2012年9月30日日曜日

63 år med undertrykkelse av det kinesiske kommunistpartiet [Shinjuku-ku, Tokyo]. ② mars sør Mongolia demonstrasjon for å protestere mot massakren. Deltakelse dagbok.

63 år med undertrykkelse av det kinesiske kommunistpartiet [Shinjuku-ku, Tokyo]. ② mars sør Mongolia demonstrasjon for å protestere mot massakren. Deltakelse dagbok. (English. Movies. Tekst på japansk)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html


63 år med undertrykkelse av det kinesiske kommunistpartiet [Shinjuku-ku, Tokyo]. ① deltakelse dagbok marsj sør demonstrasjon for å protestere mot massakren Mongoliahttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11366930567.html· Vi er Kinas aggressive politikk, vil jeg ikke tilgi! "Jeg vil ikke tilgi!"
-Slik som ODA til Kina, vil den japanske regjeringen avskaffes! "Foreldet!"
Til Kina, har du bare invadert, er ODA skadelig! "Det er giftig!"
• I Kina, som er en minoritetsetnisk slakting, ta ut en ODA! "Ikke ta ut!"
· Jeg vil ikke tilgi den japanske, forfølgelsen av Kina Southern mongolsk! "Jeg vil ikke tilgi!"
· Jeg vil ikke tilgi den japanske, det tibetanske folket av Kina massakren! "Jeg vil ikke tilgi!"
· Jeg vil ikke tilgi de japanske massakren uigurer av Kina! "Jeg vil ikke tilgi!"
↑ over 63 år med undertrykkelse av det kinesiske kommunistpartiet [Shinjuku-ku, Tokyo]. ① bli marsj dagbok Mongolia demonstrasjon for å protestere mot massakren sør. Er.
↓ under 63 år med undertrykkelse av det kinesiske kommunistpartiet [Shinjuku-ku, Tokyo]. Mars sør Mongolia demonstrasjon for å protestere mot massakren, og flygeblad som vi mottar, er et opptrykk.
· · · · · · · · · · · · · · ·



Om deg, vet du det?Hva slags land ... Kina?
Del 1● "Guinness" ranking det 20. århundre massakren# 1. Over 90 millioner mennesker MaoAndreplassen. Over 30 millioner mennesker Stalin3. plass. Hitler mer enn seks millioner mennesker (jødene)Fjerde. Over 2 millioner mennesker Hu Jintao
Kinas ledere, hadde blitt slaktet så! !Det ville være en forferdelig land det er! !

Del 3● over Hiroshima atomskadeSpanning den 46. kjernefysiske testen er utført, i Uighur, er 1.480.000 mennesker utsatt.190 000 mennesker har dødd av dem.Følgetilstander av stråling, er mange uigurer fortsatt lider.
● I Tibet, vil mer enn 1,2 millioner mennesker bli massakrert.Over 6500 templer ble ødelagt.Mikset av å fremme årsaker forferdelig ting å bli avgjort i Tibet, et stort antall kinesiske, snarere enn land og kulturer, vil det slukke selve løpet blir nå utført.
● Selv i Mongolia, etter kulturrevolusjonen.16 222 mennesker ble drept.87 188 mennesker ble forlatt fiasko.(Fra kunngjøringen av den kinesiske regjeringen, var mange eksperimenter som langt)80% av befolkningen, og nå er han-kinesere.Land vil bli tatt opp, er naturen ødelagt, før kultur og språk er i ferd med å bli ranet! !
※ (hær kommunistiske) Folkets frigjøringshær, jeg er en land til krig i verden, har vært massakrert! For grusom! !

● manifest bak det demokratiske partiet. Vet du det?* Utenlandske stemmerett i lokalvalg* Basic Law innvandrer alien* Dual statsborgerskap lov* Dual etternavn* 10 millioner mennesker får innvandring språk. East Asian samfunn
Hvis du ikke gjør noe nå, vil jeg få mye av det er uopprettelig Japan!
Uyghur i går, på denne frekvensen, blir det morgendagens Japan.
· · · · · · · · · · · · · · ·


Snakker om en panda hjem.
● den nordlige delen av Sichuan-provinsen i Kina, var "landet" Tibet opprinnelig.Panda bor i høye fjellene i dette distriktet. Kina har sine egne ting Tibet siden 1959. Jeg er med "dyret" kinesisk Panda da.
● Tibet siden blitt tatt til Kina.Tibetanske folket har blitt mobbet av Kina. Tibetanere, for eksempel, og selvfølgelig gutta opp om morgenen og be til Buddha, å sove om natten.Kina er en munk og misliker, og be, og templer. Unnslippe den onde hender i Kina, den store munken Dalai Lama XIV, som fikk Nobels fredspris, jeg flyktet til Dharamsala i India for 52 år siden, og mange mennesker.I løpet av de 52 årene, mye av tibetanere, og deretter plassert i en mørk fengsel, inntil barna ble drept 1,2 millioner mennesker, eldre, unge, både menn og kvinner.Det var også mer enn 8000 templer, en gang nesten ble en ruinhaug.Kineserne selv mobbet, og spare penger, var det mye folk i Tibet gjenoppbygge tempelet, men.
※ Etter å ha sett en kjempepanda, "Tibet problemet" søk på internett.
Panda er et dyr av Tibet.
Association Parudenhttp://palden.org
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Undertrykkelse strekker seg til 63 år i den kinesiske kommunistpartiet, for å protestere mot massakren.Southern Mongolia, marsj.(Sammen Southern Mongolia, japanske protester i Kina!)
● kinesiske kommunistpartiet diktatur er fiende av fred og utvikling av Asia.
● kampen for Southern Mongolia, kinesiske kommunistpartiet av regjeringen, fengslet. Mr. Hada ble torturert. Lagre Kvinner Hochinfu!
En protest, den kinesiske regjeringen, på lang sikt for human slakting Southern Mongolia.
2 resultater, jord ødeleggelse aggressiv politikk for den kinesiske regjeringen har invitert landbruks konvertering, og ressursutnyttelse, miljøødeleggelser, for å protestere at den mongolske nomader har blitt fratatt sitt levebrød fattigdom.
3, ødeleggelse av tradisjonell mongolsk kultur, for å fremme politikken med etnisk rensing, stengt skoler og Mongolia, for å protestere mot fusjonen.
12. september 4,1981. Motstanden mot politikken til aggresjon befolkningen i kinesiske kommunistpartiet regjeringen for å markere jubileet av bevegelsen av 31 mongolske studenter. (Han oppgjør plan, de mongolske folk i mindretall nå!)
5, invasjonen av det kinesiske kommunistpartiet, men stammer fra invasjonen av Sør Mongolia tiår siden, som fortsatt videreføres. Som er vel kjent, Tibet. Uyghur. For Senkaku-øyene i Japan, men også handlinger av aggresjon i det kinesiske kommunistpartiet regjering, og det er ett eksempel. La oss stoppe denne utvidelsen prinsippet invasjonen. Fiender fred og utvikling i Asia protest, til kommunistpartiet i Kina!
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Av den kinesiske regjeringen, har vært administrerende de undertrykteVennligst hjelp uigurene!
● 1945Ti tusen mennesker uigurer 306,78 (76,40%)22, 24 Han ti tusen mennesker (5,54%)
● 2004Ti tusen mennesker uigurer 89,67 (45,73%)Han ti tusen mennesker 780,25 (39,75%)



● ressurser har blitt ranet.
● Det er en kjernefysisk test site, mange ofre er ute.Som "The Wandering Lake", var kjent Robunoru atomprøvesprengning området i Kina. Utledes selv om det er rett ved siden av beboerne levde, uten å gjøre noen andre tiltak evakuere, er kjernefysiske test ganger 46 laget, offer for stråling av mer enn en million og komme ut Du måtte. Er sendt på bakkenettet i mer enn 50 land, "Death on the Silkroad" dokumentarfilm ved dekning av lokal infiltrasjon (UK BBC), var en sensasjon.
● etter kjennelsen kinesiske kommunistpartiet, men plasser titulær sjef uigurer, "Xinjiang", forsøket fungert som sekretær Han kinesiske kommunistpartiet har blitt avholdt. Virkeligheten er en "bydel" er langt fra det. Og er merket som "terrorist" "separatist", uten å gå gjennom prosedyrene er anstendig, som protesterte mot den grusomme behandlingen slik blir sendt til kontoret og tvangsarbeid fengsel .
Japan Uyghur Associationhttp://uyghur-j.org
· · · · · · · · · · · · · · ·


● Releet av flammen av sannhet, kan du hjelpe oss.Sekretariatet i Delegering av Japan, Hans Hellighet Dalai Lama, den tibetanske regjeringen i eksil parlamentet
● Siden 2008 tvinger Kinas sikkerhet for å styrke aksjon mot tibetanere alvorlig, mange dødsfall, har jeg blitt torturert til utallige mennesker.



● vil appellere til FN, for å løse spørsmålet om Tibet!Signatur "stafett flamme av sannhet", takk for samarbeidet
1, basert på FN-resolusjonen ble vedtatt i 1959, 1965 og 1961, i henhold til Tibet sak å diskutere, for realisering av innholdet i den oppløsningen, FN, bør du arbeide utrettelig.
For å undersøke krisesituasjon 2, gang i Tibet, må jeg sende en fact-finding av en uavhengig internasjonal institusjon umiddelbart.
3, slik at tibetanerne inne Tibet, er den grunnleggende ønske oppfylt, FN, skal ha ansvaret for ryddig.

Kontoret til Delegering av Japan Hans Hellighet Dalai Lama samlet signatur (Tibet House Japan)http://www.tibethouse.jp/fot/
· · · · · · · · · · · · · · ·
Fem grunner til Senkaku Islands er ikke en kinesisk territorium (video. Engelsk)



Koreansk for to spesielle beliggenhet 2012 (Korean. Movies. Engelsk. Takeshima)


· · · · · · · · · · · · · · ·
Gråte av sjelen til personer du ønsker å beskytte fra partisk dekning av Masugomi Abe [med undertekster]


↑ Dette er en "subjektive" min personlige.På grensen til Kina Senkaku, en hard-line holdning feilaktig noen måte.Litt etter litt, og de japanske medier, tror jeg som har blitt delt.
Sankei--Yomiuri↑ litt etter litt, her og nå rapportere meg, tror jeg. I "siktlinje av pro Kina", er det ikke i nyhetene.
TV Channel er mest sannsynlig.Bare. "Theory of mind. Idealisme. Theory av følelser. Subjektiv pro-Kina" og emcee, hallomann, men synes å være mainstream.Å se på, så får syk, jeg er ikke basert på virkeligheten.
, "Høyre", "skolen" hauk "riktig"I disse ordene synes TV å være information management lag, trenger du ikke se Internett og aviser.
For helsen journalistikk, og jeg antar det er en plikt og ansvar å publisere, flyten av alle pengene, media, tro om igjen.
Og det er sannsynlig lovgivere, prester så vel.Vel som seg selv, sine familier. Alt fra ca Santoshin slektninger.Alt du bør utsettes, med selskaper som, "Forholdet mellom strøkene."> Ledere og tillitsvalgte, årlig inntekt. Innhold og arbeid, å forene beløpet.

GEISHA, TONY BLAIR & COMFORT KVINNER [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (Takeshima, komfort kvinner)



Identiteten til komfort kvinnene basert på bevis


· · · · · · · · · · · · · · ·
> ★ ☆ ゞ Self-Defense Forces (* `· ω · ') er motsatt ★ skjold for å beskytte menneskerettighetsforkjempere og japansk 87,3 kg diett dag ★ 382
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11365058032.html
[Dette er] forferdelig japansk oversettelse http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 skurken som Google har blitt utviklet anti-japanske sette et bestemt ord - funnet
↑ som "internasjonale regler" "demokrati", "kapitalisme," Er dette en rettferdig? Godtar du, disse?※ Med tillit, kan jeg ikke bruke Googles automatiske oversettelse.("Japansk! Massakren". Http :/ / jp.autoblog.com/2012/09/24/audi-distances-itself-from-chinese- kritikk i USA Audi forhandlere i Kina satt opp bannere Hva har kommet ut. uttalelse av Googles hovedkontor forhandler-med-vi-må-extermin / ← Audi?)


> Så hvis du ikke kan, basert på fakta, "falske komfort kvinner" på "Senkaku" problem den amerikanske regjeringen fordømmer rettferdig.Jeg >> spørre den amerikanske regjeringen, fortjeneste og demerits av Golfkrigen.
Det er diplomati.Jeg spør, informasjonen gransking.★ masseødeleggelsesvåpen.★ bakgrunn av amerikanske oljeselskaper og lovgivere.Jeg spurte dem.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> For å stoppe den japanske hjelp ... Omanuke hyllest ¥ 6000000000000 til Kina "rogue"http://www.zakzak.co.jp/society/politics/news/20120927/plt1209271125004-n1.htm↑ m var tilgjengelig, "point of view", takk enormt (__) m.
(Som en ryggrad, kom til syne. Government of Japan, og "diplomati" du bør gjøre opprinnelig, bakgrunn, takk)
Disse, "nyheter" normal-opprinnelig, vil jeg gjerne se.

> Skole messing som unnskyldning, "Jeg beklager alle i Kina", 29. september nasjonalisering Senkakuhttp://sankei.jp.msn.com/world/news/120929/chn12092903270001-n1.htm▼ jeg overrasket selv forretningsfolk snakke uten sann klage anti-japanske opprør, "Det var et møte veldig hyggelig", noen skole messing som unnskyldning for nasjonalisering Senkaku på TV som "Jeg beklager alle i Kina." Uanstendig uttrykk for "forræder" er ikke brukt, felt liten nå at ledere fraksjon samme meg knust, prøvde ambisjon Chief Cabinet Secretary yuan Hiromu Nonaka å heve budet til LDP presidentvalget for 11 år siden Men jeg er takknemlig.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> Mr. Hashimoto ... "co-management" er også de nordlige områdene, Senkaku i Japan og andelen av stemmene http://www.yomiuri.co.jp/politics/news/20120928-OYT1T00225.htm?from=main4 ← naturalisering forslag, gransking skal bli fordømt, flyten av penger for alle Mr. Hashimoto.
> Sør-Kinahavet http://news.livedoor.com/article/detail/6999296/ ←,, "China root tomt på en felles forståelse av den japanske nederlaget forverrede relasjoner" som Mongolia. Du burde bli dømt, den kinesiske regjeringen! Regjering som ikke er mulig, bør fordømmes gransking, flyten av privat eiendom alle!
Stå opp for å forsvare verdighet! Self-esteem av kinesisk opprinnelse for konflikt i løpet av dagen - virkelig formet media http://news.livedoor.com/article/detail/6999217/ ← Hana Bay,,, men til demokrati, eller en "post dette",,, inkludert Japan, inkludert West,,, og journalistikk,,,
> For å stoppe den økonomiske støtten http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120929-OYT1T00408.htm?from=top ← ¥ 6000000000000 helsides annonser i store aviser ris betydde "China Senkaku problemet ! Du bør vurdere, alle av den japanske penger mot det! ! For mange sammenvoksninger
> Bør vurdere Kono erklæringen http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120929-OYT1T00406.htm?from=main1 ← indirekte kritikk av Japan i "comfort kvinner" "Takeshima", utenriksminister Korea. Alle "flyten av penger" av motstandere! For gransking! ! Fordømmelse og korrigering! !
> Utenriksminister i USA voksen støtte · Støtte forespørsel http://www.yomiuri.co.jp/politics/news/20120929-OYT1T00449.htm?from=main2 ← "cool Japan og Sør-Korea til" rolig respons "Takeshima å sjekke strømmen av penger fra alle journalister, "sa
> Kina til selskaper relatert til oppkjøpet av et kinesisk selskap vindkraft "vent" i vindparken i Oregon http://www.yomiuri.co.jp/atmoney/news/20120929-OYT1T00468.htm?from=main4 USAs president Jeg tok beslutningen at selskapene ikke tillater oppkjøpet av
> "Stjel Diaoyu-øyene er Japan" Engelsk avis i Kina opp til medlemmene av opposisjonen, som Keidanren Senkaku http://news.livedoor.com/article/detail/6998505/ ← amerikansk avis reklame, alle pengene Du burde sjekke strømmen. Miljøet av motsatt betydning kan sees. Og, selvfølgelig, ansvar og
> Hvorfor støtter økonomiske makter å stoppe støtten ... Omanuke http://news.livedoor.com/article/detail/6996594/ ← japansk hyllest ¥ 6000000000000 til Kina "rogue"? Snu gjenoppbygging kostnader, dette beløpet! Mot japanerne, behovet for å vaske ut på bakgrunn av penger! Sikre soliditeten! !
> 40-årsjubileet for normalisering av diplomatiske forbindelser mellom dag = 29 "verste" i Senkaku sammenstøt - http://news.livedoor.com/article/detail/6996860/ ← uansvarlig i løpet av dagen, for eksempel støtte for ODA, ville bli avviklet. Økonomisk makt på andreplass, hva du gjør? Skattekontoret undersøker økonomisk bakgrunn av de kreftene som motsetter det!
> Statsministerens "ingen kompromiss" bemerkninger, formann i Keidanren Keidanren http://www.yomiuri.co.jp/atmoney/news/20120928-OYT1T00189.htm ← kritikk, og flyten av alle pengene. Alle skal publiseres, flyten av ¥ 5000000000000 støtte Kina.
> ¥ 2.830.000 redusert med 8,3% i gruvedrift, landbruk, skogbruk og fiskeri, etter næring, var nedgangen de fleste losji industri og drikke service industrien er 2,3 millioner Yen, en nedgang på 6,7%. ← tjenestemenn. Slik som separasjon av lønnen til lærere, for eksempel "40 ... http://news.ameba.jp/20120928-448/ gjennomsnittlig lønn fjorårets private", spesielt
> Kinesisk krigsskip http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120927-OYT1T01157.htm ← ... Hvis trengte inn japanske territorialfarvann "jurisdiksjon i farvannene" krigsskipet utenfor kysten av Kina Senkaku, snarere enn JCG , det er jurisdiksjonen til MSDF. Dette aspektet bør vurderes en risiko for langvarig enn risikoen for overhengende
> Kina, Noda administrasjon shake? Kina ... og ¥ 5000000000000 støtte http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120928-OYT1T00318.htm?from=main1 ← 7 møte med den japanske gruppen, alle pengene markedet av relasjoner som Keidanren Du bør bestemme prinsippene. Plikt at helse
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> 9/17 [] Jeg dro til Tokyo> demo "Rundt Yamanote Line! Senkaku protect" (Holiday Monday) (gjengitt papir distribusjon)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11357402477.html
Frihet ogØkonomiske og kapitalismeDemokratiPolitiske funksjoner og sunn

Sitt eget folk søkt, disseHvor er det noen av regjeringen,Og jeg har en pistol, jeg tror ikke

> Spring i Japan> Kinesisk Spring> Spring i Korea

Når> Spring i Russland

Våren er i AsiaDu ville ha det,Hvis du ikke har rett til å stoppe noen, men jeg tror

Men absoluttMot sitt eget folk, og jeg mot skytevåpen, tror jeg ikke

Nå, for å delta i ulike demonstrasjoner osv.Innsamling og informasjon.Og horisontale forbindelser, informasjonsutveksling.Prøver å tenke, til å arbeide sammen, tror jeg.

Selv om du har sett, detteJeg var engstelig, ord og artiklerSelv, kan du prøve å finne ut.

Selv å nekte, alt, eller å svelgeAlltid være deg selv, kan du prøve å finne ut.Det, og det faktum at gjennom informasjonen, fordi jeg tror.

> LedelseSelskapet, ledelsenAv dem, "Justice (Filosofi og kapitalisme)", osv.Er stor, og jeg antar involvert, tror jeg.

Så myeRegjeringen> Japan> Kinesiske regjeringen> I den koreanske regjeringen har vært korrupsjon

Landet, økonomien og verdenInstitusjoner som kan sirkulert

Den> Ledergruppe. Selskap. Ledelsen sideFor dem jobbet jeg.
I frykt for landet, den "menneskelige siden av ledelsen. Deres ledelse"Og korrupsjon av sin egen regjering, sammensvergelser, svindel, etc.,Med mindre vi står overfor, antar jeg ikke gå.

Det er, hvordanAt regjeringen i Asia, eller som er "korrupsjon".

Politisk enn for sine egne borgerePolitikk bare for politikere, har politikerne ikke gjort.
> Strøm> Personlig eiendomTil dem, besettelse, politikere i hvert land.

I korrupsjon, politisk funksjon, forårsaker en feil.Ka spredt, jeg har blitt kronisk gjennom, og adhesjon.

Over hele landetUtover historien
> Value, "prosessen", har blitt støttet av sannhetAv sin egen regjering, ulovlig, til vår ledergruppe skjerpe seg,,,

Kanskje litt etter littJeg ville gå sammen.Er for regjeringer, er det, men kan være en "sarkastisk"
> Nyheter
> InternettGjennom dem, av selskaper rundt laget, ville det tempoet går justert.

> Arabiske vårenOg arabiske, men annerledes disponering av AsiaHvor mye er det "tidsaksen" er ukjent, selv om detJevnt, det er noe som bør føre.

> Justice, prinsippene for kapitalismen originalFremtiden av landetav ledelsen til sorg, tror jeg på det sterkesteLitt etter litt, til "kurskorrigering" har begynt.

0 件のコメント:

コメントを投稿