2014年4月5日土曜日

Denaturarea și minciuna din Statele Unite . Confectii din Coreea . Invazia din China . Controlul a japonezilor . ( Japonia , Coreea de Sud , relațiile diplomatice rupt suport ! )

Denaturarea și minciuna din Statele Unite . Confectii din Coreea . Invazia din China . Controlul a japonezilor . ( Japonia , Coreea de Sud , relațiile diplomatice rupt suport ! )
> Google Traducerehttp://translate.google.co.jp/ #
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Ambasada SUA în FB" ‥ au păstrat intacte Yasukuni Shrine de către Partidul Democrat din SUA a incercat sa ardere Chiar dacă Sfântul Scaun "Wwww acesta a fost șters După ce a scris Ihttp://www.moeruasia.net/archives/35471222.htmlCuria romanăȘi pentru că a salvat Yasukuni Shrine ,Scrisoarea privat primit de la Ioan Paul al II-lea în 1980 ,Spiritele celor fost declarat a criminalilor de război 1068 de corpAm închis pentru că a spune că acesta este dedicat la Vatican .
Americanii dezminte acest lucru,Și ar trebui să am pus eticheta Chimae de comuniști .

23 : Nameless @ 13 -a aniversare : 2013/12/31 ( Fri) 11:54:32.24 ID : F9F/uGV5iBank of Korea este de dressing fereastră , am ieftin o criză de gestionare a datoriei în ascunsDescoperit în testul de stres al FMI , publicat chiar înainte deNevoie de recapitalizare de mai mult de 1000 miliarde dolari atunci când este publicată crizei financiareȘase linii de cele mai mari șapte bănci din Coreea de rată a capitalului străin 50-100 %Bank of New York , Goldman Sachs , Lone Star ,Cum ar fi Orașul se agață în lacrimi la ObamaÎn același mod ca și în cazul în care FMI șoc Obama , din 1997Și ajustarea Bakakune prin provocarea de povară financiară pe JaponiaAbe - chan a înțelege situația Yasukuni Shrine ,Bakakune nu pot pleca la JaponiaAm fost dezamăgit de Obama Japonia furie , fata este zdrobit- Guvernul Ne cunoscut japonez
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
755 : Nameless @ 13 -a aniversare : 2013/12/31 ( Fri) 02:15:47.52 ID : bkV7 + nMj0
Linia 18 NichiRi Rhee stabilit în ianuarie 1952Japonia restaurarea suveranității 28 aprilie 1952
Syngman Rhee linie de la faptul că sistemul a fost elaborat în Statele Unite, în conformitate cu regulaManagementul Takeshima ,Responsabilitate livrare ,Situat în Statele Unite ale Americii
împotriva SUANu menționată ca o "întoarcere Takeshima "
Că acest lucru este cel mai reticente ale Americii

> ( SUA femei militare de confort , forțele ONU pentru femei relative de confort, coreeană femei militare de confort ) Ocean PrincessAmericii , Ce este aceasta ?http://youtu.be/7jlfAqR8uBc ( limba engleză )http://youtu.be/KZ2d1bqycmw ( japoneză )De ( tatăl actualului președinte Coreea ) Park Chung - hee fostul președinte , Coreea de Sud managementului guvernamental . Corpul special de confort .> Korean War
Japonia , nu este nu contează .

După război , Japonia, cu nici o armată .
Scrisoare prim-ministrului Shigeru Yoshida , adresat generalului MacArthur

Opri greșit să " grijă" !Tu ar trebui să meargă în mod corect , totul !
Următoarea generație a Japoniei , fără a lăsa o moștenire negativă de fals ! !
Japonia , Coreea de Sud .Despartire de relații diplomatice , voi sprijini .
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇
> Senkaku ieșire video. La acea vreme , ... [ MAD ] 2 canalehttp://www.youtube.com/watch?v=Agu8bqMSLjQMă uit cât mai mult posibil ?Oamenii din cele două canale , trebuie să muncesc din greuAcest video este , am aflat că nu am fost în stare să vadă . Este mulțumesc .Inițial , din partea propriului guvern , care ar trebui să au fost publicate .
Apărare de interes național , care a fost pus piatra de temelie în Japonia ! !Legitim , mândria de Japonia .
Guvern care nu protejează oamenii lor este , nu au nevoie , indiferent de partidele de guvernământ și opoziție ! !Guvern care nu ține adevărul din Japonia nu au nevoie ! !Și fals , acuzația , atâta timp cât nu fertilizaShifuku , ar trebui să se confrunte !
... Cu care a spus .( Pursuit al Partidului Democrat la momentul respectiv , cum ar fi urmărirea febrei aftoase ) este , în cazul în care există Gaikan atrage demo , va continua să participe , înainte de Banca Japoniei și guvernul nu ține axa de timp a pe termen lung , interesele naționale ale propria apărare ! !
☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
( 25 noiembrie 2013 ) , mama de ieri, în vârstă de 70 de aniAm auzit pe mama mea " Takeshima , se ? Știți 44 de persoane , japoneză Am fost ucis " , a spus el .
Mamă ," Nu știu ! , Atunci este adevărat , ? ' Ll război cu Coreea de Sud ", a spus i-am spus .
Îndemn la momentul respectiv , iar guvernul japonez ,controlul mass-media .
> Legea Prevenirea SpyPentru a proteja pentru japonezi , japonezi,Ar trebui să fie acolo de lege ! !

> Sankei ShimbunCred că NHK după dizolvarea , Sankei Shimbun , să ia comanda , de asemenea, că ar putea fi bun .Cu toate acestea , dezvăluie tot , ( politica de management , ofițer de titlu , etc ) eșec TV· " Moștenire negativă "- Dacă publicați toți , și " organizarea publică de compoziție de eșec "Acesta , nu numai în Japonia , darCred ca unul dintre indicatorii din lume , și poate deveni .
sau eșecConectat astfel încât acesta este " proprietatea " .Pentru a " legitim " , dezvăluie , ea , aș dacă este manipulat .
☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
De membri ai japonez " naționalitate , familia registru "Tu ar trebui să publice toate ! !
> M-am gândit că aceasta este ( nu un cetățean naturalizat ) japoneză , și "răul care au votat "În cazul în care se confruntă ! !
> ( Pseudonimul stil japonez ) nume casăÎn cazul de raportare a criminalității , tu ar trebui să părăsească casa vestea nume lovind pseudonimul ! !Trecut . Nu este un nume popular , numele criminalilor rampage criminale de toateTu ar trebui să re- publicat în numele real ! !
> Pentru a remarcăNu este o datorie și responsabilitate
> Anti - Spionaj ActStandardele de protecție a japonezilor· Funcția de lege să judece " Gaikan atrage "Cred cu tărie sper ! !
☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
> Copiii născuți în afara căsătoriei , ea este opusul .În Japonia , Anti - Spionaj Act și Gaikan atrage , este înainte ! !

> De asemenea, regimul de morcov străin , aceasta este opusul .Și Gaikan atrage în Japonia , Legea de prevenire a spion , este înainte ! !

> Este un plan de 10 de milioane de imigranți de opoziție Partidul Liberal Democrat .Și Gaikan atrage în Japonia , Legea de prevenire a spion , este înainte ! !


> CasinoÎn cazul în care este deținută de stat , sunt de acord .
Dacă este intrarea companiei pachinko , este o mare opus ! !
Față de poliția OB , Forțele auto-apărare> Securitatea Ya de cazinou de statSper că ați instalat sau de paza , cum ar fi VIP , de securitate în instalația , conducerea pază .
◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇ ◆ ◇☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> [ Coreeană ] ", Abe a fost cum a promis , " " Japonia - specific , cum ar fi scandalos Takeshima " manual de testare !http://uni.open2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1396589072/
1 : Yuzu highball ◆ iTA97S/ZPo : 2014/04/04 ( Fri ) 14:24:32 ID : 7HU890YK9Guvernul sud-coreean pe 4 ,Protestat puternic față de rezultatele testelor de manuale școlare elementare din Japonia consolidate pretinde suveranitatea la Dokdo ,Mi-am exprimat îngrijorarea cu privire la impactul negativ asupra relațiilor dintre cele două țări .
( Vă rugăm să referință URL-ul de mai sus . Textul complet omise de mai jos . )
2014/04/04 Seul Yonhap Newshttp://japanese.yonhapnews.co.kr/headline/2014/04/04/0200000000AJP20140404001200882.HTML

2 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:28:26 ID : 09qYi12jMÎn urma luarea forțată a femeilor de reconfortare Adică o minciună , de asemenea, va opinia .

8 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:33:41 ID : uVERjazB1Să aviz. Ce pretinde originea la fel ca și cultura coreeanăDe asemenea, fi -mi să-mi spui după educație anti - japonez

11 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:36:26 ID : Fs3McX886Republica CoreeaDe fiecare dată când provoca Japonia
JaponeziiPentru că trezesc la patriotism
Vreau să rapid la provocare

☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
9 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:35:19 ID : KnQF2nPbl
Pentru moment , guvernul japonez va continua un astfel de lucru ?
Dacă vă gândiți că există dreptate în Japonia ,Ferește-te de Keri în în acțiune repede !
Kotonakareshugi , de asemenea, iresponsabil în alb ( ` · ω · ' )


12 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:36:36 ID : vNuuHeLdy
Intenția reală a Japoniei la " Nu te Suriyo ~ Tsu "
" A face mediul fi rugat să ajute în orice moment " intenție reală de Coreea

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> " Întăririle este dificil de pe peninsula coreeană de urgență " 4/4 [ coreeană ] comandant USFKhttp://awabi.open2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1396586842/
1 : Gonzo domn ◆ YW5h2xpB3U : 2014/04/04 ( Fri ) 13:47:22 ID : PK6HLE9sO2 Comandantul Curtis Sukapa Lotti USFK ( foto ) ( ora locală ) ,Audiere în Congresul SUA ,
Prin reduceri bugetare de apărare din Statele Unite ale AmericiiÎn timpul Peninsula Coreeană ( Peninsula Coreeană ) de urgențăEste de așteptat ca creșterea trupelor americane și ulterior dificil ,
I-am spus . Partea USFK , dimensiunea SUA Forțelor Coreea ( USFK ) se menține indiferent de reducerile bugetare de până acum ,
Am fost de a lua poziția că nu există nici o problemă în apărarea Peninsulei Coreene .
Imagine : http://imgur.com/kAghvnm&GKCqwCsEa are sursa originală

3 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 13:54:24 ID : qQpMmDD2REa nu poate fi ajutat să se mute trupele de asemenea, nu o gratuit .
Și pentru a ajuta coreeanTineri din alte țări vărsat sângele oriunde în Statele Unite ale Americii este slabă .
Și nu pentru a ajuta, pentru că există articolului 9 din Japonia ,Eu nu am mea și cel mai bun militar mea coreean .

5 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 13:59:56 ID : shglM7QikJaponia Pekuchon Ridică-te acum
Aruncați patriaEste o șansă de a renunța la stigmatul de trădător care contrabandă în Japonia

8 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:01:26 ID : ZujxOwBtkMă întreb dacă , fără încorporare în Japonia Matta în cele din urmă ?Cum ar fi tipul ăla , cum ar fi el , și mă întreb dacă w va dispărut brusc o zi

9 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:01:50 ID : lozF7YBgE( ; ∀ ;) Iihanashida unghii

Nu ratați 2SBezn45Z autobuz : 18 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:21:16 ID

32 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:40:06 ID : gJ54wKmVvAm fost ridicat ,Japonez au lăsat în această etapă ,Și să spun că am auto- responsabilitate

33 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:41:03 ID : XKJswOtINDacă înainte de retragere din programW e de mirare veni înainte de termen , de asemenea, recrutarea de Japonia

35 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:41:22 ID : fvH0AwyQaPosibilitatea de a coreeni din Japonia se întoarcă acasă acum
Este un laș de proiect de evaziuneAcesta va fi pe peretele de carne

15 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:15:44 ID : S8hON4ujF
De asemenea, orezNume popular de Abe -san ( Japonia ) măsoară ca ,
Cred că faci treptat, pentru a ascunde intenția reală este .
☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
22 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:26:39 ID : 2kF7h8x3W
Japonia este irelevant chiar și în cazul situației de urgență coreean ,Mi sa spus că întăriri dificil pentru America de acest moment
Am nici o alegere, ci să se reamintească pentru a forța cealaltă în JaponiaJaponia pentru a oferi guvernul coreeanȘi de a coopera , desigur , pentru că nu este în măsură să refuze
Anul viitor , acesta va fi anul în care situația și la un an după următoarea mișcare mare
Este în curs de pregătire pentru situația din acest anAn e de mirare de pregătire și măsuri specifice

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> [ Palpitant ! Plângerea a murale în onoarea organizațiilor coreene președintelui Roosevelt hulească Texas tatăl ] din istoria Statelor Unitehttp://awabi.open2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1396589794/
1 : Gonzo domn ◆ YW5h2xpB3U : 2014/04/04 ( Fri ) 14:36:34 ID : PK6HLE9sOLee Ha ~ ! Oamenii din Japonia .De data aceasta , vreau să raporteze cu privire la " blasfemie fostul președinte american " anomalie aberant de Coreea ca " Japonia bătaie " .
Această serie va fi al 13-lea , dar se poate face nimic, dar sincer uimit , comportamentul lor .
( Vă rugăm să referință URL-ul de mai sus . Textul complet omise de mai jos . )

■ Tony Marrano critic . Născut în 1949 .
Italo- americani care traiesc in Texas . Cele salarymen pensionari ,
În fiecare zi , am făcut o activitate critică în site-uri video , cum ar fi " YouTube ", pentru o varietate de știri .
Lupta " rău ", toate părțile lumii este , de asemenea, o " Buster propagandă " .
Este un foarte Japanophile , a castigat ventilatorul copleșitoare în Japonia .
Video : https://www.youtube.com/watch?v=moSE8EWXvA0
http://www.zakzak.co.jp/society/domestic/news/20140403/dms1404031823011-n2.htm

☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
În plus , bani atunci când a acumulat puțin> Texas tatăluiSă mergem la donare .

> Car Chang valoare de detectare ☆ . Și colegii , și Zhang masina , cracare o groupie a pune la îndoială - Bu N ° ° ( Roh Д ` ) A゙~ ☆http://ameblo.jp/buraiai/entry-11745797416.html
Mea , este de bani de buzunar> Pentru ca este de 5000 de yeni o lunăM timp de șase luni , , , mi sa permis să ajute ( __ ) m

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Americanii japonezi și coreeni -americani care [ US ] SUA AP amintește , " diferența ", 4/4http://awabi.open2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1396590345/
1 : Gonzo domn ◆ YW5h2xpB3U : 2014/04/04 ( Fri ) 14:45:45 ID : PK6HLE9sO" Solidaritatea coreean - american cu țara de origine , americanii japonezi pal oameni "
Acesta "a fost demonstrat, de asemenea Tokai , adoptarea Marea Japoniei a unui proiect de lege , dar nu trebuie să se desfășoare în naționalism "
" Americanii japoneze în Statele Unite este legat de țara de origine este indiferent , dar de 1.2 generație de imigranți coreean - american acordă o mare importanță pentru solidaritate cu țara încă "
Într- un exemplu , o problemă de instalare fată imagine care simbolizeaza confort femeile din Glendale , California City, Statele UniteAP , comparativ cu americanii japonezi și coreeni - americani .
" Guvernul SUA este creșterea talie , comunicare AP a fost încercarea de a reconcilia Japonia și Coreea de Sud sunt principalele aliați în Asia ,
Relație Coreea - Japonia este răsucireproblema istorie controversa , a devenit un subiect în Statele Unite ale Americii . În acest context , coreeni -americani pentru ( numărul crește ,comunitate ), scara este mai mare ,
Am arătat că puterea politică de ea în consecință este în creștere .Imigranți 1.2 generație sunt încă mulți oameni , coreeni nu se taie de solidaritate cu Coreea de Sud ,A scris echo este " încă mare chiar și pentru tendințele naționaliste .
Pe de altă parte , relația dintre țara de origine este relativ slab NikkeiSe observă că acesta nu se fi activ politic sau grupare sau unitate .
Direct ,japoneză guvern a trebuit să o acțiune împotriva orașului și guvernele de stat și femeilor imaginea de confort de Glendale City of Virginia , cum ar fi " Tokai , Japonia, Marea sunt , de asemenea, afișate proiect de lege " de promovare pentru aceasta .
De asemenea, că mulți oameni japonezi au o opinie negativă a deriva spre dreapta și istoria Japoniei ,Acesta este unul dintre motivele pentru care nu conduc la acțiune pozitivă .
Ea are sursa originală2014/04/04 09:23http://www.chosunonline.com/site/data/html_dir/2014/04/04/2014040400813.html?ent_rank_news

2 : fără nume: 2014/04/04 ( Fri ) 14:48:12 ID : Ii8t46VTS
Un flagel în coreeană a exploata America.

3 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:50:36 ID : Qr0LD9fd4
Reverse

4 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:51:24 ID : h6K587xx4Nikkei locale din mutatGuvernul japonez nu ar fi ridicat un șold grea ?
☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
5 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:51:43 ID : pLhM9fGQ6Oameni japonezi care trăiesc în Statele Unite ale AmericiiÎn timpul WW2Ea a folosit pentru a fi luptat ca un soldat american
Și urmați Township pentru intră în localitateaDin etnic old'm
Se trage de la omSă nu -mi fie cu colegii încercarea de a invada alte țări

2014/04/04 ( Fri ) 14:51:55 ID :: care ◆ CeJ6D/I4qE de Hakumen : 6 4A6QmkzlWAmericaniȘi că acesta a fost folosit în activități politice din CoreeaCe cred crezi

7 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:52:13 ID : AL5I1vW181 >>Deși mă întreb doresc să ia tonul " în comparație cu puterea de sentimentul de comunitate de coreeni japonez ... w ", astfel caChosun Ilbo ,Se va intoarce impotriva ta
" Intenția de a deveni o parte a țării în care imigranții nu sunt coreeni " șiNu este declarat că așa ceva

8 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 14:54:41 ID : lozF7YBgEPoate că ar trebui să renunțe la ea , pentru că este declanșată de drept

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Libertatea nu vrei să [ de urgență ] știri ! SUA și Coreea de Sud pe baza de 12000 de oameni , 100 de persoane din jurul copiilor japonezi " scuipat gătit " persecuție discriminare de " orez rece " → japoneză " Opreste-te mama , japonez ( ' ; ω ; ` ) "http://crx7601.com/archives/37096759.html
1 : Ise Udon φ ★ : 2014/02/15 ( Sat ) 09:03:37.94 ID : ? ? ? IÎn California Glendale orașDe problema pe care " femei de reconfortare ", imaginea este instalat ,Misiunea legislativ local a vizitat orașul în luna ianuarie pentru protest pe data de 10 ,Deschideți sesiunea de debriefing la Adunarea Națională de laRaportează realitatea agresiunii copiilor lor de la nivel local japonez a primit de la coreene fiii et al .Am plâns cu privire la necesitatea de măsuri .
Potrivit grupului de deputați , în oraș ,Rezidenților coreeni în timp ce în valoare de aproximativ 12.000 de persoane ,Rezidenților japoneze mult mai puțin și aproximativ 100 de persoane .
În cadrul ședinței, că parlamentarii corp a fost pentru părinți japonezi de multiple În aceste condiții ,Este fii japonezi de la participarea la o școală locală" Copiii coreean , a pus un guler pe produse alimentare "" Copiii din Coreea de Sud , au strigat că acesta este un lucru de Coreea ( nume coreeană de Takeshima ) Dokdo "Pe care le-ați consultat prejudiciul , așa cum este găsit .
( Vă rugăm să referință URL-ul de mai sus . Textul complet omise de mai jos . )
2014.2.15 07:00 Sankei Shimbunhttp://sankei.jp.msn.com/world/news/140215/amr14021507010000-n1.htm

4 : Nameless @ 13 -a aniversare : 2014/02/15 ( Sat ) 09:05:10.65 ID : X 9 fIKKH0Și pentru că el intră ceva în magazin de coreeană

33 : Nameless @ 13 -a aniversare : 2014/02/15 ( Sat ) 09:11:32.82 ID : F4CfElFZ04 >>Coreeană Town Micul Tokyo acum

643 : Nameless @ 13 -a aniversare : 2014/02/15 ( Sat ) 10:44:19.74 ID : 3ReLQigM0Acesta este nivelul la care nu poate fi suprimată intenție criminală mai
4 >> imposibil de distins .De exemplu , o majoritate de restaurante japoneze în zona centrală a orașului a lui NY a declarat că managementul coreean .

13 : Nameless @ 13 -a aniversare : 2014/02/15 ( Sat ) 09:07:42.99 ID : f6D59br5OA fost încolțit Coreea
Nu este numai război mai

62 : Nameless @ 13 -a aniversare : 2014/02/15 ( Sat ) 09:14:15.40 ID : 75hTIpgl0Nantes a trăi înconjurat de majoritate covârșitoare coreean a ceruluiAcesta este motivul pentru care un thriller psihologic doar de imaginatia
Cred că de viață japonez în America și au gustat durerea mai mult decât era de așteptat
Țară nu se măsoară într-adevăr acest lucruAceasta ar putea duce la faptul că rasa japonez este persecutat în multe părți ale lumii


27 : Nameless @ 13 -a aniversare : 2014/02/15 ( Sat ) 09:10:36.20 ID : O2T8ZxEw0
Se creează un motiv pentru a hărțui japonezi în kno self-made
Na'm coreean și sud-coreean a spune opusul de promovare a păcii
☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
17 : Nameless @ 13 -a aniversare : 2014/02/15 ( Sat ) 09:08:38.03 ID : wJFCHRJZ0
Și politica de imigrareJaponia a făcut , de asemenea, aceasta


50 : Nameless @ 13 -a aniversare : 2014/02/15 ( Sat ) 09:13:20.52 ID : jQ4aGs/v0TobaDe la CIJ a dat în judecată Takeshima , și fă-o sau ceva singur
Guvernul japonez de atitudine ambiguă este, de asemenea rău .
Acesta va fi , atunci când se îmbrăca în negru și alb ?


109 :: 2014/02/15 ( Sat ) 09:20:32.35 ID : + tbXs1Z30Este deja acest lucru din nou o problemă diplomatică .
Ar trebui să faci convocarea Dieta de Asahi Shimbun și a personalului de Yohei Kono

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> W Dovediți dovezi că nefondate Ei bine, Coreea " Japonia este de plangeri nefondate din nou ", și a [ coreeană ] Diplomatic Blue Bookhttp://awabi.open2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1396592256/
2014/04/04 ( Fri ) 15:17:36 ID :: 1 : 100 Se pare ◆ tTmPcUasmA zboruri de agrement g9NB4wtJgCoreea de Sud , " Japonia este din nou plângeri nefondate " și diplomatic Blue Book
[ Seul = Toshiyuki Yoshida ] Coreea de Ministerul de Externe al 4-lea ,Opuse Japonia și Coreea de Sud este de aproximativ suveranitatea în Diplomatic Blue Book of Japan Shimane Prefectura ,Takeshima ( nume coreeană , Dokdo )Acesta a emis o declarație cu privire la ceea ce a fost descris ca fiind parte integrantă din Japonia ,Am criticat " guvernul japonez a repetat plangeri nefondate din nou " , a spus el .
http://news.livedoor.com/article/detail/8702402/

2 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 15:19:09 ID : pbMMwJvUgCoreenii să se concentreze pe impresie decât teorieȘtiați că " baza " cuvântAm fost surprins foarte cinstit

3 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 15:19:44 ID : nFvmkBrjbDeși Japonia prezinta baza

7 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 15:24:46 ID : bXoswApS9ANA Nu vreau să se spună " le ai pe motive de minciuni și scorneli ...

34 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 02:45:01 ID : dCRTPoil3Explozie Lian că nu spune " Am dovezi " numai

35 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 02:57:19 ID : R3ZqkNhucIn tânăr coreean în coreeană site-ul de rețele sociale de LINECând auzi " Eu sunt pe teritoriul japonez Takeshima ? " CeDeși am lua pasărea în mod normal .


14 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 16:02:25 ID : gAPRtWUE6
Marea Japoniei → TokaiDokdo Takeshima →Probabil ar trebui să aibă o hartă care este în același timp I , prostule Te ~ yon Adu-mi
☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
19 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 16:46:23 ID : GXodIT1kG" Nu-mi place , voi Vino la Haga , " amVreau să spun Kan șef de cabinet al

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

> " Adevărat . Oira a scris declarația ai scris în 2ch.sc " Hiroyukihttp://blog.livedoor.jp/itsoku/archives/38060128.html
ItSoKuHou : programator ID 2014/04/03 de anonim : 1
Hiroyuki două canale de management sursă care a apărut în emisiunea de ZUN bere ieri .În cazul în care preluarea Jim a devenit un subiect fierbinte , a fost întrebat despre o declarație de acțiune în justiție" De ce nu sunt eu în măsură să fie mai ales ca am scris acolo aproximativ "I-am răspuns .
Este ca și cum vorbesc cu ... și de configurare a Apache pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp , de asemenea, la alte ,Se pare că de pregătire avansat este un nou doi - canal " 2ch.sc " este în mod constant .În plus , acesta a fost anunțat public este programat pentru duminica viitoare .

☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
4 : Nameless 2014/04/03 ( Thu ) 20:52:34 ID : bjRf79F0S
Acest lucru va deveni instanțăTaurul se va face timp de mulți ani în FiulPașnică deja deschis este bun

7 : Nameless 2014/04/03 ( Thu ) 20:58:05 ID : lZH4wkQse
Dar urăsc储 派? Guy chiar dacă rămâne în 2CH acumEste o faci tip pentru a merge la noi 2 canale ?

11 : Nameless 2014/04/03 ( Thu ) 21:05:21 ID : EvefvSQzD
7 >>Mă aștept 2 canale chiar acum și aș vrea să cred că dispar în fondurile scurt

9 : Nameless 2014/04/03 ( Thu ) 21:00:57 ID : Z8HrEtL30
Nou 2 - chan pentru că am întreb de gând să ia cu asalt Iya储sigurantaInteresant cum Hiroyuki dacă lucrațiSunteți pe margine aici

13 : Nameless 2014/04/03 ( Thu ) 21:12:04 ID : LiOD4U1Pa
9 >>Aici , de asemenea mon era teribil la un moment dat sau nebun aplicat glo sau sunt ciupercile un fir de amuzantDeși aici este în pace acum om de serviciu să se ocupe de toate rapidăCare eu , de asemenea, să nu fie nouă imigrație - chan , dacă nu ați face numai cu O tradițional ~ tsusoi

15 : Nameless 2014/04/03 ( Thu ) 21:15:01 ID : 8mDnsF5FS
13 >>Satoru Serios competent

272 : Nameless 2014/04/03 ( Thu ) 01:52:58 ID : nzxaShmWc
Este într-adevăr interesant bine .Buletin de bord pentru un motiv oarecare a intrat în perioada de statele beligerante din trei colțuri .În cazul în care va fi pronunțată la istoria net de JaponiaEste Nantes căldură în piept pot participa în timp real .

602 : Nameless 2014/04/03 ( Thu ) 19:08:18 ID : 60F4y3rzi
Permis plata doar aurul , și w frauda Jan -am smulge dreptul

616 : Nameless 2014/04/03 ( Thu ) 19:24:56 ID : QE0URNZpP
Duminica Aștept cu nerăbdare să



268 : Nameless 2014/04/03 ( Thu ) 01:46:43 ID : d65NPOWfs
Acest lucru este HiroyukiPersoana care a promovat , de asemenea, site-ul de peste mări este bun
Buletin de bord gigant din JaponiaDe a fi preluate de avarÎn senzație este dat peste cap

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> [ Imigrare ] Tamogami "Eu nu pot uita creșterea economică și nu folosiți imigranților este influența de vedere masochistă de istorie "http://uni.open2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1396676756/
1 : Tanaka ◆ nlLqfjR3/kcb : 2014/04/05 ( Sat ) 14:45:56 ID : 7lwyK0Ok38 oră Tamogami Toshio @ toshio_tamogami
Și să fie implicat în strategia de creștere economică a țării noastreUtilizarea de lucrători străini și utilizarea de personal din străinătateAcesta este preluată frecvent în mass-media .Dacă nu ajuta de externeCreșterea economică pare să fie sau nu .Cred vedere masochistă de istorie , care este , de asemenea, afectat aici .Poveste de spus dacă este să le cereți să facă străini în interiorul primului-ministru poate ieși .
https://twitter.com/toshio_tamogami/status/452198938288734208

3 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 14:52:59 ID : Eg4di8Z3xVedere masochistă de istorie nu este, probabil, legată w
Este speculații prost sfătuit - al Keidanren pur și simplu
Lucru de pe raza nu este destul de des am tweet această persoană



16 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 15:01:44 ID : UUmPxrlx7
Cum ar fi imigrația pentru creșterea economică Tsuka .Pentru că sunt Ne sclav .Sistem stagiar de Externe ? Se opri și de a fi .
Am fost aplauze lui Tamogami .
Concluzie OK este corect !
☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
4 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 14:54:06 ID : NoLLmRBW1Tamogami este majorete ,În timp ce declinul , mai degrabă decât creșterea economică nu este politica de imigrare
Ei bine , voi doar au umplut de copii Bambang , w Na nici o expresie în primul rând


9 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 14:58:51 ID : 815ZHZhVO7 >>Nu există nici un fel să fie în comparație cu țara de Bakka simplu .

7 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 14:56:38 ID : L7ZVB4vPn4 >>Suprafața de teren și a populației de Rusia17100000 km 100 de milioane de 40 de milioane de
Suprafața de teren și a populației de Franța674800 km 65700000 de oameni
Suprafața de teren și a populației din Japonia377 900 km 127 milioaneInițial , chiar în cazul în care suprafața de teren din Japonia ,Aproximativ 60 de milioane de oameni e bine doar pentru a fi de la autosuficiența alimentară
Ești doriți să acceptați imigranțilorNumai în Japonia și Federația Japonia a Organizațiilor Economice

23 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 15:10:41 ID : vCRHBiilzSe spune accepta imigranți ,Guvernul japonez ,Că țara de JaponiaEste o dovadă că tu nu crezi deloc .
Înălțimea foarte de nebunie ,Nu , e adevărat valoare de nebunie
Este posibil să aveți pentru a opri chiar cauzează o revoltă .

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> [ China ] guvern China " bănci umbră " economic , marfă a crescut de reglementare [ 04 / 05 ]http://awabi.open2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1396673225/
1 : Shigure ◆ MIZZLE9itk : 2014/04/05 ( Sat ) 13:47:05 ID : sdk0IBPePA 4-a , am constatat că guvernul chinez a anunțat un regulament , cum ar fi sistemul de înregistrare a vinde produse de management de avere este o " bancă de umbră ( shadow banking ) " tipic în "instrumente financiare complexe " .
( Vă rugăm să referință URL-ul de mai sus . Textul complet omise de mai jos . )
MSN Sankei Stiri : 2014.4.5 09:17http://sankei.jp.msn.com/economy/news/140405/fnc14040509180003-n1.htm

4 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 13:56:54 ID : JMkefVbD5Chinez Lu luiDupă reglementarea băncilor umbra , Banca de întuneric mirare epidemie ?

5 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 14:10:31 ID : dItoUVF0EDupă ce și reglementează banca de întuneric , vor apărea bănci w de haos

6 : tastatura Drunken : 2014/04/05 ( Sat ) 14:13:01 ID : nINIF2NpcEa nu mai mai este uman din lume w

[ Lv = 94 , ochelari hiragana ] Ninpocho : 2014/04/05 ( Sat ) 14:16:02 ID : 7 GpNgOFXSf5 >>Și de la banca de haosBănci și cerBancă de pe pământ este împărțit .
Acest lucru este crearea băncii .

8 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 14:16:42 ID : 2q40R7BQGNu vă faceți griji cu privire la ANAW este avea în continuare în cazul în care carnea de vită pentru a rezista oameni

9 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 14:25:34 ID : EiJAgCLmVSe va face poate înregistra dacă treci ( * ' ω ` * ) mită .Nu nimic pentru a rezolva evident ?

11 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 15:19:00 ID : ThB1JBEMa
> Se vede că există cazuri , cum ar fi marile bănci de a vinde în Financial avansata instrument va umple în caz de pierdere a principalului
Om al Partidului Comunist Sunt doar supravietuiesc , eu pot vedea

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> " Coreea de Japonia recent urât ", " spun cum teribil " [ coreeană ] Sankei Kurodahttp://awabi.open2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1396654683/
1 : ◆ XpV8FL50tY : 2014/04/05 ( Sat ) 08:38:03 ID : auX8rwz4sEste numit sesiunea studiu al biroului de presă Departamentul Internațional se ocupă de știri externe din postul de televiziune din Coreea de Sud , am un schimb de opinii cu privire la două ore.Inclusiv cauza descoperire și relația Coreea de Sud - Japonia sa deteriorat , vreau să spun să auzim opinia japonezilor .Cea mai mare influență pentru că el mai mult de jumătate din acoperirea internațional este legat de Japonia pe TV .
( Vă rugăm să referință URL-ul de mai sus . Textul complet omise de mai jos . )
Dar acesta a fost respins ca " nu ajuta , dar a spus că declarația nu poate fi susținută în Coreea de Sud" Japonia nu știu remușcări ", deoarece din politicienii japonezi despre istoria . " ( Katsuhiro Kuroda )
Sankei webhttp://sankei.jp.msn.com/world/news/140405/kor14040503090001-n1.htm

9 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 08:54:06 ID : ffmGla9jzÎn , dacă există un sentiment de a reflecta aspect direct înistoriaMă duc înapoi la început că nu pot fi raportate , cum ar fi Coreea de Sud .

10 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 08:55:08 ID : MqZ4owE0xDe ce nu reflectă problema de Raidaihan ?Chiar dacă a fi o infracțiune de natură sexuală în cele mai multe țări din Asia
Pot să-l fac să spună

13 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 08:58:56 ID : U98Px5kDEMasaj o dată tracțiuneI foc boalăAm venit să arunc nimic .

25 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 09:23:08 ID : mNksJUBQiJaponia nu este , nu ai de Coreea de Sud ,Acesta este raportat doar faptele .
Aceasta nu ar fi în mod necesar turnarea departe ca un vis în Coreea .
Dacă Tsukitsukere un fapt care nu poate fi respins " limbaj abuziv "". Pentru a deriva spre dreapta . Remușcare nu este suficient , " înțelegerea istoriei altele decât binele confortul lor
Distribuite mai mulți oameni și am spuneAcesta nu este doar " nu sunt implicate " .

26 : Nameless : 2014/04/05 ( Sat ) 09:24:38 ID : twaEncd1PDe multe ori , chiar a face cercetare în comun ,Logic corectă și istoric în partea japoneză
Coreea deși nu fac singura teorie emotivă ,Ai spune un astfel de lucru de ce
de neînțeles

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Soția urăsc America de mult de China și Coreea de Sudhttp://ikura.open2ch.net/test/read.cgi/ms/1396592208/
1 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 15:16:48 ID : IjzGyHW32Deschis la 2 canaleNetouyo este copleșitorAm înființat facțiune anti - american este mic

2 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 15:38:15 ID : dyGKF2qBkȘi nu-mi place tot

3 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 16:16:25 ID : StVxp3IdRAmerica este în w 's place

4 : Nameless : 2014/04/04 ( Fri ) 16:17:27 ID : xkHTl8YO2Anti- și mediu HanKan deși este Netouyo plângă ,Și ( cuvinte ) ... aceasta nu este posibil să Netouyo dacă anti - american
Anti - american · · · OKAnti - rus · · · OKAnti - britanic · · · OKAnti - german · · · OKAnti - Buddha · · · OK
Anti - coreean ... Netouyo ← De ce ?Anti - mijloc ... Netouyo ← De ce ?






☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆






☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
2 canale . > Văd acum ,cu două canale destul de 15 ani de la insulta Împăratulhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11334858384.html

> · " Swap pe termen nelimitat îngheța " următorul pas în sus de măsuri ," moneda tare , Coreea de Sud a anulat "2012-08-20 15:46:26http://ameblo.jp/buraiai/entry-11333351693.html

> ( Și acesta a fost pus pe cele două canale , de blogger , de asemenea, pentru că faci imprima din nou blog-ul de alte persoane ), aceasta este o introducere bloghttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11356777604.htmlÎn cazul în care , Japonia Când încolțit [ Internațională și Politică ] [ edit ]
Site-ul , care este faptul că există o forță remarcabilă de arme nucleare sau mai mult atunci când exportați tehnologii ban care Japonia mi- a avut .Că Japonia va face o virtute din necesitate , atunci când sunt încolțit , de asemenea, nu imposibil .
Cu toate acestea , există câteva , dar , de asemenea, susceptibile de a fi invadat pentru a smulgetehnologia Japoniei în acest moment ....
În urma citatÎnainte de ivirea zorilor a > noi ere , de mai sus , spre Înălțarea la ( aicihttp://ada323newage.blog.so-net.ne.jp/2010-09-27Vă rugăm să consultați URL-ul acestui loc . )






>米大使館FBに
「米民主党が焼き討ちしようとした靖国神社を守ったのは ローマ教皇庁なのに‥」
って書き込んだら削除されたwwww
http://www.moeruasia.net/archives/35471222.html
ローマ教皇庁が
靖国神社を救ったのと、
昭和55年にヨハネ・パウロ二世から親書受け、
1068体の戦犯と言われた英霊が
バチカンに奉納されていることを言うと黙るからな。

これに反論するアメリカ人は、
共産主義者のレッテル貼っちまえばいいわ。


23 :名無しさん@13周年:2013/12/31(火) 11:54:32.24 ID:F9F/uGV5i
韓国の銀行が粉飾、負債隠しで経営危機をごまかす

IMFのストレステストで発覚、公表直前

経営危機を公表されると1兆ドル以上の資本増強が必要

韓国の7大銀行のうち6行は外資比率が50~100%

ニューヨーク銀行、ゴールドマンサックス、ローンスター、
シティなどがオバマに泣きつく

オバマ、1997年のIMFショックの時と同じように
日本に資金負担させることでバカクネと調整

状況を把握したアベちゃんが靖国参拝、
バカクネは日本に頭を下げられない

オバマ、顔がつぶれて激怒 日本に失望した

日本政府 知らね~よ

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

755 :名無しさん@13周年:2013/12/31(火) 02:15:47.52 ID:bkV7+nMj0

1952年1月18日 李承晩ライン設定
1952年4月28日 日本主権回復

李承晩ラインはアメリカ統治下で引かれた訳だから
竹島の管理、
引渡し責任は、
アメリカにあり

アメリカに対して
「竹島を返せ」と言わないといけない

これがアメリカの一番嫌がること


>洋公主( 米軍慰安婦、国連軍相対慰安婦、韓国軍慰安婦 )

アメリカさん、これはなんですか?
http://youtu.be/7jlfAqR8uBc ( 英語 )
http://youtu.be/KZ2d1bqycmw ( 日本語 )

朴正煕元大統領( 韓国現大統領の父 )の、韓国政府管理。特殊慰安隊。
>朝鮮戦争

日本、関係ないじゃないですか。


戦後、軍の無い日本。

吉田茂首相がマッカーサー元帥に宛てた手紙


間違った「配慮」をやめて!
全てを、正していくべきです!

日本の次世代に、捏造の負の遺産を残さないで!!

日本、韓国。
国交断絶、支持します。

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇

>尖閣動画流出。その時、2ちゃんねるは・・・【MAD】
http://www.youtube.com/watch?v=Agu8bqMSLjQ

極力見てね?
2ちゃんねるの人達が、頑張ってくれなければ
この動画が、見れなかった事を知りました。ありがとうです。
これは本来、自国政府によって、公表されるべきでした。

日本に基軸を置いた国益国防!!
日本の正当な、誇り。

自国民を守らない政府は、与野党問わず要らない!!
日本の真実を守らない政府は要らない!!
捏造や、言いがかりには、私腹を肥やしていない限り、立ち向かえるはずです!

・・・ということで。
自国の国益国防を、長期の時間軸で守らない前日銀&政府( 民主党政権時等の追求、口蹄疫の追求 )は、外患誘致デモがあれば、参加して行きます!!

   ☆☆☆★★★☆☆☆

昨日( 2013年11月25日 )、70歳の母に
「 竹島で、日本人が44人、殺されたって知ってる? 」と母に聞きました。

母は、
「 知らないよ!もし、それが本当なら、韓国と戦争だろ? 」と、言いました。

当時の、日本政府と、メディアの精査を強く求めます。

>スパイ防止法は
日本人のための、日本人を守るための、
法律で在るべきです!!


>産経新聞
NHK解体後、産経新聞が、指揮を取るのもいいかも知れないと思います。
ただし、テレビでの失敗( 経営方針、役職役員等 )を、全て公開し
・「 負の遺産 」
・「 失敗の組織構図の公開 」などを、全て公開するなら
それは、日本だけでなく
世界での指標の一つと、成りえると思います。

・失敗

これは、とてもつない「 財産 」です。
それを、「 正当 」に、公開し、扱えるならですが。

   ☆☆☆★★★☆☆☆

日本の議員の「 国籍・戸籍 」を
全て公開するべきです!!

>日本人( 帰化人ではなく )だと思って、「 投票した弊害 」を
直視するべきです!!

>通名( 日本風の偽名 )
犯罪報道の場合、偽名に当たる通名報道を辞めるべきです!!
過去。全ての凶悪事件の犯罪者の名前を、通名ではなく
本名で再公表するべきです!!

>発言には
義務と責任があります

>スパイ防止法

日本人を守るために基準
・「 外患誘致 」を裁くための法律としての機能を
強く望みます!!

   ☆☆☆★★★☆☆☆

>婚外子には、反対です。
日本国内の、外患誘致やスパイ防止法が、先です!!


>外国人参政権にも、反対です。
日本国内の外患誘致や、スパイ防止法が、先です!!


>1000万人移民計画 自民党 反対です。
日本国内の外患誘致や、スパイ防止法が、先です!!



>カジノ

国営なら、賛成です。

パチンコ企業の参入なら、大反対です!!

警察、自衛隊のOBの方には
>国営カジノの警備や
ビップなどの警護や、施設内の警備、警護指導を設けたらと思います。

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【韓国】 「安倍は約束に反した」 「竹島を日本固有などとんでもない!」 教科書検定
http://uni.open2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1396589072/

1 :ゆずハイボール ◆iTA97S/ZPo :2014/04/04(金)14:24:32 ID:7HU890YK9
韓国政府は4日、
独島に対する領有権主張を強めた日本の小学校教科書の検定結果に強く抗議し、
両国関係へマイナスの影響を与えると懸念を示した。

( 以下省略。全文は上記のURL参照してください。 )

2014/04/04 ソウル聯合ニュース
http://japanese.yonhapnews.co.kr/headline/2014/04/04/0200000000AJP20140404001200882.HTML


2 :名無しさん :2014/04/04(金)14:28:26 ID:09qYi12jM
次は慰安婦の強制連行はウソだというのも載せよう


8 :名無しさん :2014/04/04(金)14:33:41 ID:uVERjazB1
韓国の文化としてすぐ起源を主張するってことを載せよう
あと反日教育を教えてるってことも


11 :名無しさん :2014/04/04(金)14:36:26 ID:Fs3McX886
大韓民国が
日本国を挑発する度に

日本国民は
愛国心に目覚めるから

ドンドン挑発してほしいな


   ☆☆☆★★★☆☆☆

9 :名無しさん :2014/04/04(金)14:35:19 ID:KnQF2nPbl

日本政府も何時まで、こんな事を続けるつもり?

日本に義が有ると考えてるなら、
さっさと行動に移してケリを付けろよ!

ことなかれ主義もいい加減にしろよ(`・ω・´)



12 :名無しさん :2014/04/04(金)14:36:36 ID:vNuuHeLdy

日本の真意 「すり寄ってくるな」

韓国の真意 「いつでも支援を求められる環境を作れ」


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【韓国】在韓米軍司令官「韓半島有事でも増援が困難に」 4/4
http://awabi.open2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1396586842/

1 :変態紳士◆YW5h2xpB3U :2014/04/04(金)13:47:22 ID:PK6HLE9sO
カーティス・スカパロッティ在韓米軍司令官(写真)が2日(現地時間)、
米国議会での聴聞会で、

米国の国防予算削減によって
韓半島(朝鮮半島)有事の際に
後続の米軍増派が困難になると予想される、

と語った。これまで在韓米軍側は、予算削減とは関係なく在韓米軍の規模は維持され、

韓半島の防衛に問題はないという立場を取っていた。

画像:http://imgur.com/kAghvnm&GKCqwCs
続きはソース元で


3 :名無しさん :2014/04/04(金)13:54:24 ID:qQpMmDD2R
軍隊動かすのもタダではないから仕方ないね。

それに韓国人を助けるために
アメリカでもどこでも他国の青年が血を流すのは可哀想。

日本には9条があるから助けられないし、
韓国軍に頑張ってもらわんとね。


5 :名無しさん :2014/04/04(金)13:59:56 ID:shglM7Qik
今こそ立ち上がれ在日ペクチョン

祖国を捨てて
日本へ密入国した裏切り者の汚名を返上するチャンスだ


8 :名無しさん :2014/04/04(金)14:01:26 ID:ZujxOwBtk
いよいよ在日徴兵待ったなし、かな?
あいつとかあいつとか、ある日突然いなくなっちまうのかなぁw


9 :名無しさん :2014/04/04(金)14:01:50 ID:lozF7YBgE
( ;∀;) イイハナシダナー


18 :名無しさん :2014/04/04(金)14:21:16 ID:2SBezn45Z バスに乗り遅れるな


32 :名無しさん :2014/04/04(金)14:40:06 ID:gJ54wKmVv
盛り上がってきたな、
この段階で日本人が残ってるのは、
自己責任って言うことで


33 :名無しさん :2014/04/04(金)14:41:03 ID:XKJswOtIN
撤退前倒しなら
在日の徴兵も前倒し来るかなw


35 :名無しさん :2014/04/04(金)14:41:22 ID:fvH0AwyQa
今こそ在日朝鮮人帰国の好機

徴兵逃れの臆病者だが
肉の壁にはなるだろう


15 :名無しさん :2014/04/04(金)14:15:44 ID:S8hON4ujF

米も
安倍さんの通名(在日)対策同様に、

真意を隠してじわじわやってる気がする。

   ☆☆☆★★★☆☆☆

22 :名無しさん :2014/04/04(金)14:26:39 ID:2kF7h8x3W

朝鮮有事の場合でも日本は無関係、
今回アメリカにも増援は困難と言われた

もう在日を強制的に呼び戻すしかないな
日本は朝鮮政府の申し出に
断る立場にないのでもちろん協力するし

来年、再来年と事態が大きく動く年になるだろう

今年はその事態に備えての
具体的な準備と対策の年かな


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【痛快!テキサス親父】米国の歴史を冒とくする韓国系団体 ルーズベルト大統領をたたえる壁画に苦情
http://awabi.open2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1396589794/

1 :変態紳士◆YW5h2xpB3U :2014/04/04(金)14:36:34 ID:PK6HLE9sO
ハ~イ! 日本のみなさん。
今回も、韓国の異常極まる「日本叩き」と「元米大統領への冒とく」について報告したい。

この連載は13回目になるが、正直、彼らの言動にはあきれるしかない。

( 以下省略。全文は上記のURL参照してください。 )


 ■トニー・マラーノ 評論家。1949年生まれ。

テキサス州在住のイタリア系米国人。サラリーマンを定年退職後、

さまざまなニュースについて動画サイト「ユーチューブ」などで連日、評論活動を行っている。

世界のあらゆる“悪”と戦う「プロパガンダ・バスター」でもある。

大変な親日家であり、日本でも圧倒的ファンを獲得している。

動画:https://www.youtube.com/watch?v=moSE8EWXvA0

http://www.zakzak.co.jp/society/domestic/news/20140403/dms1404031823011-n2.htm


   ☆☆☆★★★☆☆☆

また、お金が少し貯まったら
>テキサス親父さんに
寄付に行こう。


>カーチャンと、ミーハーな吾が輩と、ダウトを唱えたカーチャンでち☆。・゚゚(ノД`)あ゙~ん゛☆
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11745797416.html

私の、おこづかいが
>月5000円なので
半年分、、、支援させていただきましたm(_ _ )m


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【米国】米AP通信が指摘する韓国系米国人と日系米国人の「違い」 4/4
http://awabi.open2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1396590345/

1 :変態紳士◆YW5h2xpB3U :2014/04/04(金)14:45:45 ID:PK6HLE9sO
「韓国系米国人は本国と連帯、日系人は淡々」

「東海・日本海併記法案成立したが国粋主義に走ってはならない」

「米国の日系人は本国との関係が淡々としているが、韓国系米国人の移民1・2世はまだ本国との連帯を重視している」

米AP通信はカリフォルニア州グレンデール市の慰安婦を象徴する少女像設置問題を例に挙げ、韓国系米国人と日系人を比較した。

AP通信は「米政府が腰を上げて、アジアの主要友好国である韓国と日本を和解させようとしたが、

歴史問題論争で韓日関係はこじれ、米国内でもトピックになった。こうした中、韓国系米国人は(数が増え、コミュニティーの)規模が大きくなっているため、

それ相応の政治的パワーが成長していることを示した。
韓国系たちはまだ移民1・2世が多く、韓国との連帯が切れておらず、
民族主義的傾向に対しても依然として反響が大きい」と書いている。

一方、日系人は自国との関係が比較的緩く、
団結したり政治集団化したりすることに積極的でないと見られている。

このためグレンデール市の慰安婦像やバージニア州の「東海・日本海併記法案」推進などで日本政府が直接、市や州政府に対し行動せざるを得なかったのだ。

日系人の多くが日本の歴史や右傾化に否定的な見解を持っていることも、
積極的な行動につながらなかった理由の一つだという。

続きはソース元で
2014/04/04 09:23
http://www.chosunonline.com/site/data/html_dir/2014/04/04/2014040400813.html?ent_rank_news


2 :名無しさん :2014/04/04(金)14:48:12 ID:Ii8t46VTS  
 
アメリカを悪用するコリアンに天罰を。
 
 
3 :名無しさん :2014/04/04(金)14:50:36 ID:Qr0LD9fd4




4 :名無しさん :2014/04/04(金)14:51:24 ID:h6K587xx4
現地の日系人が動いたから
日本政府が重い腰をあげたんじゃなかった?

   ☆☆☆★★★☆☆☆

5 :名無しさん :2014/04/04(金)14:51:43 ID:pLhM9fGQ6
日本人は米在住の人が
WW2時でも
米国兵士として戦ったからな

郷に入りては郷に従え
の民族なんだよ昔から

人間を送り込んで
他国を侵略しようとする輩と一緒にしないでくれ


6 :白面の者◆CeJ6D/I4qE :2014/04/04(金)14:51:55 ID:4A6QmkzlW
アメリカ人は
韓国の政治活動に利用されてることを
どう思ってるんだろうなあ


7 :名無しさん :2014/04/04(金)14:52:13 ID:AL5I1vW18
>>1
朝鮮日報は「朝鮮人の連帯感の強さに比べ日本人は…w」みたいな論調に持って行きたいんだろうが、
これ逆効果だろ

「朝鮮人は移民した国の一員になる意思が無い」と
宣言したようなものじゃねえかよ


8 :名無しさん :2014/04/04(金)14:54:41 ID:lozF7YBgE
法則発動だから諦めろ


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【緊急】報道しない自由!米韓系12000人、100人日系を取り囲み差別迫害 「料理に唾」「冷たいご飯」→日系の子供「ママ、日本語やめて(´;ω;`)」
http://crx7601.com/archives/37096759.html

1:伊勢うどんφ ★:2014/02/15(土) 09:03:37.94 ID:???i
米カリフォルニア州グレンデール市に
「慰安婦」像が設置されている問題で、
抗議のため1月に同市を訪れた地方議員団は10日、
国会内で報告会を開き、
現地の日本人子弟らが韓国系子弟らから受けているいじめの実態を報告、
対策の必要性を訴えた。

議員団によると、同市では、
韓国系住民が約1万2000人に上るのに対し、
日系住民は約100人と圧倒的に少ない。

議員団が複数の日本人保護者を対象に行ったヒアリングでは、こうした状況下で、
現地の学校に通う日本人子弟らが
「韓国人の子供に、食べ物につばを入れられた」
「韓国の子供たちが、独島(竹島の韓国名)は韓国のものだと怒鳴ってきた」
などの被害を相談していることが判明。

( 以下省略。全文は上記のURL参照してください。 )

2014.2.15 07:00 産経新聞
http://sankei.jp.msn.com/world/news/140215/amr14021507010000-n1.htm


4:名無しさん@13周年:2014/02/15(土) 09:05:10.65 ID:X+9fIKKH0
韓国系の店になんか入るからだろ


33:名無しさん@13周年:2014/02/15(土) 09:11:32.82 ID:F4CfElFZ0
>>4
いまやリトル・トーキョーはコリアンタウンだよ


643:名無しさん@13周年:2014/02/15(土) 10:44:19.74 ID:3ReLQigM0
もう殺意を押さえられないレベルだな

>>4 見分けがつかない。
たとえばNYの繁華街にある日本食レストランの過半数は韓国人経営だそうだ。


13:名無しさん@13周年:2014/02/15(土) 09:07:42.99 ID:f6D59br5O
追いつめたのは韓国

もう戦争しかない


62:名無しさん@13周年:2014/02/15(土) 09:14:15.40 ID:75hTIpgl0
そら圧倒的多数の韓国人に囲まれて生活するなんて
想像しただけでサイコスリラーなわけで

在米邦人は想像以上の苦痛を味わっていると思うよ

これは本気で国が対策しないと
日本民族が世界各地で迫害を受ける事になりかねない



27:名無しさん@13周年:2014/02/15(土) 09:10:36.20 ID:O2T8ZxEw0

自作自演で日本人に嫌がらせする理由をつくってるのか

平和推進の逆をいってるよな 韓国と韓国人は

   ☆☆☆★★★☆☆☆

17:名無しさん@13周年:2014/02/15(土) 09:08:38.03 ID:wJFCHRJZ0

移民政策すると
日本国内もいずれこうなるぞ



50:名無しさん@13周年:2014/02/15(土) 09:13:20.52 ID:jQ4aGs/v0
とりま
竹島をICJ提訴から、単独でも何でもやれや

曖昧な態度の日本政府も悪い。

白黒つける時だろ?



109:    :2014/02/15(土) 09:20:32.35 ID:+tbXs1Z30
やはりこれ既に外交問題ですね。

河野洋平と朝日新聞関係者の国会喚問は行うべきだ


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【韓国】外交青書に「日本がまた根拠のない主張」と韓国 じゃあ根拠の無いという根拠を示せw
http://awabi.open2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1396592256/

1 :快便100面相◆tTmPcUasmA :2014/04/04(金)15:17:36 ID:g9NB4wtJg
外交青書に「日本がまた根拠のない主張」と韓国

【ソウル=吉田敏行】韓国外交省は4日、
日本の外交青書で日韓が領有権を巡って対立する島根県・竹島(韓国名・独島)を
日本固有の領土と記述したことについて声明を発表し、
「日本政府がまた根拠のない主張を繰り返した」と批判した。

http://news.livedoor.com/article/detail/8702402/


2 :名無しさん :2014/04/04(金)15:19:09 ID:pbMMwJvUg
理屈より心証を重視する韓国人が
「根拠」という言葉を知っていたのか
正直とても驚いた


3 :名無しさん :2014/04/04(金)15:19:44 ID:nFvmkBrjb
日本は根拠を示しているが


7 :名無しさん :2014/04/04(金)15:24:46 ID:bXoswApS9
嘘や捏造を根拠にしている奴らに言われたくないわなぁ…


34 :名無しさん :2014/04/05(土)02:45:01 ID:dCRTPoil3
「私が証拠」しか言えない連呼リアン


35 :名無しさん :2014/04/05(土)02:57:19 ID:R3ZqkNhuc
LINEの韓国人交流サイトで若い韓国人に
「竹島は日本の領土だよね?」って聞いたら
普通に罵倒されるけどね。



14 :名無しさん :2014/04/04(金)16:02:25 ID:gAPRtWUE6

日本海→東海
竹島→独島
って同時になってる地図があるはずだろ、持って来い馬鹿テョン

   ☆☆☆★★★☆☆☆

19 :名無しさん :2014/04/04(金)16:46:23 ID:GXodIT1kG
「気に入らないなら、ハーグに出てこいよ」って
菅官房長官には言って欲しい


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆


>ひろゆき「2ch.scに書いた声明は本当。おいらが書いた」
http://blog.livedoor.jp/itsoku/archives/38060128.html

1:名無しのプログラマー 2014/04/03 ID:ItSoKuHou

昨日のZUNビールの放送にて2ちゃんねる元管理人のひろゆき氏が登場しました。
話題となったJim乗っ取り、法的措置への声明について尋ねられたところ
「だいたいあそこに書いたとおりで特にそれ以上のことはないんですけど」
と答えています。

その他にも久しぶりにApacheの設定と・・・などと話しており、
新しい2ちゃんねるである「2ch.sc」の準備が着々と進んでいるようです。
なお、公開は次の日曜日を予定していると発表されています。


   ☆☆☆★★★☆☆☆

4: 名無しさん 2014/04/03(木)20:52:34 ID:bjRf79F0S

裁判なるでしょこれ
そんで何年もグダグダやるでしょ
もう平和なおーぷんがいいや


7: 名無しさん 2014/04/03(木)20:58:05 ID:lZH4wkQse

でも嫌儲派?のやつが今の2chに残ってるのに
新しい2chに行くやついんの?


11: 名無しさん 2014/04/03(木)21:05:21 ID:EvefvSQzD

>>7
今の2chは資金ショートで消えるんじゃないかなあと予想する


9: 名無しさん 2014/04/03(木)21:00:57 ID:Z8HrEtL30

新2ちゃんは間違いなく嫌儲が荒らしに行くんだろうから
ひろゆきがどう対処するかには興味ある
ここで傍観してるわ


13: 名無しさん 2014/04/03(木)21:12:04 ID:LiOD4U1Pa

>>9
ここもおかしなスレを乱立されたりグロを貼られまくったり一時期酷かったもんな
こっちは管理人が全部即行で対処して今は平和になってるけど
新ちゃんが旧来のおっそい対処しかしなかったら誰も移住できないよね


15: 名無しさん 2014/04/03(木)21:15:01 ID:8mDnsF5FS

>>13
さとるマジ有能


272: 名無しさん 2014/04/03(木)01:52:58 ID:nzxaShmWc

いやあほんと面白いな。
掲示板は三つどもえの戦国時代に突入したわけか。
日本のネット史上に語り継がれるであろう出来事に
リアルタイムで参加できるなんて胸熱だわ。


602: 名無しさん 2014/04/03(木)19:08:18 ID:60F4y3rzi

金だけ払わせといて、権利を強奪って詐欺じゃんw


616: 名無しさん 2014/04/03(木)19:24:56 ID:QE0URNZpP

日曜日が楽しみだな




268: 名無しさん 2014/04/03(木)01:46:43 ID:d65NPOWfs

これひろゆきは
海外サイトにも宣伝した方がいいよ

日本の巨大掲示板が
守銭奴に乗っ取られて
滅茶苦茶にされてるって感じで


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【移民問題】田母神「移民を使わないと経済成長できないなんてのは自虐史観の影響だ」
http://uni.open2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1396676756/

1 :田中◆nlLqfjR3/kcb :2014/04/05(土)14:45:56 ID:7lwyK0Ok3
田母神俊雄 ‏@toshio_tamogami 8時間

我が国の経済成長戦略と絡めて
外国人人材の活用と外国人労働者の活用が
マスコミなどでしきりに取り上げられています。
外国人の力を借りないと
経済成長が出来ないかのようです。
ここにも自虐史観が影響していると思います。
その内総理大臣も外国人にやってもらってはどうかと言う話が出てくるかも。

https://twitter.com/toshio_tamogami/status/452198938288734208


3 :名無しさん :2014/04/05(土)14:52:59 ID:Eg4di8Z3x
自虐史観は関係ないだろw

単に経団連の浅はかな思惑だ

この人のツイートって結構トンチンカンなものが多いよね




16 :名無しさん :2014/04/05(土)15:01:44 ID:UUmPxrlx7

つーか経済成長のために移民受け入れとか。
奴隷じゃねーんだから。
外国人研修生制度?とかも止めれ。

田母神さんは応援しています。

結論が正しければOK!

   ☆☆☆★★★☆☆☆

4 :名無しさん :2014/04/05(土)14:54:06 ID:NoLLmRBW1
田母神は応援するが、
移民政策しないと経済成長どころか衰退する一方

まぁ、お前らがバンバン子供産めばいいんだが、まず表出ないとなw



9 :名無しさん :2014/04/05(土)14:58:51 ID:815ZHZhVO
>>7
平地ばっかの国と比べても仕方ない。


7 :名無しさん :2014/04/05(土)14:56:38 ID:L7ZVB4vPn
>>4
ロシアの国土面積&人口
17100000㎞ 1億4千万人

フランスの国土面積&人口
674800㎞ 6570万人

日本の国土面積&人口
377900㎞ 1億2700万人
本来、日本は国土面積からしても、
食料自給率からしても6000万人くらいが丁度いいんだよ

移民を受け入れたいと思ってるのは
経団連と在日のみ


23 :名無しさん :2014/04/05(土)15:10:41 ID:vCRHBiilz
移民を受け入れると言うことは、
日本政府が、
日本という国のことを
全く考えてない証拠だ。

まさに愚の骨頂、
いや、愚の真骨頂だ

暴動を起こしてでも止めなければならないかもしれない。


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【中国経済】中国政府、「影の銀行」商品の規制強化[04/05]
http://awabi.open2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1396673225/

1 :しぐれ◆MIZZLE9itk :2014/04/05(土)13:47:05 ID:sdk0IBPeP  
中国政府が「影の銀行(シャドーバンキング)」の代表的な財テク商品である「理財商品」の販売を登録制にするなどの規制を打ち出したことが4日、分かった。

( 以下省略。全文は上記のURL参照してください。 )

msn産経ニュース: 2014.4.5 09:17
http://sankei.jp.msn.com/economy/news/140405/fnc14040509180003-n1.htm


4 :名無しさん :2014/04/05(土)13:56:54 ID:JMkefVbD5
中国人だもん
影の銀行を規制したら、闇の銀行が大流行するんだろ?


5 :名無しさん :2014/04/05(土)14:10:31 ID:dItoUVF0E
そして闇の銀行を規制したら、混沌の銀行が現れますw


6 :酔いどれキーボード :2014/04/05(土)14:13:01 ID:nINIF2Npc
もう人間の世界じゃなくなってるしw


7 : 忍法帖【Lv=94,ひらがなめがね】 :2014/04/05(土)14:16:02 ID:GpNgOFXSf
>>5
そして混沌の銀行から
空の銀行と
大地の銀行が分かれた。

これが銀行創造である。


8 :名無しさん :2014/04/05(土)14:16:42 ID:2q40R7BQG
なぁに心配するな
抵抗する人民を挽肉にすればまだまだ持つさw


9 :名無しさん :2014/04/05(土)14:25:34 ID:EiJAgCLmV
(*´ω`*)賄賂渡せば登録出来るんでしょ。
何も解決しないのは明らかですね。


11 :名無しさん :2014/04/05(土)15:19:00 ID:ThB1JBEMa

>理財商品を販売する大手銀行などが元本割れなどの場合に穴埋めするケースがあるとみられ

共産党の人間だけ助かるんですね、分かります


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【産経】黒田さん「最近日本の韓国化が見苦しい」 韓国人「酷いこと言うな」
http://awabi.open2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1396654683/

1 :◆XpV8FL50tY :2014/04/05(土)08:38:03 ID:auX8rwz4s
韓国のテレビ局で外国ニュースを担当する報道局国際部の勉強会に呼ばれ、2時間ほど意見交換した。
日韓関係が悪化している原因や打開策を含め、日本人の意見も聞いてみようというわけだ。
テレビでは国際報道の半分以上が日本関連というから影響は大き い。

( 以下省略。全文は上記のURL参照してください。 )

ただ「歴史について日本の政治家から韓国が支持できない発言が出るので“反省を知ら ない日本”といわざるをえない」と反論された。(黒田勝弘)

産経ウェブ
http://sankei.jp.msn.com/world/news/140405/kor14040503090001-n1.htm


9 :名無しさん :2014/04/05(土)08:54:06 ID:ffmGla9jz
で、歴史を直視し反省する気持ちがあれば
韓国の様な報道は出来ないという最初に戻ります。


10 :名無しさん :2014/04/05(土)08:55:08 ID:MqZ4owE0x
なぜライダイハンの問題を反省しないのか?
アジアで一番の性犯罪国だというのに

と言ってやればいい


13 :名無しさん :2014/04/05(土)08:58:56 ID:U98Px5kDE
あんまつっこんだら
火病って
ウンコ投げつけてくるしな。


25 :名無しさん :2014/04/05(土)09:23:08 ID:mNksJUBQi
日本が韓国化してるんじゃなくて、
事実を報道してるだけですよ。

韓国みたいに夢物語を垂れ流している訳ではないでしょ。

反論できない事実を突きつければ「妄言」
自分の都合のいい歴史認識以外は「右傾化。反省が足りない。」

もう散々言われてるけど
「関わらない」しかないです。


26 :名無しさん :2014/04/05(土)09:24:38 ID:twaEncd1P
何度、共同研究やっても、
論理的的歴史的に正しいのは日本側で

韓国は感情論に訴えるしかやってないのに、
なんでこんなこと言えるのか

理解に苦しむ


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>中国・韓国よりアメリカが嫌いな奥様
http://ikura.open2ch.net/test/read.cgi/ms/1396592208/

1 :名無しさん :2014/04/04(金)15:16:48 ID:IjzGyHW32
おーぷん2chに
ネトウヨが圧倒的に多くて
反米派は少ないので立てました


2 :名無しさん :2014/04/04(金)15:38:15 ID:dyGKF2qBk
全部嫌いなんだけど


3 :名無しさん :2014/04/04(金)16:16:25 ID:StVxp3IdR
アメリカも嫌いだよw


4 :名無しさん :2014/04/04(金)16:17:27 ID:xkHTl8YO2
反中・反韓はネトウヨ呼ばわりなのに、
反米ならネトウヨにならないのか・・・(絶句)

反米・・・OK
反露・・・OK
反英・・・OK
反独・・・OK
反仏・・・OK

反韓・・・ネトウヨ ← Why?
反中・・・ネトウヨ ← Why?







   ☆☆☆★★★☆☆☆







☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

2ちゃんねる。>天皇陛下侮辱から・15年ぶりくらいに・2ちゃんねるを・見るようになりました
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11334858384.html


>・「 スワップ無期限凍結 」その次が・「 ハードカレンシー・韓国解除 」のステップアップ措置
2012-08-20 15:46:26
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11333351693.html


>ブログ紹介です(2ちゃんねるに載っていたのと、ブロガーさんも他の方のブログを転載なさっているので )
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11356777604.html
もし、日本が追い詰められたら [国際・政治] [編集]

日本が持っている技術を輸出禁止すると核兵器以上の打撃力があることをあるサイトが教えてくれていました。
追い詰められたら日本は開き直ることも不可能ではありません。

ただ、このときは日本の技術を奪い取るために侵略される可能性も多少ありますが・・・・。

以下引用
( ここから先は、>新時代の夜明け前に、アセンションに向けて
   http://ada323newage.blog.so-net.ne.jp/2010-09-27
  こちらの URL で参照してください。 )

0 件のコメント:

コメントを投稿