2012年9月23日日曜日

Kiinan suurlähetystön piiritys 9/22, Minato-ku, Tokyo! Estää hyökkäyksen Senkaku Kiinassa! Suuret kansalliset hätätoimenpiteisiin ②

Kiinan suurlähetystön piiritys 9/22, Minato-ku, Tokyo! Estää hyökkäyksen Senkaku Kiinassa! Suuret kansalliset hätätoimenpiteisiin ② (protesti ja marssi) (kuva & teksti japani)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html

Amerikassa, Euroopassa, Saksa. Pyydän Media ulkomaisille hallituksille.


[Tämä on] kauheaa Japanin käännös http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 konna, että Google on suunniteltu anti-japanilainen laittaa tietty sana - löytyi
↑ kuten "kansainvälisten sääntöjen" "demokratia", "kapitalismi" Onko tämä oikeudenmukaista? Oletteko hyväksy näitä?



> Joten jos et voi, tietojen perusteella, "lohtunaisten kysymys tekaistuja" Yhdysvaltain hallitus tuomitaan oikeudenmukainen.I >> kysyä Yhdysvaltain hallitus, eduista ja haitoista Persianlahden sodan.Se on diplomatia.· Pyydän, tietojen valvontaa.★ joukkotuhoaseita.★ tausta Yhdysvaltain öljy-yhtiöiden ja lainsäätäjiä.Kysyin heitä.
· · · · · · · · · · · · · · ·
> Kiinan suurlähetystö Siege (la) 9/22 [], Minato-ku, Tokyo! Estää hyökkäyksen Senkaku Kiinassa! Suuret kansalliset hätätoimenpiteisiin (protesteja ja mielenosoituksia)http://www.ganbare-nippon.net/event/diary.cgi
Päivämäärä ja tiedot:22 syyskuu 24, 2010 (la)District "South Park" Aoyama Metropolitan demo asettaa 14 tuntia, 00 minuuttia(Exit 5 station "Nogizaka" seitsemän chome Chiyoda Roppongi, Minato)Mikawadai puisto demo ~ lähtöä Aoyama Park 15 tuntia, 00 minuuttia(Nro 27 4-chome Roppongi)Sitten, protesti edessä Kiinan suurlähetystön
※ Lemmikkieläimet tuo kyltti (mutta ne etninen syrjintä on kiellettyä)※ Älä tuo luokkansa kaiutin lipun muu kuin lippu.
Tiedustelut Sponsorit:Japani Onnea! Kansalliset toimintasuunnitelmat komiteaTEL 03-5468-9222http://www.ganbare-nippon.net/

↑ olen tehnyt.
↓, seuraava on päiväkirja osallistuminen.
· · · · · · · · · · · · · · ·


Voit kohtauspaikka, noin 20.02, menin.Yleensä juuri koskaan näe, puistossa, oli täynnä lippu.
Mutta, "auto Gaisen oikea" on, koska ympärillä puistossa.Vaikka virtasi suuria määriä, ja sota-ajan musiikkia, minä juoksin.※ Japanin, paljon ihmisiä. Jotta "car Gaisen oikeassa", minulla on vastenmielisyys.(Koska elämässä Japanilaiset ovat myös normaalia. Monet eivät pidä, on vain sanoja, joten tule ulos kädet tai siru olalla. Uhkailu tai pakottaminen, monet ihmiset käyttävät sanoja japanilaisten oikean siiven Gaisen Olen hyvin pidä autoa.)
Yhdysvaltain hallitus, hallitukset. Media, haluat ehkä tietää.↓ ↓

Herjauksista keisari, aikana tutkimuksen, puheenjohtaja Korean, onko tällainen asia tosiaankaan sanoa, tiedämme "(rakenne salaista) Japanissa ääntä kansalaisoikeuksien" Japanin hallituksen. Sitten, televisio jne., Japanin media, tiesin, ja tietoja ei irtoa paljon.

Pohjimmiltaan vahvisti "oikeiston Gaisen auto" Japanissa [aihe]

↑ In "korealaiset Japanissa" "Korean-japanilainen", mutta useimmat tiesivät, että se on määritetty.
Mutta pitkään, useita vuosikymmeniä, olen vihannut."Gaisen car oikeistolainen" on pikemminkin kuin japanilainen.· Korealaiset Japanissa.· Korean asukkaille.↑ Vaikka herjauksista peräisin keisari, me tarkastelemme net, tiedän että osa heistä, lähes, on miehitetty. Ja tiedän, "vaihtoa koskevan sopimuksen reportteri päivän aikana."


Mitä arvata, että automaattinen kääntäminen Googlen, crack, jne. (työkalut crack. Hakkeroitu)?
Politiikassa, japanilaiset eivät ole kiinnostuneita oman kansallislaulu, lippuNyt pikkuhiljaa, onnettomuus maansa, olen alkanut huomata.
Ja aloimme tietää, että vaikka ne on voitava luottaa, tiedotus on vääristynyt.
> "Spring in Japan"Japanin politiikassa, jos ei tehdä, se on puhdistettava, olen myös sitä mieltä, että se on Japanin hallituksen.
· · · · · · · · · · · · · · ·


↑ ja kyltti
· Tiananmenin aukion tapaus.· Kiina upottamaan laivan lähestyvän Senkaku.· Tiananmenin aukion tapaus.Kiina ei ole maa. Kollektiivinen väkivalta.• kiinalaisia ​​opiskelijoita riippumatta siitä, maksetaanko ¥ 15 miljoonaa euroa kuukaudessa anyway?
· · · · · · · · · · · · · · ·


Lähellä portaiden yläpäässä, ja puhe, noin tunnin, on kuin se oli.
Tuolloin.· Ehdot ja rotusyrjintä, Boos, lopeta.• ylpeys Japanin, kiitos protesteja.• Koska Kiinan kansan tai heittää muovipullo tai älä mellakka.Joissakin paikoissa, että sellainen asia, olin puhunut.Joka kerta, hyväksyy ja taputtaa syntyi.
※ "Sina ihmisiä", olin ollut vastaus, kiinalainen. Jotenkin on varastointi ihmiset "Sina", ajatellaan, että termi "syrjintä" jonnekin, kuulin, olin vähän vastusta. Mutta muuten yleisesti. Mielestäni se oli erittäin järkevä maaliskuussa.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Noin 15. Puhe on päättynyt.Ihmiset tulevat marssia, ota linjassa 5. Kun näyttöön.Ilman sekavuus, kaikki hiljaa, menin linjassa.
Ulos puistoon, heti, ja Aasian lehdistössä oli paljon.Mutta se ei Japanissa, Kiinassa ja Etelä-Korean demo, sekä useita tuhansia ihmisiä nyt, on raportoitu.↑ Yhdysvaltain hallitus, Saksan hallitus, kansalliset hallitukset. Mitä kansalliset tiedotusvälineet, joko jumalallisen tämä?


Maaliskuu on alkanut, vain muutaman minuutin• sisällä riveissä demo, miehet ja "opettaja" kutsutaan, ääni tuleeJotkut ihmiset ottavat kuvia, monet ostin.
Haluan myös sinua ottamaan kuvia? Kerran kuulin.Voinko laittaa blogi kasvot? Kerran kysyin, oli, kiitos tunnustavat sen.Kiitos kaikille!
Message Board,Taiwan ihmiset ja tukee Japanissa.↑ se oli käsin.Kiitos.

Japanissa, eikä Aasian maat ovat "anti-japanilainen koulutus".Nation pro· ODA· Kansainväliset opiskelijat (kiinaksi opiskelijat, pro-Japanin kansallisen kansainvälisille opiskelijoille., Sinun olisi kiinnitettävä lopettaa maksamisen 150000 jeniä kuukaudessa!)Keskinäisen Taloudellisen yhteistyön (in japanilaiset yritykset, kuten ennakko)Kansalliset ja anti-japanilainen. Maan anti-japanilainen koulutuksen lakkauttamisesta ODA. Poisto swap. Kovaa valuuttaa, kuten poistaminen.
Ja,> AllyAmerikkaAustraliaJa Intia(Jos olet kiinnostunut., Katso itseäsi Internetissä, helposti, koska sitä ei voida tutkia.)
Valtion ja pro-japanilainen, liittolaiset,Enemmän, sinun pitäisi lisätä!
· KeidanrenJapanin hallitus↑ äänestää luonnonvaraisena Japanissa ja tuntuu vahvasti, liittyvät kiinnikkeitä, puhdistus. Tuomitsemme, että terve toiminta on heikentynyt.
· · · · · · · · · · · · · · ·
Vaihtoehtoisesti sarakkeessa 5, noin tunnin, kävelin, kaduilla Roppongi.Poliisi ei voi järjestää jalkakäytävä oli myös kohtaus hieman paniikki, mielestäni yleensä mitään Boos, jne., se oli marssi.
Alkaen tienvarsilla, joskus suosionosoitukset tapahtui.
Vihainen Senkaku saarille, raivoa Kiinassa, kolme naista, jotka ovat olleet epävirallisia osallistuja.
Noin 1 tunti, maaliskuu on päättynyt,Pienessä puistossa, yksi toisensa jälkeen, mielenosoittajat tehtiin saapua.
Voit lopettaa wc, minä kiitosta sisäänkäynnin puiston rinteessä.
30 minuuttia, ylhäältä dian, jotkut ihmiset, jotka, jonka puhe.Lopuksi. Muutin gherao Kiinan suurlähetystön ja marssia.
Kuten me pani hänet kyltti laatikkoa sanotaan.Alas niskan, vain viestin kortin, se oli olevan tehokas.↑ En voinut olla rehellinen, vakuuttava. Jokainen, sen mukaan.
Myös tällä kertaa,-Lopuksi, "mutta ympäröivä Kiinan suurlähetystön, kuten ihmisen tuotteita, lopeta. Dari heittää pullot, jne., jne. Mutta Boos likainen ja japani on! Olen vihainen, ylpeys , kiitos ympäröi Kiinan suurlähetystön. ketjun ihmisen, vaan myös ihmisten Kiinan suurlähetystön! Mennään ympäröi, koska he tulevat näkemään, Sina ihmisiä, ja se on, että japanilaiset! "ll'm vihainen Toisin, PET-pullot ja mellakoita ilman, ja että hän ei! "näkyy.


Riveistä viisi saraketta riviin peräkkäin, tie Kiinan suurlähetystö on neuvottu.
Pitkä riveissä vuonna peräkkäin, seurasin.
Edessä Kiinan suurlähetystön yksi viisi,Koska olen läpi ennen Kiinan suurlähetystönTuolloin tulkaa osuma, viha, joka on ylpeä kuin japanilainen. Se oli mukana.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Matkan varrella, olisin maaliskuuta pysäköity hieman.Mitähän tapahtui? Ja uskon.Kaiuttimet järjestäjiltä-Samaan tahtiin kuin automme Gaisen oikeus "oli tullut niin liittynyt, protestina toinen poliisi nyt lopuksi meillä. Sinulla oli ajomatkan päässä on japanilainen ylpeitä! Olet toisin oikeiston Gaisen! sijaan pilkkaa ja väkivaltaa, ja! "Tehdään järkevä esittelyn.
Monet ihmiset kuuntelevat.Se ei enää ole oikeutta Gaisen, olin helpottunut.
Kun olet odottanut, mistä ihmiset takana• "!" Ll Recall Japanissa, yhtiö joka on toiminut Kiinassa "... nuori, koska olin iski äänellä
• "! Mutta laajentaa kotimaista kysyntää" ... olin konsertissa.
Sitten• "!" Ll Recall, Japanin kansalaisten Kiinassa "Nuoriso ja ääni, että meillä on
Minä ... "Se on 80% omavaraisuusaste ... (Tavoitteena on parantaa omavaraisuusaste.)"




Tien toisella puolella, ylös ja alas valokuva on kuva tilanteesta.Että järjestäjä huuhdellaan kaiuttimet, muut kuin puhetta, että suurin osa, ääni menee ylös, ei ollut.


· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Miksi täällä, lensi Japanin lipun, napaKuten poistettiin kansallisten lipun, ja se on suunnattu.
Ilman valitus, kaverit, kuten sanoin, Paul, muut kuin "yksi viidestä" on poistaa Japanin lippu,Olin tuonut takaisin käteen, lippu.↑ joka oli ripustettu lapa, sinua kehotetaan lopettamaan, ja pitäisi olla käsissään, oli neuvottu.
Ihmettelen miksi?Miksi?Mikä on vialla?Että olkapäästä, vietellä, lippu?
Kun napa on poistettu, pussi tarkastettiin tavaransa.
Sitten odottaa hieman, ja minä on jaettu viiteenKahta poliisia, Kiinan suurlähetystön piirityksen! Estää hyökkäyksen Senkaku Kiinassa! Yhdessä sarakkeessa viisi mielenosoittajaa suuret kansalliset kiireellisiä toimia oli kävellä.Eteen ja taakse, "Se on tämän viisi. Kiitos" ja olen vaihtaneet nyökkäys.
Jätä jotenkin, en tiedä hyvin,jos seuraavat ihmiset eivät näe, minut vietiin.Sitten viittasi myös meille, ja siirrä, ja siirtyä suoraanTien toisella puolella, on suojakaide, on vuorattu• "? Ihmettelen mitä", ja uskonMistä poliisitSilmissäni, Kiinan suurlähetystö. Sanotaan väite rikki, ja korvataan seuraava henkilö, olin yllättynyt.
Sanoessaan "3", viisi meistä, olin valmis.Toisin kuin "suurlähetystö", oli kuvitellut, myös minulla on pieni sisäänkäyntiVaikka olin yllättynyt, olin valmis.↑ koska protesteja ydinvoimalan tai I Residence, suurlähetystön lisäksi, ja todennäköisesti suurempi, sillä sen katsottiin.
Ennen Kiinan suurlähetystö, poistettiin2 ihmiset poliisi johtaaPieneen puistoon, minut vietiin.
Ja ne, jotka olivat lipun yläosassa, hieman, minun on sanottava teille. Kiitos kaikille!
Tullut yksi kansa, pieni, olin katsomassa puistossa.Hiekkalaatikko, jne., kolme sarjaa valkoisia vanhempia, olivat pelissä.
Jopa sen jälkeen noin 15 minuuttia, myös mielenosoittajia, koska se ei kerätä,Henkilölle, joka on asetettu japani lippu,· Mitä "? Onko sulkeminen tai tämän jälkeen mielenosoituksen," ja kuullaEn ole erityisen.Pelkään liukeneminen hyvä virtaus? Ja, koska se on mainitunTehty kiitos, poliisi, Ja? "Missä on Roppongi asema" ja kuulla
Just muodossa virtauksen takaisin mielenosoittajia, joten palaanOlen oppinut, miten tämä pois.
Jos katsot kelloa, koska se oli noin 17:30.Käännytetä, miten mennä.Poliisi, joka oli huono, mutta enKoska se on, kohti vastakkaista suuntaaVoit Kiinan suurlähetystön jälleen vastakkaiseen suuntaan, menin.↑ Myös tulevaisuutta varten, mutta halusi myös nähdä demon.
· · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Jotkut ihmiset, valkoinen paita ja musta puku, joka oli poliisi.Noin viisi ihmistä, ja siviilipukuisia poliiseja, tällä puolella on tullut.
Vasemmassa olkapäässä ja poliisi valkoinen paita, Japanin lippu, näyttää pieneltä.Vain siellä, on järjestetty yhden rivin viisi,"Vaatimuksen kunnes tauko, niin paljon kuin haluat, aion tyytyä vaatii" OlinOlen mennessä olet saapunutVain yksi henkilö yhdellä sanalla, se oli tullut.
Oikealla puolella tietä, jossa valo on "Kiinan suurlähetystön".
Käyttivät puku 5-6 henkilöä, näytti paremmin Nogata "suurlähetystön henkilökunta" Kiina, kaukana, kaukana mielenosoittajien tien oikealla odotti loppuun.
Ja laitan vauvan lastenrattaat, ja olen nuori mies.Paljon, "Senkaku on! 'S Luontainen alue Japan", että aikaan väite, minulla oli kehua.Pidän myös taputtamaan mukana, nyt.
Undercover poliisi? Löytyi, takana, 1-2 hengelle, noin 1 metrin minua.Mutta koska en ole huono asia, olin läpi.Paljon oli seissyt suoraan taakse esittelyn loppuun asti, kunnes lähden.
Tällä hetkellä, seison puolella mielenosoittajat, ja yksi poliisiaHänelle, olin vihainen.Mennessä ruumiini koskea, en.Jostain syystä ihmiset demon, kun yksi väite kieli ", ja toisaalta, molemmin käsin, kuten vastaisku, hänellä on olkapää siirtymä" on,Katsomassa, tunne, tulin erittäin huono.
On sukupuolesta riippumatta.Lähes kaikki ihmisetLopussa Patenttivaatimuksen"Takaisin! Sama kuin seuraavaksi," että epämiellyttävä tunnePaina olkapää henkilön, olin takana hälventää.↑ ääni oli niin ulos. "Attitude! Cop! 'M Bad" ja. Mutta loppuun asti, koska halusin nähdä, vastasin.
Big mahdollisimman olin iski, sen sijaan, että suosionosoitukset.I're suosionosoituksetJa joskus joku on lastenrattaat, baby, nuoret ja nuoret, olin vain kaksi ihmistä.↑ Mutta joskus. Ohikulkija antoi minulle taputtamaan.
Tie edessä Suomen, se ei sulje autonAina, kun ajoneuvo kulkee, ääni mielenosoittajienOli hukkunut.Jotenkin, vaikka epäreilua, luulen.
· · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Noin 19 tuntia, 40 minuuttiaViimeinen lausunto järjestäjien, sain lukea.
Tällä hetkellä noin 1-2 minuuttia, tai se on liian paljon varovaisuutta lipun pois edestä, seurasi.
Miksi ei saarto tietä?Tämä kapea tie.
Sitten, noin 19 tuntia, 55 minuuttia, pää lause luetaan,Miehet ja tilalla vauva lastenrattaat, nuori mies. Minun kolme, ja juhlittiin.


Järjestäjä joka purjehtii Japanin lipun, ennen kuin menee Kiinan suurlähetystönToimittajat, ympäröi, muutaman minuutin kuluttuaTule takaisin pois, se oli loppu demo.
Jokainen, kippis hyvästä työstä.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Ilman sekavuus, olen valmis.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Juuri täällä, Kiinan suurlähetystön piirityksen! Estää hyökkäyksen Senkaku Kiinassa! Suuret kansalliset hätätoimenpiteisiin (protesteja ja mielenosoituksia), siellä oli.
Hyvät naiset ja herrat, olin kippis hyvästä työstä.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> Kiinan suurlähetystö piiritys 9/22, Minato-ku, Tokyo! Estää hyökkäyksen Senkaku Kiinassa! Suuret kansalliset hätätoimenpiteisiin ① (protesti ja maaliskuu)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361832176.html
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Geisha, Tony Blair ja lohtunaisten [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (Takeshima)



Kuolema tuuli lainsäädäntöä ihmisoikeuksien suojelemiseksi


· · · · · · · · · · · · · · ·
Lähetettiin 31 elokuu 2012 tiedotustilaisuus Ishihara


Noin 20:13 sekuntia. "Exchange Sopimus Toimittajat päivän aikana"

> Äänet protestin ← YouTube (video), demokraattiset presidentinvaalit sittemmin poistettu> Kanava 2 tänään ensimmäinen kanto puheenhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11359895879.html

> Japanin media huomautti toimittajille, että "kiinalaiset demokraattinen maa, mutta hauska"http://news.livedoor.com/article/detail/6967036/Gadget viestintä tarjoaa

0 件のコメント:

コメントを投稿