2012年9月23日日曜日

Çin Büyükelçiliği kuşatması 9/22, Minato-ku, Tokyo! Çin işgali Senkaku önleyin! Büyük ulusal acil eylem ②

Çin Büyükelçiliği kuşatması 9/22, Minato-ku, Tokyo! Çin işgali Senkaku önleyin! Büyük ulusal acil eylem ② (protesto ve yürüyüş) (Japonca fotoğraf ve metin)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html

Amerika, Avrupa, Almanya. Ben yabancı hükümetlerin medya isteyin.


[Bu] Google'ın anti-Japon mühendislik edildiğini kötü belirli bir kelime koymak korkunç Japonca çeviri http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 - bulundu
"Uluslararası kurallar", "demokrasi" olarak ↑ gibi "kapitalizm" bu adil mi? Eğer bu kabul ediyor musunuz?



Eğer, gerçeklere dayalı değil, eğer> Yani, ABD hükümeti adil kınıyor "konfor kadınları konu uydurma".Ben >> ABD hükümeti, Körfez Savaşı avantaj ve dezavantajları isteyin.Bu diplomasi.· Ben, bilgileri inceleme isteyin.Kitle imha silahları ★.ABD petrol şirketleri ve milletvekillerinin ★ plan.Onlara sorguladı.
· · · · · · · · · · · · · · ·
> Çin Büyükelçiliği kuşatması (Cts) 9/22 [], Minato-ku, Tokyo! Çin işgali Senkaku önleyin! Büyük ulusal acil eylem (protestolar ve gösteriler)http://www.ganbare-nippon.net/event/diary.cgi
Tarih ve ayrıntıları:22 Eylül 24, 2010 (Sat)District "South Park" Aoyama Büyükşehir demo 14 saat, 00 dakika ayarlamak(Exit 5 istasyonu "Nogizaka" Yedi-chome Chiyoda Roppongi, Minato)Mikawadai parkı demo ~ dönüş Aoyama Park 15 saat, 00 dakika(No: 27 4-chome Roppongi)Çin Büyükelçiliği önünde Sonra, protesto
※ Hayvanlar (ama olanları etnik ayrımcılık yasaktır) pankart getirmek※ bayrağından daha sınıf hoparlör bayrağı diğer üzme lütfen.
Sorular Sponsorlar:Japonya İyi şanslar! Ulusal Eylem KomitesiTEL 03-5468-9222http://www.ganbare-nippon.net/

↑ yaptım.
↓, aşağıdaki bir günlük katılım oranıdır.
· · · · · · · · · · · · · · ·


Buluşma noktası için, 20:02 civarında, ben gittim.Genellikle hemen, parkta, görmek asla bir bayrak ile doluydu.
Ama, "araba Gaisen hakkı" parkın çevresindeki alan olarak.Yüksek hacimli ve Savaş döneminden müzik akan, ben koşuyordum.※ Japon, bir sürü insan. "Araba Gaisen hakkı" için, ben bir isteksizlik var.(Çünkü, Japon halkının hayatında da normaldir. Sevmiyorum Birçok şekilde elinizle ya da omzuna bir çip ile çıkıp sadece kelimeler. Gözdağı verme veya zorlama olduğunu, birçok insan Japon sağcı Gaisen ifadesiyle kullanın Ben çok araba sevmediğim ediyorum.)
ABD hükümeti, hükümetler. Medya, bilmek isteyebilirsiniz.↓ ↓

Soruşturma, Kore Cumhurbaşkanı sırasında hakaret sözleri imparator, böyle bir şey gerçekten söyledin mi, Japon hükümetinin "Japonya'da oy vatandaşlığa içinde (danışıklı dövüş yapısı)" biliyorum. Ardından, televizyon, vb, Japon medyası, biliyordum, ve çok dökmeyen bilgiler.

Esasen Japonya [konu] yılında "sağcı Gaisen araba" yineledi

↑ Kore-Japon "Japonya'da Koreliler" "", ama en çok yapılandırılmış olduğunu biliyordum da.
Ancak, uzun bir süre, uzun yıllar, ben nefret oldum."Gaisen araba sağcı" yerine Japonca dışındaki vardır.Japonya'da · Koreliler.· Korece sakinleri.Imparatordan hakaret sözleri, biz net bakacağız iken ↑, ben onlara bir yüzdesi, neredeyse işgal olduğunu biliyoruz. Ve ben "gün boyunca değişim anlaşması muhabiri.", Biliyorum


Google, crack otomatik çeviri için ne tahmin yok, vb (araç çatlak. Hacked)?
Politikada, Japonca, ulusal bayrak kendi ulusal marşı ilgi değildiŞimdi, yavaş yavaş, kendi ülkelerinin kaza, ben fark etmeye başladım.
Ve biz onlar medya güven gerekir olsa bile, bilgileri tahrif edildiğini anlamaya başladı.
> "Japonya'da Bahar"Eğer önlem alınmazsa, bu tasfiye edilmelidir Japon siyaset, ben de Japon hükümeti olduğunu düşünüyorum.
· · · · · · · · · · · · · · ·


↑ Placard için
· Tiananmen Meydanı olayı.· Çin Senkaku yaklaşan bir gemi batar.· Tiananmen Meydanı olayı.Çin bir ülke değildir. Bir kolektif şiddet.• Çinli öğrenciler, yine de ¥ 15.000.000 aylık ödenen olsun?
· · · · · · · · · · · · · · ·


Merdivenlerin üst ve konuşma civarında, yaklaşık bir saat için, her şey olduğu gibi olduğunu.
O zaman.· Şartlar ve ırk ayrımcılığı, Boos, lütfen dur.• Japonca, lütfen protestoları gururu.• Çin halkı, ya da plastik şişe atıyor, ya da lütfen itibariyle isyan yok.Bazı yerlerde, bu tür bir şey, benim bahsettiğim olmuştu.Her zaman, onaylar ve alkışlar yükseldi.
※ "Sina insanlar", ben cevabı, Çince olmuştu. Her nasılsa, insanlar "Sina" için depolama var, bir yere de dönem "ayrımcılık", ben duydum, ben biraz direnç olduğu düşünülmektedir. Ama aksi halde, genellikle. Ben çok akılcı yürüyüşü olduğunu düşünüyorum.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
15 civarında. Konuşma bitti.İnsanlar yürüyüşe gidiyoruz, 5. satırda lütfen. Ile istendiğinde.Karışıklık olmadan, herkes sessizce, ben hat gitti.
Out park, en kısa sürede, ve Asya basın, pek çok kişi vardı.Ancak, demo Japonya, Çin ve Güney Kore'de değil, aynı zamanda birkaç bin insan artık, rapor edilmektedir.↑ ABD hükümeti, Alman hükümeti, ulusal hükümetler. Ne ulusal medya, ilahi ya bu?


Mart sadece bir kaç dakika içinde, başladıDenir • saflarına demo, erkekler ve "öğretmen" içinde, ses geliyorBazı insanlar fotoğraf çekmek, birçok aldım.
Ben de fotoğraf çekmek ister misin? Bir zamanlar, ben duydum.Suratıma blogunuza koyabilir miyim? Bir kere, ben sordum, bunu kabul edin edildi.Hepinize teşekkür ederim!
Mesaj Panosu,Tayvan halkı ve Japonya destekleyecektir.↑ bu el yazısı olmuştu.Teşekkür ederim.

Japonya, daha ziyade Asya ülkelerinde daha bir "anti-Japon eğitim" var.Ulus pro· ODA· Uluslararası öğrenciler (Çinli öğrenciler, pro-Japon ulusal uluslararası öğrenciler. Içinde, Sen Ayda 150.000 yen ödemeyi durdurmak için ödenmesi gerekmektedir!)Karşılıklı Ekonomik İşbirliği (örneğin peşin olarak Japon şirketleri, içinde)Ulusal ve anti-Japon. Için ülkenin anti-Japon eğitim, kaldırılması ODA. Kaldırılması takas. Böyle kaldırılması gibi sert birimi.
Ve,> AllyAmerikaAvustralyaVe Hindistan(Eğer ilgileniyorsanız. Inceledi olamaz, çünkü kolayca internette kendine bir bak lütfen.)
Devlet ve pro-Japon, müttefiklerinin,Daha, artırmak gerekir!
· KeidanrenJapon hükümeti↑ Japonya'da vatandaşlığa oy ve şiddetle ilgili yapışıklıklar, tasfiye hissediyorum. Biz sağlıklı işleyişi engelli olduğunu, kınıyoruz.
· · · · · · · · · · · · · · ·
Alternatif olarak, sütun 5, yaklaşık bir saat, ben Roppongi sokaklarında yürüdü.Polis, kaldırım organize edemiyor, bir sahne yok Boos, vs, ben genellikle düşünüyorum da biraz panik vardı, bir yürüyüş oldu.
Yol kenarında, bazen alkış oluştu.
Gayri resmi katılımcısı olmuştur Çin'deki öfke Senkaku Adaları, üç kadın Angry.
Yaklaşık 1 saat, yürüyüşü, bittiKüçük bir park içinde, birbiri ardına, protestocular gelmesi yapıldı.
Tuvalet Bitirirken yamaç, parkın girişinde alkışladı.
Slayt üstünden 30 dakika, konuşma bazı insanlar.Sonunda. Ben Çin Büyükelçiliği gherao taşındı ve yürüyüşe.
Biz onu koydu gibi pankart sandık söyleniyor.Boyun, tek mesaj kart dan aşağı doğru birlikte etkili olması amaçlanmıştır.↑ Ben, inandırıcı dürüst olamazdı. Ona göre herkes.
Ayrıca, bu zamanda,-Son olarak, "ama Çin Büyükelçiliği Çevre, insan ürünleri gibi, lütfen dur. Dari Japon, kirli şişeler, vb, vb Ama Boos atmak! Kızgınım, gururu lütfen zinciri bir insan olarak. Çin Büyükelçiliği çevreleyen, ancak Çin Büyükelçiliği de insan! onlar Sina insanlar görmeye geldim çünkü en, çevreler, ve o Japon olsun! 'll'm kızgın olmadan PET şişe ve ayaklanmalar, aksine, ve işte o! "gösterecektir yoktu.


Bir satırda sıraya beş sütun saflarına itibaren, Çin Büyükelçiliği yolun talimatı verildi.
Uzun rütbeleri, bir satır, ben takip ettim.
Beş Çin Büyükelçiliği, birinin önünde,Ben Çin Büyükelçiliği önünde geçti beriO zaman, vurmak, bir Japon gibi gururlu öfke gel lütfen. İşte oldu.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Along the way, ben biraz park Mart'ın olurdu.Acaba ne oldu? Ve ben inanıyorum.Organizatörler Hoparlörler-At bizim araba Gaisen hakkı olarak aynı oranda "Biz, son olarak, şimdi polise diğer protesto, böylece katıldı olmuştu. Siz arabayla vardı olduğunu Japonca gurur! Siz sağcı Gaisen aksine! yerine jeers ve şiddet, ve! "adlı akılcı bir gösteri yapalım.
Birçok kişi dinle.Sağ Gaisen var artık, ben rahatladım.
Arkanda insanlardan beklerken• "! ', Japonya'da Çin'de faaliyet gösteren bir şirket hatırlayın ll" ... genç, bir ses tarafından vuruldu, çünkü
• "! Ama iç talebi genişleterek" ... Ben konser oldu.
O zaman• "! 'Hatırlayın ll, Çin'de Japon vatandaşları" Gençlik ve sahip olduğumuz ses
Ben ... "Bu% 80 kendi kendine yeterlilik oranı var ... (amaç kendi kendine yeterlilik oranını artırmak için.)"




Yol boyunca, yukarı ve aşağı fotoğraf fotoğraf durumdur.Organizatör çoğunlukla konuşma dışında hoparlörler ile temizlendi Yani, ses kadar gider, orada değildi.


· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Neden burada, kutup Japon bayrağı uçanGibi ulusal bayrak kaldırıldı ve yönetti.
Olmadan "beşte biri" Japon bayrağı kaldırmak için başka Paul, gelen şikayet, çocuklar, dediğim gibi,Ben yandan, ulusal bayrak geri getirildi.↑ omuz asılı almış, sizi durdurmak için istenir, ve elinde olmalıdır, talimat olmuştu.
Acaba neden?Neden ki?Ne yanlış gidiyor?Bu omuz, ulusal bayrak baştan?
Kutup kaldırıldığında, çanta eşyalarını muayene edildi.
Sonra, biraz bekleyin, ben beş ayrılmıştırIki polis memuru aleyhine, Çin Büyükelçiliği kuşatması! Çin işgali Senkaku önleyin! Beş bir sütununa, göstericilerin büyük ulusal acil eylem yürümek oldu.Ön ve arka yüzü Doğru, "Bu, teşekkür ederiz. Bu beş" ve ben bir nod alışverişinde bulundu.
Nasılsa bırak, ben de bilmiyorumAşağıdaki insanlar göremiyorum nerede, ben alınmıştır.Sonra da bize ifade ve hareket edin ve doğrudan hareketYol boyunca, korkuluk de, kaplı olduğunu• "? Sonra ben merak ediyorum," ve inanıyorumPolis memurları Gönderen kimGözlerimi önce Çin Büyükelçiliği. Iddia bozuldu dedi ve sonraki kişi ile değiştirilir, şaşırdım.
"3", bize beş söyleyerek, ben bitmiş oldu."Elçilik" aksine, hayal etmişti, çok küçük bir giriş varBen şaşırdım, ben bitmiş oldu.↑ nükleer santral, ya da ben ikamet de elçilik ve muhtemelen daha fazla karşı protestolar olarak düşündüm çünkü.
Çin Büyükelçiliği önce kaldırıldıBir polis memuru 2 kişi, liderKüçük bir park için ben alınmıştır.
Ve üstünde bir bayrak vardı olanlar, küçük, sana söylemek zorundayım. Hepinize teşekkür ederim!
Bir insan, biraz ol, ben parkta izliyordum.Sandbox, vs, beyaz anne üç set, oynuyorlardı.
Hatta yaklaşık 15 dakika sonra da, protestocular, bu toplamak değil, çünküJapon bayrağı ayarlanmış olan kişi için,· Ne? "Orada kapatarak ya da bu gösteri sonrasında," Are ve duymakBen özellikle değilim.Ben çözünme iyi akışı korkuyorum? Ve, bunu dedi, çünküBitti, bir polis teşekkürlerVe? "Roppongi istasyonu, nerede" ve duymak
Sadece, göstericiler geri akım şeklinde, yani geri olacaktırBen, bir şekilde bu bir kapalı öğrendim.
Bu konuda 17:30 çünkü, saat bakmak. EğerGeri gitmek yolu çıktı.Kötü oldu, polis, amaBunun tam tersi yönde, olduğuÇin Büyükelçiliği için, bir kez daha, ters yönde, ben gittim.↑ İşte ileride de oldu, ama aynı zamanda demo görmek istedim.
· · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Polisti Bazı insanlar, beyaz gömlek ve siyah takım elbise,.Yaklaşık beş kişi ve sivil polisler, bu tarafta geldi.
Beyaz gömlek, Japon bayrağı polisin sol omuz üzerinde, küçük görünüyor.Orada, tek bir sıra halinde düzenlenmiş beş"Talep mola kadar kadar istediğiniz gibi, ben ısrar razı olacak," BenBen geldi zaman, amTek kelimeyle Sadece bir kişi, o olmuştu.
Işık "Çin Büyükelçiliği" dir yol, sağ tarafta.
, 5-6 kişilik bir takım elbise giydi iyi Nogata "elçilik personeli" Çin gibi, çok, uzak göstericilerin, doğru yolda, sonuna kadar bakıyordu baktı.
Ve ben bir bebek arabası koymak, ve ben genç bir adamım.Much, "Senkaku olduğunu! 'S Japonya İçsel topraklarında" iddiası sırasında, ben alkışlamak zorunda olduğunu.Ben de şimdi, birlikte alkışlamak istiyorum.
Undercover polis? Beni yaklaşık 1 metre, sırt, 1-2 kişi, Bulundu.Ben kötü bir şey değilim çünkü Ama aracılığıyla oldu.Ben gidene kadar Much, sonuna kadar gösteri arkasında durduğunuzu olmuştu.
Bu anda, bir gösterici yan üzerinde duran ve bir polis ediyorumOnun için, ben kızmıştı.Dokundun vücuduma gereken zaman, ben yapmadım.Nedense, bir iddiayı dile, sonra demo insanlar, ve "ve bir yandan, iki eliyle, Riposte olarak, o bir omuz deplasman var"Duygu, izlemek, ben çok kötü oldu.
Bu bakılmaksızın, cinsiyet olduğunu.Hemen hemen bütün insanlarınIddianın sonunda"Geri! Sonraki aynı," bu, tatsız duyguKişinin omuz basın, geride gidermek edildi.↑ sesli yüzden dışarı oldu. "Tutum! Cop! 'M Bad" ve. Ben görmek istedim çünkü Ama sonuna kadar, diye cevap verdim.
Mümkün olduğunca büyük, ben alkış yerine, vuruldu.Alkış I'reVe bazen birisi, ben sadece iki kişi arabası, bebek, gençlik ve genç yapmıştır.↑ Ama, bazen. Passerby de bana alkış verdi.
Büyükelçiliği önünde yol, o araba kapatmazlarAracın, protestocuların sesi yolculuğun her defasındaBoğuldu.Her nasılsa, hatta haksız sanırım.
· · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Yaklaşık 19 saat, 40 dakikaOrganizatörlerin son açıklamada, ben okumak lazım.
Şu anda, yaklaşık 1-2 dakika, ya da önüne çok fazla dikkat bayrağı, takip edildi.
Neden abluka yol değil mi?Bu dar yol.
Ardından, 19 saat, 55 dakika, bitiş ifadesi okunur hakkında,Erkekler ve bir bebek arabası, genç adam elinde. Benim üç ve alkış aldı.


Çin Büyükelçiliği gitmeden önce, Japon bayrağını taşıyan OrganizatörHaberciler, bir kaç dakika sonra, çevriliGeri çekil gel, sonunda demo oldu.
Iyi iş için herkes, şerefe.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Karışıklık olmadan, ben bitirdim.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Sadece burada, Çin Büyükelçiliği kuşatması! Çin işgali Senkaku önleyin! Büyük ulusal acil eylem (protestolar ve gösteriler) vardı.
Bayanlar ve baylar, iyi iş için alkış oldu.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> Çin Büyükelçiliği kuşatması 9/22, Minato-ku, Tokyo! Çin işgali Senkaku önleyin! Büyük ulusal acil eylem ① (protesto ve yürüyüşü)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361832176.html
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
GEYŞANIN, TONY BLAIR & KONFOR KADIN [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (Takeshima)



Insan haklarını korumak için ölüm rüzgar mevzuatı


· · · · · · · · · · · · · · ·
2012 brifing Ishihara, 31 Ağustos Broadcast


20:13 saniye kaynaktan. "Gün boyunca Satım Anlaşması gazetecilere"

Protesto> Sesler ← YouTube (video), demokratik başkanlık seçimleri> Kanal 2 bugün, bir güdük konuşmasında ilk kaldırıldı yanahttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11359895879.html

> Japon medya mensuplarına dikkat çeken "Çin demokratik bir ülke ama komik"http://news.livedoor.com/article/detail/6967036/Tarafından sağlanan Gadget haberleşme

0 件のコメント:

コメントを投稿