2012年9月25日火曜日

LDP başkanlık seçimleri. 25 Eylül. Tokyo, Shinjuku istasyonuna. Soapbox. Ben ziyarete gitti.

LDP başkanlık seçimleri. 25 Eylül. Tokyo, Shinjuku istasyonuna. Soapbox. Ben ziyarete gitti. (Japonca Fotoğraf ve metin)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11363818327.html

> Çin Büyükelçiliği kuşatması 9/22, Minato-ku, Tokyo! Çin işgali Senkaku önleyin! Büyük ulusal acil eylem ② (protesto ve yürüyüşü)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html

> Özellikle Japon değil misin, politikacılar seçim tasfiye edilmelidir! Eğer vizyon da ertelenmeli yoksa tasfiye edilmelihttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11363511656.html

> LDP başkanlık seçimlerihttp://www.jimin.jp/sousai12/schedule/schedule.html25 Eylül (Salı)
17:00-18:00
Nishi Shinjuku, Tokyo

↑ mesaj panosu ile yaptım olacak
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Amerika, Avrupa, Almanya. Ben yabancı hükümetlerin medya isteyin.


[Bu] Google'ın anti-Japon mühendislik edildiğini kötü belirli bir kelime koymak korkunç Japonca çeviri http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 - bulundu
"Uluslararası kurallar", "demokrasi" olarak ↑ gibi "kapitalizm" bu adil mi? Eğer bu kabul ediyor musunuz?※ güven ile, Google'ın otomatik çeviri kullanamazsınız.("Japon! Katliamı". Http :/ / jp.autoblog.com/2012/09/24/audi-distances-itself-from-chinese- Çin ABD Audi satıcıları eleştiri afiş koymak Ne çıktı. Google merkezi satıcı-ile-biz-must-extermin / ← Audi beyanı?)


Eğer, gerçeklere dayalı değil, eğer> Yani, ABD hükümeti adil kınıyor "konfor kadınları konu uydurma".Ben >> ABD hükümeti, Körfez Savaşı avantaj ve dezavantajları isteyin.Bu diplomasi.· Ben, bilgileri inceleme isteyin.Kitle imha silahları ★.ABD petrol şirketleri ve milletvekillerinin ★ plan.Onlara sorguladı.


Çin Büyükelçiliği kuşatması 9/22, Minato-ku, Tokyo! Çin işgali Senkaku önleyin! Büyük ulusal acil eylem ② (protesto ve yürüyüşü)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html
Esasen Japonya [konu] yılında "sağcı Gaisen araba" yineledihttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jr60Fic3eTI

↑ Kore-Japon "Japonya'da Koreliler" "", ama en çok yapılandırılmış olduğunu biliyordum da.
Ancak, uzun bir süre, uzun yıllar, ben nefret oldum."Gaisen araba sağcı" yerine Japonca dışındaki vardır.Japonya'da · Koreliler.· Korece sakinleri.Imparatordan hakaret sözleri, biz net bakacağız iken ↑, ben onlara bir yüzdesi, neredeyse işgal olduğunu biliyoruz. Ve ben "gün boyunca değişim anlaşması muhabiri.", Biliyorum


Google, crack otomatik çeviri için ne tahmin yok, vb (araç çatlak. Hacked)?
Politikada, Japonca, ulusal bayrak kendi ulusal marşı ilgi değildiŞimdi, yavaş yavaş, kendi ülkelerinin kaza, ben fark etmeye başladım.
Ve biz onlar medya güven gerekir olsa bile, bilgileri tahrif edildiğini anlamaya başladı.※ Çin Sankei Shimbun, demo kıyısında. Küçük, Yomiuri Shimbun, şimdi bana bildirdi.※ Ama, TV'de, sadece oldukça gibi ana tekeri mazoşist gibi objektif daha "kişisel" yapılmıştır basın. Ve, "gazetecilik" Bu, size izin vermez! !
> "Japonya'da Bahar"Eğer önlem alınmazsa, bu tasfiye edilmelidir Japon siyaset, ben de Japon hükümeti olduğunu düşünüyorum.
· · · · · · · · · · · · · · ·
Prizine Shinjuku istasyonuna Başına, ve ben doğru sesi dışarı gitti.Şimdi biz insanlardan duydum ve polise kutusuna dinlemek ettik, konuşma sesi, ben hedef adımları öğrendim çok az oldu.Merdivenleri koru? Bu, iki polis memuru dedi, ve ben sadece bu yüzden birçok insan önce konuşma yukarıda, gitmek istiyorum, ve, kapatılmış olduğunuBen yolun dolambaçlı, Göbekli dolaşmak gibi bu yüzden öğrendimBen Odakyuhyakkaten dinlerken, iyi mağazalar düşünüyorum, ve erken çıktı, ben yere dışarı gitti.

Sadece soapbox önce, burada, bu geçiş bir yerdi çünkü.Polis memurları ve personeli, konuşma organize edilmişti.Insan dalgası, yaklaşık 20 dakika, yavaş yavaş yoldan geçenler tarafından tepe geçiyordu, ara yoktur yoktu.


Ve kalabalık yoğun yaya trafiği.Uzay mesaj panosu bu kadar değildi, listelenen, vazgeçtim.
Bay Abe konuşması biter, bir seçim konuşması, yaklaşık 1 dakika önce gittim."Abe! Abe! Abe!" Çağrı, birkaç dakika, ve ses görmedim.Bay Abe sirküleri, eşit, cesaret kalabalık, ben alkışlar ile gönderilmiş olduğunu hissettim.
Sonra, Bay Ishiba bir konuşma oldu.Bir süre sonra, ben olmuştu duydum.Gibi slogan olarak Konuşma,Kelime 2-3, bunu yüksek sesle.· "Vatansever eğitimi, ben (kendi ülke, bayrak devleti sevmiyor. Eğitim giderilmesi, diğer ülkelerin ulusal bayrak. Marşı, marşı değil, saygı göstermek mümkün! Eğitimin Eliminasyon)!"-Karşı "insan hakları savunucuları!" · I
Sonra, sadece benim gözlerimin önünde, soldan- Beş erkek ve kadınlar önce ve sonra? -Of! "Nükleer santral Karşı! Nükleer santral Karşı," sesi yükseldi.
Sonra, bazı yerlerde nükleer santral, next door insanların sayısı, karşı kişininKadar bazı insanların etrafında-Ses, "kanat sol!" Kapa çeneni ve bağırma, nükleer santrale karşı seslerini, kayboldu.
- Beş erkek ve kadınlar önce ve sonra? · "Savaş Karşı!"
· Sesli insanların etrafında geliyor, Kore "budur!" Geri, nükleer santrale karşı seslerini bağırarak, kayboldu "kanat! Damare bıraktı".
Olarak ön ve polis. Uzun süre Personel ve kürsü, ama gözlerimiz oldukça bir araya geldi. Beş dakika sonra?Neden, ben bakıyordum bakıyoruz.Artık görünür çünkü Ama, yavaş yavaş, Atari görüş çizgisi, çok karanlık olduSoapbox, soapbox araba kişiden Bay Ishihara, geri, bana bak.
Bir süre sonra, ben olmuştu duydum.Ishihara konuşması, daha dairesel seyircinin sağ tarafında,Aramalar ve Ishihara, alkış, bazı yerlerde, ben büyüktü.Ve bazı yerlerde, hatta diğer alanlarda, astı, büyük alkış çaldı.
O, el çırpma veya zil nedenini bilmeden, konuşmak, önemli değil Sevdiklerim
Ve · I · "Ah! 'M Geliyorum Senkaku, saldırgan", diye sordum.
Sonra, bazı yerlerde nükleer santral, next door insanların sayısı, karşı kişinin-Ses, bazı etrafında! "Koreliler! Damare, nükleer santrale karşı seslerini bağırarak, kayboldu" ve "solcu! Sus" insanlar kaldırdı.Sakınca yoktur ki ↑ terimi, Korece. Ayrıca demektir ki, başka şansım yoktu ama merak ediyorum.
Küçük, çok sessiz oldu ve Bay Ishihara hikayesini duymuş bileHer neyse, hiçbir özel vizyonu yokturSadece bir slogan, ama ben duymadım· "Benim vizyonu nedir? (Açık, süreci adım adım trod?)"-Ve-bana yüksek sesle "(refah, gençlik, bir yük değil geliştirmek için)? Harçlar oldu".
Buna ek olarak, daha sonra,Önünde Soldan sağa- Beş erkek ve kadınlar önce ve sonra? -Of! "Nükleer santral Karşı! Nükleer santral Karşı," sesi yükseldi.
Sonra, bazı yerlerde nükleer santral, next door insanların sayısı, karşı kişinin-Ses, bazı etrafında! "Koreliler! Damare, nükleer santrale karşı seslerini bağırarak, kayboldu" ve "solcu! Sus" insanlar kaldırdı.

En gürültülü olmuştu Ishihara konuşması.Sağ tarafta, koloni ve tezahürat, alkış bazılarını ve onu en büyüktü.
Ama, toplam, ezici bir çoğunlukla, eşit dairesel ve çağrı Abe Shino ve alkış tezahürat, ama gönderilen etmişti.Sonraki, alkış ve Bay Ishiba tezahürat, farkı Abe yaklaşık% 20, pek çok vardı.

Konuşmanın sonunda bu yana, ben de gördük.Seyirci ile, eller veya toplantı sallamak nasıl? Ve.18 saat, ilk 15 dakika sonunda daha ancak uç idi.
Çekilme, bazı yerlerde meydana çağrı Abe başlar.
Önümde ve nükleer santral, bir kaç erkeklere karşı kişi, ben kelime vardı.
Nükleer santrale karşı · "nükleer santral Karşı!" İnsanlar,
Bazı erkekler ... "solcu geri dönüyor!"
· Nükleer santrale karşı Kişi "Hayatımda! Nükleer santral, karışıklık Karşı!"
-! "Solcu ve yaklaşık beş dakika ve iddia", "damare" Koreliler Dönüş, polis, "Cine" bazı erkekler Sonra yolda iki ayrılmış ve.

Bölüm, medyaya karşı "Gomikoru" olduğunu, birkaç dakika vardı, ben hemen dışarı gitti.
"Abe! Doktor ー İyi şanslar mı", daha iyi ve sol, bazen yukarı ses, ben görmeye gittim çünkü.Ardından, elektrik dekorasyon el yapımı büyük bir tahta, demek istiyorum! "İyi şanslar Bay Abe", karakter kompozisyon yazılmış.
Biraz Bak, görmeye gittim, "Bay Ishihara tutarlı, alkış", pek çok vardı ve sağa daha vardı.Fakat yine. Ben de çekilmesi ediyorum, kimse yoktu.
Iyi iş için herkes, şerefe.

0 件のコメント:

コメントを投稿