2012年9月27日木曜日

SDF ゞ ★ ☆ (* `· ω · ') insan hakları savunucularının ve Japon 87.3 kg beslenme günlük ★ 382 korumak için ters ★ kalkandır.

SDF ゞ ★ ☆ (* `· ω · ') insan hakları savunucularının ve Japon 87.3 kg beslenme günlük ★ 382 korumak için ters ★ kalkandır. (Video İngilizce. ORİJİNAL Japonca)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11365058032.html

Tuvaletten sonra, tuvalet Ben tartılır zaman> 87,3 kgDüne göre eksi 100g olduğunu ☆

;; Küçük>, uyku, gülümseme (Hey yeterli değil mi;? ^ ^ (Bazı kökler↑ ^ ^ (ve yorgun, daha 18 saat, yani şimdi yatağa gitmek istiyorum; çok 365>;;
Peki, adet öncesi birkaç gün veya can sıkıntısı? Göz, birkaç damla yavaşça çıkıp böylece kan> (lol, ama bu kez,

Yani, gerçekten, ve simülasyon, insan kaynakları ve eğlenceSonra, dik, intro, ben için sonuna kadar gerekiyordu yaşıyorum sanırım vb delikleri doldurmak
↑ Ama, yine de, "bizim başkan (anne, baba, kardeş)" ve öğretim bağlı, ama ben bile yatakta istirahat edemez,,,

Bu son zamanlarda? (LolSonunda, sen bulunamadı? (Lol
> Ben ", ben hastaneye gitmek gerekir" dediGitmene izin veremem Ama eğer, hastaneye, "ev", ben değildimSonuçta,,,, Bu, lol olduğunu (
↑ yüzden, sanırım. Şu anda, hatta biraz, ben kaydedilir gidecek böylece zorbalık ve kötüye muzdarip çocuklar,

Yetişkin Çocuklar herkes, aynı zamanda şu anda muzdarip olduğunu unutmayın, bu yüzden, tüm kaydedilir gitmek, edecek

Son kitabı Öğle zamanı, bugün bir diş hekimi olduğunu ☆

Hey, sertliği, bir hafta önce ve sonra?Hey (lol yaşlı ve işe yaramaz tarafından düşünüyorumLol ☆ (intro, delicesine, zihin ve beden hem de, düşünme yeteneğini, ben hareket kalmaz



> Nikkei doların düşüş ve EuroProblem yok böyle ani bir 200 ¥ yaklaşık düşürücü, ancak hariç, topçu gibi
Yakında,Güney KoreVeya "yaptırımlar", Çin, sürece, duyurmak "deyimi (Önlemler)" istemiyorum
Sonraki bölgeye için, Japonya riski, tek aşamalı, sana ivme katacaktır sanırım,,,
Ben boyalı ↑, yarım uzun bir yol arasında, Japon siyasetçi, ve Japonya'da yapışma sisteminde bir politikacı gözlemlemek yok ve "purge ayıklanamamaktadır" ediliyor, ama yerleştirildi.

Biraz risk bit ve gözlerinin önünde, karar veremeyenUzun vadeli ve kısa vadeli riski, siyasetçi sen karar veremez ölçülemez ve "kronik yorgunluk riski haline"
Seçimi tasfiye edilmelidir, gerçekten öyle.


Yargı da "tasfiye" olarak adlandırılır ve bu, güç, sorumluluk, kaçınılmaz kök korumak için yeteneği yok ki, ben neden gitmek sanırım.
· Ben bilmiyordum
· Ben zor yapıyordum
- Kendi yolumu yılında
↑ politikacı kusmuk, ben o zaman, bu kelime için üzülme. Ayrıca, ya da Japonya'ya, böyle bürokratik politikacıların unutmayın ne kadar daha, felaket getirdi Japon, "hazırlamak nitelikleri" Shifuku bir güç şişmanlatıyor, siyasetçiler yok.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Şimdi, bir kuzeni ve bir çağrıBugün, onu kırmak gibiydiKuzenleri ile birlikte, öğle yemeği ve anne alBundan sonra, bir diş hekimi değilim.

Teşekkür ederim? (^ ^;??"Hassas" için. Ben de değilim belki, çünküKuzenim ile bir söyleşi, fizyolojik, sıkı olduğunu

- "Günaydın"-kuzeni
↑ etmek? Tebrik aracılığıyla "ses tonu", bir şekilde, ve konuşma devam

Kuzen ... "Günaydın nedir, ve de ki"
↑ Yine de, takım ve konuşma devam etmiş, telefonu kapattığında son

Kuzen ... "Günaydın nedir, ve de ki"
↑ kötü ruh (^ ^;; hala>, böylece yardımcı olamaz, "Günaydın," Ben döndü.

Normalde, böyle bir şey, ben çok söyleme. ← kuzeni.

Yani, bir sürü, sanırım (^ ^;;KaraokeÖğle yemeği
↑ Ama düşünmek istemiyorum, daha fazla (^ ^;;> sayesinde
※ Onlara, sen organize hissediyorsun. Yetişkin Re birinin şey soğutulmuş olarak yazıyorum.


Şu an için,Buna ek olarak, kuzeni, hatta çöpçatanlık sistemi, acaba sizce (^ ^;;
Ben ↑ kendisi gitmek için istekli olduğunu gibi, kızı-in-law, ^ ^ (Ben "çalışmak" değildir diliyoruz kişi veya I> göre,;;

Ancak, uygun olduğunda, ya da erkekEvlilik ortağı, ben yapmış olmazBen, akıl için, daha iyiyimKöşeye olması muhtemeldir? Intro,
Onlar alerjiniz var ↑ ise annenin, ^ ^ (çünkü; annesi · (20.060.824) http://ameblo.jp/buraiai/entry-10878841328.html haber intihar (... anlat>;;.
Bir kadının karşısında. Sesli bir kadın bir yere düz oldu. "Ben tür am." . . . . . . . . )


Peki ben hayatta Zura? (^ ^;??
· · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> Öğle-Hepsi-Sen yiyebilir Pasta & Pizza

> YugohanDoughnutsElmalı pay
· · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> LDP başkanlık seçimleri. 25 Eylül. Tokyo, Shinjuku istasyonuna. Soapbox. Ben ziyarete gitti.http://ameblo.jp/buraiai/entry-11363818327.html
Amerika, Avrupa, Almanya. Ben yabancı hükümetlerin medya isteyin.

[Bu] Google'ın anti-Japon mühendislik edildiğini kötü belirli bir kelime koymak korkunç Japonca çeviri http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 - bulundu
"Uluslararası kurallar", "demokrasi" olarak ↑ gibi "kapitalizm" bu adil mi? Eğer bu kabul ediyor musunuz?※ güven ile, Google'ın otomatik çeviri kullanamazsınız.("Japon! Katliamı". Http :/ / jp.autoblog.com/2012/09/24/audi-distances-itself-from-chinese- Çin ABD Audi satıcıları eleştiri afiş koymak Ne çıktı. Google merkezi satıcı-ile-biz-must-extermin / ← Audi beyanı?)


Eğer, gerçeklere dayalı değil, eğer> Yani, ABD hükümeti adil kınıyor "konfor kadınları konu uydurma".Ben >> ABD hükümeti, Körfez Savaşı avantaj ve dezavantajları isteyin.Bu diplomasi.· Ben, bilgileri inceleme isteyin.Kitle imha silahları ★.ABD petrol şirketleri ve milletvekillerinin ★ plan.Onlara sorguladı.



Çin Büyükelçiliği kuşatması 9/22, Minato-ku, Tokyo! Çin işgali Senkaku önleyin! Büyük ulusal acil eylem ② (protesto ve yürüyüşü)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html
Esasen Japonya [konu] yılında "sağcı Gaisen araba" yineledihttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jr60Fic3eTI↑ Kore-Japon "Japonya'da Koreliler" "", ama en çok yapılandırılmış olduğunu biliyordum da.
Ancak, uzun bir süre, uzun yıllar, ben nefret oldum."Gaisen araba sağcı" yerine Japonca dışındaki vardır.Japonya'da · Koreliler.· Korece sakinleri.Imparatordan hakaret sözleri, biz net bakacağız iken ↑, ben onlara bir yüzdesi, neredeyse işgal olduğunu biliyoruz. Ve ben "gün boyunca değişim anlaşması muhabiri.", Biliyorum


Google, crack otomatik çeviri için ne tahmin yok, vb (araç çatlak. Hacked)?
Politikada, Japonca, ulusal bayrak kendi ulusal marşı ilgi değildiŞimdi, yavaş yavaş, kendi ülkelerinin kaza, ben fark etmeye başladım.
Ve biz onlar medya güven gerekir olsa bile, bilgileri tahrif edildiğini anlamaya başladı.※ Çin Sankei Shimbun, demo kıyısında. Küçük, Yomiuri Shimbun, şimdi bana bildirdi.※ Ama, TV'de, sadece oldukça gibi ana tekeri mazoşist gibi objektif daha "kişisel" yapılmıştır basın. Ve, "gazetecilik" Bu, size izin vermez! !
> "Japonya'da Bahar"Eğer önlem alınmazsa, bu tasfiye edilmelidir Japon siyaset, ben de Japon hükümeti olduğunu düşünüyorum.
· · · · · · · · · · · · · · ·
> Özellikle Japon değil misin, politikacılar seçim tasfiye edilmelidir! Eğer vizyon da ertelenmeli yoksa tasfiye edilmelihttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11363511656.html
Japon siyasetJapon mili, siyaset edildi
↑ olduğu kabul olduğu gibi, işe ve gerçekten dehşete vermedi.

> Japonya'da vatandaşlığa oy verin.Japonya vatandaşlığına> Cum.> Japonya adezyon doğallaştırılmış Japon milletvekilleri, ve benzerleri gibi oy.↑ Ben bu kötülükler düşünüyorum.
Değil Japonca ve tasfiye ayıklanamamaktadır edilmelidir için Politikacılar siyaset, sanırım.

> Senkaku> Takeshima> Northern Territory↑ Japon hükümetinin vizyonu olmadan "ertelendi". Bugün kafa karıştırıcı olan, "Ya Japonya'da yapışıklıklar ve benzeri, davet edildi ertelendi".
Sonra, medyanın önemi yok burada Japonya peşindeKi bu güç dengesi bir gerçektir "ertelendi"!
Ayrılmadan çünkü farklı Takeshima bir "Senkaku", Kuzey Bölgeleri.
> Senkaku.↑ Bu, ertelendi edildiği sonucu Japon hükümeti olduğunu. Pratik bir mesele olarak, istikrarlı bir şekilde, Çin hükümeti kapı bir ayak koymak olmuştur. Öte yandan, Japon hükümeti hiçbir şey yapmıyor.• Yayın ODA, Vizesiz vb Olun↑ Bence ilişki "yapışma", "belirsiz hesap verebilirlik" o kötülük Japon siyaset ve toplumun bir yuva olduğunu nerede.
> KararSorumluluk> varlığı veya yokluğu↑, bunları önlemek için siyasi sistemin kınıyoruz! !
Tabii ki sorumluluk almak olduğunu!Ayrıca onun çözünürlük, Rep hiçbir yeteneği, seçimi tasfiye edilmelidir!↑ sadece çizgi kişinin cepler ki, ben güçlü üyelerinin tasfiye seçimi gücünü kullanmak için umut! !

Güney Kore Cumhurbaşkanı, ben, İmparator hakaret söylüyorİç politikadan hiç, ilgi değildi.Ulusal bayrak, sıra milli marşı, bu yüzden hiçbir ilgi oldu.
Ben bulmak için gitmeden önce, gerçekten, Kore cumhurbaşkanı, ister böyle bir şey söylediGündüzleri> Alım Satım sözleşmesi muhabiri> Böyle bir makale "Kore" olarak rapor sadece Yomiuri hakkında Sankei, ve "Çin"↑ Yine, tedavi çok küçük. Gazete olarak, hatta televizyonda hiç bildirilmemiştir çoğunlukla bildirilmiştir.
Güçlü, kızgın hissediyorum.

Politika> Japonca> Aslında, fuar haberleri dayanarakTabii ki, ↑ son derece arzu edilen sağlıklı ve bu politik gazetecilik!
OBen gerekirse> "Japonya'da Bahar", miJaponya'da ilkbahar, umarım.
Ve, şimdi bile, kendi hükümetlerineEnerji büyümeye kadar, düzeltme tasfiye etmekBen gösteriye katılmaya devam edecektir.

Değil Japon siyaset için Siyasiler, sistemSeçim tasfiye edilmelidir!
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> - Outlook değiştirmek için birkaç gün - niteliğine bağlı olarak birkaç hafta için. Yazışma ele2012-08-22 16:55:35http://ameblo.jp/buraiai/entry-11334996996.html
Artçı genişlik> Destek ve öngörü

Günlük Nikkei yılında
> ▼ dolar -200, kadar reddederseniz, hiçbir sorun
(Ve $ 8500 a kadar yavaş düşüş gibi gibi toplam düşüş, sürece eğer kuvvet kullanımı, hiçbir problem. 'In şu anda diğer ülkelerde, düşük olan) bombardımanı (demonstrasyon)
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> ★ · Orta Doğu (hükümet ve siyaset) Japonya YOMIURIONLINE> Rusya (vs ABD: Çin ve Rusya sanal zaman ekseni)2012-08-12 18:38:34http://ameblo.jp/buraiai/entry-11326751051.html

> · · Yomiuri ONLINE gazetesi2010-09-12 13:01:18http://ameblo.jp/buraiai/entry-10646352849.html

Japonya ve Çin Destek ve bugüne kadar
-Ben, "fark"-Bu yazışma karışık olabilir


It-Seviye yanı sıra devlet ve özel
-Shake it zamanda neden ve Çin hükümetinin kendisi cevabı olabilir? "Şaşkın"-o
· İnsanlar ve ülke
- Muhtemelen aşmak olur, "? Eylemi tahmin", Japon hükümeti be-olabilir
(Bu anlaşma karşılık gelebilir muhtemelen Japon hükümetinin politikasını meşgul-> yönüne nedir? Dönüşüm anlaşma? Apaçık değişim ve vatandaşları-ve-? Uluslararası standartlar ve Çin kendisi olacaktır)

Ama-Ben bile bile, akan kan var ise-,,,Uluslararası standart
Japonya siyaset de fit-ve-tüm siyasi "(harf-deneyim) Sınır",,,
Dünyada Kriterleri, umarım, hareket, lütfen,,,

Bazı karışıklıklara yol vermiş bile olsa, -Ben de 10 yıldan fazla geçirdi, ya da bir kaç yıl,,,,Birleşmiş Milletler çerçevesinde ve hassas çünkü, ve arasındaki ilişki uygun
Biz çözünürlük ve sürtünme doğru gerekiyordu gibi,,,

Kuzey Toprakları sorunuDoğrudan ya da dolaylı olarak, aynı zamandaTrend savaş bağlı? Büyük ölçüde, olabilir,

Ama fikir ve ilkeler, uluslararası standartlar ve komşu ülkelerdeki sorunlar dahil olmak üzereBir bakış açısı ile, ve diğer ülkeler ile işbirliği ve aynı zamandaSonunda izin birbirlerini gibi insanlar - ekonomik kalkınma,,,
Umarım düşünüyorum-ve-ileri çok yönlü, çok yönlü, diplomatik müzakereler,

-Takeshima
Senkaku-
· Northern Territory


Ben kurşun-tüm olmuştur beriBenim tutum hükümeti Japonya'da kapsamlı titremez önemlidir

Hükümeti kuramazsa
Onun varlığı artık, ne-
Ayrıca ayıklanamamaktadır ve sadece olumsuz bir etkisi olduğu düşünülmektedir düzeltmek gerekir
· · · · · · · · · · · · · · ·
> GEYŞANIN, TONY BLAIR & KONFOR KADIN [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (konfor kadın)http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9bOw0uhgfrY

> Rüzgar Ölüm İnsan Haklarının Korunması Billhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YWmDDZQRenM

0 件のコメント:

コメントを投稿