2012年9月30日日曜日

63 vuotta sorron Kiinan kommunistisen puolueen [Shinjuku-ku, Tokyo]. ② marssi etelään Mongolia esittelyn protestoida verilöylyyn. Osallistuminen päiväkirja.

63 vuotta sorron Kiinan kommunistisen puolueen [Shinjuku-ku, Tokyo]. ② marssi etelään Mongolia esittelyn protestoida verilöylyyn. Osallistuminen päiväkirja. (English. elokuvat. Teksti japani)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html


63 vuotta sorron Kiinan kommunistisen puolueen [Shinjuku-ku, Tokyo]. ① osallistuminen päiväkirja marssi etelään esittelyn protestoida verilöylyn Mongoliahttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11366930567.html· Olemme Kiinan aggressiivista politiikkaa, en anna anteeksi! "En anna anteeksi!"
-Kuten ODA Kiinaan, Japanin hallitus poistetaan! "Vanhentunut!"
Kiinaan, olet juuri tunkeutuneet, ODA on haitallista! "Se on myrkyllistä!"
• Kiinassa, joka on etnisten vähemmistöjen teurastuksen, ottaa ODA! "Älä ota pois!"
· En anteeksi Japanin, tukahduttamistoimet China Southern Mongolian! "En anna anteeksi!"
· En anteeksi Japanin, Tiibetin kansalle Kiinan verilöylystä! "En anna anteeksi!"
· En anteeksi Japanin joukkomurhan uiguurien Kiinassa! "En anna anteeksi!"
↑ yli 63 vuoden sorron Kiinan kommunistisen puolueen [Shinjuku-ku, Tokyo]. ① liittyä marssi päiväkirja Mongolia esittelyn protestoida verilöylyn etelään. On.
↓ alle 63 vuoden sorron Kiinan kommunistisen puolueen [Shinjuku-ku, Tokyo]. Maaliskuu etelään Mongolia esittelyn protestoida verilöylyn, ja lentolehtisiä että saamme, on uusintapainoksia.
· · · · · · · · · · · · · · ·



Sinusta, tiedätkö?Millainen maa ... Kiina?
Osa 1● "Guinness" ranking 20. vuosisadan verilöylyn# 1. Yli 90 miljoonaa ihmistä MaoToinen sija. Yli 30 miljoonaa ihmistä Stalinin3. sija. Hitler yli kuusi miljoonaa ihmistä (juutalaisia)4. Yli 2 miljoonaa ihmistä Hu Jintaon
Kiinan johtajat, oli teurastettu niin! !Olisi kauhea maa se on! !

Osa 3● yli Hiroshima ydinvahinkojenSpanning 46. ydinkokeesta suoritetaan, on uiguurien, 1,48 miljoonaa ihmistä altistuu.190 000 ihmistä on kuollut heitä.Jälkitilat säteilyaltistuksen, monet uiguurit kärsivät edelleen.
● Tiibetissä yli 1,2 miljoonaa ihmistä surmattiin.Yli 6500 temppelit tuhottiin.Mixed edistämällä syyt hirveää ratkaistaan ​​Tiibetissä, suuri määrä kiinalaisia, eikä maista ja kulttuureista, se sammuu rotu itse parhaillaan tehdään.
● Jopa Mongoliassa, jonka kulttuurivallankumouksen.16 222 ihmistä sai surmansa.87 188 ihmistä jäi vika.(From ilmoitus Kiinan hallituksen, olivat monet kokeilut että pitkälle)80% väestöstä, ja nyt on Han-kiinalaisia.Land otetaan esille, luonto tuhoutuu, kunnes kulttuuri ja kieli on piakkoin ryöstetty! !
※ (armeija kommunistisen) Kansan vapautusarmeija, olen maan sodan maailmassa, on murhattu! Liian julma! !

● ilmeisen taakse demokraattisen puolueen. Tiedätkö?* Ulkomaiset äänioikeus kunnallisvaaleissa* Peruslaki maahanmuuttaja ulkomaalainen* Kaksoiskansalaisuus lain* Dual sukunimet* 10 miljoonaa ihmistä saa maahanmuuton kieltä. Itä-Aasian yhteisön
Jos et tee jotain nyt, saan paljon, että on korjaamaton Japani!
Uiguuri eilen, tällä vauhdilla, se tulee huomisen Japanissa.
· · · · · · · · · · · · · · ·


Puhua panda kotiin.
● Pohjois Sichuanin maakunnassa Kiinassa, oli "maa" Tiibet alunperin.Panda asuu korkealla vuoristossa tämän piirin. Kiina on oma juttu Tiibetin vuodesta 1959. Olen kanssa "eläin" Kiinan Panda sitten.
● Tiibet sittemmin toteutettu Kiinaan.Tiibetin kansa on kiusattu Kiina. Tiibetiläiset, esimerkiksi ja tietysti kaverit aamulla ja rukoile Buddha, nukkumaan yöllä.Kiina on munkki ja inhoaa, ja rukoile, ja temppeleitä. Escape paha käsissä Kiinan, että suuri munkki Dalai Lama XIV, joka sai Nobelin rauhanpalkinnon, olen pakeni Dharamsalassa Intiassa 52 vuotta sitten ja paljon ihmisiä.Aikana 52 vuotta, paljon tiibetiläisiä, ja sitten laitetaan pimeässä vankilassa, kunnes lapset tapettiin 1,2 miljoonaa ihmistä, vanhukset, nuoret, sekä miehiä että naisia.Siellä oli myös yli 8000 temppeleitä, kerran melkein tuli kasa raunioiksi.Kiinan, jopa kiusatuksi, ja säästää rahaa, paljon ihmisiä Tiibetin oli jälleenrakentaa temppeli kuitenkin.
※ Nähtyään jättiläinen panda, "Tiibetin kysymyksen" muualta internetissä.
Panda on eläin Tiibetin.
Association Parudenhttp://palden.org
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Sorto ulottuu 63 vuoden Kiinan kommunistisen puolueen, protestoida verilöylyyn.Etelä-Mongolian, marssia.(Yhdessä, Southern Mongolian, Japanin protesteja Kiinassa!)
● Kiinan kommunistinen diktatuuri on vihollinen rauhan ja kehityksen Aasiassa.
● taistelua Etelä-Mongolian, Kiinan kommunistisen puolueen hallitus, vangittu. Mr. Hada kidutettiin. Tallenna Naiset Hochinfu!
Yksi protesti, Kiinan hallitus, pitkällä aikavälillä ihmisten teurastusta Etelä Mongolia.
2 tulokset, maaperän tuhoutuminen aggressiivista politiikkaa Kiinan hallitus on kutsunut maatalouden muuntokurssi, ja resurssien hyödyntäminen, ympäristön pilaantuminen, protestoida että Mongolian irtolaiselämää on tullut riistetty toimeentulon köyhyyttä.
3, tuhoaminen perinteisen Mongolian kulttuurin edistämiseksi politiikkaa etnisiä puhdistuksia, sulki kouluja ja Mongolian protestoimaan sulautumista.
12. syyskuuta 4,1981. Vastustaminen aggressiivinen politiikka väestöstä Kiinan kommunistisen puolueen hallitusta vuosipäivän liikkeen 31 Mongolian opiskelijoita. (Han ratkaisu suunnitelma, Mongolian ihmiset vähemmistöön nyt!)
5, hyökkäys Kiinan kommunistisen puolueen, mutta johtuvat hyökkäyksen Etelä-Mongolian vuosikymmeniä sitten, mikä on edelleen jatkunut. Kuten on hyvin tunnettua, Tibet. Uiguuri. Sillä Senkaku saaret Japanissa, vaan myös tekoja aggression Kiinan kommunistisen puolueen hallitus, ja se on yksi esimerkki. Lopetetaan tämä laajennus periaatteen hyökkäystä. Rauhan viholliset ja kehitys Aasian protestina, jotta Kiinan kommunistinen puolue!
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Kiinan hallituksen on hoitanut sorrettujenAuttakaa uiguurien!
● 1945Kymmenen tuhatta ihmistä uiguurit 306,78 (76,40%)22, 24 Han kymmenen tuhatta ihmistä (5,54%)
● 2004Kymmenen tuhatta ihmistä uiguurit 89,67 (45,73%)Han kymmenen tuhatta ihmistä 780,25 (39,75%)



● resursseja on ryöstetty.
● On ydinkoe ​​sivuston, monet uhrit ovat poissa.Kuten "Wandering Lake", oli kuuluisa Robunoru ydinkokeen tehtaan Kiinaan. Päätellä vaikka se on aivan asukkaille elänyt tekemättä mitään muita toimenpiteitä evakuoida, ydinkoe ​​kertaa 46 on tehty, uhri säteilyn yli miljoona ja ulos Sinulla oli. Onko lähetystoimintaa yli 50 maassa, "Kuolema Silkroad" dokumenttielokuva, jonka kattavuus paikallisen tunkeutumisen (UK BBC) oli sensaatio.
● tuomion jälkeen Kiinan kommunistinen puolue, mutta laita nimellinen päätoimittaja uiguureja "Xinjiangissa" kokeilu toimi sihteerinä Han Kiinan kommunistinen puolue on pidetty. Todellisuus on "kauppala" on kaukana siitä. Ja on merkitty esimerkiksi "terroristi" "separatistisia", ilman läpi menettelyt ovat kunnolliset, jotka vastustivat julman kohtelun tällainen on lähetetty toimistoon ja pakkotyö vankila .
Japani uiguurien ryhttp://uyghur-j.org
· · · · · · · · · · · · · · ·


● rele liekki totuuden, auttakaa meitä.Sihteeristö valtuuskunnan Japanin, hänen pyhyytensä Dalai Lama, Tiibetin maanpaossa oleva parlamentti
● Vuodesta 2008 Kiinan turvallisuusjoukot vahvistaa tehoisku tiibetiläisten vakavasti, monia kuolemia, olen kidutettu lukemattomia ihmisiä.



● valittaa YK ratkaista Tiibetin kysymykseen!Allekirjoitus "rele liekki totuuden" Kiitos yhteistyöstä
1, joka perustuu YK: n päätöslauselma hyväksyttiin vuonna 1959, 1965 ja 1961 mukaisesti Tiibetin kysymys keskustella toteutumisen sisällön että päätöslauselman Yhdistyneiden Kansakuntien sinun pitäisi työskennellä väsymättä.
Tutkiakseen kriisitilanteessa 2, käynnissä Tiibetissä, minun täytyy lähettää selvitysryhmän riippumaton kansainvälinen instituutio välittömästi.
3, niin että tiibetiläiset Tiibetissä, perus halu täyttyy, YK, olisi vastattava siisti.

Toimisto valtuuskunnan Japanin hänen pyhyytensä Dalai Laman yhteenlaskettu allekirjoitus (Tiibet House Japani)http://www.tibethouse.jp/fot/
· · · · · · · · · · · · · · ·
Viisi syytä, miksi Senkaku saaret ole Kiinan alueella (video. Englanti)



Korean kaksi erityistä sijainnin 2012 (Korean. elokuvat. Englanti. Takeshima)


· · · · · · · · · · · · · · ·
Itkeä sielun ihmisten haluat suojata puolueellinen kattavuus Masugomi Abe [tekstitys]


↑ Tämä on "subjektiivinen" minun henkilökohtainen.Rajalla Kiinan Senkaku, kovan linjan asenteen väärin millään tavalla.Vähitellen ja japanilaiset tiedotusvälineet, uskon, on jaettu.
Sankei--Yomiuri↑ pikkuhiljaa, tässä ja nyt ilmoittaa minulle, luulen. Vuonna "näköyhteydessä pro Kiina", se ei ole uutinen.
Televisiokanava on todennäköisesti.Vain. "Mielen teoriaa. Idealismi. Teoria tunteita. Subjektiivinen pro-Kiinassa" ja isäntänä, kuuluttaja, mutta näyttää olevan valtavirtaa.Voit tarkastella, niin sairas, en perustu todellisuuteen.
"Oikea", "koulu" haukka "oikea"Noissa sanoissa, TV näyttää olevan tiedon hallinta kerros, et näe Internetissä ja sanomalehdissä.
Terveyden journalismin, ja luulisin että on velvollisuus ja vastuu julkaista, virtaus kaikkien rahaa, tiedotusvälineet, mieti uudestaan.
Ja on todennäköistä lainsäätäjien, ministerit samoin.Sekä itsensä, perheensä. Vaihtelee noin Santoshin sukulaisia.Kaikki sinun pitäisi altistua, jossa yritykset kuten "suhde pito."> Johtajat ja virkamiehet, vuositulot. Sisältö ja työn yhteensovittamiseksi määrään.

Geisha, Tony Blair ja lohtunaisten [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (Takeshima, lohtunaisten)



Identiteetti lohtunaisille näyttöön perustuen


· · · · · · · · · · · · · · ·
> ★ ☆ ゞ Self-Defense Forces (* `· ω · ') on päinvastainen ★ kilpi suojelemaan ihmisoikeuksien puolustajia ja Japanin 87,3 kg ravinto päivä ★ 382
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11365058032.html
[Tämä on] kauheaa Japanin käännös http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 konna, että Google on suunniteltu anti-japanilainen laittaa tietty sana - löytyi
↑ kuten "kansainvälisten sääntöjen" "demokratia", "kapitalismi" Onko tämä oikeudenmukaista? Oletteko hyväksy näitä?※ luottavaisena, en voi käyttää Google automaattinen käännös.("Japanilainen! Massacre". Http :/ / jp.autoblog.com/2012/09/24/audi-distances-itself-from-chinese- kritiikkiä Yhdysvalloissa Audi jälleenmyyjät Kiinassa sietää bannerit Mitä on tullut ulos. selvitys Googlen pääkonttorin jälleenmyyjä-with-me-must-extermin / ← Audi?)


> Joten jos et voi, tietojen perusteella, "Senkaku" ongelma "tekaistuja lohtunaisten" Yhdysvaltain hallitus tuomitaan oikeudenmukainen.I >> kysyä Yhdysvaltain hallitus, eduista ja haitoista Persianlahden sodan.
Se on diplomatia.Pyydän, tietojen valvontaa.★ joukkotuhoaseita.★ tausta Yhdysvaltain öljy-yhtiöiden ja lainsäätäjiä.Kysyin heitä.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> Lopeta Japanin apua ... Omanuke kunnianosoitus 6000000000000 jeniä Kiinaan "roistovaltioiden"http://www.zakzak.co.jp/society/politics/news/20120927/plt1209271125004-n1.htm↑ m oli käytettävissä, "näkökulmasta" Kiitos valtavasti (__) m.
(Koska selkäranka, tuli näkyviin. Japanin hallitus, ja "diplomatia" sinun pitäisi tehdä alun perin, tausta, kiitos)
Nämä "uutiset" normaali-alun, haluaisin nähdä.

> Koulu messinki, että anteeksipyynnön, "Olen pahoillani kaikille Kiinassa", 29. syyskuuta kansallistaminen Senkakuhttp://sankei.jp.msn.com/world/news/120929/chn12092903270001-n1.htm▼ Olen hämmästynyt jopa liikemiehet puhuvat ilman todellista valittavat anti-japanilainen mellakka, "Se oli kokous very nice", jotkut koulun messinki joka pahoitteli kansallistamista Senkaku televisiossa kuin "olen pahoillani kaikkien Kiinassa." Siveetöntä ilmaus "petturi" ei käytetä, kenttä pieni nyt että avainhenkilöt ryhmittymä sama minulle murskataan, kunnianhimo Kabinettipäällikkö yuania Hiromu Nonaka yritti nostaa tarjous LDP presidentinvaaleja 11 vuotta sitten Mutta olen kiitollinen.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> Mr. Hashimoto ... "co-management" on myös pohjoisilla alueilla, Senkaku Japanissa ja osuus äänistä http://www.yomiuri.co.jp/politics/news/20120928-OYT1T00225.htm?from=main4 ← kansalaisuuden ehdotuksen, valvonta olisi tuomittava, rahavirrat kaikille Mr. Hashimoto.
> Etelä-Kiinan meri http://news.livedoor.com/article/detail/6999296/ ←, "Kiina root juoni yhteisymmärrystä Japanin tappion suhteiden huononemisesta" kuten Mongolia. Sinun pitäisi tuomita, Kiinan hallitus! Hallitukselle, että ei ole mahdollista, on tuomittava valvonnan, virtaus yksityisen omaisuuden kaikille!
Stand up puolustaa ihmisarvoa! Itsetunto on kiinalaista alkuperää konfliktin päivällä - todella muotoinen media http://news.livedoor.com/article/detail/6999217/ ← Hana Bay,,, mutta demokratiaan, tai "post tätä",,, lukien Japani, kuten West,,, ja journalismi,,,
> Voit lopettaa rahoitustuen http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120929-OYT1T00408.htm?from=top ← 6000000000000 jeniä kokosivun mainoksia suurimmissa sanomalehdissä riisin tarkoitti "Kiina Senkaku kysymys ! Sinun tulisi tarkistaa, kaikki japanilaiset rahat sitä vastaan! ! Liian monta kiinnikkeistä
> Pitäisikö tarkistaa Kono Statement http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120929-OYT1T00406.htm?from=main1 ← epäsuora kritiikki Japanin "lohtunaisten" "Takeshima", ulkoministeri Koreassa. Kaikki "rahavirrat" vastustajien! Tarkastelua! ! Tuomitseminen ja korjaus! !
> Valtiosihteeri Yhdysvaltain aikuisten tuki · Tukipyyntö http://www.yomiuri.co.jp/politics/news/20120929-OYT1T00449.htm?from=main2 ← "cool Japani ja Etelä-Korea" rauhallinen vastaus "Takeshima tarkistaa rahavirrat kaikki toimittajat ", sanoi
> Kiina yrityksille liittyviä hankintaan kiinalaisen yrityksen tuulivoima "odotus" in tuulipuiston Oregon http://www.yomiuri.co.jp/atmoney/news/20120929-OYT1T00468.htm?from=main4 Yhdysvaltain presidentti Tein päätöksen, että yritykset eivät salli yrityskaupan
> "Varasta Diaoyu saaret on Japani" Englanti sanomalehti Kiinassa asti opposition jäseniä, kuten Keidanren Senkaku http://news.livedoor.com/article/detail/6998505/ ← Yhdysvaltain sanomalehtimainonnan kaikki rahat Sinun pitäisi tarkistaa virtaus. Taustalla vastapäätä merkitys voidaan nähdä. Ja, tietenkin, vastuu ja
> Miksi tukea talousmahtien lopettaa tuen ... Omanuke http://news.livedoor.com/article/detail/6996594/ ← Japanin kunnianosoitus 6000000000000 jeniä Kiinaan "roistovaltioiden"? Käännä kunnostuskustannuksia, että summa! Vastaan ​​japanilainen, täytyy pestä pois tausta rahaa! Luotettavuuden varmistamiseksi! !
> 40. vuosipäivän normalisoituminen diplomaattiset suhteet päivä = 29 "pahin" on Senkaku yhteenotto - http://news.livedoor.com/article/detail/6996860/ ← vastuuton päivän aikana, kuten tuki kehitysavun, olisi lopetettava. Taloudellisen vallan toiseksi, mitä olet tekemässä? Verovirasto tutkii taloudellista taustaa voimia, jotka vastustavat sitä!
> Pääministerin "ilman kompromisseja" huomautuksia, puheenjohtaja Keidanren Keidanren http://www.yomiuri.co.jp/atmoney/news/20120928-OYT1T00189.htm ← kritiikkiä, ja virtaus kaikkien rahat. Kaikki olisi julkaistava, virtaus 5 biljoonaa jeniä tukea Kiinan.
> 2.830.000 jeniä laski 8,3% kaivos-, maatalous-, metsä-ja kalatalouden, teollisuuden, lasku oli kaikkein majoitus teollisuus-ja juomateollisuuden palvelun teollisuus on 2,3 miljoonaa jeniä, laskua 6,7%. ← virkamiehiä. Kuten erottaminen palkan opettajien, kuten "40 ... http://news.ameba.jp/20120928-448/ keskipalkka viime vuonna yksityisellä" erityisesti
> Kiinalainen sotalaiva http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120927-OYT1T01157.htm ← ... Jos tunkeutuneen Japanin aluevesillä "lainkäyttöpaikkana vesillä" sotalaiva rannikon Kiinan Senkaku sijaan JCG Se on toimivalta MSDF. Tämä näkökohta olisi otettava huomioon riski pitkittyneen kuin riski lähiaikoina
> Kiina, Noda Ravista? Kiina ... ja 5 biljoonaa jeniä tukea http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120928-OYT1T00318.htm?from=main1 ← 7 kokoukseen japanilaisten ryhmä, kaikki rahamarkkinoiden suhteet kuten Keidanren Sinun tulee määrittää periaatteet. Velvollisuus että terveyden
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> 9/17 [] menin Tokioon> demo "Around Yamanote Line! Senkaku Protect" (Holiday maanantai) (uusintapainos paperi jakelu)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11357402477.html
Vapaus jaTalous ja kapitalismiDemokratiaPoliittisia tehtäviä ja terveen

Oman kansansa EtsittävänMissä on se jokin hallitus,Ja minulla on ase, en usko

> Kevät Japanissa> Kiinalainen Kevät> Kevät Koreassa

Kun> Kevät Venäjällä

Kevät on AasiassaHalusit sitä,Jos sinulla ei ole oikeutta lopettaa ketään, mutta mielestäni

Mutta ehdottomastiOman kansan, ja minä kohti ampuma En usko

Nyt, osallistua erilaisiin mielenosoituksiin jne.Kerääminen ja tiedon.Ja vaaka yhteyksiä, tietojenvaihtoa.Yritetään ajatella, työskennellä yhdessä, luulen.

Vaikka olet nähnyt, tämäOlin ahdistunut, sanoja ja artikkelitItse, yritä selvittää.

Jopa kieltää, kaiken, eikä nielläOle aina itsesi, yritä selvittää.Että, ja se, että tarkistaa tiedot, koska luulen.

> JohtoryhmäYritys-johtoNiistä "Justice (Filosofia & kapitalismin)" jne.Big, ja luulen mukana, luulen.

Niin paljonHallitus> Japani> Kiinan hallitus> Korean hallitus on korruption

Maa, talous ja maailmanInstituutiot, jotka voidaan kierrättää

Se> Johtoryhmä. Company. HallinnoinnissaHeille olen työskennellyt.
Peläten maa, "inhimillinen puoli hallintaa. Niiden hallinta"Ja korruptio oman hallituksen, juonittelun, petoksen, jne.Ellemme kohtaamaan kai mennä.

On, mitenEttä hallitus Aasiassa tai jotka ovat "korruptio".

Pikemminkin poliittisia kuin omille kansalaisillePolitiikka vain poliitikot, poliitikot eivät ole tehneet.
> Teho> Henkilökohtainen omaisuusHeille, pakkomielle, poliitikot kunkin maan.

Korruptiota, poliittista toimintaa aiheuttaen toimintahäiriöitä.Ka levitä, olen tullut krooninen kautta, ja kiinnikkeistä.

Eri puolilla maataBeyond historiaa
> Arvo, "prosessi", on tukena totuusOman hallituksen, laittomasti, meidän johtoryhmä ryhdistäytyä,,,

Ehkä vähitellenHaluaisin mennä kytketty.On hallitusten, se on, mutta voisi olla "sarkastinen"
> Uutiset
> InternetNiiden kautta yritykset ympäri joukkue, että vauhti menisi kohdakkain.

> ArabikeväänJa arabien, mutta eri disposition AasianKuinka paljon, se on "aika-akselin" on tuntematon, vaikka seTasaisesti, on jotain, että pitäisi.

> Oikeus, periaatteet kapitalismin alkuperäisenMaan tulevaisuuteenjohdon ja suru, luulen vahvastiVähitellen on "kurssin korjaus" on alkanut.

0 件のコメント:

コメントを投稿