2012年9月25日火曜日

LDP presidentsverkiezingen. 25 september. Tokyo, Shinjuku station. Soapbox. Ik ging om te bezoeken.

LDP presidentsverkiezingen. 25 september. Tokyo, Shinjuku station. Soapbox. Ik ging om te bezoeken. (Foto en tekst in het Japans)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11363818327.html

> Chinese ambassade belegering 9/22, Minato-ku, Tokyo! Voorkom invasie Senkaku in China! Grote nationale noodmaatregelen ② (protest en maart)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html

> Zijn voornamelijk Japanse, moeten politici worden gezuiverd selectie! Moet worden verwijderd als u niet beschikt over visie ook uitgesteldhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11363511656.html

> LDP presidentsverkiezingenhttp://www.jimin.jp/sousai12/schedule/schedule.html25 september (di)
17:00 tot 18:00 uur
Nishi Shinjuku, Tokyo

↑ met prikbord, zal ik worden gedaan
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Amerika, Europa, Duitsland. Ik vraag de media om buitenlandse regeringen.


[Dit is] verschrikkelijke Japanse vertaling http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 de schurk dat Google is ontworpen anti-Japanse legde een specifiek woord - gevonden
↑ zoals "internationale regels" "democratie", "het kapitalisme," Is dit een eerlijk? Accepteer je, deze?※ Met vertrouwen, kan ik geen gebruik maken van de Google automatische vertaling.("Japans! Massacre". Http :/ / jp.autoblog.com/2012/09/24/audi-distances-itself-from-chinese- kritiek in de VS Audi-dealers in China zetten banners Wat naar buiten is gekomen. verklaring van de hoofdkantoor van Google dealer-met-wij-moeten-extermin / ← Audi?)


> Dus als je niet kan, op basis van de feiten, de "troostmeisjes probleem verzonnen" de Amerikaanse regering wordt de reële veroordelen.Ik >> vraag de Amerikaanse regering, de voor-en nadelen van de Golfoorlog.Dat is diplomatie.· Ik vraag de informatie toetsing.★ massavernietigingswapens.★ achtergrond van de Amerikaanse oliemaatschappijen en wetgevers.Ik vroeg ze.


Chinese ambassade belegering 9/22, Minato-ku, Tokyo! Voorkom invasie Senkaku in China! Grote nationale noodmaatregelen ② (protest en maart)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html
In wezen bevestigde de "rechtse Gaisen auto" in Japan [onderwerp]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jr60Fic3eTI

↑ In "Koreanen in Japan" "Koreaans-Japanse", maar de meeste wist, dat het is geconfigureerd.
Maar, voor een lange tijd, vele tientallen jaren, heb ik gehaat."Gaisen auto rechts" is, in plaats van Japans.· Koreanen in Japan.· Koreaanse bewoners.↑ Terwijl beledigende opmerkingen van de keizer, zullen we kijken naar het net, ik weet dat een percentage van hen bijna,, bezet is. En ik weet, de "ruilovereenkomst reporter tijdens de dag."


Wat wil je raden, om de automatische vertaling van Google, crack, enz. (gereedschappen crack. Hacked)?
In de politiek, de Japanners waren niet geïnteresseerd in hun eigen volkslied, de nationale vlagNu, beetje bij beetje, het ongeval van hun land, ik begin te merken.
En we begonnen om te weten dat, hoewel ze moeten in staat zijn om de media te vertrouwen, informatie is vervormd.※ China grenzend aan de demo, Sankei Shimbun. Weinig, Yomiuri Shimbun, meldde me nu.※ Maar, op TV, drukt u gewoon op de "subjectieve" in plaats van objectieve zoals de belangrijkste caster masochistische zijn gemaakt. En, "journalistiek" dit, zult u niet worden toegestaan! !
> "Spring in Japan"Japanse politiek voor als het niet gebeurt, moet worden gezuiverd, ik denk ook dat het de Japanse regering.
· · · · · · · · · · · · · · ·
Per outlet Shinjuku station, en ik ging naar buiten om de stem in de richting van.Nu dat we hebben gehoord van mensen op, en luister naar de politie doos, de stem van meningsuiting, was ik zo weinig leerde ik de stappen van de bestemming.Bewaak de trap? Het zei, de twee politieagenten, en ik wil gaan, net boven de toespraak voor zo veel mensen, en dat is afgesloten,Ik heb geleerd dat ik graag gaan rond de rotonde, de weg omweg,Ik denk dat je beter warenhuizen, en kwam vroeg, luisteren naar Odakyuhyakkaten, ging ik op de grond.

Vlak voor de zeepkist, hier, want het was een plaats van doorgang.Van politieagenten en medewerkers, was de toespraak het organiseren.Een golf van mensen, ongeveer 20 minuten, was er geen pauze, werd geleidelijk het passeren van de top van de voorbijgangers.


En voetgangersverkeer, menigte is intens.Ruimte vermeld, het message board niet zo was, gaf ik het op.
De heer Abe's toespraak eindigt, een stomp toespraak, ongeveer 1 minuut geleden, ging ik.De "Abe! Abe! Abe!" Call, een paar minuten, en zag het niet geluid.Uit de menigte van ronde, gelijkmatig, aanmoediging van de heer Abe, voelde ik dat met applaus, zijn verzonden.
Daarna werd ik een toespraak van de heer Ishiba.Na een tijdje, ik hoorde dat ik was geweest.Spraak, zoals de slogan,Word 2-3, ik hardop.· "Ik (niet houden van hun land, vlag land. Eliminatie van het onderwijs, andere landen nationale vlag. Anthem, het volkslied, niet in staat om respect te tonen! Eliminatie van het onderwijs) om de patriottische onderwijs!"-Tegen 'verdedigers van de mensenrechten! "· I
Dan, vlak voor mijn ogen, van links- Vijf mannen en vrouwen voor en na? -Of "Tegen de kerncentrale! Tegen de kerncentrale," de stem ging.
Vervolgens wordt de persoon tegen de kerncentrale, het aantal mensen dat van naast de deur, op sommige plaatsen-Voice, rond sommige mensen, "vleugel links!" Hou je mond en schreeuwen, stemmen tegen de kerncentrale, is verdwenen.
- Vijf mannen en vrouwen voor en na? · "Tegen de oorlog!"
· De stem komt rond mensen, "linkse! Damare" Korean "is!" Terug, schreeuwen, stemmen tegen de kerncentrale, is verdwenen.
Aan de voorzijde van, en de politieagent. Personeel en zeepkist voor een lange tijd, maar onze ogen ontmoetten elkaar vrij. Ongeveer vijf minuten?Waarom kijk je naar, ik keek naar.Maar geleidelijk aan, Atari werd zo donker, de lijn van het zicht, want het was niet meer zichtbaarVan de persoon van zeepkist, zeepkist auto's aan de heer Ishihara, terug, kijk me aan.
Na een tijdje, ik hoorde dat ik was geweest.Ishihara toespraak van de rechterkant van het publiek van circulaire,Oproepen en Ishihara, applaus, op sommige plaatsen, ik was groot.En hing het, zelfs in andere gebieden, op sommige plaatsen, grote applaus klonk.
Alsof er niet toe, te spreken, zonder te weten waarom hij, klappen of bellen
En · I · "Oh!" Kom Senkaku, het offensief ", vroeg ik.
Vervolgens wordt de persoon tegen de kerncentrale, het aantal mensen dat van naast de deur, op sommige plaatsen-Voice, stelt een aantal "shut up! Linkse" "-en de mensen om!" Koreanen! Damare, schreeuwen, stemmen tegen de kerncentrale, is verdwenen.↑ De term Koreaanse, dat er geen bezwaar. Wat ook betekent, ik had geen andere keus dan af te vragen.
Weinig, werd zo stil, en zelfs als ik het verhaal gehoord van de heer IshiharaEr is ook geen specifieke visieSlechts een slogan, maar ik hoorde niet· "Mijn visie is? (Betreden van een duidelijke, stap-voor-stap het proces?)"-En-me "(om het welzijn, jeugd, geen last te verbeteren)? Financiering was" hardop.
Bovendien danVan links voor- Vijf mannen en vrouwen voor en na? -Of "Tegen de kerncentrale! Tegen de kerncentrale," de stem ging.
Vervolgens wordt de persoon tegen de kerncentrale, het aantal mensen dat van naast de deur, op sommige plaatsen-Voice, stelt een aantal "shut up! Linkse" "-en de mensen om!" Koreanen! Damare, schreeuwen, stemmen tegen de kerncentrale, is verdwenen.

De meeste, Ishihara toespraak, die was luidruchtig.Aan de rechterkant, van enkele van de kolonie, en gejuich, applaus, en het was de meest groot.
Maar, wanneer de totale, overweldigende, gelijkmatig rond, en call Abe Shino, en applaus, gejuich, maar hij was gestuurd.Vervolgens het applaus en gejuich van de heer Ishiba, in ongeveer 20% van het verschil Abe, waren er veel.

Sinds het einde van de toespraak, en ik heb gezien.Met het publiek, hoe je handen of vergadering te schudden? En.Dan het einde van 18 uur, 15 minuten te vroeg, maar het was het einde.
Intrekking begint, bel Abe, deed zich voor in sommige plaatsen.
Voor mij, en de persoon tegen de kerncentrale, een paar mannen, ik had woorden.
· "Tegen de kerncentrale!" Mensen, tegen de kerncentrale
Sommige mannen ... "linkse going back!"
· Mensen tegen de kerncentrale "in mijn leven! Tegen de kerncentrale, puinhoop!"
-! "Damare" Koreanen terug, "en ongeveer vijf minuten, en argumenteren, linkse" De agent, scheidde de twee op de weg "Cine" Dan sommige mannen en!.

Deel, is "Gomikoru" tegen de media, waren er een paar minuten, ik ging onmiddellijk.
"Abe! Doctor ー Do Good luck", des te beter en de linker, soms, omdat de stem op, ik ging kijken.Dan, het grote bord van elektrische decoratie met de hand gemaakt, zoals zeggen! "Veel geluk meneer Abe", tekenset essay werd geschreven.
Kijk een beetje, ging ik om te zien, "Mr Ishihara coherente, applaus" werden, waren er veel, en meer naar rechts.Maar, nogmaals. Ik had niemand, ik ben te trekken.
Iedereen, hoera voor goed werk.

0 件のコメント:

コメントを投稿