2012年9月23日日曜日

Chinese ambassade belegering 9/22, Minato-ku, Tokyo! Voorkom invasie Senkaku in China! Grote nationale noodmaatregelen ② (protest en maart)

Chinese ambassade belegering 9/22, Minato-ku, Tokyo! Voorkom invasie Senkaku in China! Grote nationale noodmaatregelen ② (protest en maart) (foto & tekst in het Japans)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html

Amerika, Europa, Duitsland. Ik vraag de media om buitenlandse regeringen.


[Dit is] verschrikkelijke Japanse vertaling http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 de schurk dat Google is ontworpen anti-Japanse legde een specifiek woord - gevonden
↑ zoals "internationale regels" "democratie", "het kapitalisme," Is dit een eerlijk? Accepteer je, deze?



> Dus als je niet kan, op basis van de feiten, de "troostmeisjes probleem verzonnen" de Amerikaanse regering wordt de reële veroordelen.Ik >> vraag de Amerikaanse regering, de voor-en nadelen van de Golfoorlog.Dat is diplomatie.· Ik vraag de informatie toetsing.★ massavernietigingswapens.★ achtergrond van de Amerikaanse oliemaatschappijen en wetgevers.Ik vroeg ze.
· · · · · · · · · · · · · · ·
> Chinese ambassade beleg (za) 9/22 [], Minato-ku, Tokyo! Voorkom invasie Senkaku in China! Grote nationale noodmaatregelen (protesten en demonstraties)http://www.ganbare-nippon.net/event/diary.cgi
Datum en details:22 september 24, 2010 (za)District "South Park" Aoyama Metropolitan demoset 14 uur, 00 minuten(Exit 5 station "Nogizaka" zeven-chome Chiyoda Roppongi, Minato)Mikawadai park demo ~ vertrek Aoyama Park 15 uren, 00 minuten(Nr. 27 4-chome Roppongi)Dan, protest voor de Chinese ambassade
※ Huisdieren brengen placard (maar die etnische discriminatie is verboden)※ Gelieve niet mee in deze klasse luidspreker andere vlag dan de vlag.
Vragen Sponsors:Japan Good luck! Nationaal ActiecomiteTEL 03-5468-9222http://www.ganbare-nippon.net/

↑ ik heb gedaan.
↓, de volgende is een dagboek participatie.
· · · · · · · · · · · · · · ·


Naar de verzamelplaats, rond 20:02, ik ging.Meestal bijna nooit te zien, in het park, was gevuld met een vlag.
Maar, "auto Gaisen rechts" is, zoals het gebied rond het park.Terwijl stromen bij hoge volumes, en Oorlog-tijdperk muziek, was ik hardlopen.※ Japanse, een heleboel mensen. Om "auto Gaisen rechts", ik heb een afkeer van.(Omdat, in het leven van de Japanners zijn ook normaal. Veel niet bevalt, is gewoon woorden, dus kom naar buiten met je handen of met een chip op je schouder. Intimidatie of dwang, veel mensen gebruiken de woorden van de Japanse rechtse Gaisen Ik ben erg een hekel aan de auto.)
Amerikaanse regering, regeringen. De media, wilt u misschien weten.↓ ↓

Beledigende opmerkingen keizer, in de loop van het onderzoek, de president van Korea, al dan zoiets echt zeggen, weten "(structuur van collusie) in Japan stemmen naturalisatie 'van de Japanse regering. Dan, televisie, enz., de Japanse media, wist ik, en informatie die niet vergoten veel.

In wezen bevestigde de "rechtse Gaisen auto" in Japan [onderwerp]

↑ In "Koreanen in Japan" "Koreaans-Japanse", maar de meeste wist, dat het is geconfigureerd.
Maar, voor een lange tijd, vele tientallen jaren, heb ik gehaat."Gaisen auto rechts" is, in plaats van Japans.· Koreanen in Japan.· Koreaanse bewoners.↑ Terwijl beledigende opmerkingen van de keizer, zullen we kijken naar het net, ik weet dat een percentage van hen bijna,, bezet is. En ik weet, de "ruilovereenkomst reporter tijdens de dag."


Wat wil je raden, om de automatische vertaling van Google, crack, enz. (gereedschappen crack. Hacked)?
In de politiek, de Japanners waren niet geïnteresseerd in hun eigen volkslied, de nationale vlagNu, beetje bij beetje, het ongeval van hun land, ik begin te merken.
En we begonnen om te weten dat, hoewel ze moeten in staat zijn om de media te vertrouwen, informatie is vervormd.
> "Spring in Japan"Japanse politiek voor als het niet gebeurt, moet worden gezuiverd, ik denk ook dat het de Japanse regering.
· · · · · · · · · · · · · · ·


↑ naar Placard
· Het Tiananmen-plein incident.· China om een ​​schip te naderen van de Senkaku zinken.· Het Tiananmen-plein incident.China is niet een land. Een collectief geweld.• De Chinese studenten, of de betaalde ¥ 15 miljoen per maand eigenlijk?
· · · · · · · · · · · · · · ·


Nabij de top van de trap, en spraak, voor ongeveer een uur, is zoals het was.
Op dat moment.· Algemene rassendiscriminatie, boegeroep, stop.• De trots van de Japanse, neem dan protesten.• Met ingang van het Chinese volk, of het gooien van een plastic fles, of doe het alsjeblieft niet rellen.Op sommige plaatsen, dat soort dingen, had ik het over heb.Elke keer, goedkeuring en applaus ontstond.
※ "Sina mensen", was ik als antwoord, de Chinezen. Een of andere manier, is er over de mensen "Sina", wordt gedacht dat de term "discriminatie" in ergens, hoorde ik, ik heb een weinig weerstand had. Maar anders algemeen. Ik denk dat het heel rationeel maart.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Rond 15. Speech is voorbij.Mensen gaan te marcheren, neem dan in de lijn 5. Wanneer u wordt gevraagd met.Zonder verwarring, iedereen stil, ging ik in de rij.
Van het park, zodra, en Aziatische pers, waren er veel.Maar, is het niet in Japan, China en Zuid-Korea om demo, maar ook een paar duizend mensen nu, wordt gerapporteerd.↑ Amerikaanse regering, de Duitse regering, de nationale regeringen. Welke nationale media, ofwel goddelijke, dit?


Maart is begonnen, in slechts een paar minuten• Vanuit de gelederen demo, mannen en "leraar" wordt genoemd, de stem komtSommige mensen nemen foto's, veel kocht ik.
Ik wil ook dat je foto's te nemen? Eens, heb ik gehoord.Kan ik je blog zetten in het gezicht? Eens, vroeg ik, was, neem dan erkennen.Dank je wel allemaal!
Message Board,Taiwan mensen en ondersteunt Japan.↑ het was handgeschreven.Dank u.

Japan, in plaats van Aziatische landen hebben een "anti-Japanse onderwijs".Nation pro· ODA· Internationale studenten (in Chinese studenten, pro-Japanse nationale naar internationale studenten., Je moet worden besteed aan de betaling van 150.000 yen per maand te stoppen!)Wederzijdse Economische Samenwerking (in Japanse ondernemingen, zoals geavanceerde)Nationale en anti-Japans. Om het land anti-Japanse onderwijs, afschaffing ODA. Afschaffing swap. Harde valuta, zoals de afschaffing.
En> AllyAmerikaAustraliëEn India(Als u geïnteresseerd bent., Kijk naar jezelf in het internet, gemakkelijk, omdat het niet kan worden onderzocht.)
Van de staat en pro-Japanse, bondgenoten,Meer moet je verhogen!
· KeidanrenJapanse regering↑ genaturaliseerde stemmen in Japan en voel me sterk, aanverwante verklevingen, de zuivering. Wij veroordelen, dat de gezonde werking wordt aangetast.
· · · · · · · · · · · · · · ·
U kunt ook in kolom 5, voor ongeveer een uur, ik liep, de straten van Roppongi.Politieagent, niet kan de stoep organiseren, was er ook een scène een beetje paniek, ik denk dat over het algemeen, geen boegeroep, enz., het was een mars.
Van de kant van de weg, soms applaus plaatsgevonden.
Angry naar de Senkaku-eilanden, om woede in China, drie vrouwen die zijn onofficiële deelnemer.
Ongeveer 1 uur, maart is voorbij,In een klein park, een na de ander, werden de demonstranten uitgevoerd om aan te komen.
Om het toilet af te maken, ik juichte de ingang van het park, van de helling.
30 minuten vanaf de bovenkant van de dia mensen die, door de spraak.Eindelijk. Ik verhuisde gherao van de Chinese ambassade, en te marcheren.
Zoals we legde hem plakkaat krat wordt gezegd.Vaststelling van de hals, alleen de boodschap kaart was effectief met.↑ Ik kon niet eerlijk, overtuigend. Iedereen, volgens haar.
Ook op dit moment,-Tot slot, "maar rond de Chinese ambassade, als menselijke producten, kunt u stoppen. Dari gooien flessen, enz., enz. Maar boegeroep vuil, met Japanse is dat, ik ben boos, trots , alsjeblieft omringt de Chinese ambassade. keten als een mens, maar ook de mensen van de Chinese ambassade! Laten we omringt, want ze komen om te zien, Sina mensen, en dat is dat de Japanse! 'll'm boos In tegenstelling tot, PET-flessen en rellen zonder, en dat hij "zal laten zien.


Uit de gelederen van de vijf kolommen op een lijn in een rij, heeft de weg naar de Chinese ambassade geïnstrueerd.
Lange rijen, in een rij, ik volgde.
Voor de Chinese ambassade een voor vijf,Sinds ik doorlopen voordat de Chinese ambassadeOp dat moment, kom hit, de woede die is trots als een Japanse. Dat was met.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Langs de weg, zou ik maart geparkeerd een beetje.Ik vraag me af wat er gebeurd is? En, geloof ik.Sprekers uit de organisatoren-Op hetzelfde tarief als onze auto Gaisen rechts "was zo aangesloten, uit protest tegen de andere aan de politie nu, eindelijk, wij ook. Je had weg rijden is de Japanse zijn er trots op! Je tegenstelling tot rechtse Gaisen! in plaats van spot en geweld, en "Laten we een rationele demonstratie.
Veel mensen luisteren.Dat niet langer een recht Gaisen hebben, was ik opgelucht.
Terwijl u wacht op, van de mensen achter• "! 'S Recall in Japan, een bedrijf dat is actief in China" ... jong, want ik werd geraakt door een stem
• "! Maar groeiende binnenlandse vraag" ... Ik was in concert.
Dan• "! Zult herinneren, heeft de Japanse onderdanen in China" Jeugd en de stem die we hebben
Ik ... "Het is 80% zelfvoorzieningsgraad ... (Het doel is het verbeteren van de zelfvoorzieningsgraad.)"




Aan de overkant, op en neer foto is een foto situatie.Dat de organisator wordt gespoeld met speakers, andere dan spraak, voor het grootste deel, de stem stijgt, niet.


· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Wel, hier is die de Japanse vlag, de paalZoals uit de nationale vlag, en het was gericht.
Zonder te klagen, jongens, zoals ik al zei, van Paul, anders dan "een op de vijf" is het verwijderen van de Japanse vlag,Ik werd teruggebracht naar de hand, de nationale vlag.↑ die waren opgehangen aan de schouder, wordt u gevraagd om te stoppen, en moet in zijn handen, was opgedragen.
Ik vraag me af waarom?Waarom zou?Wat gaat er mis?Dat van de schouder, verleiden, de nationale vlag?
Wanneer de paal wordt verwijderd, de zak gecontroleerd bezittingen.
Wacht dan een beetje, en ik wordt verdeeld in vijfTegen twee politieagenten, de Chinese ambassade belegering! Voorkom invasie Senkaku in China! In een kolom van vijf, demonstranten grote nationale noodmaatregelen was om te lopen.Tegen het voor-en achterkant, "Het is dit vijf. Dank je," en ik hebben uitgewisseld een knipoog.
Laat een of andere manier, weet ik niet goed ken,waar de volgende personen niet zien, werd ik.Dan, ook wel aangeduid met ons op en kunt u bewegen, en bewegen directDe overkant van de weg, bij de vangrail, is gevoerd• ", dan vraag ik me af wat ', en ik geloofVan politieagenten dieVoor mijn ogen, in de Chinese ambassade. Wordt gezegd vordering is gebroken, en wordt vervangen door de volgende persoon, was ik verbaasd.
Door te zeggen "3", de vijf van ons, was ik klaar.In tegenstelling tot de "ambassade", had voorgesteld, ook ik heb een kleine entreeTerwijl ik was verrast, was ik klaar.↑ als protesten tegen de kerncentrale, of ik residentie, de ambassade ook, en waarschijnlijk groter, omdat men dacht.
Voor de Chinese ambassade, werd verwijderd2 personen naar een politieagent, leidtOm een ​​klein park, werd ik.
En degenen die een vlag had op de top, een beetje, ik moet zeggen. Dank je wel allemaal!
Tot een volk, een beetje, keek ik naar het park.Sandbox, enz., drie sets van blanke ouders, aan het spelen waren.
Zelfs na ongeveer 15 minuten, ook demonstranten, omdat het niet verzamelen,Aan de persoon die heeft een Japanse vlag,· Welke "? Zijn er gesloten of na deze demonstratie," en horenIk ben niet bijzonder.Ik ben bang dat de ontbinding goede doorstroming? En, omdat er werd gezegdGedaan dank je wel, een politieagent, En? "Waar is de Roppongi station," en horen
Gewoon, in de vorm van stroom terug in de demonstranten, dus ik zal terugkomenIk leerde, de manier waarop deze optie uit.
Als je kijkt naar de klok, want het was ongeveer 17:30 uur.Keerde terug, de manier waarop je gaat.De agent die, het was slecht, maar ikAangezien het, in de tegenovergestelde richtingOm de Chinese ambassade, nogmaals, van de andere kant, ik ging.↑ Er was ook voor toekomstige referentie, maar wilde ook de demo te zien.
· · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Sommige mensen, wit overhemd en zwart pak, die een politieagent.Van ongeveer vijf mensen en politieagenten in burger, heeft aan deze kant komen.
Op de linker schouder van de politieman in wit overhemd, Japanse vlag, ziet er klein.Gewoon, aangebracht in een rij vijf,"Claim tot de breuk, zo veel als je wilt, ik zal regelen voor te dringen," Ik wasIk ben tegen de tijd dat u bent gearriveerdSlechts een persoon in een woord, was het geworden.
Rechts van de weg, waar het licht "Chinese Embassy".
Droeg een pak van 5-6 personen, leek beter Nogata "ambassadepersoneel" China, ver, ver weg van de demonstranten, de weg aan de rechterkant, was op zoek naar het einde.
En ik op een kinderwagen, en ik ben jonge man.Veel, "Senkaku is! 'S Inherent grondgebied van Japan", dat, op het moment van de claim, ik moest applaudisseren.Ik hou ook van te klappen mee, nu.
Undercover agent? Gevonden, in de rug, 1-2 personen, met ongeveer 1 meter van me.Maar aangezien ik geen slechte zaak, was ik door.Veel was direct achter de demonstratie tot het einde, tot ik vertrek.
Op dit moment, ik sta aan de kant van de demonstranten, en een politieagentVoor hem was ik boos.Tegen de tijd dat mijn lichaam om aangeraakt te worden, heb ik niet.Voor sommige reden, mensen van de demo, na een vordering taal, "en de ene kant, met beide handen, zoals Riposte, hij heeft een schouder verplaatsing" van de,Kijken, voelen, werd ik erg slecht.
Het is, ongeacht het geslacht.Bijna alle mensenAan het einde van de vordering"Terug! Zelfde als de volgende," dat, in het onaangename gevoelDruk op de schouder van de persoon, werd ik achter te verdrijven.↑ stem was zo uit. "Attitude! Cop! 'M Bad" en. Maar tot het einde, want ik wilde zien, antwoordde ik.
Groot mogelijk zijn, werd ik getroffen, in plaats daarvan, tot applaus.I're het applausEn soms heeft iemand wandelwagen, baby, jeugd en jong, ik was slechts twee mensen.↑ Maar soms. Voorbijganger gaf me ook een druiper.
De weg in de voorkant van de Ambassade, zal het niet verzegelen van de autoElke keer dat het voertuig, de stem van de demonstrantenWas verdronken.Een of andere manier, zelfs oneerlijk, denk ik.
· · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Ongeveer 19 uur, 40 minutenDe laatste verklaring van de organisatoren, kreeg ik te lezen.
Op dit moment is ongeveer 1-2 minuten, of het heeft te veel voorzichtigheid vlag aan de voorkant, gevolgd.
Waarom zou niet blokkade van de weg?Deze smalle weg.
Dan, ongeveer 19 uur, 55 minuten, einde opdracht wordt gelezen,Mannen en met een kinderwagen, jongeman. Mijn drie, en werd toegejuicht.


Organisator wie vliegt de Japanse vlag, voordat hij naar de Chinese ambassadeReporters, omgeven door, na een paar minutenKom terug uit, het was het einde demo.
Iedereen, hoera voor goed werk.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Zonder verwarring, heb ik klaar.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Alleen hier, de Chinese ambassade belegering! Voorkom invasie Senkaku in China! Grote nationale noodmaatregelen (protesten en demonstraties), was er.
Dames en heren, ik was hoera voor goed werk.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> Chinese ambassade belegering 9/22, Minato-ku, Tokyo! Voorkom invasie Senkaku in China! Grote nationale noodmaatregelen ① (protest en maart)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361832176.html
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
GEISHA, TONY BLAIR & COMFORT WOMEN [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (Takeshima)



Death wind wetgeving om de mensenrechten te beschermen


· · · · · · · · · · · · · · ·
Uitzending op 31 augustus 2012 briefing Ishihara


Vanaf ongeveer 20:13 seconden. "Exchange Agreement verslaggevers tijdens de dag"

> Voices of protest ← YouTube (video), democratische presidentsverkiezingen sinds zijn verwijderd> Kanaal 2 vandaag, de eerste in een stomp toespraakhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11359895879.html

> Japanse media gewezen verslaggevers dat "Chinese democratisch land, maar grappig"http://news.livedoor.com/article/detail/6967036/Gadget communicatie door

0 件のコメント:

コメントを投稿