2012年9月25日火曜日

Eivät kuulu Japanin, poliitikkojen on puhdistettava valinta! On puhdistettava, jos sinulla ei ole näkemystä myös lykännyt.

Eivät kuulu Japanin, poliitikkojen on puhdistettava valinta! On puhdistettava, jos sinulla ei ole näkemystä myös lykännyt.Nyt, automaattinen käännös. Googlen japanilainen teksti (käännös sisältöä. Eivät ole turvallisia käyttää, ne muunnetaan automaattisesti automaattisesti sisällön puolesta Etelä-Koreassa ja Kiinassa. Googlen automaattinen kääntäminen jne. tuomitseminen Etelä-Korea ja Kiina .)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11363511656.html


> Adult Children
Jotenkin? Hei?Suggoi? (Lol> Olen väsynyt

Tämä ei ole voimaa suhteessaOikeasti, et Tamekoma krooninen väsymysItsehillintä, kuten vaikea ulos? Lol ☆ (intro,

No,,, kansantaloustieteen,Häiriintyneestä perheestä,,, hei, noin puoli kuukauttaOnko olen seurannut vuodesta Kana? (Lol



> ★ ☆ ゞ Self-Defense Forces (* `· ω · ') on päinvastainen ★ kilpi suojelemaan ihmisoikeuksien puolustajia ja Japanin 87,2 kg ravinto päivä ★ 379http://ameblo.jp/buraiai/entry-11362697059.html
Vesi Moon @ kakokakonikkiOlet luetellut, "yleisen mielipiteen" ja valitse LDP. Jotta "Mr. Shinzo Abe," Ihmettelen pitäisi antaa periksi? Se ehkä ole demokratiaa? Kun kuuntelee puhetta muiden ehdokkaiden, pahoinvointia tule. Jotta "kohtelias puhe", mutta en tunne muuta kuin tekniikkaa. Oikeasti, fysiologisesti, tunne huonompi (^ ^;;

↑ tekniikoita ja viihdyttävä, mutta luultavasti olisi tullut taitoa.
Kun kuuntelet sitä, muut kuin herra Abe, "puhe" Ehdokkaan-presidentti

"Näkökulma viihteen" "hallinnan näkökulmasta", täältä, mutta se tulee"Puhua" tekniikka, muut neljä ehdokasta, liian paljon painoa,Koska se ei ole mukana, joten minun täytyy "comeback" loukkaantunut.
↑ rehellinen ja viihdyttävä vastustaja, jos kumppaneiden etsintä "missään nimessä halua rakentaa syvä suhde" on kumppani.

Ensinnäkin, "rehellisyys", en voi tuntea lainkaan.Tämä kun liität ja kumppaneiden putki
> Onko se "välinen luottamussuhde yritys" ... ei Kizukeru-kuolettavasti, siitä tulee ohut, on monia.

Mr. Abe, pisteTo-talk "-tekniikka" huono, koska et ole takertuaMielestäni suora, "tutkinto-huomautti sanat", jossain määrin, ja voidaan nähdä.

Ajoittain rehellinen, on 10-vuotiaanaLähikuva, olemme nähneet paljon ihmisiä, ihmiset pörssiyhtiöiden johtohenkilöt ja> Voit nähdä läpi, talk "tekniikka" tuntematta.

Ja, sillä se,Vihaan sitä, koska tiedän, huono mieliala (^ ^;;Fysiologisen, eräänlainen allergiaVuonna tunne, myös aiheuttaa, kai siellä,,,
↑ Jos työskentelet kasvot, en laita ulos. Ohjata, ajan, vaikka valvonta, "muuttaa, henkilöresursseja," ... perheeni resonoi


Ja,Niistä LDP presidentinvaalien ehdokkaan> Teema geeli jne., supra filosofia väite
↑ rehellinen, en vain "eliminointiprosessin",,, joka count, heidän joukossaan, jos on vain valinta Ehdokkaiden nykyisessä

> Vain Abe, kuten ei olisi,,,


I,Tämä. Sen sijaan "prosessin poistaminen"Ilmeinen, tavallista poliitikot politiikkaHaluan ajatella, järjestelmä täyttää! !

Japanin politiikassaJapanilainen oli kara, politiikka
↑ jotka eivät toimi, kuten se itsestäänselvyytenä, ja aidosti järkyttynyt.


> Äänestys kansalaisoikeuksien Japanissa.> Rep luonnonvaraisena Japanissa.> Japanilainen lainsäätäjät tartunta-kansalaistettu Japanissa, ja kuten äänestystä.↑ Mielestäni nämä pahuuden.
Poliitikot politiikassa ei japanilainen, ja olisi karsinut pois purge, luulen.

> Senkaku> Takeshima> Northern Territory↑ "lykätty" Ilman visio Japanin hallituksen. "Tai muurautuminen Japanissa, ja kuten pyydettiin, lykätään", joka nykypäivän sekava.
Sitten media ei ole väliä, jos pyrkimys JapaninOf "lykätään", tämä on tehotasapainon todellisuutta!
"Senkaku", koska eri Takeshima, Pohjois alueet, missä lähden.
> Senkaku.↑ Tämä on Japanin hallituksen, jonka tulos on lykätty. Koska käytännön asiassa, tasaisesti, Kiinan hallitus on laittaa yksi jalka oven. Toisaalta, Japanin hallitus ei tee mitään.• Release ODAMatkustaa ilman viisumia, jne.↑ Mielestäni suhde "tarttumista", jossa "epäselvä vastuun" on, että se on pesäpaikka pahan Japanin politiikassa ja yhteiskunnassa.
> Päätös> Läsnäolo tai puuttuminen vastuun↑ tuomitsemaan välttää niitä, poliittinen järjestelmä! !
Ota vastuu on, että tietenkin!Myös päätöslauselmassaan, Rep ei ole kykyä, on puhdistettava valinta!↑ vain että linjalla yksi taskuissa, Toivon vahvasti puhdistus jäsenten valintaa käyttää valtaa! !

Etelä-Korean presidentti, sanon loukkaus keisari,Kotimaan politiikassa, ollenkaan, ei ollut kiinnostunut.Lippu, kansallislaulu samoin, joten ei ollut kiinnostusta.
Mutta ennen kuin menen selvittää, todella, Korean presidentti, onko sanoi sellaista> Exchange sopimus reportteri päivän aikana> Sankei, vain noin Yomiuri, ei raportoitu, kuten artikkeli "Korea" ja "Kiina"↑ Still, hoito on hyvin pieni. Sanomalehdessä, tai ei koskaan edes ole raportoitu TV raportoitu enimmäkseen.
Vahva, tunnen vihainen.

Politiikka> ja Japanin> Perustuu siihen, oikeudenmukainen uutiset↑ erittäin toivottavaa, terveitä, ja nämä politiikan journalismi, tietenkin!
Se> Onko "Spring in Japan", jos tarvitsenToivon, kevät Japanissa.
Ja jo nyt, että heidän hallituksensaPuhdistaa korjaus, kunnes energia kasvaaAion jatkossakin osallistua mielenosoitukseen.

Poliitikot ei Japanin politiikan, järjestelmäValinta on puhdistettava!
· · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Amerikassa, Euroopassa, Saksa. Pyydän Media ulkomaisille hallituksille.


[Tämä on] kauheaa Japanin käännös http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 konna, että Google on suunniteltu anti-japanilainen laittaa tietty sana - löytyi
↑ kuten "kansainvälisten sääntöjen" "demokratia", "kapitalismi" Onko tämä oikeudenmukaista? Oletteko hyväksy näitä?
※ nyt vähän, sisällön muuntamiseen, mutta näyttää muuttuneen, sisällöllisesti, se on väärin kirjoittaa Japanin kanssa. En voi käyttää luotettavasti, automaattinen kääntäminen Google! !



> Joten jos et voi, tietojen perusteella, "lohtunaisten kysymys tekaistuja" Yhdysvaltain hallitus tuomitaan oikeudenmukainen.I >> kysyä Yhdysvaltain hallitus, eduista ja haitoista Persianlahden sodan.Se on diplomatia.· Pyydän, tietojen valvontaa.★ joukkotuhoaseita.★ tausta Yhdysvaltain öljy-yhtiöiden ja lainsäätäjiä.Kysyin heitä.



Kiinan suurlähetystön piiritys 9/22, Minato-ku, Tokyo! Estää hyökkäyksen Senkaku Kiinassa! Suuret kansalliset hätätoimenpiteisiin ② (protesti ja maaliskuu)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11361969724.html
Pohjimmiltaan vahvisti "oikeiston Gaisen auto" Japanissa [aihe]

↑ In "korealaiset Japanissa" "Korean-japanilainen", mutta useimmat tiesivät, että se on määritetty.
Mutta pitkään, useita vuosikymmeniä, olen vihannut."Gaisen car oikeistolainen" on pikemminkin kuin japanilainen.· Korealaiset Japanissa.· Korean asukkaille.↑ Vaikka herjauksista peräisin keisari, me tarkastelemme net, tiedän että osa heistä, lähes, on miehitetty. Ja tiedän, "vaihtoa koskevan sopimuksen reportteri päivän aikana."


Mitä arvata, että automaattinen kääntäminen Googlen, crack, jne. (työkalut crack. Hakkeroitu)?
Politiikassa, japanilaiset eivät ole kiinnostuneita oman kansallislaulu, lippuNyt pikkuhiljaa, onnettomuus maansa, olen alkanut huomata.
Ja aloimme tietää, että vaikka ne on voitava luottaa, tiedotus on vääristynyt.※ Kiina raja demo, Sankei Shimbun. Little, Yomiuri Shimbun raportoi minua nyt.※ Mutta, televisiossa, paina vain "subjektiivinen" eikä objektiivisiin kuten pääasiassa pyörän masokistinen on tehty. Ja "journalismi" tämä, et saa! !
> "Spring in Japan"Japanin politiikassa, jos ei tehdä, se on puhdistettava, olen myös sitä mieltä, että se on Japanin hallituksen.
· · · · · · · · · · · · · · ·
↓ vuonna Japanin TV juhlapuheissa Mr. Abe, virtaava ei ole siellä.
① Akihabara täyttämisessä LDP presidentinvaalien kanto puheen Shinzo Abe, Taro Aso [support] (20.09.2012)




② Akihabara täyttämisessä LDP presidentinvaalien kanto puheen Shinzo Abe (09.20.2012)




Pääministeri Noda H24.9.19 juhlapuheissa Shinjuku muiden demokraattisten presidentinvaalien joka oli kääritty karjaisuhttp://nicotter.net/watch/sm18924037↑ on enemmän täällä kuin video on poistettu eilen, selvästi, kuten myrskyisät juhlapuheissa kuinka mielestäni selkeys※ ollut äänen editointiin, kanto puheen pääministeri Noda tuli ulos pikku TV. On muokattu, televisiossa, jne. Boos ei virtausta. Ja "journalismi" oikeudenmukaista, sanoisit, tämä?


Päätyttyä puheen 4, H24 9/20 in Akihabara on karjunta ja kätellä Mr. Aso Masugomi Abe


· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Lähetettiin 31 elokuu 2012 tiedotustilaisuus Ishihara


Noin 20:13 sekuntia. "Exchange Sopimus Toimittajat päivän aikana"

> Äänet protestin ← YouTube (video), demokraattiset presidentinvaalit sittemmin poistettu> Kanava 2 tänään ensimmäinen kanto puheenhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11359895879.html

> Japanin media huomautti toimittajille, että "kiinalaiset demokraattinen maa, mutta hauska"http://news.livedoor.com/article/detail/6967036/Gadget viestintä tarjoaa
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Kuolema tuuli lainsäädäntöä ihmisoikeuksien suojelemiseksi



Geisha, Tony Blair ja lohtunaisten [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (Takeshima)


· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> LDP presidentinvaalithttp://www.jimin.jp/sousai12/schedule/schedule.html25. syyskuuta (ti)
17:00 klo 18:00
Nishi Shinjuku, Tokyo

↑ kanssa message board, minä tehdä





> Liberaalidemokraatit tuomitsi ennen pyörivä Odakyu Shinjuku NishiguchiSiellä näyttää olevan ydinvoiman vastaista, ja kutsumus.

Japanin, sisäpolitiikkaa. Oman yhteiskuntansa. Uskon taloutensa, ottaa etua, on hyvä asia.Ja se on valvoa ja silmiin. Ja jos voit tehdä tehdä tunnistaa maaperän ja painopisteet, luulen.


Ilman Etelä-Korean presidentti, on herjauksista keisariEhkä (Japani) KoreaSisäistä hajaannusta, ja luultavasti ollut Sase, luulen.↑ Uskon, että jos yli 30 vuotta, ja Japanissa, suhde Japanin voimassa tai kääntyi selvästi, että merkit olivat kasvaneet. Tuolloin, jälleen. Voit simuloida väkivallaton sorron, joten ei ole valinnanvaraa, oli heikentänyt.

0 件のコメント:

コメントを投稿