2012年10月30日火曜日

Kanaal 2 (30 oktober). Ik spreek Japanse ... China's "jacht" Japanese probleem [China], gevolgd door zelfmoord.

Kanaal 2 (30 oktober). Ik spreek Japanse ... China's "jacht" Japanese probleem [China], gevolgd door zelfmoord. (Tekst in het Japans)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11392019305.html


> Sankei probleem "Om de beste mannelijke lijn te houden" [imperial] MIYAKE vrouwen (Box Sankei Shimbun)http://kohada.2ch.net/test/read.cgi/liveplus/1350898319/
?? 0: 18:31:59.27 ID (ma) 2012/10/22: φ ★ uw gebrek aan slaap kan een dutje: 1◆ "hecht waarde aan het behoud van de mannelijke lijn," Sankei probleem MIYAKE Vrouwen
■ Yomiuri "Studie van de oprichting van een" redelijke en
Hoe voorkom ik dat een vermindering van de royalty's aan de keizer te ondersteunen. OverheidOp basis van de interviews die werden door deskundigen, koninklijke vrouwen uitgevoerd in de keizerlijke familie na het huwelijkDiscussion Paper overzicht van de pijler was de oprichting van een "vrouw MIYAKE" is Todoma, heb ik aangekondigd.4 Sankei papier, Asahi, Yomiuri, Nikkei was editorialize. In de export,Sankei en Yomiuri is het contrast.
De Yomiuri, de discussienota die duidelijk lidstaten moeten de oprichting van het voorgestelde onderzoek MIYAKE vrouwen te bevorderenIk werd beoordeeld als een "geldige inhoud". Dat de overheid "zal respecteren de bedoelingen van de opdrachtgeverIk heb benadrukt dat vrouwen MIYAKE haast om oprichting uitgangspunt overwegen is "het voor lief.
"Toch zou betreffen middenvoet (een dergelijke) niet Jokei keizer verdwijnen" en SankeiIk krijg tot op de bodem van een probleem.Keizerlijke familie van Japan "is een historische troon van generatie op generatie, de mannelijke lijn is gehandhaafd. Keizerlijke lijn van deJe moet je best doen om de mannelijke lijn die rekening houdt account eerst te behouden. MIYAKE vrouwelijke keizer gemakkelijk JokeiZorg moet worden genomen, is zoals het niet leiden tot een onaanvaardbare "
Beperkt tot kind prinses vrouwelijke keizer, een kleinzoon van een vrouw MIYAKE, Discussion Paper, de oprichtingDe status van een koninklijke echtgenoot en kinderen en zo lang als de ene generatie van de koninklijke vrouwen ▽ ▽ of echtgenootHet kind wordt niet de status van royalty - dat is wat je al hebt twee van de ontwerp genoemd.Sankei, zoals de herziening van het Keizerlijk Huis wet dat de "troon door mannelijke mannelijke lijn" definieert,Opgemerkt, is er een mogelijkheid dat de keizer is geboren uit MIYAKE Jokei vrouwen.
Zeven jaar geleden, "vergadering van deskundigen over het Keizerlijk Huis wet" prive-adviescommissie van (toen nog) minister-president Junichiro KoizumiJokei toegeven vrouwen en de keizer, voorrang geven aan de troon van de (eerstgeboren) eerste kind, ongeacht geslachtIk heb samen een eindrapport. Stop de twijfel was om dit document in slechts 6 Tokyo Sankei,5 van de Tokyo Nikkei papier Yomiuri dagelijks, had Asahi ondersteunde de conclusies van de Raad.
Echter, in de erkenning van de stabiele overerving van de troon onder de niet-Sankei krantenEr is een subtiel verschil.
2 of hoger >>Sankei 2012.10.22http://sankei.jp.msn.com/life/news/121022/imp12102207450000-n1.htmhttp://sankei.jp.msn.com/life/news/121022/imp12102207450000-n2.htmhttp://sankei.jp.msn.com/life/news/121022/imp12102207450000-n3.htmNieuw verzoek draad

?? 0: 18:32:12.57 ID (ma) 2012/10/22: φ ★ uw gebrek aan slaap kan een dutje: 2Meer >> 1

Nikkei is het meest delicate deel van het advies, "discussienota is dat dit conflict isZijn niet depressief. Waarop ik was "is het noodzakelijk over te gaan tot een bespreking meer nu,"Op dit moment, aan de erfgenamen van kleinkinderen His Majesty's zorgen te maken over. Hisahito een van onze 6 jaar oude niet meerIk aan de orde gesteld met de "nee.
Asahi gevangen in omgekeerde "De heer Yu Jin is geboren en angst om de troon is niet dreigend en".En, moet nu overwegen ", de inhoud en de omvang van de keizerlijke activiteiten zou moeten zijn, hoe hetIk stelde: "Het speelt in op de vraag hoe dat de juiste royalty te krijgen.
Asahi en dat in de loop van de discussienota, een stem kwam tot de keizer te bewaken in de deskundigen JokeiYomiuri geïntroduceerd. Deze deskundigen zullen presenteren, de keizerlijke burgerschap na de Tweede WereldoorlogJe moet houden van de grootte van de keizerlijke familie door, bijvoorbeeld, een mannelijke die leidt naar de oude prinselijke huis weg te nemenBen het eens met het, niet eens Asahi was.
Ik denk niet soepel dat iemand geaccepteerde ideeën in veel landen. "Van het voormalige prinsdom huis begroetVeel moeilijke kwesties zoals de vraag of er, om de afstand tussen de keizerlijke familie en de mensen in plaats van uit te breidenNiet "
Asahi en Sankei akkoord om terug te keren actief ingeschreven 皇 omgekeerd. Premier Yoshihiko Noda in de RijksdagCapture dat je het voornemen kenbaar hebben te overwegen, om de last van Uwe Majesteit ", de oude vorstelijke huis te verminderenIk stelde: "Ik vroeg opnieuw om een ​​breed scala van Noda administratie, met inbegrip van de terugkeer keizerlijke burgerschap te overwegen.
Discussion Paper over diverse onderwerpen die naar voren zijn gebracht, tot een breed scala aan positieve discussie te krijgen "Het is zeker dat er behoefte is te verhogen "doet (Nikkei). Echter, de nadruk op geschiedenis en traditieVergeet de belangrijkste premisse is gemaakt Mai. (En Akira Toriumi)
■ redactionele kwesties MIYAKE VrouwenSankei(Datum 6) aandacht niet aan de keizer JokeiOchtendzon- Alleen met de steun van de bevolking (10 data)Yomiuri· Om de discussie stabiel keizerlijke activiteit (datum 6) te verdiepenNikkeiWijd-keizerlijke toekomst (datum 7) discussie

JzKvcp780: 18:36:41.63 ID (ma) 2012/10/22: 3: ΨKeizer Jokei de weg naar Lost KingdomIk moet verdedigen de nationale staatsbestel

: PBEevfOF0: 18:39:06.27 ID (ma) 2012/10/22: ΨDaarom is gekwalificeerd mannelijke lijn van de keizerAlleen de terugkeer van onderdanen Jokei 皇 MIYAKE niets te maken met de oude keizer oplossingen voor problemen

4zvVNBPI0: 18:39:54.26 ID (ma) 2012/10/22: 6: ΨDe mannelijke lijn van alle mannen in de moeder ten opzichte van GHQDit is geen probleem als een besluit om naar RF

0OhwsZRt0: 21:45:45.62 ID (ma) 2012/10/22: 15: ΨDat is cultuur van Zuid-Korea en China, ongeacht de mannelijke lijn van

TSWQcL5sO: 23:42:33.33 ID (ma) 2012/10/22: 16: Ψ15 >>Door het symbool van de keizer is het symbool van de eenheid van het volk van Japan en de Japanse symbool van vaderlijke oorsprong in het Japans. Deze belangrijke.De kleinkinderen van keizerin voorouders is niet de oorsprong van het buitenland en kan nog volgen de moederlijke moeder en vader en moeder en volg de vader vaderschap.Maar als we werden erkend symbool van de eenheid van Japan en de Japanners met wie woont soevereine macht van vreemde oorsprong, grondwet, de grondwet van Japan en het Japanse volk zal hebben niets te maken met de Japanners.De grondwet van Japan en het Japanse volk, het land en de mensen zou het leuk vinden en het symbool van de eenheid van hun land en hun keizer bij consensus.Het is ook de verklaring van Potsdam, de Japanse race en als een natie om te overleven als natie.Terecht of onterecht, de grondwet van zo'n grondwet nu.

I4OhI6HX0: 19:57:09.28 ID (ma) 2012/10/29: 32: ΨOvertreding van artikel 14 van de Grondwet MIYAKE Vrouwenhttp://togetter.com/li/398075
:::::::::::::::::::::::::
> 10 dagen verschijnen in een roeiboot in het water controle verband China, in de buurt van de Senkakuhttp://hayabusa3.2ch.net/test/read.cgi/news/1351515814/
Black tiger (Tokushima) :: 1 22:03:34.44 ID (ma) 2012/10/29:? KsLd3o2O0 PLT voordelen (12 121) punt
29, in de wateren rond de eilanden van Senkaku Ishigaki, Okinawa Prefecture vijf schepen van de Chinese schip controle wateraansluitingIk zeilde in de (ongeveer 22 kilometer buiten de territoriale wateren). Chinese surveillance schip uit het invoeren van het water is 10 opeenvolgende dagen.
Volgens Naha, de overheid "vissen" visserij patrouilleboot "audit" Zee en oceaan toezicht schip vier schepen 11e Regionale Kustwacht hoofdkantoorIn een schip, op dit moment 19:00, ik de wateren (Tsukuba) en Kuba genavigeerd af Diaoyu Island. Japan Coast Guard patrouilleboot in de waterenIk heb een waarschuwing om weg te blijven.
http://www.yomiuri.co.jp/national/news/20121029-OYT1T01214.htm
::::::::::::::::::::::::::
> Verenigde Staten ... einde van de Amerikaanse mannen die trouwde met [de maatschappij] "voldeed aan familie, was het bezetten van het huis" en Chinese vrouwenhttp://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1351589583/
(Di) 2012/10/30 18:33:03.91 ID :: ρ ★ ◆ BAKA1DJoEI @ Shogo Shogo Ariake Ariake:?? 1 0 PLT (12066)
Getiteld Blog "De uitkomst van de Amerikaanse mannen die getrouwd Chinese vrouwen" is aan populariteit wint in China. Chinese media meldden 's nachts schapen Kasteel gemeld.Hetzelfde of minder dan de inhoud van de blog.
Trouwde met een Chinese vrouw, haar familie kwam samen. Haar ouders, zus en neef afgewikkeld binnen een na de ander in minder dan zes maanden van het huwelijk.Als gevolg hiervan zal de wok je nog nooit hebt gezien bestaan, zelfs twee in de keukenla is geworden vol met eetstokjes.
Huis was bezet door de Chinezen, het concept van de privacy is niet langer meer. Plotseling op een dag, zou ik de zaken te doen,Vader-in-law kwam in de badkamer, werd gesproken als "Hoe gaat het? '.
Bovendien de afstandsbediening, zoals tapijten en toetsenbord, wordt de piano bedekt met een plastic zak alle. Het is bedoeld voor het gebruik van het meubilair voor AmerikanenWat is het voor de Chinese sier. Daarom was ik gedwongen om stijf en koud, houten stoel China kan niet eens mager zitten.
Je weet dat ik hou van de Chinese vlees, ik was verrast dat de vogels tenen, snavel van een eend, varken oren te eten. Mijn vrouw is in de gewoonte van kruidenthee,Politieagenten kwamen naar het huis drie keer te bezoeken tot nu toe. Omdat er een verslag van de buren, "de geur van chemische wapens was" en. (Bron Juro Oikawa Editor)
Searchina 16:44 (di) Society] [Nieuws 2012/10/30http://news.searchina.ne.jp/disp.cgi?y=2012&d=1030&f=national_1030_030.shtml

Anoniem @ 13 Jubileum: 3 (di) 2012/10/30 18:34:33.37 ID: 4j/HkwaIOJapan is ook twijfelachtig thuis

Anoniem @ 13 Jubileum: 5 (di) 2012/10/30 18:35:58.76 ID: YeUmcTc40Kan ik dezelfde soort van de Koreaanse

Anoniem @ 13 Jubileum: 10 (di) 2012/10/30 18:36:46.45 ID: lchNnOPt0Japanse mannen en vrouwen getrouwd met KoreanVreselijk cultuur komt naar Japan maakte de familie.

Anoniem @ 13 Jubileum: 17 (di) 2012/10/30 18:38:01.35 ID: OinGIqOFOHet is de Amerikaanse Amagasaki

Anoniem @ 13 Jubileum: 19 (di) 2012/10/30 18:38:20.41 ID: f71V4ks90Serieus kijken pijnlijke in klederdracht en ik denk dat het slechts een kwestie van verre Azië

Anoniem @ 13 Jubileum: 20 (di) 2012/10/30 18:38:21.62 ID: L7b0jr9e0Zeker dat ik dacht dat ik Amagasaki ook een "Sumitsuki naar familie"

Anoniem @ 13 Jubileum: 21 (di) 2012/10/30 18:38:26.89 ID: FTXD2yB50Het is het einde van het leven is me

Anoniem @ 13 Jubileum: 30 (di) 2012/10/30 18:39:35.84 ID: RyA/IePt0Ik vraag me af belast met het hele gezin familieleden van de persoon is ook getrouwd met een KoreaanseTakashima bepaalde Je worstelt met scheiding
::::::::::::::::::::::::::
> ... China jagen "Japans" [China] probleem, gevolgd door "De zelfmoord Japans spreken" Japans "★ 2 geweigerd accommodatie in luxe hotel"http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1351583198/
U (di) 2012/10/30 16:46:38.70 ID :: ー φ ★ ☆ Mk een plaats 太 hulpmiddel ☆ ◆ JSGFLSFOXQ @ ☆ 太 bug ☆:?? 1 0· China er nu gebeurt is "jagen" Dag. Japanse leven boycot Japanse producten, de lokale hit. China, de Culturele RevolutieIs het dat ik denk dat ingaat tegen de leeftijd van de nachtmerrie.
Japanse bedrijven zijn lokaal lof aan de ontwikkeling van de haven van Shanghai is uitgegroeid tot 's werelds beste haven nu, en heeft in belangrijke mate bijgedragen.Het is Tsuneishi hoofdkantoor in Fukuyama, Hiroshima Prefecture. Tsuneishi werd opgericht in 1917 in de stad Fukuyama heeft die actief zijn in China, was die van 2001.Om meer dan $ 100 miljoen te investeren, is een scheepswerf in de buurt van Shanghai naar Zhoushan. Japanse staf van ongeveer 80 mensen werden verzonden vanuit het hoofdkantoor, 5000leidde een Chinese scheepsbouw-technologie door het inhuren van personeel overschreden. Als een business model, van de lokale overheid, heb ik kreeg de prijs meer dan eens.
Avond, 11 oktober en vier van de Japanse van het bedrijf expats, een totaal van vijf Chinese werknemers van een persoon, open voor "Bund" een attracties in Shanghai te sluitenDe "echte" vogel upscale yakitori winkel niet lang, het snuifje van de spies en bier. Met geweld naar een groep Chinese mannen die gedronken had om te eten bij omgevingstemperatuur"Jullie! Do Japanse" en kwam op het spel.Ik heb met de Chinese medewerkers van Tsuneishi is tussen hen. De Chinese groep was dronken razernij, Japan Onigo jongens "is de Diaoyu eilanden in Japan, maarDaarom heb ik ten onrechte bezet! Te zweren als "en uit het mes te nemen, sneed ik de Chinese werknemers gaf. Gasten die in de winkel direct,Ik was opgewonden door toeschouwers veranderd in een "Shazam". Hoewel de politie klerk haastig, in de tussentijd, vielen de Japanners ons expatriates kick hitIk was het voeden werd een ziekenhuis.
Gepubliceerd in het volgende voorbeeld: de homepage, het Consulaat-Generaal in Shanghai, omringd door een "menigte" ding 17 000 mensen aan de demonstratie in september, is gewaarschuwd.
○ tijdens het reizen met de taxi, de taxichauffeur ", omdat betalen, het lossen van de passagiers" van de bestuurder van de motorfiets is verzocht, zoals verdachte.○ Ik liep over het trottoir met meer dan een persoon, wordt gezegd dat "JAPANESE" van de Chinese, verwond een persoon wordt blootgesteld aan noedels, werd weggehaald men bril gebarsten.○ Ik liep op de stoep, en toegepaste stem of "Japanse" van de Chinese, plotseling getroffen door een been blauwe plek geschopt meerdere malen.○ Ik liep op de stoep, wordt aangeduid als "JAPANESE" in het Chinees elektrische fiets is geleid, werd ik op zijn hoofd een koolzuurhoudende drank. (Vervolg op >> 2-10)http://gendai.ismedia.jp/articles/-/33910
※ Voor: http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1351564020/

U (di) 2012/10/30 16:47:05.66 ID :: ー φ ★ ☆ Mk een plaats 太 hulpmiddel ☆ ◆ JSGFLSFOXQ @ ☆ 太 bug ☆:?? 2 0(Vervolg van >> 1)Japanse vooroorlogse, hebben maar liefst 250.000 leefde in Shanghai, Hongkou District, de resterende Japanse huizen en heiligdommen, zoals de ruïnes van het oude openbaar bad, en voormalige Japanse stad.Zelfs de "Nanjing Road" de stad de grootste stad, onlangs, kon ik niet goed zien, maar de Japanners.Shanghai Representative zei de belangrijkste handelspartners zullen betreuren."We trekken meestal expatriate gezin, condo voor Japanse expats" werd het museum van "weduwnaar. Hun expatriate in kwestieHet wordt bewaakt door officiële auto van de dagelijkse's, thuis en op kantoor gewoon heen en weer elke dag. Ik wil gewoon een helper, zakenreis uit JapanVolledig zelfbeheersing. Werknemers moeten ook een nieuwe vertegenwoordiger anders hebben, niet naar beneden omdat de werkende visum lastig gevallen door de Chinese autoriteiten, de termIk ben te maken met medewerkers die hebben uitgebreid met tegenzin mijn verblijf "
Het bedrijf zei ook dat Japanse expats gestationeerd in Shanghai een andere Japanse reclame.Wil je een ontmoeting met een voorwendsel "na demonstraties in september, ook rond de Chinese bedrijven handelspartner, is voorzitter van de andere partij die" als "je bent urgentHet bleek. Als je afdaalt nog altijd de beminnelijke ontvangst van een vrouw, zou je als "Welke? Tobo Keru als "Deze schikking. Japanse bedrijven krijgen wordt behandeld als een plaag als nu "We zijn Japanse expats en die enge mensen oorlog, maar zo goed als Peking, de hoofdstad.
Fabrikant bouw executive vorige week, dan is het net terug van Beijing tijdelijke verontwaardiging.Ik ben gestationeerd in Qingdao ", er is een vijf-sterren hotel heeft u Joyado in Beijing. Het hotel waar ik verbleef voor vijf dagen om deze tijdIk heb de boeken. Hoewel zeker een reservering op basis van beschikbaarheid "Toen we aankwamen bij het hotel op de dag voor het naar huis terugkeren via Beijing, maar door omstandighedenIk kreeg te horen buitenlanders "en niet te stoppen. terwijl ik ruzie met hoteliers, maar Amerikanen kwamen, het paspoortIk kreeg een sleutel en show "Deze expats, maar met tegenzin ging naar een ander hotel, en dan, ongeacht hoeveel hotels in de buurt, zodra u uw paspoort in Japan laten zien, het was een ontmoeting met percentage afwijzingen.Ik was uitgeput, maar meer verbaasd ", werd zo laat op de avond, ging ik naar Beijing luchthaven tegenzin, brachten de nacht door op de bank daar. Ik was verbaasd, meer dan 10 personenJapans, en heb het zelfde probleem met mij, was ik te slapen op het vliegveld en "(ik volgde >> 3-10) (hij)

U (di) 2012/10/30 16:47:20.87 ID :: ー φ ★ ☆ Mk een plaats 太 hulpmiddel ☆ ◆ JSGFLSFOXQ @ ☆ 太 bug ☆:?? 3 0(Vervolg >> 2)De andere dag, over het hotel in Beijing, hebben een onaangename ervaring die ook representatief was voor Japanse banken."Ik zat te wachten op een taxi bij de ingang van een vijf-sterren hotel vlakbij het World Trade Center, het hotel portier, plotseling en"? "Of JapanseIk heb gehoord. Antwoord "Ja", de Diaoyu eilanden, "het grondgebied van China blijft denk je? Ik heb gehoord dat. " Een dergelijke "Waarom ikJe hebt om vragen te stellen? Ik zeg: "Ik vraag opnieuw en" taxi "en niet plaats dus niet te beantwoorden. Ik was in stilte, is Doorman doetTegen de taxichauffeur kwam, "Deze man is Japans, maar, mij, dus ik zet je de Diaoyu eilanden zijn China's grondgebied te zeggen dat" de opgegeven enWerden. Ik zou zeggen eersteklas hotel diensten en ook als deze? '
In Peking, het meesterbrein en "ANA" bij Japanse ambassade, zoals "Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ", een enorme billboard van kantoren van Japanse bedrijvenBlijft bedekt blijft.Japans restaurant in Peking werd gesloten in een keer in september, begon geleidelijk te hervatten. Echter, "De Diaoyu eilanden! Grondgebied van China" Diaoyu Islands "Geachte patriot om de twee korting te verdedigen! Ik heb vermeld een teken dat zegt, zoals ". Elke Japanse restaurants, en Japanse klanten is nihil.
Beijing vertegenwoordiger van Japanse banken zullen blijven."Sinds september, het invoeren van het Chinese restaurant gestopt om te spreken Japans. Uitgevoerd door Japanners, met name de" is "zelfmoord.Ook, terwijl ook het vermijden van Japans restaurant, als je wilt om te eten Japans eten was absoluut, te bellen van tevoren op te slaan absoluut vertrouwde,Ik heb geboekt voor een prive-kamer alleen. Ik moet bestellen in het Chinees en onredelijk. De ongelukkige, uit het Japanse restaurantJapanse fabrikanten is dat het bier is verdwenen. Ik winkel zelf en het menu te verlaten, of was niet langer de maag van de Chinese orderOf gevaarlijk, misschien zou je zowel "Zo is in China, "Nikka" 没有 (Japan product NO) is nu het is uitgegroeid tot een parool. (Vervolg op >> 4-10)

U (di) 2012/10/30 16:47:32.66 ID :: ー φ ★ ☆ Mk een plaats 太 hulpmiddel ☆ ◆ JSGFLSFOXQ @ ☆ 太 bug ☆:?? 4 0(Vervolg >> 3)De demonstratie op 16 september in Changsha, de hoofdstad van de provincie Hunan, gelegen aan de noordzijde van de provincie Guangdong, Heiwado van groot winkelcentrum is door en doorWerden vernietigd. Schokkende beelden beelden die weerspiegelen ons ellendige Japanse expats zochten hun toevlucht op het dak is waarschijnlijk vers in het geheugen.Restauratie werk is de eerste om het te maken in een stapel van puin wordt vernietigd, in Heiwado dat is aan de gang in een snel tempo.Werknemers Heiwado gesprekken.In september "drie winkels beschadigd, totale schade is alleen te zorgen voor de veiligheid van maximaal 500 miljoen yen slechts bediende deel. Of Japanse expatsSinds de eerste, uit de appartement gevaarlijk, hij verbleef in een hotel in de stad, zoals het gebruik van het pseudoniem van de Chinese Changsha, de nachtmerrie echtHet was elke dag. Ik denk dat drie winkels samen, en een of andere manier willen spelen om later te hervatten dit jaar "
Panasonic fabriek in Qingdao wordt vernietigd, is de restauratie uitgevoerd. Leidinggevenden om het bedrijf China operaties overzien gezegd."President Hu Jintao kwam naar Japan in mei '08 naar het hoofdkwartier van Osaka bezoeken moeite," Ik kan niet voor eeuwig vergeten ondersteuning van de heer Konosuke Matsushita.Wij serveren de ontwikkeling van China, ik was in de hoofd en zei: "Dank je. Nu, is het "verondersteld Matsushita out" Zo,Open mond zal ik nooit geblokkeerd. China heeft een grote fabriek in acht locaties, heeft gestuurd meer dan 1.000 Japanse expats. ChinaSinds gewonnen uit ongeveer 20% van de omzet van de hele groep, maar ik kan niet terugtrekken zo gemakkelijk. In de toekomst, de plant, maar Vietnam en MyanmarWillen de ratio te verhogen "
Japanse pesten deze worden ingezet in heel China, gevolgd door hoe lang op aarde.Business in China die is aangeduid als de "Gold Rush" tot een decennium geleden, was veranderd in het ergste nu de laagste in de wereld. China is nu duidelijk abnormaal. (Tenminste, uittreksel)

Anoniem @ 13 Jubileum: 5 (di) 2012/10/30 16:47:40.51 ID: Yio + h1XK0Daders niet te vrij hebben

(Di) 2012/10/30 16:48:57.71 ID :: GYWW9C7R0 zeldzame verval: 8Tegen de Japanse of Chinese, hetzelfde?Nee.
Dat is de culturele norm van de Chinezen.

Anoniem @ 13 Jubileum: 17 (di) 2012/10/30 16:51:31.36 ID: of7rQ8L80Om emoties zoals paddenstoelen plukken of aardbeien plukken voelen 紅葉狩り de JapanseIk ben Chinees voel de emotie in het Japans jacht

Anoniem @ 13 Jubileum: 18 (di) 2012/10/30 16:51:41.33 ID: jHBopQRf0Ik zal meer en meer te doenBeat me dommer Japanse bedrijven en het verraad van zijn eigen land!Leer!

Anoniem @ 13 Jubileum: 19 (di) 2012/10/30 16:51:41.98 ID: IaD1NIvd0Ik denk aan de man die zou zo'n reis naar China te zeggen in de tijd weet ik niet
(Di) 2012/10/30 16:52:26.19 ID :: 23: (1 +0:5) Ninpocho [Lv = 40, xxxPT TJumQOA60]Het ministerie van Buitenlandse Zaken, verhoogde het risiconiveau reizen

Anoniem @ 13 Jubileum: 30 (di) 2012/10/30 16:54:19.96 ID: 7iLcjLcY0Dit is waarschijnlijk normaal racisme.

Anoniem @ 13 Jubileum: 33 (di) 2012/10/30 16:54:47.67 ID: e / Ko +7 + P0Incompetente regering die ik niet alles en de Democratische Partij te doen

Anoniem @ 13 Jubileum: 34 (di) 2012/10/30 16:54:49.51 ID: vN1nNkKn022 >>Niet likken dictatuurChinese Communistische Partij cellen in alle, maar


Anoniem @ 13 Jubileum: 42 (di) 2012/10/30 16:56:43.53 ID: OV0VCzzC0Keidanren een staart CCP schudden is iets ^ ^

Anoniem @ 13 Jubileum: 43 (di) 2012/10/30 16:56:50.19 ID: e8H61dE40Na s gaat of al veel Japanse partner verkrachting en plundering


Anoniem @ 13 Jubileum: 44 (di) 2012/10/30 16:56:55.21 ID: zAsepSY8OSpijt me dat ik niet kan medevoelenVerdien maan China werd veroordeeld van over de hele wereld worden gedood Japanse

Anoniem @ 13 Jubileum: 45 (di) 2012/10/30 16:56:55.92 ID: lfOdKGvX0De wreedheid van 1 >> Shinachon afwijkingen
■ weldoener Oita moord in januari 2002Overleden (73) thuis neer te steken heer Satoshi Yoshino Metta Oita Prefecture.Arresteerde twee Chinese studenten en Koreaanse studenten. Twee Chinese studenten zijn gevlucht.De heer Yoshino weldoener die hadden geprobeerd empathisch zorgen voor internationale studenten dat werd daders.
■ januari 2003 moord toegezegd YokosukaTsuyoshi Maruyama (79), werd verpand aan de Chinese mandarijn en thee was bezig met bouwwerkzaamheden in de berg achter in Kanagawa.Snatch geld aangevallen na het einde van de bouw, van de Chinese in te breken in het huis.Op dat moment, de moord op de heer Tsuyoshi Opmerking Verwijder de ademhalingsapparatuur.Ik uitspraak "Ik denk dat het geld aan een goed doel, want" wanneer gearresteerd
■ de moord op vier familieleden Fukuoka juni 2003De heer ondergrondse verkrachten zijn vrouw een van de groep van Chinese studenten brak in het huis van Matsumoto was in het bad in de badkamer eerste.De andere twee mensen, omdat je de zee van zijn oudste zoon (11 jaar oud) te vinden tijdens geplunderd de kamer, meteen te doden vouwen van de cervicale wervelkolom.Tussen man tot de terugkeer naar huis, begon ik een PIN-kaart, enz. "foltering" als de heer ondergrondse om de tijd door te horen.En "marteling" Chinese dingen, "terwijl het geven van de pijn laten leven, wij snijd het vlees met een mes in orde" dat.Toen hij stierf, de laatste man die het vlees gesneden in de straf spel "rol tot 8-jarige dochter Hina doden"Ik was van plan om een ​​man Hina een dodelijke wond gaf aan de heer Chika uiteindelijk te doden.De aanblik van de hel hebben gewacht op de heer Shinjiro man thuis kwam zonder iets te weten ", want ik ben ook dood, de enige dochter heeft mij geholpen"Ik heb ook genegeerd middelen en knielen op de grond, de verstikking van de Hina in de voorkant van de heer Shinjiro. Ik heb niet gezegd waar goud, de heer Shinjiro wurging te vinden.
■ trainee nationaliteit yuan in steekpartij oktober 2010 doden mannen Saijo, Ehime halen van het slachtoffer hartIn de eenzame man in de moord Akeyashiki Saijo, werd gearresteerd op verdenking van moord Takeshi gat 祥 leerling onder de nationaliteit verdachte (Con Shanmon) (28),Zoals DNA-analyse van bloedvlekken werd gevonden door de politie bijzondere opsporingsdiensten task force die waarschijnlijk mensen jagen na het doden van de heer Minami (64) Mr Kiyoshi Minami hebben. Zoals hoe het slachtoffer Kenbun commentaarDingen zoals verloren deposito's worden ook onderzoeken al dan niet met betrekking tot activa, wordt het verder gaat met het oog op het onderzoeken van de mogelijkheid van diefstal verdachte roof en moord.


Anoniem @ 13 Jubileum: 72 (di) 2012/10/30 17:02:11.36 ID: neAM/EJk0Www leuk onscherpte vrede, wordt kluisje wazig, omdat goed, Japan is ook af en toe geslagen naar Monkey

Anoniem @ 13 Jubileum: 75 (di) 2012/10/30 17:02:38.38 ID: r0RiDwBfPJapan is "autonome regio" van China
http://vieeew.info/a/3426/

Anoniem @ 13 Jubileum: 116 (di) 2012/10/30 17:09:05.43 ID: aFxKTSGr030 >>Racisme.Japanse media ook, niet luidruchtig, hoewel mensenrechtenorganisaties.Japanse discriminatie racisme schoon w

Anoniem @ 13 Jubileum: 150 (di) 2012/10/30 17:12:57.71 ID: sn06PrcD0Regionale strijd begon in de Senkaku,Japanners in China is het slachtofferschap, waaronder vrouwen en kinderen zekerRond Shanghai met veel Japanse, zullen de Japanners worden opgehangen in de straten

Anoniem @ 13 Jubileum: 159 (di) 2012/10/30 17:14:37.43 ID: UPqpI6IJ01 >>Yo kunt zich voorstellen zoals Omaira wat er is gebeurd in Tibet

Anoniem @ 13 Jubileum: 160 (di) 2012/10/30 17:14:51.09 ID: DAWAXDlc0Laten we ophouden met naar de rand

@ Nameless verjaardag: 13 161 (dins) 2012/10/30 17:15:06.79 ID: X5gHY5bR0Pagina van het Ministerie van Buitenlandse Zaken reizen de veiligheid een mysterie voor deze gevarenzone.
Naamloze vennootschappen om een ​​probleem om de situatie te verblijven wordt steeds duidelijker.

Anoniem @ 13 Jubileum: 200 (di) 2012/10/30 17:20:10.65 ID: WBHEaD120Managers die een goede relatie hebben en ik denk echt Kizukeru en landen die anti-Japanse onderwijs is waarschijnlijk incompetentIk samen met een bedrijf dat landen die anti-Japanse onderwijs, denk niet dat het eerste is niets in de directe wil goud

@ Nameless verjaardag: 13 227 (dins) 2012/10/30 17:23:57.44 ID: fKwH9r310Ook ik ongevoelig iets Japans. Ik zou het begrijpen als je denkt dat ik het over heb.

(Di) 2012/10/30 17:24:37.49 ID :: Oh Oh: 235 EFzXePu30Betrekkingen zal de datum van de oorspronkelijke incident gebeurt er als Tongzhou.

@ Nameless verjaardag: 13 237 (dins) 2012/10/30 17:24:52.18 ID: AdQeNFGt0Tongzhou dergelijk incident zal wederkomen

@ Nameless verjaardag: 13 239 (dins) 2012/10/30 17:25:20.11 ID: PbpMHdYQ0Hoe verschrikkelijk ... Niet, maar worden geholpenIk kan me niet veroorloven om een ​​verzoek van Okinawa goed te keuren tot de onafhankelijkheid veruit de Senkaku
22 >>Of gewoon handlangers van de Communistische Partij of're jagen Japans?Ik kijk ook naar hoe de verschillende

@ Nameless verjaardag: 13 242 (dins) 2012/10/30 17:25:52.24 ID: Su00YFRq0Goed om te worden vermoord in linkshandige beheer van het lokale ...

@ Nameless verjaardag: 13 274 (dins) 2012/10/30 17:29:47.11 ID: 3ZADCunZ0Niet uit of de andere partij bij een Japanse racisme

@ Nameless verjaardag: 13 277 (dins) 2012/10/30 17:30:11.09 ID: hyFBHRq +0Hoewel het aantal doden Japanners worden aangevallen in de demo de andere dag, ik heb echt geen aangifte alle overheden media.Uiteraard geestelijk gestoord.

@ Nameless verjaardag: 13 290 (dins) 2012/10/30 17:32:12.56 ID: 3CvTb/rU0De terugkeer naar de aarde in de verrader Gaikan Nokorazu aarde liefdevol! !

Anoniem @ 13 Jubileum: 329 (di) 2012/10/30 17:37:26.37 ID: Rf + XQ + DyiOefen meer en meer het gevolg van anti-Japanse onderwijs! !

@ Nameless verjaardag: 13 335 (dins) 2012/10/30 17:37:55.50 ID: aZ6miLH60Om verbod reizenMinisterie van Buitenlandse Zaken aan het werk

@ Nameless verjaardag: 13 336 (dins) 2012/10/30 17:38:03.65 ID: vZ2hJ9Gy0Als u niet gedood meerdere mensen zouden niet weten wat de Japanners vrede vervagen.

@ Nameless verjaardag: 13 343 (dins) 2012/10/30 17:38:48.59 ID: XlVP9Dhs01 tot 5 Tongzhou waarheid van het incidenthttp://www.youtube.com/watch?v=U7vJtEzXo_ghttp://www.youtube.com/watch?v=8lFoaBcKAPYhttp://www.youtube.com/watch?v=lVkRoG8NAn0http://www.youtube.com/watch?v=xpv2a9s_mfUhttp://www.youtube.com/watch?v=WcINl5PCAMA

@ Nameless verjaardag: 13 526 (dins) 2012/10/30 18:13:31.40 ID: qt6Sdnn10Zou worden behandeld net als de Tibetaanse

@ Nameless verjaardag: 13 555 (dins) 2012/10/30 18:17:57.81 ID: 9EEpnyx5OChina, Je bent niet goed meerNu is de economische krachtcentrale van mogelijke generieke zoals Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië

@ Nameless verjaardag: 13 560 (dins) 2012/10/30 18:18:15.13 ID: ydSobzm10Chinese Communistische Partij dictatuur omvergeworpen wordt aan de mensen in de zomer van 2014.

@ Nameless verjaardag: 13 577 (dins) 2012/10/30 18:20:52.12 ID: MxLUSmQg0De Chinese Communistische Partij dan het origineelHet is omwille van de Keidanren en de Democratische Partij is een hond dieJapans is meer slachten

@ Nameless verjaardag: 13 663 (dins) 2012/10/30 18:34:16.63 ID: NIGeA6Zg0China om een ​​"oorlog" in Japan te lanceren
Komende vergelijkbaar met de vooroorlogse situatie, de krant mediahype actief bevorderen van het continentStaatsbedrijven niet te dicht bij een belangrijke investering en de overdracht van plantaardige trekkenBinnenlandse oorlog van China op de mensen die wensen om de kloof is toegenomenCommunistische Partij heeft een beleid ten aanzien van de overzeese binnenlandse ontevredenheidZeer gevaarlijkhttp://www.youtube.com/watch?v=EGkPdkDynUE&feature=relmfu

@ Nameless verjaardag: 13 765 (dins) 2012/10/30 18:45:33.36 ID: CbXomWRB0Jij bent de gave van anti-Japanse onderwijs. Alle onderwijs vanaf jonge leeftijd.Reden is iets anders dan walgelijk haat naar Korea te worden met discretie als Japans.Van hen hebben ontvangen van die opvoeding, ik ben een Japanse leerboek is te knijpen de mond en Donokono.

@ Nameless verjaardag: 13 767 (dins) 2012/10/30 18:45:48.51 ID :/ yLV/1L +0
Fabricage van Nanjing Massacre Tongzhou foto's en verslag van de zaakhttp://www.youtube.com/watch?v=JZl9wUDt5U4

29 juli 1937, werden ongeveer 260 mensen afgeslacht Japanse marechaussee bewoner van China.
Hell beeld van de Japanse slachting <scourge van incident Tongzhou>
Hals en handen worden afgesneden volledig gezin, had van vrouwen 14,5 jaar of ouder zijn allen verkracht.Bij binnenkomst van de restaurant genaamd Asahi hotels, 7 en 8 zal de naam van de vrouw al naakt, doodgeschoten verkrachting zijn,Er zijn mensen die duwen een bezem in het genitale gebied, die het zand in de mond,Ik kon het niet verdragen om zo'n persoon die verticaal Tachiwaru buik te zien.Verbonden met draad aan de hals, handen samen, in een vijver in de buurt van de East Gate, de Lijn acht doorheen,Ik heb bewijs van het lijk Rekizentaru beurt koppeling samen zes getrokken drijven van de familie,Vijver water was rood geworden.
Naam van de vrouw in de leeftijd tussen 7 en 17-08 augustus 40 tot verkrachting iedereen in het (restaurant) Asahi hotels "zijn,Is doodgeschoten, terwijl in het naakt bloot genitale gebied, vier of vijf was dood gestoken met een bajonet in het genitale gebied.Ik was iets van een mannelijke lijk werd overgelaten aan het kantoor en de Japanse handelsonderneming heeft immers geleid met een touw om zijn nek, is het meest bloed op de muur, de isolatie van de taal. '

@ Nameless verjaardag: 13 769 (dins) 2012/10/30 18:45:54.39 ID: fQhEGJXa0De mens van het continent is gediscrimineerd ten opzichte van de Japanse sinds het begin van de geschiedenisHet verandert niets aan van deze onveranderlijke eeuwigheidHet zal niet eindigen totdat u veroveren elkaar
Het is gewoon dat deze tijd nodig is om Okinawa gaf ook weg Senkaku EilandenJe moet proberen de middelen om te leven op een afstand mogelijk

@ Nameless verjaardag: 13 770 (dins) 2012/10/30 18:45:56.68 ID: nQrmN7qO0Japanse media die meldden geen afwijkingen

@ Nameless verjaardag: 13 779 (dins) 2012/10/30 18:48:02.29 ID: oHBeGRmp0Doe ons helpen in deze gevallen de Japanners zijn Human Rights Protection Act? Je helpt meJapanse blij dat het wetsvoorstel nul isBuitenlandse wetsvoorstel dat wordt bestraft met nulIk vraag me af wat er geworden is nu van de wereld slechte wet

@ Nameless verjaardag: 13 784 (dins) 2012/10/30 18:48:53.69 ID: A8 + Bty5Q01 >>Ik vraag me af of het tweede incident Tongzhou binnenkort.

@ Nameless verjaardag: 13 785 (dins) 2012/10/30 18:49:01.97 ID: BbDPGrSH0Het maakt niet uit wat ik doe, zelfs als expats zal dit allemaal te doen in het belang van geld.

@ Nameless verjaardag: 13 786 (dins) 2012/10/30 18:49:23.96 ID: 4s9DWrjY0Ministerie van Buitenlandse Zaken van de overzeese risico-informatie van China stroomt niet met wat
::::::::::::::::::::::::::
63 >> jaren van onderdrukking van de Chinese Communistische Partij [Shinjuku-ku, Tokio]. ② deelname dagboek Maart Zuid-Mongolië demonstratie aan het bloedbad protesterenhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.htmlOver u, weet je dat?Wat voor soort land ... China?
Deel 1● "Guinness" rangschikking van de 20e eeuw bloedbad# 1. Meer dan 90 miljoen mensen MaoDe tweede plaats. Meer dan 30 miljoen mensen Stalin3e plaats. Hitler meer dan zes miljoen mensen (Joden)4e. Meer dan 2 miljoen mensen Hu Jintao
Chinese leiders, was zo afgeslacht! !

Deel 3● boven Hiroshima kernschadeSpanning de 46ste nucleaire test wordt uitgevoerd, in Oeigoerse, 1,48 miljoen mensen worden blootgesteld.190 000 mensen zijn gestorven van hen.Gevolgen van blootstelling aan straling, zijn veel Oeigoeren nog steeds te lijden.
● In Tibet, zal meer dan 1,2 miljoen mensen worden afgeslacht.Meer dan 6500 tempels werden vernietigd.Mixed by bevorderen oorzaken vreselijk ding om te worden beslecht in Tibet, een groot aantal Chinese, in plaats van landen en culturen, zal het doven van de race zelf op dit moment wordt uitgevoerd.
● Zelfs in Mongolië, door de Culturele Revolutie.16 222 mensen werden gedood.87 188 personen bleven falen.(Uit de aankondiging van de Chinese regering, waren vele experimenten die ver)80% van de bevolking, en nu is de Han-Chinezen.Land zal worden opgenomen, wordt de natuur verwoest, totdat cultuur en taal punt staat te worden beroofd! !
※ (leger communistische) People's Liberation Army, ik ben een land om oorlog in de wereld, is afgeslacht! Te wreed! !

● manifesteren achter de Democratische Partij. Weet jij het?* Buitenlandse stemrecht bij lokale verkiezingen* Grondwet immigrant buitenaardse* Dubbele nationaliteit wet* Dual familienamen* 10 miljoen mensen het ontvangen van immigratie taal. Oost-Aziatische Gemeenschap
Als je nu niet iets doen, krijg ik dan een hoop van die is onherstelbaar Japan!
Oeigoerse gisteren, in dit tempo, wordt het morgen Japan.
@ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @
Massacre Tibetanen in China! Ongelooflijk gebeurt er in de werkelijkheid.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dnzLEsOYRsk

Attack video Oeigoerse arbeiders in Guangdong, China die plaatsvond op 26 juni.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YEko0KL2Jc4

[1] Silk Road onderzoek dat kernproeven in China te infiltreren [Oeigoerse]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=37sFp3pcPHo

Het hele proces van vitale organen China's jagen onvoorstelbare: shock bekentenishttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_K0J2SZZuGA

GEISHA, TONY BLAIR & COMFORT WOMEN [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (vervalser troostmeisjes)http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9bOw0uhgfrY

> Verenigde Staten van Amerika, Europa, Duitsland. Ik vraag de media om buitenlandse regeringen.http://ameblo.jp/buraiai/entry-11349560716.html> Dus als je niet kan, op basis van de feiten, de "troostmeisjes probleem verzonnen" de Amerikaanse regering wordt de reële veroordelen.Ik >> vraag de Amerikaanse regering, de voor-en nadelen van de Golfoorlog.Dat is diplomatie.· Ik vraag de informatie toetsing.★ massavernietigingswapens.★ achtergrond van de Amerikaanse oliemaatschappijen en wetgevers.Ik vroeg ze.

> De identiteit van de troostmeisjes op basis van bewijs (de video. Engels)http://www.youtube.com/watch?v=idmDRwL7YRw&feature=player_embedded

Koreaans voor twee speciale locatie 2012 (. Koreaans. Engels. Takeshima)http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mt-KIdvvUQs

0 件のコメント:

コメントを投稿