2012年9月30日日曜日

63 jaar onderdrukking van de Chinese Communistische Partij [Shinjuku-ku, Tokio]. ② Maart Zuid-Mongolië demonstratie aan het bloedbad protesteren. Deelname dagboek.

63 jaar onderdrukking van de Chinese Communistische Partij [Shinjuku-ku, Tokio]. ② Maart Zuid-Mongolië demonstratie aan het bloedbad protesteren. Deelname dagboek. (English. films. Tekst in het Japans)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html


63 jaar onderdrukking van de Chinese Communistische Partij [Shinjuku-ku, Tokio]. ① deelname dagboek Maart Zuid-demonstratie op het bloedbad Mongolië protesterenhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11366930567.html· Wij zijn agressieve beleid van China, zal ik niet vergeven! "Ik zal niet vergeven!"
-Zoals ODA naar China, zal de Japanse overheid worden afgeschaft! "Verouderde!"
Om China, die u zojuist hebt binnengedrongen, ODA is schadelijk! "Het is giftig!"
• In China, dat is een minderheid etnische slachting, het afsluiten van een ODA! "Neem niet!"
· Ik zal niet vergeven van de Japanse, de harde acties van China Southern Mongolian! "Ik zal niet vergeven!"
· Ik zal niet vergeven de Japanners, het Tibetaanse volk door China bloedbad! "Ik zal niet vergeven!"
· Ik zal niet vergeven van de Japanse slachting Oeigoeren door China! "Ik zal niet vergeven!"
↑ meer dan 63 jaren van onderdrukking van de Chinese Communistische Partij [Shinjuku-ku, Tokio]. ① aansluiten maart dagboek Mongolië demonstratie op het bloedbad zuiden protesteren. Is.
↓ onder 63 jaren van onderdrukking van de Chinese Communistische Partij [Shinjuku-ku, Tokio]. Maart zuiden Mongolië demonstratie op het bloedbad, en flyers die wij ontvangen protesteren, is een herdruk.
· · · · · · · · · · · · · · ·



Over u, weet je dat?Wat voor soort land ... China?
Deel 1● "Guinness" rangschikking van de 20e eeuw bloedbad# 1. Meer dan 90 miljoen mensen MaoDe tweede plaats. Meer dan 30 miljoen mensen Stalin3e plaats. Hitler meer dan zes miljoen mensen (Joden)4e. Meer dan 2 miljoen mensen Hu Jintao
Chinese leiders, was zo afgeslacht! !Het zou een verschrikkelijke land is het wel! !

Deel 3● boven Hiroshima kernschadeSpanning de 46ste nucleaire test wordt uitgevoerd, in Oeigoerse, 1,48 miljoen mensen worden blootgesteld.190 000 mensen zijn gestorven van hen.Gevolgen van blootstelling aan straling, zijn veel Oeigoeren nog steeds te lijden.
● In Tibet, zal meer dan 1,2 miljoen mensen worden afgeslacht.Meer dan 6500 tempels werden vernietigd.Mixed by bevorderen oorzaken vreselijk ding om te worden beslecht in Tibet, een groot aantal Chinese, in plaats van landen en culturen, zal het doven van de race zelf op dit moment wordt uitgevoerd.
● Zelfs in Mongolië, door de Culturele Revolutie.16 222 mensen werden gedood.87 188 personen bleven falen.(Uit de aankondiging van de Chinese regering, waren vele experimenten die ver)80% van de bevolking, en nu is de Han-Chinezen.Land zal worden opgenomen, wordt de natuur verwoest, totdat cultuur en taal punt staat te worden beroofd! !
※ (leger communistische) People's Liberation Army, ik ben een land om oorlog in de wereld, is afgeslacht! Te wreed! !

● manifesteren achter de Democratische Partij. Weet jij het?* Buitenlandse stemrecht bij lokale verkiezingen* Grondwet immigrant buitenaardse* Dubbele nationaliteit wet* Dual familienamen* 10 miljoen mensen het ontvangen van immigratie taal. Oost-Aziatische Gemeenschap
Als je nu niet iets doen, krijg ik dan een hoop van die is onherstelbaar Japan!
Oeigoerse gisteren, in dit tempo, wordt het morgen Japan.
· · · · · · · · · · · · · · ·


Spreken van een panda thuis.
● het noordelijke deel van de provincie Sichuan in China, was het "land" Tibet oorspronkelijk.Panda woont in de hoge bergen van dit district. China heeft zijn eigen ding Tibet sinds 1959. Ik ben met de "dier" Chinese Panda dan.
● Tibet sinds zijn genomen naar China.Tibetaanse mensen zijn gepest door China. Tibetanen, bijvoorbeeld en natuurlijk de jongens in de ochtend en bidden tot Boeddha, slapen 's nachts.China is een monnik en antipathieën, en bidden, en tempels. Ontsnappen aan de gemene handen van China, die grote monnik Dalai Lama XIV, aan wie de Nobelprijs voor de Vrede, vluchtte ik naar Dharamsala in India 52 jaar geleden en veel mensen.Gedurende de 52 jaar, veel Tibetanen, en vervolgens geplaatst in een donkere gevangenis, totdat de kinderen werden gedood 1,2 miljoen mensen, ouderen, jongeren, zowel mannen als vrouwen.Er waren ook meer dan 8.000 tempels, ooit werd bijna een hoop puin.De Chinezen, zelfs gepest, en geld besparen, veel mensen in Tibet was de wederopbouw van de tempel, echter.
※ Na het zien van een reuzenpanda, "kwestie Tibet" zoeken op het internet.
Panda is een beest van Tibet.
Vereniging Parudenhttp://palden.org
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Repressie strekt zich uit tot de 63-jarige de Chinese Communistische Partij, om te protesteren het bloedbad.Zuid-Mongolië, maart.(Samen met de Zuid-Mongoolse, Japanse protesten in China!)
● Chinese communistische dictatuur is de vijand van de vrede en de ontwikkeling van Azië.
● strijd voor Zuid-Mongolië, de Chinese Communistische Partij door de overheid, gevangen gezet. De heer Hada werd gemarteld. Sla Vrouwen Hochinfu!
Een protest, de Chinese regering op de lange termijn voor de menselijke slachten Zuid-Mongolië.
2 resultaten, bodem vernietiging agressieve beleid van de Chinese regering heeft uitgenodigd landbouwomrekeningskoers en exploitatie van hulpbronnen, aantasting van het milieu, om te protesteren dat de Mongoolse nomadische leven is beroofd van hun levensonderhoud armoede.
3, de vernietiging van de traditionele Mongoolse cultuur, met het oog op het beleid van etnische zuivering te bevorderen, gesloten scholen en Mongolië, de fusie protesteren.
12 september 4,1981. Het verzet tegen de politiek van agressie bevolking van de Chinese Communistische Partij regering om de verjaardag van de beweging van 31 Mongoolse studenten te herdenken. (Han settlement plan, de Mongoolse mensen in de minderheid nu!)
5, de invasie van de Chinese Communistische Partij, maar als gevolg van de invasie van Zuid-Mongolië decennia geleden, die nog steeds wordt voortgezet. Zoals bekend, Tibet. Oeigoerse. Voor de Senkaku-eilanden in Japan, maar ook daden van agressie van de Chinese Communistische Partij de overheid, en dat is een voorbeeld. Laten we stoppen met deze uitbreiding principe, de invasie. De vijanden van vrede en ontwikkeling in Azië protest, de Communistische Partij van China!
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Door de Chinese overheid, is het beheer van de onderdruktenGelieve te helpen de Oeigoeren!
● 1945Tienduizend mensen Oeigoeren 306,78 (76,40%)22, 24 Han tienduizend mensen (5,54%)
● 2004Tienduizend mensen Oeigoeren 89,67 (45,73%)Han tienduizend mensen 780,25 (39,75%)



● middelen zijn beroofd.
● Het is een nucleaire test site, veel slachtoffers zijn uit.Als "The Wandering Lake", was beroemd Robunoru kernproef site in China. Afgeleid, ook al is het vlak naast de bewoners leefden, zonder enige andere maatregelen te evacueren, kernproef tijden 46 is gemaakt, het slachtoffer van de straling van meer dan een miljoen en komen Je moest. Wordt uitgezonden op terrestrische in meer dan 50 landen, "Death on the Silkroad" documentaire film van de dekking van lokale infiltratie (UK BBC), was een sensatie.
● na de uitspraak Chinese Communistische Partij, maar plaats de titulaire hoofd Oeigoeren, "Xinjiang", het experiment diende als secretaris Han Chinese Communistische Partij is gehouden. De werkelijkheid is een "stad" is verre van dat. En wordt aangeduid als "terrorist" "separatistische", zonder tussenkomst van de procedures zijn fatsoenlijk, die bezwaar tegen de wrede behandeling zoals wordt verzonden naar het kantoor en dwangarbeid gevangenis .
Japan Oeigoerse Vereniginghttp://uyghur-j.org
· · · · · · · · · · · · · · ·


● Het relais van de vlam van de waarheid, help ons alstublieft.Secretariaat van de delegatie van Japan, Zijne Heiligheid de Dalai Lama, de Tibetaanse regering-in-ballingschap parlement
● Sinds 2008, China's veiligheidstroepen om het harde optreden tegen Tibetanen ernstig te versterken, vele doden, ben ik gemarteld tot de talloze mensen.



● zal een beroep op de Verenigde Naties, om de kwestie van Tibet op te lossen!Signature "relais vlam van de waarheid", Hartelijk dank voor uw medewerking
1, op basis van de VN-resolutie werd aangenomen in 1959, 1965 en 1961, op grond van de kwestie Tibet te bespreken, voor de realisatie van de inhoud van deze resolutie, de Verenigde Naties, moet je onvermoeibaar werken.
Met het oog op de crisis situatie 2 te onderzoeken, aan de gang in Tibet, moet ik onmiddellijk een fact-finding missie door een onafhankelijke internationale instelling.
3, zodat de Tibetanen in Tibet, het fundamentele verlangen wordt vervuld, de Verenigde Naties, moet verantwoordelijk zijn voor netjes.

Bureau van de delegatie van Japan Zijne Heiligheid de Dalai Lama totale handtekening (Tibet House Japan)http://www.tibethouse.jp/fot/
· · · · · · · · · · · · · · ·
Vijf redenen waarom de Senkaku-eilanden geen Chinees grondgebied (de video. Engels)



Koreaans voor twee speciale locatie 2012 (Korean. films. Engels. Takeshima)


· · · · · · · · · · · · · · ·
Cry van de ziel van de mensen die je wilt beschermen tegen de bevooroordeelde dekking van Masugomi Abe [met ondertitels]


↑ Dit is een "subjectief" mijn persoonlijke.Op de grens van China Senkaku, een hard-liner valselijk alle middelen.Beetje bij beetje, en de Japanse media, ik denk dat als is verdeeld.
Sankei--Yomiuri↑ beetje bij beetje, hier en nu rapporteren mij, denk ik. In de "lijn van het zicht van de pro China", is het niet in het nieuws.
TV-kanaal is het meest waarschijnlijk.Gewoon. 'Theory of mind. Idealisme. Theorie van emotie. Subjectieve pro-China "en emcee, omroeper, maar lijkt te zijn mainstream.Om naar te kijken, dus ziek, ik ben niet gebaseerd op de werkelijkheid.
, "Rechts", "school" hawk "rechts"In die woorden, met de tv lijkt te zijn informatiebeheer laag, zie je niet het internet en kranten.
Voor de gezondheid van de journalistiek, en ik denk dat er een plicht en verantwoordelijkheid om te publiceren, de stroom van al het geld, media, denk opnieuw.
En het is waarschijnlijk wetgevers hebben de ministers ook.Nou als zichzelf, hun families. Variërend van ongeveer Santoshin familieleden.Alles wat je moet worden blootgesteld, met bedrijven zoals, "Relatie tussen hechting."> Executives en officieren, jaarlijks inkomen. Inhoud en werk, tot het bedrag verzoenen.

GEISHA, TONY BLAIR & COMFORT WOMEN [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (Takeshima, comfort vrouwen)



De identiteit van de troostmeisjes op basis van bewijs


· · · · · · · · · · · · · · ·
> ★ ☆ ゞ Self-Defense Forces (* `· ω · ') is tegengesteld ★ Gebruik ter bescherming van mensenrechtenverdedigers en Japanse 87,3 kg voeding dag ★ 382
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11365058032.html
[Dit is] verschrikkelijke Japanse vertaling http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 de schurk dat Google is ontworpen anti-Japanse legde een specifiek woord - gevonden
↑ zoals "internationale regels" "democratie", "het kapitalisme," Is dit een eerlijk? Accepteer je, deze?※ Met vertrouwen, kan ik geen gebruik maken van de Google automatische vertaling.("Japans! Massacre". Http :/ / jp.autoblog.com/2012/09/24/audi-distances-itself-from-chinese- kritiek in de VS Audi-dealers in China zetten banners Wat naar buiten is gekomen. verklaring van de hoofdkantoor van Google dealer-met-wij-moeten-extermin / ← Audi?)


> Dus als je niet kan, op basis van de feiten, de "Senkaku" probleem "verzonnen troostmeisjes" de Amerikaanse regering wordt de reële veroordelen.Ik >> vraag de Amerikaanse regering, de voor-en nadelen van de Golfoorlog.
Dat is diplomatie.Ik vraag de informatie toetsing.★ massavernietigingswapens.★ achtergrond van de Amerikaanse oliemaatschappijen en wetgevers.Ik vroeg ze.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> Voor de Japanners assistentie te stoppen ... Omanuke eerbetoon 6000000000000 yen naar China "schurkenstaten"http://www.zakzak.co.jp/society/politics/news/20120927/plt1209271125004-n1.htm↑ m beschikbaar was, het "point of view", enorm bedankt (__) m.
(Als een ruggengraat, in zicht kwam. Regering van Japan, en "diplomatie" moet je oorspronkelijk doen, achtergrond, dank u)
Deze, de "nieuws" normale-oorspronkelijk, zou ik graag zien.

> School messing die verontschuldiging, "Het spijt me iedereen in China", 29 september de nationalisatie Senkakuhttp://sankei.jp.msn.com/world/news/120929/chn12092903270001-n1.htm▼ ik verbaasd zelfs mensen uit het bedrijfsleven praten zonder echte klagen over anti-Japanse rel, "Het was een ontmoeting heel mooi", een school messing die voor de nationalisatie Senkaku verontschuldigde zich op televisie als 'Het spijt me iedereen in China. " Indecent uitdrukking van "verrader" wordt niet gebruikt, veld klein nu dat leidinggevenden factie hetzelfde mij verpletterd, de ambitie van Chief Cabinet Secretary yuan Hiromu Nonaka geprobeerd om het bod te verhogen tot de LDP presidentsverkiezingen 11 jaar geleden Maar ik ben dankbaar.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> Mr Hashimoto ... "het co-management 'is ook de Northern Territories, Senkaku in Japan en het percentage van de stemmen http://www.yomiuri.co.jp/politics/news/20120928-OYT1T00225.htm?from=main4 ← naturalisatie voorstel, controle dient te worden veroordeeld, de stroom van geld voor alle van de heer Hashimoto.
> Zuid-Chinese Zee http://news.livedoor.com/article/detail/6999296/ ←,, "China wortel perceel van een gemeenschappelijk begrip van de Japanse nederlaag van verslechterende relaties", zoals Mongolië. Je moet veroordeeld worden, de Chinese overheid! Regering dat niet mogelijk is, moet worden veroordeeld toetsing moet de stroom van prive-eigendom allemaal!
Sta op voor de waardigheid te verdedigen! Eigenwaarde van de Chinese oorsprong van het conflict in de loop van de dag - echt vormige media http://news.livedoor.com/article/detail/6999217/ ← Hana Bay,,, maar de democratie, of een "post dit",,, waaronder Japan, met inbegrip van het Westen,,, en journalistiek,,,
> Om de financiële steun http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120929-OYT1T00408.htm?from=top stoppen ← 6 biljoen yen volledige pagina advertenties in belangrijke kranten rijst bedoeld "China Senkaku kwestie ! U dient, al het Japanse geld tegen! ! Te veel verklevingen
> Moet herziening van de Kono Verklaring http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120929-OYT1T00406.htm?from=main1 ← indirecte kritiek op Japan in de "troostmeisjes" "Takeshima", minister van Buitenlandse Zaken Korea. Al de "stroom van geld" van tegenstanders! Om controle! ! Veroordeling en correctie! !
> Staatssecretaris van de Amerikaanse volwassen ondersteuning · Ondersteuning verzoek http://www.yomiuri.co.jp/politics/news/20120929-OYT1T00449.htm?from=main2 ← "cool Japan en Zuid-Korea om" rustig response "Takeshima om de stroom van geld van alle journalisten te controleren, "aldus
> China aan bedrijven met betrekking tot de overname van een Chinees bedrijf windenergie "wait" in het windpark in Oregon http://www.yomiuri.co.jp/atmoney/news/20120929-OYT1T00468.htm?from=main4 Amerikaanse president Ik maakte het besluit dat bedrijven niet de overname mogelijk te maken door
> "Steel de Diaoyu eilanden is Japan" Engels krant in China tot aan de leden van de oppositie, zoals Keidanren Senkaku http://news.livedoor.com/article/detail/6998505/ ← Amerikaanse krant reclame, al het geld Je moet de stroom te controleren. Achtergrond van tegengestelde zin te zien. En natuurlijk de verantwoordelijkheid
> Waarom, ondersteuning van de economische bevoegdheden aan de steun te stoppen ... Omanuke http://news.livedoor.com/article/detail/6996594/ ← Japanse eerbetoon 6000000000000 yen naar China "schurkenstaten"? Draai de kosten van de wederopbouw, dat bedrag! Tegen de Japanners, de noodzaak om te wassen de achtergrond van het geld! Zorg ervoor dat de degelijkheid! !
> 40e verjaardag van normalisering van de diplomatieke betrekkingen tussen de dag = 29 "het ergste" in de Senkaku botsing - http://news.livedoor.com/article/detail/6996860/ ← onverantwoord tijdens de dag, zoals de ondersteuning van de ODA, zou worden gestaakt. De economische macht op de tweede plaats, wat je aan het doen? Belastingdienst onderzoekt de financiële achtergrond van de krachten die er tegen!
> Premier "geen compromis" opmerkingen, voorzitter van Keidanren Keidanren http://www.yomiuri.co.jp/atmoney/news/20120928-OYT1T00189.htm ← kritiek, en de stroom van al het geld. Alle moeten worden gepubliceerd, de stroom van 5 biljoen yen ondersteunen China.
> 2,83 miljoen yen daalde met 8,3% in de mijnbouw, de landbouw, de bosbouw en de visserij, de industrie, de daling was het meest hotelsector en drinken service-industrie is 2,3 miljoen yen, een daling van 6,7%. ← ambtenaren. Zoals de scheiding van het salaris van leraren, zoals "prive 40 ... http://news.ameba.jp/20120928-448/ gemiddelde salaris van vorig jaar," in het bijzonder
> Chinees oorlogsschip http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120927-OYT1T01157.htm ← ... Als de binnengedrongen in Japanse territoriale wateren van "rechtsgebied in de wateren" oorlogsschip voor de kust van China Senkaku, in plaats van de GAG Het is de bevoegdheid van de MSDF. Dit aspect moet worden beschouwd een risico op verlengde dan het risico van dreigende
> China, Noda administratie shake? China ... en 5 biljoen yen steun http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120928-OYT1T00318.htm?from=main1 ← 7 vergaderzalen met de Japanse groep, alle van de geldmarkt van relaties, zoals Keidanren U moet bepalen welke principes. Verplichting dat de gezondheid
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> 9/17 [] Ik ging naar Tokyo> demo "Rond de Yamanote-lijn! Senkaku protect" (Holiday Monday) (herdrukt papier distributie)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11357402477.html
Vrijheid enEconomische en kapitalismeDemocratiePolitieke functies en gezond

Hun eigen mensen gezocht, dezeWaar is het een van de overheid,En ik een pistool heb, denk ik niet dat

> Spring in Japan> Chinese Spring> Spring in Korea

Wanneer> Spring in Rusland

De lente is in AziëJe wilde het,Als u niet het recht om iemand te stoppen, maar ik denk dat

Maar absoluutOm zijn eigen mensen, en ik in de richting van de vuurwapens, denk ik niet dat

Nu, om deel te nemen aan verschillende demonstraties, etc.Verzameling en informatie.En horizontale verbanden, informatie-uitwisseling.Proberen om na te denken, om samen te werken, denk ik.

Zelfs als u hebt gezien, ditIk was bang, woorden en artikelenZelf, probeer uit te vinden.

Zelfs te ontkennen, alles, noch om te slikkenWees altijd jezelf, probeer uit te vinden.Dat, en het feit dat de herziening van de informatie, omdat ik denk.

> Management teamCompany, het managementVan hen, "Justitie (Philosophy & kapitalisme)", enz.Groot, en ik denk dat het gaat, denk ik.

ZozeerOverheid> Japan> Chinese overheid> In de Koreaanse regering is corruptie

Het land, de economie en de wereldInstellingen die kunnen worden verspreid

Het> Management team. Company. Management kantVoor hen heb ik gewerkt.
Uit angst voor het land, de "menselijke kant van het management. Hun management"En de corruptie van hun eigen regering, collusie, fraude, enz.,Tenzij we voor staan, denk ik niet gaan.

Het is, hoeDat de regering van Azië, of die "corruptie".

Politieke eerder dan voor hun eigen burgersPolitiek alleen voor politici, hebben politici niet gedaan.
> Power> Persoonlijke bezittingenVoor hen is de obsessie, politici van elk land.

In corruptie, politieke functie, waardoor een storing.Ka verspreid, ik heb chronisch geworden door, en verklevingen.

In het hele landVoorbij de geschiedenis
> Value, het "proces", werd gesteund door de waarheidVan hun eigen regering, illegaal, voor ons managementteam vorm te geven,,,

Misschien, beetje bij beetjeIk zou gaan aangesloten.Is voor overheden, het is, maar misschien wel een "sarcastisch"
> Nieuws
> InternetVia hen van bedrijven rond het team, zou dat tempo gaan uitgelijnd.

> Arabische lenteEn de Arabische, maar verschillende dispositie van AziëHoeveel is het "tijd-as" is niet bekend, hoewel hetGestaag, is er iets dat zou moeten leiden.

> Justitie, de principes van het kapitalisme oorspronkelijkeDe toekomst van het landdoor het management om verdriet, denk ik ten zeersteBeetje bij beetje, om de "koerscorrectie" is begonnen.

0 件のコメント:

コメントを投稿