer 20:13 seconden. "Exchange Agreement verslaggevers tijdens de dag"

> Voices of protest ← YouTube (video), democratische presidentsverkiezingen sinds zijn verwijderd> Kanaal 2 vandaag, de eerste in een stomp toespraakhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11359895879.html

> Japanse media gewezen verslaggevers dat "Chinese democratisch land, maar grappig"http://news.livedoor.com/article/detail/6967036/Gadget communicatie door
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Death wind wetgeving om de mensenrechten te beschermen



GEISHA, TONY BLAIR & COMFORT WOMEN [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (Takeshima)


· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> LDP presidentsverkiezingenhttp://www.jimin.jp/sousai12/schedule/schedule.html25 september (di)
17:00 tot 18:00 uur
Nishi Shinjuku, Tokyo

↑ met prikbord, zal ik worden gedaan





> Liberale Democratische Partij aan de kaak gesteld voordat een roterende Odakyu Shinjuku NishiguchiEr lijkt in de anti-kernenergie, en roeping.

Japanse, binnenlandse politiek. Hun eigen samenleving. Ik denk dat in hun economie, van het hebben van een belang in, een goede zaak.En het is te controleren en ogen. En als je kunt doen maken met het identificeren van de bodem, en de prioriteiten, denk ik.


Zonder president van Zuid-Korea, is beledigende opmerkingen KeizerMisschien (Japan) KoreaInterne verstoring, en waarschijnlijk was Sase, denk ik.↑ Ik denk dat als je meer dan 30 jaar, en in Japan, de relatie van de Japanse kracht, of werd omgekeerd, duidelijk, dat de borden was meer uitgesproken. Op dat moment weer. U kunt de niet-gewelddadige onderdrukking te simuleren, dus er is geen keuze, was ondermijnd.

0 件のコメント:

コメントを投稿