2012年9月30日日曜日

Çin Komünist Partisinin zulüm 63 yıl [Shinjuku-ku, Tokyo]. ② yürüyüşü güneyinde Moğolistan gösteri katliamı protesto etmek. Katılım günlüğü.

Çin Komünist Partisinin zulüm 63 yıl [Shinjuku-ku, Tokyo]. ② yürüyüşü güneyinde Moğolistan gösteri katliamı protesto etmek. Katılım günlüğü. (Japonca English. Filmler. Metin)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html


Çin Komünist Partisinin zulüm 63 yıl [Shinjuku-ku, Tokyo]. ① katılımı günlük yürüyüşü güneyinde gösteri katliamı Moğolistan protesto etmekhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11366930567.html· Biz Çin'in saldırgan bir politika vardır, Ben, affetmeyeceğim! "Ben, affetmeyeceğim!"
-Böyle Çin'e ODA olarak, Japon hükümeti kaldırılacak! "Eski!"
Çin için, sadece işgal etmiş, ODA zararlıdır! "Bu zehirli!"
• bir azınlık etnik katliam Çin'de, bir ODA çıkar! "Dışarı almayın!"
· Ben Japon, Çin Southern Moğol tarafından darbe affetmeyeceğim! "Ben, affetmeyeceğim!"
· Ben Çin katliamla Japon, Tibet halkının affetmeyeceğim! "Ben, affetmeyeceğim!"
· Ben Çin'in Japon katliam Uygurlar affetmeyeceğim! "Ben, affetmeyeceğim!"
↑ Çin Komünist Partisinin zulmü 63 yaş üzeri [Shinjuku-ku, Tokyo]. ① katliamı güneyinde protesto yürüyüşü günlüğü Moğolistan gösteri katılın. Mi.
↓ Çin Komünist Partisinin zulmü 63 yaş altı [Shinjuku-ku, Tokyo]. Aldığımız katliamı ve broşürler protesto Mart güneyinde Moğolistan gösteri, bir basım olduğunu.
· · · · · · · · · · · · · · ·



Senin hakkında, biliyor musun?Ülkenin ne tür ... Çin?
Bölüm 120. yüzyılın katliamı sıralarken ● "Guinness"# 1. 90 milyon fazla insan Maoİkinci bir yer. 30 milyondan fazla insan Stalin'in3.lük. Hitler'in altı milyondan fazla insan (Yahudiler)4th. 2 milyon kişi üzerinde Hu Jintao
Çin'in liderleri, bu nedenle kesilen olmuştu! !Bu öyle korkunç bir ülke olurdu! !

Bölüm 3● Hiroşima nükleer hasar üzerinde46. ​​nükleer deneme Kapsayan yapılır, Uygurcada, 1.48 milyon insan maruz kalmaktadır.190 000 kişi onlardan öldü.Radyasyona maruz sekelleri, birçok Uygurlar hala yaşıyorlar.
● Tibet'te, 1.2 milyondan fazla insan katledildi edilecektir.6500 boyunca tapınaklar yıkıldı.Nedenleri Tibet'te yerleşmiş olması korkunç bir şey teşvik ederek Mixed, büyük bir Çinli sayısı yerine, ülkeler ve kültürler, kendisi şu anda gerçekleştirilmekte olan yarışı sönecektir.
● Hatta Moğolistan, Kültür Devrimi tarafından.16 222 kişi öldürüldü.87 188 kişi yetmezliği kalmıştı.(Çin hükümetinin açıklanmasından itibaren, bu kadar çok sayıda deney vardı)Şimdi 80 nüfusun% ve Han Çinlileri olduğunu.Kültür ve dil soydular üzeredir kadar Arsa ele alınacak, doğa, yok edilir! !
※ (ordu Komünist) Halk Kurtuluş Ordusu, ben dünya savaşı için bir ülke değilim, katledildi! Çok zalim! !

Demokrat Parti arkasında ● tezahür. Biliyor musun?Yerel seçimlerde * Yabancı oy hakları* Temel Hukuk göçmen uzaylı* Çifte vatandaşlık yasası* Çift soyadlarıGöç dil alan * 10 milyon kişi. Doğu Asya Topluluğu
Eğer şimdi bir şey yapmazsanız, ben onarılmaz Japonya bir sürü almak olacak!
Uygur dün, bu hızda, bu yarının Japonya olur.
· · · · · · · · · · · · · · ·


Bir panda ev konuşun.
Çin'de Sichuan Eyaleti ● kuzey kesiminde, başlangıçta "ülke" Tibet idi.Panda Bu bölgenin yüksek dağlarda yaşıyor. Çin 1959 yılından beri kendi şey Tibet vardır. Ben daha sonra "hayvan" Çin Panda beraberim.
● Tibet beri Çin için alınmıştır.Tibet halkının Çin tarafından zorbalık edilmiştir. Tibetliler, örneğin ve yukarı sabah kursu çocuklar ve geceleri uyku, Buda'ya dua arasında.Çin'de bir keşiş ve hoşlanmadığı ve dua ve tapınaklar. Çin'in kötü eller, Nobel Barış Ödülü'nü aldığı büyük rahibi Dalai Lama XIV, Kaçış, ben 52 yıl önce Hindistan Dharamsala kaçtı ve bir sürü insan.Çocuk 1.2 milyon kişi, yaşlılar, gençler, erkekler hem de kadınlar öldürüldü kadar 52 yıl boyunca, sonra Tibetlilerin çok, ve bir karanlık hapishane yerleştirilir.8.000 'den fazla tapınak zamanlar neredeyse moloz yığını haline geldi, de vardı.Çin bile zorbalık ve paradan tasarruf, Tibet birçok insan, ancak tapınak yeniden inşa oldu.
Internet üzerinde ※ Bir dev panda gördükten sonra, "Tibet sorunu" arama.
Panda Tibet bir hayvandır.
Derneği Parudenhttp://palden.org
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Baskı katliamı protesto için, Çin Komünist Partisi'nin 63 yıllık uzanır.Güney Moğolistan, yürüyüşü.(Birlikte, Güney Moğol, Çin, Japon protestolar!)
● Çin Komünist diktatörlük barış ve Asya kalkınma düşmanıdır.
Güney Moğolistan, hükümet tarafından Çin Komünist Partisi, için ● mücadele hapsedildi. Sayın Hada işkence gördü. Kadınlar Hochinfu Kaydet!
Bir protesto, Çin hükümeti, insan katliam Güney Moğolistan için uzun vadede.
2 sonuç, Çin hükümetinin toprak imha saldırgan bir politika tarımsal dönüşüm davet etti, ve kaynak sömürü, çevresel bozulma, Moğol göçebe hayatı geçimlerini yoksulluk yoksun hale geldiğini protesto etmek.
3, geleneksel Moğol kültürünün yıkılması, etnik temizlik politikasını teşvik etmek amacıyla, birleşme protesto etmek, okullar ve Moğolistan kapatıldı.
12 Eylül 4,1981. 31 Moğol öğrenci hareketinin yıldönümünü anmak için Çin Komünist Partisi hükümetinin saldırganlığına nüfus politikası Muhalefet. (Han yerleşim planı, artık azınlıkta Moğol insanlar!)
5, Çin Komünist Partisi işgali, ama yine de devam etmektedir önce güney Moğolistan yıllardır işgal kaynaklanan. Gibi, Tibet iyi bilinmektedir. Uygur. Senkaku Japonya'da Adaları, aynı zamanda Çin Komünist Partisi hükümetinin şiddet eylemini ve bu örneklerden biri için. Kullanıcı bu genişleme prensibi, işgali durdurmak edelim. Çin Komünist Partisi, barış ve Asya protesto gelişme düşmanları!
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Çin hükümeti tarafından, ezilen yürütüyorUygurlar Lütfen yardım edin!
● 1945On bin kişi Uygurlar 306,78 (76,40%)22, 24 Han on bin kişi (% 5,54)
● 2004On bin kişi Uygurlar 89,67 (45,73%)Han on bin kişi 780,25 (39,75%)



● kaynaklarını soydular edilmiştir.
● Bu bir nükleer deneme sitesi, pek çok kurban dışında."Wandering Lake" gibi, Çin'de ünlü Robunoru nükleer deneme sitesi oldu. Başka tedbirler tahliye yapmadan yaşamış sakinleri hemen yanında olmasına rağmen Inferred, nükleer deneme kez 46 yapılır, bir milyondan fazla radyasyon kurbanı ve dışarı çık Sen zorunda kaldı. Lokal infiltrasyon (UK BBC) kapsama tarafından belgesel film 50'den fazla ülkede karasal yayın mı, "İpekyolu üzerinde Ölüm", bir sansasyon oldu.
● iktidardaki Çin Komünist Partisi sonra, ancak, "Xinjiang", sekreteri Han Çin Komünist Partisi gerçekleştirildi olarak görev deney itibari baş Uygurlar yerleştirin. Gerçeklik bir "ilçe" Bundan çok uzağım olmasıdır. Ve bu işlemler geçmeden, "" terör "," bölücülük olarak etiketli böyle zalimce muamele itiraz eden terbiyeli dairesine gönderilir ve emek hapis zorlanıyor .
Japonya Uygur Derneğihttp://uyghur-j.org
· · · · · · · · · · · · · · ·


● gerçeğin alev rölesi, bize yardım edin.Japonya Delegasyonu Sekreterliği, Kutsal Dalai Lama, Tibet sürgündeki hükümet parlamentonun
● 2008 yılından bu yana, Çin'in güvenlik, ciddi olarak, birçok ölüm Tibetliler üzerinde darbe güçlendirmeye zorluyor, sayısız kişiye işkence yapıldı.



● Tibet sorunu çözmek için, Birleşmiş Milletler hitap edecek!İmza "hakikat röle alev", işbirliğiniz için teşekkür ederiz
BM kararı dayalı 1, görüşmek üzere bu kararın içeriğinin gerçekleşmesi için, Birleşmiş Milletler, siz yorulmadan çalışmak gerektiğini Tibet sorunu uyarınca 1959, 1965 ve 1961 yılında kabul edildi.
Kriz durumu 2 araştırmak amacıyla, Tibet'te devam, ben hemen bağımsız bir uluslararası kurum tarafından bir soruşturma heyeti göndermesi gerekir.
3, Tibet içinde Tibetliler, temel arzusu yerine getirildiğinde, böylece Birleşmiş Milletler, düzgün sorumlu olmalıdır.

Japonya Kutsal Dalai Lama agrega imzası (Tibet Evi Japonya) Delegasyonu Ofisihttp://www.tibethouse.jp/fot/
· · · · · · · · · · · · · · ·
Senkaku Adaları bir Çin topraklarında (video. Türkçe) değildir Neden beş Nedenleri



Iki özel konumu 2012 (Korean. Filmler. Türkçe. Takeshima) için Kore


· · · · · · · · · · · · · · ·
Eğer Masugomi Abe yanlı kapsama korumak isteyen insanların ruh Cry [altyazılı]


↑ Bu "öznel" benim kişisel.Çin Senkaku, yanlış bir katı çizgi herhangi bir aracı sınırında.Küçük ve Japon medyası tarafından Little, ben bölünmüş gibi düşünüyorum.
Sankei--YomiuriKüçük, burada ve şimdi bana rapor tarafından ↑ biraz, sanırım. "Yanlısı Çin görüş çizgisi", bu haber değildir.
Televizyon Kanalı muhtemeldir.Sadece. "Zihin teorisi. İdealizm. Kuramı duygu. Öznel Çin yanlısı" ve sunucu, spiker, fakat ana gibi görünüyor.Bakmak için, çok hasta olsun, ben gerçeğe dayalı değil.
, "Sağ", "okul" şahin "sağ"Bu ifadeyle, TV bilgi yönetim katmanı gibi görünüyor, Internet ve gazete görmüyorum.
Gazetecilik, sağlık, ve sanırım, tüm para akışı yayınlamak için bir görev ve sorumluluğu bulunmadığını, medya, tekrar düşünün.
Ve muhtemelen milletvekilleri, bakanları olarak iyi.Peki kendilerini, aileleri. Yaklaşık Santoshin yakınları Ranging.Bütün böyle, gibi şirketlerin maruz olmalıdır "yapışma arasındaki ilişki."> Yöneticiler ve memurlar, yıllık gelir. İçerik ve iş miktarını uzlaştırmak için.

GEYŞANIN, TONY BLAIR & KONFOR KADIN [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (Takeshima, konfor kadınları)



Konfor kadın kimliği kanıta dayalı


· · · · · · · · · · · · · · ·
> ★ ☆ ゞ Öz Savunma Kuvvetleri (* `· ω · ') insan hakları savunucularının ve Japon 87.3 kg beslenme günlük ★ 382 korumak için ters ★ kalkan
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11365058032.html
[Bu] Google'ın anti-Japon mühendislik edildiğini kötü belirli bir kelime koymak korkunç Japonca çeviri http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 - bulundu
"Uluslararası kurallar", "demokrasi" olarak ↑ gibi "kapitalizm" bu adil mi? Eğer bu kabul ediyor musunuz?※ güven ile, Google'ın otomatik çeviri kullanamazsınız.("Japon! Katliamı". Http :/ / jp.autoblog.com/2012/09/24/audi-distances-itself-from-chinese- Çin ABD Audi satıcıları eleştiri afiş koymak Ne çıktı. Google merkezi satıcı-ile-biz-must-extermin / ← Audi beyanı?)


Gerçeklere dayanan, bulamazsan> Yani, "Senkaku" sorunu ABD hükümeti adil kınıyor "konfor kadınları uydurma".Ben >> ABD hükümeti, Körfez Savaşı avantaj ve dezavantajları isteyin.
Bu diplomasi.Ben, bilgileri inceleme isteyin.Kitle imha silahları ★.ABD petrol şirketleri ve milletvekillerinin ★ plan.Onlara sorguladı.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> Japon yardım durdurmak için ... Omanuke haraç Çin "haydut" olarak ¥ 6000000000000http://www.zakzak.co.jp/society/politics/news/20120927/plt1209271125004-n1.htm↑ m kullanılabilir, "bakış açısı", (__) müthiş m teşekkür ederiz.
(Bir omurga olarak görmek girdi. Japonya Hükümeti ve "diplomasi" Eğer, başlangıçta plan yapmalıyım, teşekkür ederim)
Bunlar, "haber" normal aslında, ben görmek istiyorum.

Özür, "Ben Çin'de özür herkesin dilerim" olduğunu> Okul pirinç, 29 Eylül millileştirme Senkakuhttp://sankei.jp.msn.com/world/news/120929/chn12092903270001-n1.htm▼ Ben anti-Japon isyan şikayet hatta iş adamları gerçek olmadan konuşmak hayrete gibi televizyonda millileştirme Senkaku için özür diledi bazı okul pirinç "Çok güzel bir toplantı oldu" "Ben Çin'de özür herkes değilim." "Hain" Indecent ifadesi kullanılmaz, küçük bir alan şimdi beni ezdi yöneticileri hizip aynı olduğunu, Baş Kabine Sekreteri yuan Hiromu Nonaka ve hırsı 11 yıl önce LDP başkanlık seçimleri için teklifinizi yükseltmek için çalıştı Ama ben minnettarım.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> Sayın Hashimoto ... "ortak yönetim" de Kuzey Toprakları, Japonya Senkaku ve oy http://www.yomiuri.co.jp/politics/news/20120928-OYT1T00225.htm?from=main4 ← vatandaşlığa teklifin yüzdesi ise inceleme, Sayın Hashimoto tüm para akışını kınanmalıdır.
> Güney Çin Denizi http://news.livedoor.com/article/detail/6999296/ ←, örneğin Moğolistan gibi "kötüleşen ilişkilerin Japon yenilgisi ortak bir anlayış Çin kök komplo". Sen, Çin hükümeti kınadı olmalı! Mümkün değildir Hükümet, inceleme kınanmalıdır, bütün özel mülkiyet akışı!
Onurunu savunmak için ayağa kalk! Gün boyunca çatışma Çin kökenli Özsaygı - Gerçekten şeklindeki medya http://news.livedoor.com/article/detail/6999217/ ← Hana Bay, fakat demokrasiye, ya da bir "post bu",,, Batı dahil Japonya,,,, ve gazetecilik dahil,
Büyük gazetelerde pirinç> mali destek http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120929-OYT1T00408.htm?from=top durdurmak için ← ¥ 6000000000000 tam sayfa reklamlar "Çin Senkaku sorunu geliyordu ! Siz buna karşı, Japon tüm parayı gözden geçirmelidir! ! Çok fazla yapışıklıklar
> "Konfor kadınları" Japonya Kono Bildirimi http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120929-OYT1T00406.htm?from=main1 ← dolaylı eleştiri "Takeshima", Dışişleri Bakanı Kore gözden olmalı. Rakiplerinin tüm "para akışı"! Inceleme için! ! Kınama ve düzeltme! !
> ABD yetişkin desteğinden Dışişleri Bakanı · Destek isteği http://www.yomiuri.co.jp/politics/news/20120929-OYT1T00449.htm?from=main2 ← "cool Japonya ve Güney Kore'ye" sakin yanıtı "Takeshima Tüm gazetecilerin para akışını kontrol etmek için, "dedi
> Çin Oregon http://www.yomiuri.co.jp/atmoney/news/20120929-OYT1T00468.htm?from=main4 ABD Başkanı rüzgar çiftliği bir Çinli şirket rüzgar enerjisi "bekleme" nin satın alınmasıyla ilgili şirketlere Ben şirketler tarafından satın izin vermez karar
> Böyle Keidanren Senkaku http://news.livedoor.com/article/detail/6998505/ ← Amerikan gazetesi reklam gibi muhalefet üyelerine kadar Çin'de İngilizce gazetesi, tüm parayı "Diaoyu Adaları Japonya Steal" Sen akışını kontrol etmek gerek. Zıt anlamlı duvar görülebilir. Ayrıca, tabii ki, sorumluluk ve
> Neden, desteğini durdurmak için ekonomik güçleri desteklemek ... Omanuke http://news.livedoor.com/article/detail/6996594/ ← Japon haraç Çin'e ¥ 6000000000000 "haydut"? Bu miktarın yeniden maliyetleri çevirin! Japonlara karşı, para arka yıkamak gerek! Sağlamlığını olun! !
Gün arasındaki diplomatik ilişkilerin normalleşmesi> 40. yıldönümünü = 29 "kötü" Senkaku çatışmada - http://news.livedoor.com/article/detail/6996860/ ← gibi RKY destek olarak, gün boyunca sorumsuz, durdurulmuş olur. Ikinci sırada yer alan Ekonomik güç, ne yapıyorsun? Vergi dairesi buna karşı güçlerin mali plan araştırıyor!
> Başbakan'ın "uzlaşma" konuşmasında, Keidanren Keidanren http://www.yomiuri.co.jp/atmoney/news/20120928-OYT1T00189.htm ← eleştiri başkanı ve tüm para akışı. Tüm yayınlanmış olması gerekir, 5000000000000 ¥ akışını Çin destekler.
> 2.830.000 ¥ madencilik% 8,3 azalarak, tarım, ormancılık ve balıkçılık, sanayi tarafından, düşüşün en Konaklama endüstrisi ve içecek hizmet sektöründe ¥ 2.300.000,% 6,7 'lik bir azalma olduğu idi. ← memur. Bu özellikle öğretmenler, "40 ... http://news.ameba.jp/20120928-448/ ortalama maaş geçen yıl özel" bir maaş ayrılması gibi
> Çin savaş gemisi http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120927-OYT1T01157.htm ← ... Çin Senkaku kıyılarında savaş gemisi "hukuki sularda yetki" yerine JCG Japon karasularında sokulmuş ise bu MSDF yargı olduğunu. Bu özellik, yakın riski daha uzun bir risk dikkate alınmalıdır
> Çin, Noda idaresi sallamak? Japon grubu ile Çin ... ve ¥ 5000000000000 destek http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120928-OYT1T00318.htm?from=main1 ← 7 toplantı gibi Keidanren gibi ilişkilerin para piyasası tüm Sen ilkeleri belirlemelidir. Yükümlülüğü, sağlık
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> 9/17 [] Ben "Yamanote Satır Yakınlarında! Senkaku protect" Tokyo> demo gitti (Tatil Pazartesi) (yeniden basıldı kağıt dağıtım)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11357402477.html
Özgürlük veEkonomik ve kapitalizmDemokrasiFonksiyonları Siyasi ve sağlıklı

Kendi insanları bu, arananNerede, hükümetin herhangi birVe ben bir silah var, sanmıyorum

Japonya'da> Bahar> Çin BaharKore'de> Bahar

Ne zamanRusya> Bahar

Bahar Asya'daSen, bunu istediKimseye durdurma hakkına sahip değilsiniz, ama ben düşünüyorsanız

Ama kesinlikleAteşli doğru kendi halkına, ve ben, ben sanmıyorum

Şimdi, çeşitli gösteriler vb katılmaToplama ve bilgiler.Ve yatay bağlantılar, bilgi alışverişi.Birlikte çalışmaya, düşünmeye çalışıyorum, sanırım.

Eğer gördük bile, buBen endişeli, kelimeleri ve makaleler olduKendinizi, bulmaya çalışın lütfen.

Hatta, her şeyi inkar etmek, ne de yutmakHer zaman kendin ol, bulmaya çalışın lütfen.Yani, ve düşünüyorum, çünkü bilgi gözden olması.

> Yönetim ekibiŞirket, yönetimBunlardan, "Adalet (Felsefe ve kapitalizm)", vbBüyük ve sanırım katılıyor sanırım.

O kadarDevlet> Japonya> Çin hükümeti> Kore hükümeti ise yolsuzluk olmuştur

Ülke ekonomisi ve dünyaTedavül edilebilir Kurumları

O> Yönetim ekibi. Şirket. Yönetimi tarafındaOnlara göre, ben çalıştım.
, "Yönetim insan yüzü. Onların yönetimi" ülke korkanVe kendi hükümeti, hile, sahtekarlık, vb yolsuzluk,Biz yüz sürece, ben gidemem sanırım.

Bu nasıl olduğunuAsya hükümeti, ya da "yolsuzluk" olduğunu.

Siyasi ziyade kendi vatandaşları içinPolitika sadece politikacılar için, politikacılar yapmadım.
> Güç> Kişisel mülkiyetHer ülkenin Onlara göre, obsesyon, politikacılar.

Yolsuzluk, siyasi işlev, bir arıza neden.Ka yaşadığım kronik hale gelmiştir, yaymak ve yapışıklıklar.

Ülke çapındaTarihin ötesinde
> Değer, "süreci", gerçeği tarafından desteklenmektedir edilmiştirKendi hükümet, yasadışı, bizim yönetim ekibi, kadar şekil, için

Belki, az da olsaBen bağlı giderdim.Hükümetler için mi, bu, ancak bir "alaylı" olabilir
> Haberler
> İnternetOnların sayesinde, takım etrafında şirketler, bu hızla hizalanmış gitmek istiyorum.

> Arap BaharıAsya ve Arap, ama farklı eğilimNe kadar, bu "zaman ekseni" bunu ancak bilinmeyen miMütemadiyen, yol gereken bir şey var.

> Adalet, orijinal kapitalizmin ilkeleriÜlkenin geleceğikeder, yönetim tarafından, şiddetle düşünüyorumUfak ufak, "yön düzeltme" başladı.

0 件のコメント:

コメントを投稿