2012年8月30日木曜日

Bu tür varlık müsadere ve Korece tüm bu "pro-Japon suç" geçinmeye ve Japonca gibi bir günah yoktur.

> Eğer suç zincirlenmiş insanlar için içtenlikle secde ve uygun Kore halkının gelmek istiyorsanız, Kore cumhurbaşkanı kralı gün "kelimesinin birebir çeviri onları başının üzerine basarak yere rub izin özür dileriz. Oyunbaz bir hikaye tutun değil sadece, hatta bir deyişle, felonry secde özür böyle saçma sapan konuşmak istemiyor, ben sonra "göç affetmeyeceğim



Güney Kore Devlet Başkanı İmparator -> hakaret (Video) "Ve ayak, diz bağladı özür diledi"
http://www.youtube.com/watch?v=FJRYuYrjKEg



Bu tür varlık müsadere ve Korece tüm bu "pro-Japon suç" geçinmeye ve Japonca gibi bir günah yoktur. Ülkenizde yapmanız, Ne düşünüyorsun, bu? Bu meşru mudur?



Mutlaka, müttefikleri, Amerika Birleşik Devletleri Ben Japonya savunan değilim ben değilim? Örneğin yurt savunması gibi toprak sorunu, düşünüyorum başlatmak değil mi? Hayatımın kırık olduğunu, sakın sizi yazışmaları ele düşünmek ve savunma?



Özgürlük. Demokrasi. Kapitalist ekonomi.Kamu, ve kendi ordusunu koyun, ama silah doğru ben tür sanmıyorum. Asya yay. Japonya'da Bahar. Çin Bahar. Kore bahar. Rus bahar. İsterseniz bile, faiz, tasfiye düzeltici kınama dolaşık kendi hükümet. Asya yay.

1 件のコメント:

  1. Добры дзень вам і вашай сям'і. Я генеральны дырэктар кампаніі воблачных фінансавых рашэнняў. Мы даем пазыку пад працэнтную стаўку 3% на максімальны тэрмін ад 1 да 15 гадоў для вяртання. Калі вы зацікаўлены, калі ласка, звяжыцеся са мной па гэтай электроннай пошце: vystarcreditunionbank@fastservice.com

    Вы таксама можаце звязацца з намі па Whats-app: +55 11 97763-9143

    Містэр Шон Раян
    Электронная пошта: seanryaninvest993@gmail.com
    Электронная пошта банка: vystarcreditunionbank@fastservice.com
    WhatsApp: +55 11 97763-9143

    返信削除