2012年9月25日火曜日

LDP προεδρικές εκλογές. 25 Σεπτεμβρίου. Τόκιο, Shinjuku σταθμό. Soapbox. Πήγα να επισκεφθείτε.

LDP προεδρικές εκλογές. 25 Σεπτεμβρίου. Τόκιο, Shinjuku σταθμό. Soapbox. Πήγα να επισκεφθείτε. (Φωτογραφία και κείμενο στα ιαπωνικά)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11363818327.html

> Κινεζική πρεσβεία πολιορκία 9/22, Minato-ku, Τόκιο! Αποτρέψτε εισβολή Σενκάκου στην Κίνα! Μεγάλη εθνική δράση έκτακτης ανάγκης ② (διαμαρτυρίας και πορεία)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html

> Δεν είναι κυρίως Ιάπωνες, οι πολιτικοί πρέπει να καθαρίζονται επιλογή! Θα πρέπει να καθαρίζονται αν δεν έχετε όραμα, επίσης, αναβάλλεταιhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11363511656.html

> LDP προεδρικές εκλογέςhttp://www.jimin.jp/sousai12/schedule/schedule.html25ης Σεπτεμβρίου (Τρίτη)
17:00 - 18:00
Nishi Shinjuku, Τόκιο

↑ με μήνυμα του σκάφους, θα πρέπει να γίνει
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Αμερική, την Ευρώπη, τη Γερμανία. Ζητώ μέσα σε ξένες κυβερνήσεις.


[Αυτό είναι] τρομερό ιαπωνική μετάφραση http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 ο κακοποιός ότι η Google έχει σχεδιαστεί αντι-ιαπωνικό θέσει μια συγκεκριμένη λέξη - που βρέθηκαν
↑ όπως «διεθνείς κανόνες", "δημοκρατία", "καπιταλισμός," Είναι αυτό ένα δίκαιο; Δέχεστε, αυτά;※ Με εμπιστοσύνη, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Google αυτόματη μετάφραση.("Ιάπωνες! Massacre". Http :/ / jp.autoblog.com/2012/09/24/audi-distances-itself-from-chinese- κριτική στις ΗΠΑ εμπόρους Audi στην Κίνα συσκευασμένα πανό Τι έχει βγει. δήλωση του διανομέα κεντρικά γραφεία της Google-με-θα-πρέπει-extermin / ← Audi?)


> Έτσι, αν δεν μπορεί, με βάση τα γεγονότα, η «άνεση ζήτημα γυναίκες χαλκευμένες" η κυβέρνηση των ΗΠΑ καταδικάζει δίκαιη.Ζητώ >> την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του πολέμου του Κόλπου.Αυτό είναι διπλωματία.· Έχω ζητήσει από τον έλεγχο πληροφορίες.★ όπλων μαζικής καταστροφής.★ υπόβαθρο των αμερικανικών εταιρειών πετρελαίου και νομοθέτες.Τους αμφισβήτηση.


Κινεζική πρεσβεία πολιορκία 9/22, Minato-ku, Τόκιο! Αποτρέψτε εισβολή Σενκάκου στην Κίνα! Μεγάλη εθνική δράση έκτακτης ανάγκης ② (διαμαρτυρίας και πορεία)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html
Ουσιαστικά επιβεβαίωσε το "σωστό αυτοκίνητο πτέρυγα Gaisen» στην Ιαπωνία [θέμα]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jr60Fic3eTI

↑ Στο "Κορεάτες στην Ιαπωνία" "Korean-Ιαπωνικά", αλλά οι περισσότεροι γνώριζαν, ότι έχει διαμορφωθεί.
Όμως, εδώ και πολύ καιρό, εδώ και πολλές δεκαετίες, έχω μισήσει."Αυτοκίνητο Gaisen Δεξιά" είναι, παρά ιαπωνική γλώσσα.· Κορεάτες στην Ιαπωνία.· Κορέας κατοίκους.↑ Αν και προσβλητικά σχόλια από τον αυτοκράτορα, θα δούμε στο φιλέ, ξέρω ότι ένα ποσοστό από αυτούς, σχεδόν, είναι κατεχόμενη. Και ξέρω, το "ρεπόρτερ συμφωνία ανταλλαγής κατά τη διάρκεια της ημέρας."


Τι να μαντέψετε, στην αυτόματη μετάφραση του Google, κρακ, κλπ. (ρωγμή εργαλεία. Hacked);
Στην πολιτική, οι Ιάπωνες δεν ενδιαφέρονται για το δικό τους εθνικό ύμνο, η εθνική σημαίαΤώρα, σιγά-σιγά, το ατύχημα της χώρας τους, αρχίζω να παρατηρήσετε.
Και αρχίσαμε να γνωρίζουμε ότι ακόμα κι αν πρέπει να είναι σε θέση να εμπιστεύονται τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πληροφόρησης έχει διαστρεβλωθεί.※ Κίνα συνορεύει με το demo, Sankei Shimbun. Μικρή, Yomiuri Shimbun, μου ανέφεραν σήμερα.※ Αλλά, στην τηλεόραση, απλά πατήστε το "υποκειμενικό" αντί στόχου, όπως το κύριο μαζοχιστική άχνη έχουν γίνει. Και, "δημοσιογραφία" αυτό, δεν θα πρέπει να επιτρέπεται! !
> "Άνοιξη στην Ιαπωνία"Ιάπωνες πολιτική για αν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να καθαριστεί, πιστεύω επίσης ότι είναι η ιαπωνική κυβέρνηση.
· · · · · · · · · · · · · · ·
Ανά έξοδο σταθμό Shinjuku, και βγήκα με την φωνή απέναντι.Τώρα που έχουμε ακούσει από ανθρώπους, και να ακούσετε στο πλαίσιο της αστυνομίας, η φωνή του λόγου, ήμουν τόσο λίγο έμαθα τα βήματα του προορισμού.Guard τις σκάλες; Είπε, οι δύο αστυνομικοί, και θέλω να συνεχίσω, ακριβώς πάνω από την ομιλία του ενώπιον τόσων πολλών ανθρώπων, και που έχει σφραγιστεί μακριά,Έμαθα γι 'αυτό ήθελα να πάω γύρω από την κυκλική διασταύρωση, ο δρόμος παράκαμψης,Νομίζω ότι καλύτερα πολυκαταστήματα, και βγήκε νωρίς, ακούγοντας Odakyuhyakkaten, βγήκα στο έδαφος.

Λίγο πριν από το soapbox, εδώ, επειδή ήταν ένα μέρος του περάσματος.Από τους αστυνομικούς και το προσωπικό, η ομιλία είχε οργάνωση.Ένα κύμα των ανθρώπων, περίπου 20 λεπτά, δεν υπήρχε διάλειμμα, περνούσε σταδιακά στην κορυφή της περαστικούς.


Και κυκλοφορία πεζών, πλήθος είναι έντονη.Διάστημα που παρατίθενται, το μήνυμα του σκάφους δεν ήταν έτσι, παράτησα.
Η ομιλία του κ. Αμπε τελειώνει, μια ομιλία κούτσουρο, περίπου 1 λεπτό πριν, πήγα.Η «Abe! Abe! Abe!" Call, λίγα λεπτά, και δεν βλέπω ήχο.Από το πλήθος των εγκύκλιο, ομοιόμορφα, ενθάρρυνση του κ. Αμπε, ένιωσα ότι με χειροκροτήματα, έχουν σταλεί.
Στη συνέχεια, έγινα μια ομιλία του κ. Ishiba.Μετά από λίγο, άκουσα ήμουν.Ομιλία, όπως το σύνθημα,Λόγος 2-3, εγώ δυνατά.· "Εγώ (δεν αγαπούν τη χώρα τους, τη σημαία της χώρας. Εξάλειψη της εκπαίδευσης, άλλες χώρες, η εθνική σημαία. Ύμνο, τον ύμνο, δεν είναι σε θέση να δείξουν σεβασμό! Εξάλειψη της εκπαίδευσης) για την πατριωτική εκπαίδευση!"-Ενάντια "υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!" I ·
Στη συνέχεια, ακριβώς μπροστά από τα μάτια μου, από τα αριστερά- Πέντε άνδρες και γυναίκες πριν και μετά; -Από! "Κατά του πυρηνικού σταθμού! Κατά του πυρηνικού σταθμού," η φωνή ανέβηκε.
Στη συνέχεια, το πρόσωπο κατά του πυρηνικού σταθμού, ο αριθμός των ατόμων της διπλανής πόρτας, σε ορισμένα σημεία-Voice, γύρω από κάποιους ανθρώπους, «αριστερά!" Σκάσε και φωνάζω, φωνές εναντίον του πυρηνικού σταθμού, έχει εξαφανιστεί.
- Πέντε άνδρες και γυναίκες πριν και μετά; · «Ενάντια στον πόλεμο!"
· Η φωνή έρχεται γύρω από τους ανθρώπους, «αριστερά! Damare" Κορεάτικη "είναι!" Πίσω, φωνάζοντας, φωνές εναντίον του πυρηνικού σταθμού, έχει εξαφανιστεί.
Στο μπροστινό μέρος του, και ο αστυνομικός. Προσωπικό και πανηγυρικούς για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τα μάτια μας συναντήθηκαν αρκετά. Περίπου πέντε λεπτά;Γιατί κοιτάς, έψαχνα σε.Αλλά, σταδιακά, Atari έγινε τόσο σκοτεινή, η γραμμή της όρασης, καθώς δεν ήταν πλέον ορατάΑπό το πρόσωπο των αυτοκινήτων πανηγυρικούς, soapbox με τον κ. Ishihara, πίσω, κοίταξέ με.
Μετά από λίγο, άκουσα ήμουν.Ishihara ομιλία, από την δεξιά πλευρά του ακροατήριο περισσότερες κυκλικές,Καλεί και Ishihara, χειροκροτήματα, σε ορισμένα σημεία, θα ήταν μεγάλη.Και κρέμασαν, ακόμη και σε άλλες περιοχές, σε ορισμένα σημεία, μεγάλο χειροκρότημα χτύπησε.
Όχι σαν σημασία, να μιλούν, χωρίς να ξέρει γιατί, παλαμάκια ή ήχους
Και εγώ · · "Oh!" M Coming Σενκάκου, η επίθεση », ρώτησα.
Στη συνέχεια, το πρόσωπο κατά του πυρηνικού σταθμού, ο αριθμός των ατόμων της διπλανής πόρτας, σε ορισμένα σημεία-Voice, έθεσε κάποια "σκάσε! Αριστερών" "-και οι άνθρωποι γύρω!" Κορεάτες! Damare, φωνάζοντας, φωνές εναντίον του πυρηνικού σταθμού, έχει εξαφανιστεί.↑ Ο όρος Κορέας, ότι δεν υπάρχει αντίρρηση. Που σημαίνει επίσης, δεν είχα άλλη επιλογή παρά να αναρωτιέμαι.
Μικρή, έγινε τόσο ήσυχα, ακόμα και όταν έχω ακούσει την ιστορία του κ. IshiharaΕν πάση περιπτώσει, δεν υπάρχει ειδική όρασηΜόνο ένα σύνθημα, αλλά δεν άκουσα· «Το όραμά μου είναι; (πάτησε μια σαφή, βήμα-προς-βήμα τη διαδικασία?)"-Και-me "(για την ενίσχυση της ευημερίας, της νεολαίας και όχι μια επιβάρυνση); Χρηματοδότηση ήταν" δυνατά.
Επιπλέον, στη συνέχεια,Από αριστερά μπροστά από το- Πέντε άνδρες και γυναίκες πριν και μετά; -Από! "Κατά του πυρηνικού σταθμού! Κατά του πυρηνικού σταθμού," η φωνή ανέβηκε.
Στη συνέχεια, το πρόσωπο κατά του πυρηνικού σταθμού, ο αριθμός των ατόμων της διπλανής πόρτας, σε ορισμένα σημεία-Voice, έθεσε κάποια "σκάσε! Αριστερών" "-και οι άνθρωποι γύρω!" Κορεάτες! Damare, φωνάζοντας, φωνές εναντίον του πυρηνικού σταθμού, έχει εξαφανιστεί.

Οι περισσότεροι, ομιλία Ishihara, η οποία είχε θορυβώδη.Στη δεξιά πλευρά, από κάποια αποικία της, και επευφημίες, χειροκροτήματα, και αυτό ήταν το πιο μεγάλο.
Αλλά, όταν η συνολική, με συντριπτική πλειοψηφία, ομοιόμορφα κυκλικά, και κλήση Abe Shino, και χειροκροτήματα, επευφημίες, αλλά είχε σταλεί.Στη συνέχεια, το χειροκρότημα και επευφημίες του κ. Ishiba, σε περίπου 20% της διαφοράς Abe, υπήρχαν πολλοί.

Μετά το τέλος της ομιλίας, και έχω δει.Με το ακροατήριο, πώς να σφίξει το χέρι ή συνάντηση; Και.Από το τέλος του 18 ώρες, 15 λεπτά νωρίτερα, αλλά αυτό ήταν το τέλος.
Απόσυρση αρχίζει, κλήση Abe, εμφανίστηκαν σε ορισμένα σημεία.
Μπροστά μου, και το πρόσωπο εναντίον του πυρηνικού σταθμού, λίγα άνδρες, είχα λόγια.
· "Κατά του πυρηνικού σταθμού!" Οι άνθρωποι, κατά του πυρηνικού σταθμού
Μερικοί άνδρες ... "αριστεροί going back!"
· Οι άνθρωποι εναντίον του πυρηνικού σταθμού "στη ζωή μου! Ενάντια στο πυρηνικό εργοστάσιο, το χάος!"
-! "Damare" Κορεάτες Επιστροφή », και περίπου πέντε λεπτά, και υποστηρίζουν, αριστερός" Ο αστυνομικός, που χωρίζονται τα δύο στο δρόμο "Cine" Τότε ορισμένοι άνδρες και!.

Μέρος, είναι "Gomikoru" κατά των μέσων ενημέρωσης, υπήρχαν λίγα λεπτά, πήγα αμέσως.
"Abe! Γιατρός ー Do Καλή τύχη", τόσο το καλύτερο και το αριστερό, μερικές φορές, επειδή η φωνή επάνω, πήγα να δω.Στη συνέχεια, το μεγάλο συμβούλιο του ηλεκτρικού χειροποίητη διακόσμηση, ήθελα να πω! "Καλή τύχη κ. Abe", δοκίμιο χαρακτήρας γράφτηκε.
Κοιτάξτε λίγο, πήγα να δω, "ο κ. Ishihara συνεκτική, χειροκροτήματα" ήταν, ήταν πολλοί, και περισσότερο προς τα δεξιά.Αλλά, και πάλι. Δεν είχα κανέναν, είμαι πάρα πολύ απόσυρση.
Ο καθένας, ζήτω για την καλή δουλειά.

0 件のコメント:

コメントを投稿