2012年9月25日火曜日

LDP presidentinvaalit. 25. syyskuuta. Tokiossa Shinjukun asema. Juhlapuheissa. Menin käymään.

LDP presidentinvaalit. 25. syyskuuta. Tokiossa Shinjukun asema. Juhlapuheissa. Menin käymään. (Photo & teksti japani)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11363818327.html

> Kiinan suurlähetystö piiritys 9/22, Minato-ku, Tokyo! Estää hyökkäyksen Senkaku Kiinassa! Suuret kansalliset hätätoimenpiteisiin ② (protesti ja maaliskuu)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html

> Eivätkö pääasiassa Japanin, poliitikkojen on puhdistettava valinta! On puhdistettava, jos sinulla ei ole näkemystä myös lykännythttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11363511656.html

> LDP presidentinvaalithttp://www.jimin.jp/sousai12/schedule/schedule.html25. syyskuuta (ti)
17:00 klo 18:00
Nishi Shinjuku, Tokyo

↑ kanssa message board, minä tehdä
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Amerikassa, Euroopassa, Saksa. Pyydän Media ulkomaisille hallituksille.


[Tämä on] kauheaa Japanin käännös http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 konna, että Google on suunniteltu anti-japanilainen laittaa tietty sana - löytyi
↑ kuten "kansainvälisten sääntöjen" "demokratia", "kapitalismi" Onko tämä oikeudenmukaista? Oletteko hyväksy näitä?※ luottavaisena, en voi käyttää Google automaattinen käännös.("Japanilainen! Massacre". Http :/ / jp.autoblog.com/2012/09/24/audi-distances-itself-from-chinese- kritiikkiä Yhdysvalloissa Audi jälleenmyyjät Kiinassa sietää bannerit Mitä on tullut ulos. selvitys Googlen pääkonttorin jälleenmyyjä-with-me-must-extermin / ← Audi?)


> Joten jos et voi, tietojen perusteella, "lohtunaisten kysymys tekaistuja" Yhdysvaltain hallitus tuomitaan oikeudenmukainen.I >> kysyä Yhdysvaltain hallitus, eduista ja haitoista Persianlahden sodan.Se on diplomatia.· Pyydän, tietojen valvontaa.★ joukkotuhoaseita.★ tausta Yhdysvaltain öljy-yhtiöiden ja lainsäätäjiä.Kysyin heitä.


Kiinan suurlähetystön piiritys 9/22, Minato-ku, Tokyo! Estää hyökkäyksen Senkaku Kiinassa! Suuret kansalliset hätätoimenpiteisiin ② (protesti ja maaliskuu)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html
Pohjimmiltaan vahvisti "oikeiston Gaisen auto" Japanissa [aihe]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jr60Fic3eTI

↑ In "korealaiset Japanissa" "Korean-japanilainen", mutta useimmat tiesivät, että se on määritetty.
Mutta pitkään, useita vuosikymmeniä, olen vihannut."Gaisen car oikeistolainen" on pikemminkin kuin japanilainen.· Korealaiset Japanissa.· Korean asukkaille.↑ Vaikka herjauksista peräisin keisari, me tarkastelemme net, tiedän että osa heistä, lähes, on miehitetty. Ja tiedän, "vaihtoa koskevan sopimuksen reportteri päivän aikana."


Mitä arvata, että automaattinen kääntäminen Googlen, crack, jne. (työkalut crack. Hakkeroitu)?
Politiikassa, japanilaiset eivät ole kiinnostuneita oman kansallislaulu, lippuNyt pikkuhiljaa, onnettomuus maansa, olen alkanut huomata.
Ja aloimme tietää, että vaikka ne on voitava luottaa, tiedotus on vääristynyt.※ Kiina raja demo, Sankei Shimbun. Little, Yomiuri Shimbun raportoi minua nyt.※ Mutta, televisiossa, paina vain "subjektiivinen" eikä objektiivisiin kuten pääasiassa pyörän masokistinen on tehty. Ja "journalismi" tämä, et saa! !
> "Spring in Japan"Japanin politiikassa, jos ei tehdä, se on puhdistettava, olen myös sitä mieltä, että se on Japanin hallituksen.
· · · · · · · · · · · · · · ·
Per pistorasiaan Shinjukun asemalle ja menin ulos ääntä kohti.Nyt olemme kuulleet ihmisiä, ja kuunnella milloin poliisille ruutuun, ääni puhe, olin niin vähän opin vaiheet kohde.Vartioimaan portaat? Se sanoi, kaksi poliisia, ja haluan mennä, yläpuolella puheen ennen niin paljon ihmisiä, ja joka on suljettu pois,Olen oppinut niin haluan mennä ympäri liikenneympyrästä tie kiertotie,Mielestäni sinun parempi tavaratalot ja tuli ulos aikaisin, kuunnellen Odakyuhyakkaten, menin ulos maasta.

Juuri ennen juhlapuheissa, täällä, koska se oli paikka passage.Poliiseja ja henkilökunta, puhe oli järjestää.Aalto ihmisiä, noin 20 minuuttia, ei ollut väliaikaa, vähitellen ohi huippu ohikulkijoita.


Ja kevyen liikenteen, yleisö on kovaa.Space luettelossa, viestitaulu ollut niin, luovuin.
Jäsen Aben puhe päättyy, kanto puheen, noin 1 minuutti sitten, menin."Abe! Abe! Abe!" Soita, muutaman minuutin, ja ei nähnyt ääntä.Joukosta pyöreitä, tasaisesti, kannustaminen Mr. Abe, tunsin että suosionosoitukset, on lähetetty.
Sitten minusta tuli puhe Mr. Ishiba.Hetken päästä kuulin olin ollut.Puhe, kuten iskulause,Word 2-3, I ääneen.· "Minä (ei rakastavat maataan, lippuvaltiolle. Poistaminen koulutus, muiden maiden kansallisen lipun. Anthem, hymni, ei pysty osoittamaan kunnioitusta! Poistaminen koulutus) isänmaallisen koulutuksen!"-Vastaan ​​"ihmisoikeuksien puolustajat!" · I
Sitten, juuri silmieni edessä, vasemmalta- Viisi miestä ja naista ennen ja jälkeen? -Of! "Against ydinvoimalan! Against ydinvoimalan" ääni meni.
Sitten henkilö vastaan ​​ydinvoimalan määrä ihmisiä vieressä, paikoin-Voice, ympärille jotkut ihmiset, "vasemmistolainen!" Turpa kiinni ja huutaa, ääniä vastaan ​​ydinvoimalan, on kadonnut.
- Viisi miestä ja naista ennen ja jälkeen? · "Sotaa!"
· Ääni tulee noin ihmisiä "vasemmistolainen! Damare" Korean "on!" Back, huutaminen, ääniä vastaan ​​ydinvoimalan, on kadonnut.
Eteen, ja poliisi. Henkilöstö ja juhlapuheissa pitkään, mutta silmämme täyttyvät oikeudenmukaisesti. Noin viisi minuuttia?Miksi sinä katsot, minä katsoin.Mutta vähitellen, Atari tuli niin pimeää, näköyhteyttä koska se ei enää näyAlkaen henkilö juhlapuheissa, juhlapuheissa autot Mr. Ishihara, selkä, katso minua.
Hetken päästä kuulin olin ollut.Ishihara puhe, oikealta puolelta yleisön enemmän pyöreä,Puhelut ja Ishihara, suosionosoitukset, paikoin, olin iso.Ja ripusti edes muilla alueilla, paikoin suuret suosionosoitukset soi.
Kuten ei väliä, puhua, tietämättä miksi hän taputus tai soittoääniä
Ja · I · "Oh! Tulen Senkaku, loukkaavaa", kysyin.
Sitten henkilö vastaan ​​ydinvoimalan määrä ihmisiä vieressä, paikoin-Voice, esiin joitakin "Turpa kiinni! Vasemmistolaiset" "ja ihmiset ympärillä!" Korealaiset! Damare, huutaminen, ääniä vastaan ​​ydinvoimalan, on kadonnut.↑ termi Korean, ettei vastusta. Mikä tarkoittaa myös, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ihmetellä.
Little, tuli niin hiljainen, ja vaikka olen kuullut tarinan Mr. IshiharaAnyway, ei ole erityistä näkemystäVain iskulause, mutta en kuullut· "Minun visioni on? (Käveli kirkas, askel-askeleelta prosessi?)"-Ja-me "(parantaa hyvinvointia, nuoriso, ei taakka)? Rahoitus" ääneen.
Lisäksi, sen jälkeen,Vasemmalta edessä- Viisi miestä ja naista ennen ja jälkeen? -Of! "Against ydinvoimalan! Against ydinvoimalan" ääni meni.
Sitten henkilö vastaan ​​ydinvoimalan määrä ihmisiä vieressä, paikoin-Voice, esiin joitakin "Turpa kiinni! Vasemmistolaiset" "ja ihmiset ympärillä!" Korealaiset! Damare, huutaminen, ääniä vastaan ​​ydinvoimalan, on kadonnut.

Useimmat, Ishihara puhe, joka oli meluisa.Oikealla puolella, joidenkin siirtomaa, ja hurraavat, suosionosoitukset, ja se oli kaikkein suuri.
Mutta, kun kaikkiaan ylivoimaisesti, tasaisesti pyöreä, ja puhelu Abe Shino, ja suosionosoitukset, hurraavat, mutta hän oli lähetetty.Seuraavaksi suosionosoitukset ja hurraa Mr. Ishiba, noin 20% ero Abe oli monia.

Päättymisen jälkeen puheen, ja olen nähnyt.Yleisön kanssa, miten kätellä tai kokous? Ja.Kuin lopussa 18 tuntia, 15 minuuttia etuajassa, mutta se oli lopussa.
Peruuttaminen alkaa, soita Abe, esiintyi paikoin.
Edessäni, ja henkilö vastaan ​​ydinvoimalan, harvat miehet, minulla oli sanoja.
· "Against ydinvoimalan!" Ihmiset, vastaan ​​ydinvoimalaitoksen
Jotkut miehet ... "vasemmistolainen going back!"
· Ihmiset vastaan ​​ydinvoimalan "elämässäni! Against ydinvoimalan sotku!"
-! "Damare" Korealaiset! Return "ja noin viisi minuuttia, ja väittävät, vasemmistolaiset" kyttä, erotettiin kaksi tapaa! "Cine" Sitten jotkut miehet ja.

Osa on "Gomikoru" vastaan ​​tiedotusvälineissä oli muutaman minuutin, menin heti.
"Abe! Tohtori ー Do Good luck", paremmin ja vasemmalle, joskus, koska äänen ylös, menin nähdä.Sitten iso lauta sähkö koriste käsintehty, kuten sanoa! "Onnea Mr. Abe" character essee on kirjoitettu.
Katso vähän, kävin, "Mr. Ishihara johdonmukaista, suosionosoitukset" olivat, oli monta, ja enemmän oikealle.Mutta jälleen kerran. Minulla ei ollut ketään, olen peruuttamista liikaa.
Jokainen, kippis hyvästä työstä.

0 件のコメント:

コメントを投稿