2012年8月30日木曜日

On syntiä, kuten omaisuuden takavarikointi ja tulla toimeen kaiken "pro-japanilainen rikos" Korean ja Japanin.

> Jos haluat tulla Korean kansan vilpittömästi nujerrettu, ja sopii ihmisille kahlittu törkeä rikos, kuningas päivä "sanan kirjaimellinen käännös Korean presidentin anteeksi anna heidän hankaa maahan astumista päähän. Ei pidä leikkisä tarina vain ei edes anteeksi felonry nujerrettu, sanoin, puhua tällaista roskaa, en anteeksi maahanmuuttoa "Sitten



> "Ja sidottu jalat, polvet hän pahoitteli" loukkaus (Video) - Etelä-Korean presidentti keisari
http://www.youtube.com/watch?v=FJRYuYrjKEg



On syntiä, kuten omaisuuden takavarikointi ja tulla toimeen kaiken "pro-japanilainen rikos" Korean ja Japanin. Mitä sinä maassasi, luuletko, nämä? Onko se laillista?



Välttämättä liittolaisten, Yhdysvallat ei ole minua enkä puolustaa Japanissa? Älä käynnistät että alueellinen kysymys, kuten Homeland Defense, ajattelevat? Että elämäni on rikki, älä luulet osoitettu kirjeenvaihto ja puolustus?



Vapaus. Demokratia. Kapitalistisen talouden. Laita ne yleisölle, ja oma armeija, mutta en usko sellaista kohtaan tuliaseita. Aasian keväällä. Keväällä Japanissa. Kiinan kevään. Korean keväällä. Venäjän keväällä. Vaikka haluatte, niiden hallitusten kietoutuvat edun purge korjaavat tuomitsemista. Aasian keväällä.

1 件のコメント:

  1. Добры дзень вам і вашай сям'і. Я генеральны дырэктар кампаніі воблачных фінансавых рашэнняў. Мы даем пазыку пад працэнтную стаўку 3% на максімальны тэрмін ад 1 да 15 гадоў для вяртання. Калі вы зацікаўлены, калі ласка, звяжыцеся са мной па гэтай электроннай пошце: vystarcreditunionbank@fastservice.com

    Вы таксама можаце звязацца з намі па Whats-app: +55 11 97763-9143

    Містэр Шон Раян
    Электронная пошта: seanryaninvest993@gmail.com
    Электронная пошта банка: vystarcreditunionbank@fastservice.com
    WhatsApp: +55 11 97763-9143

    返信削除