2012年9月25日火曜日

LDP presidentval. September 25. Tokyo, Shinjuku station. Soapbox. Jag gick för att besöka.

LDP presidentval. September 25. Tokyo, Shinjuku station. Soapbox. Jag gick för att besöka. (Foto och text på japanska)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11363818327.html

> Kinesiska ambassaden belägringen 9/22, Minato-ku, Tokyo! Förhindra invasion Senkaku i Kina! Stora nationella nödåtgärder ② (protest och mars)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html

> Är inte huvudsakligen japanska, bör politikerna skall renas val! Bör rensas om du inte har synen också skjutashttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11363511656.html

> LDP presidentvalethttp://www.jimin.jp/sousai12/schedule/schedule.htmlSeptember 25 (Tis)
17:00 till 18:00
Nishi Shinjuku, Tokyo

↑ med anslagstavla, jag göras
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Amerika, Europa, Tyskland. Jag ber media till utländska regeringar.


[Detta är] fruktansvärda japansk översättning http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 skurken som Google har konstruerats antijapanska sätta ett visst ord - finns
↑ såsom "internationella regler" "demokrati", "kapitalism," Är detta en rättvis? Accepterar du dessa?※ med tillförsikt, kan jag inte använda Googles automatiska översättning.("Japansk! Massakern". Http :/ / jp.autoblog.com/2012/09/24/audi-distances-itself-from-chinese- kritik i USA Audi återförsäljare i Kina satte upp banderoller Vad har kommit ut. uttalande Googles huvudkontor återförsäljare-med-vi-måste-extermin / ← Audi?)


> Så om du inte kan, baserat på fakta, "falska tröstekvinnor frågan" den den amerikanska regeringen fördömer rättvist.Jag ber >> den amerikanska regeringen, fördelarna och nackdelarna med Gulfkriget.Det är diplomati.· Jag ber den information granskning.★ massförstörelsevapen.★ bakgrund av amerikanska oljebolag och lagstiftare.Jag frågade dem.


Kinas ambassad belägring 9/22, Minato-ku, Tokyo! Förhindra invasion Senkaku i Kina! Stora nationella nödåtgärder ② (protest och mars)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html
I huvudsak bekräftade "högern Gaisen bil" i Japan [ämne]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jr60Fic3eTI

↑ I "Koreaner i Japan" "koreanska japanska", men de flesta visste, att det har konfigurerats.
Men under en lång tid, många decennier har jag varit hatade."Gaisen bil högerkanten" är, snarare än japanska.· Koreaner i Japan.· Koreanska invånare.↑ Medan förolämpande kommentarer från kejsaren, kommer vi att titta på nätet, vet jag att en del av dem, nästan, är upptagen. Och jag vet, den "avtal om utbyte reporter under dagen."


Vad tycker du gissa, till automatisk översättning av Google, spricka, mm (verktyg spricka. Hacked)?
Inom politiken var japanerna inte intresserade av sin egen nationalsång, den nationella flagganNu, lite i taget, olyckan i deras land, jag börjar märka.
Och vi började känna att även om de skulle kunna lita media har information förvanskats.※ Kina gränsar demo, Sankei Shimbun. Lite, Yomiuri Shimbun, rapporterade mig nu.※ Men på TV, trycker du bara på "subjektiva" snarare än objektiva som den viktigaste hjul masochistiska har gjorts. Och "journalistik" detta kommer du inte att tillåtas! !
> "Våren i Japan"Japanska politik för om det inte görs, bör det rensas vara, tror jag också att det är den japanska regeringen.
· · · · · · · · · · · · · · ·
Per uttag Shinjuku station, och jag gick ut till rösten mot.Nu när vi har hört från folk på och lyssna på hos polisen rutan röst talet, jag var så liten jag lärde mig stegen i destinationen.Vakta trappan? Det sade de två poliserna, och jag vill gå vidare, precis ovanför tal inför så många människor, och som har förseglats av,Jag lärde mig så jag gillar att gå runt i rondellen, väg omväg,Jag tror att du bättre varuhus, och kom ut tidigt, lyssna på Odakyuhyakkaten gick jag ut på marken.

Strax före soapbox, här, eftersom det var en plats för passage.Av poliser och personal hade talet varit att organisera.En våg av människor, ca 20 minuter, det fanns ingen paus, successivt passerar toppen av förbipasserande.


Och fotgängare, är publiken intensiv.Utrymme listan forumet var inte så gav jag upp.
Herr Abe tal slutar, en stubbe tal, ca 1 minut sedan gick jag.Den "Abe! Abe! Abe!" Samtal några minuter och såg inte ljud.Från mängden av cirkulär, jämnt, uppmuntran av Mr Abe kände jag att med applåder, har skickats.
Sedan blev jag ett tal av Mr Ishiba.Efter ett tag hörde jag att jag hade varit.Tal, såsom slogan,Word 2-3, högt jag.· "Jag (inte älskar sitt land, flagga land. Eliminering av utbildning, andra länder flagga. Anthem, hymnen, inte kan visa respekt! Avskaffande av utbildning) till den patriotiska utbildning!"-Mot "människorättsförsvarare" · I
Sedan, precis framför mina ögon, från vänster- Fem män och kvinnor före och efter? -Av! "Mot kärnkraftverket! Mot kärnkraftverket," rösten gick upp.
Sedan den person mot kärnkraftverket, antalet människor från nästa dörr, på vissa ställen-Voice, upp runt vissa människor, "vänster vinge!" Håll käften och skrika, röster mot kärnkraftverket, har försvunnit.
- Fem män och kvinnor före och efter? · "Mot kriget!"
· Rösten kommer omkring människor "vänsterkanten! Damare" Koreanska "är!" Tillbaka, skrika, röster mot kärnkraftverket, har försvunnit.
Framför och polisen. Personal och soapbox under en lång tid, men våra ögon möttes rättvist. Ungefär fem minuter?Varför tittar du på, jag letade på.Men så småningom blev Atari så mörk, siktlinjen eftersom det inte längre var synligFrån personen i Soapbox, Soapbox bilar till Mr Ishihara, rygg, titta på mig.
Efter ett tag hörde jag att jag hade varit.Ishihara tal, från den högra sidan av publiken av fler cirkulär,Samtal och Ishihara, applåder, på vissa platser, jag var stor.Och hängde det, även på andra områden, på vissa platser, ringde stora applåder.
Gillar ingen roll, för att tala, utan att veta varför han, klappa eller ringer
Och · I · "Oh!" M Coming Senkaku, offensiven ", frågade jag.
Sedan den person mot kärnkraftverket, antalet människor från nästa dörr, på vissa ställen-Voice, höjde några "käften! Vänsterorienterade" "-och människor runt!" Koreanerna! Damare, skrika, röster mot kärnkraftverket, har försvunnit.↑ Termen koreanska, att det inte finns några invändningar. Vilket också innebär, hade jag inget annat val än att undra.
Lite blev så tyst, och även när jag har hört historien om Mr IshiharaHur som helst, det finns ingen särskild synEndast en slogan, men jag hörde inte· "Min vision är? (Trampat en klar, steg-för-steg i processen?)"-Och-mig "(för att öka välfärden, ungdom, inte en börda)? Finansieringen var" högt.
Dessutom, då,Från vänster framför- Fem män och kvinnor före och efter? -Av! "Mot kärnkraftverket! Mot kärnkraftverket," rösten gick upp.
Sedan den person mot kärnkraftverket, antalet människor från nästa dörr, på vissa ställen-Voice, höjde några "käften! Vänsterorienterade" "-och människor runt!" Koreanerna! Damare, skrika, röster mot kärnkraftverket, har försvunnit.

De flesta, Ishihara tal, som hade varit bullriga.På höger sida, från några av kolonin, och hejar, applåder, och det var den mest stora.
Men när den totala, överväldigande, jämnt rund och ring Abe Shino och applåder, jubel, men han hade skickats.Därefter applåder och jubel av Mr Ishiba, i ca 20% av skillnaden Abe, det var många.

Sedan slutet av talet, och jag har sett.Med publiken, hur man skaka hand eller möte? Och.Vid utgången av 18 timmar, 15 minuter tidigt, men det var slut.
Uttag börjar ringa Abe, inträffade på vissa platser.
Framför mig, och den person mot kärnkraftverket, några män hade jag ord.
· "Mot kärnkraftverket!" Människor, mot kärnkraftverket
Vissa män ... "vänsteranhängare gå tillbaka!"
· Personer mot kärnkraftverket "i mitt liv! Mot kärnkraftverket, mess!"
-! "Damare" koreaner Return "och ungefär fem minuter, och argumentera, vänsterorienterad" Polisen, separerade de två på vägen "Cine" Då några män och!.

Del, är "Gomikoru" mot media, det var ett par minuter, jag gick ut omedelbart.
"Abe! Doktor ー Do Lycka", desto bättre och vänster, ibland, eftersom rösten upp, gick jag för att se.Sedan den stora styrelse elektrisk dekoration handgjorda, vilja säga! "Lycka Mr Abe", tecken uppsats skrevs.
Titta lite, gick jag för att se, "Mr Ishihara sammanhängande applåder" var, var många, och mer till höger.Men, återigen. Jag hade inte någon, jag dra alltför.
Alla, hurra för gott arbete.

0 件のコメント:

コメントを投稿