2012年9月25日火曜日

Japon tabi olmayan, politikacıları seçimi tasfiye edilmelidir! Eğer vizyon da ertelenmeli yoksa tasfiye edilmelidir.

Japon tabi olmayan, politikacıları seçimi tasfiye edilmelidir! Eğer vizyon da ertelenmeli yoksa tasfiye edilmelidir.Şimdi, otomatik çeviri. Google Japonca metin (çeviri içerikleri. Kullanmak güvenli değil misiniz, bunlar otomatik olarak Güney Kore ve Çin lehine içeriği otomatik olarak dönüştürülür. Google'ın otomatik çeviri, vb Güney Kore ve Çin kınama .)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11363511656.html


> Yetişkin Çocuklar
Nedense? Selam?Suggoi? (Lol> Ben yorgunum

Gücü eksikliği visGerçekten, kronik yorgunluk Tamekoma olmazÖz-denetim, böyle zor dışarı? Lol ☆ (intro,

Peki, siyasi, ekonomi,Disfonksiyonel ailesi, hey, bir buçuk ayBen kana beri takip var mı? (Lol



> ★ ☆ ゞ Öz Savunma Kuvvetleri (* `· ω · ') insan hakları savunucularının ve Japon 87.2 kg beslenme günlük ★ 379 korumak için ters ★ kalkanhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11362697059.html
Water Moon @ kakokakonikkiSen, "kamuoyu" listelenir ve LDP seçin ettik. "Bay Shinzo Abe," Acaba yolu vermemelidir için? O Belki demokrasi değil mi? Diğer adayların konuşma dinlerken, bulantı gel. "Kibar konuşma" için, ama ben ancak teknik bir şey hissetmiyorum. Dürüst olmak gerekirse, fizyolojik, duygu kötü (^ ^;;

↑ teknikleri ve eğlenceli, ama muhtemelen bir beceri olacaktı.
Eğer, bu Bay Abe, aday cumhurbaşkanı "konuşma" dışında dinlerken

Buradan "eğlence perspektif" "yönetim perspektif", ama olacak"Konuşma" tekniği, diğer dört aday, çok fazla vurgu içinBu olaylara karışmış olduğundan, ben "geri dönüş" rencide zorunda.
↑ dürüst ve eğlenceli rakibi, ortağı arayışında, "kesinlikle derin bir ilişki kurmak istemiyorum," eğer bir ortağıdır.

Birincisi, "dürüstlük", ben hiç hissetmiyorum.Bağlanmak ve ortakları bu, boru
> "Şirket arasındaki güven ilişkisi" ... Kizukeru-ölümcül değil mi, o ince olur, çok var.

Bay Abe, gelinEğer sarılmak değil çünkü, "teknik" kötü için-konuşBen bir ölçüde, "derecesi-sivri kelimeler", düz düşünmek ve görülebilir.

10 yaşına geldiğinde, dürüst Zaman zamanClose up, biz insanlar, borsa şirketleri, icra memurları ve bir sürü insan gördük> Sen hissetmeden, konuşma "tekniği" ile görebilirsiniz.

Ve, bu için,Biliyorum, çünkü nefret ediyorum, kötü bir ruh hali (^ ^;;Fizyolojik, alerji bir çeşitDuygu, ayrıca neden oluyor, ben orada sanırım,,,
Eğer karşısında işe ↑, ben dışarı koymayın. Inceleme, "değişim yönetimi, insan kaynakları," ... evine, biz yankılanacak ederken, zaman, yönlendirmek


Ve,LDP cumhurbaşkanlığı seçimleri, adayın> Tema jeli vb, supra felsefe iddiası
↑ mevcut aday sadece bir seçim varsa, dürüst, ben, aralarında her Dediğimde "eleme süreci", değil sadece yapmak

> Sadece Abe, böyle olmaz,,,


Ben,Bu. Bunun yerine "eleme süreci"Apaçık, sıradan politikacılar siyasetSanırım, bitmesini bir sistem gibi! !

Japon siyasetJapon mili, siyaset edildi
↑ olduğu kabul olduğu gibi, işe ve gerçekten dehşete vermedi.


> Japonya'da vatandaşlığa oy verin.Japonya vatandaşlığına> Cum.> Japonya adezyon doğallaştırılmış Japon milletvekilleri, ve benzerleri gibi oy.↑ Ben bu kötülükler düşünüyorum.
Değil Japonca ve tasfiye ayıklanamamaktadır edilmelidir için Politikacılar siyaset, sanırım.

> Senkaku> Takeshima> Northern Territory↑ Japon hükümetinin vizyonu olmadan "ertelendi". Bugün kafa karıştırıcı olan, "Ya Japonya'da yapışıklıklar ve benzeri, davet edildi ertelendi".
Sonra, medyanın önemi yok burada Japonya peşindeKi bu güç dengesi bir gerçektir "ertelendi"!
Ayrılmadan çünkü farklı Takeshima bir "Senkaku", Kuzey Bölgeleri.
> Senkaku.↑ Bu, ertelendi edildiği sonucu Japon hükümeti olduğunu. Pratik bir mesele olarak, istikrarlı bir şekilde, Çin hükümeti kapı bir ayak koymak olmuştur. Öte yandan, Japon hükümeti hiçbir şey yapmıyor.• Yayın ODA, Vizesiz vb Olun↑ Bence ilişki "yapışma", "belirsiz hesap verebilirlik" o kötülük Japon siyaset ve toplumun bir yuva olduğunu nerede.
> KararSorumluluk> varlığı veya yokluğu↑, bunları önlemek için siyasi sistemin kınıyoruz! !
Tabii ki sorumluluk almak olduğunu!Ayrıca onun çözünürlük, Rep hiçbir yeteneği, seçimi tasfiye edilmelidir!↑ sadece çizgi kişinin cepler ki, ben güçlü üyelerinin tasfiye seçimi gücünü kullanmak için umut! !

Güney Kore Cumhurbaşkanı, ben, İmparator hakaret söylüyorİç politikadan hiç, ilgi değildi.Ulusal bayrak, sıra milli marşı, bu yüzden hiçbir ilgi oldu.
Ben bulmak için gitmeden önce, gerçekten, Kore cumhurbaşkanı, ister böyle bir şey söylediGündüzleri> Alım Satım sözleşmesi muhabiri> Böyle bir makale "Kore" olarak rapor sadece Yomiuri hakkında Sankei, ve "Çin"↑ Yine, tedavi çok küçük. Gazete olarak, hatta televizyonda hiç bildirilmemiştir çoğunlukla bildirilmiştir.
Güçlü, kızgın hissediyorum.

Politika> Japonca> Aslında, fuar haberleri dayanarakTabii ki, ↑ son derece arzu edilen sağlıklı ve bu politik gazetecilik!
OBen gerekirse> "Japonya'da Bahar", miJaponya'da ilkbahar, umarım.
Ve, şimdi bile, kendi hükümetlerineEnerji büyümeye kadar, düzeltme tasfiye etmekBen gösteriye katılmaya devam edecektir.

Değil Japon siyaset için Siyasiler, sistemSeçim tasfiye edilmelidir!
· · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Amerika, Avrupa, Almanya. Ben yabancı hükümetlerin medya isteyin.


[Bu] Google'ın anti-Japon mühendislik edildiğini kötü belirli bir kelime koymak korkunç Japonca çeviri http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 - bulundu
"Uluslararası kurallar", "demokrasi" olarak ↑ gibi "kapitalizm" bu adil mi? Eğer bu kabul ediyor musunuz?
※ Şimdi, biraz, içerik dönüşümü, ancak içerik açısından, değişmiş gibi görünüyor, bunu Japonya ile yazmak yanlıştır. Ben güven, Google'ın otomatik çeviri ile kullanılamaz! !



Eğer, gerçeklere dayalı değil, eğer> Yani, ABD hükümeti adil kınıyor "konfor kadınları konu uydurma".Ben >> ABD hükümeti, Körfez Savaşı avantaj ve dezavantajları isteyin.Bu diplomasi.· Ben, bilgileri inceleme isteyin.Kitle imha silahları ★.ABD petrol şirketleri ve milletvekillerinin ★ plan.Onlara sorguladı.



Çin Büyükelçiliği kuşatması 9/22, Minato-ku, Tokyo! Çin işgali Senkaku önleyin! Büyük ulusal acil eylem ② (protesto ve yürüyüşü)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html
Esasen Japonya [konu] yılında "sağcı Gaisen araba" yineledi

↑ Kore-Japon "Japonya'da Koreliler" "", ama en çok yapılandırılmış olduğunu biliyordum da.
Ancak, uzun bir süre, uzun yıllar, ben nefret oldum."Gaisen araba sağcı" yerine Japonca dışındaki vardır.Japonya'da · Koreliler.· Korece sakinleri.Imparatordan hakaret sözleri, biz net bakacağız iken ↑, ben onlara bir yüzdesi, neredeyse işgal olduğunu biliyoruz. Ve ben "gün boyunca değişim anlaşması muhabiri.", Biliyorum


Google, crack otomatik çeviri için ne tahmin yok, vb (araç çatlak. Hacked)?
Politikada, Japonca, ulusal bayrak kendi ulusal marşı ilgi değildiŞimdi, yavaş yavaş, kendi ülkelerinin kaza, ben fark etmeye başladım.
Ve biz onlar medya güven gerekir olsa bile, bilgileri tahrif edildiğini anlamaya başladı.※ Çin Sankei Shimbun, demo kıyısında. Küçük, Yomiuri Shimbun, şimdi bana bildirdi.※ Ama, TV'de, sadece oldukça gibi ana tekeri mazoşist gibi objektif daha "kişisel" yapılmıştır basın. Ve, "gazetecilik" Bu, size izin vermez! !
> "Japonya'da Bahar"Eğer önlem alınmazsa, bu tasfiye edilmelidir Japon siyaset, ben de Japon hükümeti olduğunu düşünüyorum.
· · · · · · · · · · · · · · ·
↓ Bay Abe Japon TV soapbox içinde akan yoktur.
LDP başkanlık seçimlerinde propaganda konuşması Shinzo Abe, Taro Aso karşılanmasında ① Akihabara [destek] (2012/09/20)




LDP başkanlık seçimlerinde propaganda konuşması Shinzo Abe karşılamada ② Akihabara (2012/09/20)




Bir kükreme sarılmış Başbakan Noda H24.9.19 soapbox Shinjuku diğer Demokrat başkanlık seçimlerihttp://nicotter.net/watch/sm18924037↑ videoyu dün kaldırıldı daha burada, açıkça, kürsü ve kükreme nasıl gibi, ben netlik düşünüyorum※ biraz televizyona çıktı bir ses düzenleme, Başbakan Noda güdük konuşma olmuştur. Düzenlenen gittiniz, TV, vb Boos akış vermedi. Ve "gazetecilik" adil, sen, bu derdin?


Konuşma 4, kükreme Akihabara H24 9/20 tamamlanması ve Sayın Aso Masugomi Abe ile tokalaşırken sonra


· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
2012 brifing Ishihara, 31 Ağustos Broadcast


20:13 saniye kaynaktan. "Gün boyunca Satım Anlaşması gazetecilere"

Protesto> Sesler ← YouTube (video), demokratik başkanlık seçimleri> Kanal 2 bugün, bir güdük konuşmasında ilk kaldırıldı yanahttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11359895879.html

> Japon medya mensuplarına dikkat çeken "Çin demokratik bir ülke ama komik"http://news.livedoor.com/article/detail/6967036/Tarafından sağlanan Gadget haberleşme
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Insan haklarını korumak için ölüm rüzgar mevzuatı



GEYŞANIN, TONY BLAIR & KONFOR KADIN [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (Takeshima)


· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> LDP başkanlık seçimlerihttp://www.jimin.jp/sousai12/schedule/schedule.html25 Eylül (Salı)
17:00-18:00
Nishi Shinjuku, Tokyo

↑ mesaj panosu ile yaptım olacak





> Liberal Demokrat Parti, bir döner Odakyu Shinjuku Nishiguchi önce kınadıAnti-nükleer ve çağırma gibi görünüyor.

Japon, iç politikada. Onların kendi toplumu. Ben iyi bir şey, bir çıkarı olanların, kendi ekonomilerinde düşünüyorum.Ve bu inceleme ve gözler için. Eğer toprak ve önceliklerin belirlenmesi ile yetinmek Ve eğer, sanırım.


Güney Kore Devlet Başkanı olmadan, hakaret sözleri İmparatorBelki (Japonya) KoreMuhtemelen İç bozulma ve Sase olmuştu sanırım.30 yıldır, ve Japonya, Japon kuvvet ilişkisi, sizi veya tam tersi olsaydı ↑ Ben işaretleri daha belirgin hale geldiğini açıkça, düşünüyorum. O zaman, tekrar. Sen şiddet baskı simüle edebilir, zarar olmuştu, hiçbir seçim var bu yüzden.

0 件のコメント:

コメントを投稿