2013年1月31日木曜日

Kanaal 2. Grootschalige protest rally is de onderdrukking van de Tibetaanse regering-in-ballingschap in China ", een toename van zelfmoord"

Kanaal 2. Grootschalige protest rally is de onderdrukking van de Tibetaanse regering-in-ballingschap in China ", een toename van zelfmoord"http://ameblo.jp/buraiai/entry-11460169022.html☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Kanaal 2. > We zullen nu kijken naar de kanaal-2 in ongeveer 15 jaar, van belediging Keizerhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11334858384.html> Ken de valse van troostmeisjes uitgifte

> Volgende en dat "bevroren onbepaalde tijd swap" maatregelen versterken van "Korea afgifte, hard currency" -2012-08-20 15:46:26http://ameblo.jp/buraiai/entry-11333351693.html
↑ Noda werd geraamd op het tijdstip van toediening. Abe regime, ik denk dat de Japanse economie, en aan te moedigen positief.

> Dit is een introductie blog (en was gevonden in een tweekanaals, zodat andere mensen je opnieuw afdrukken van de blog heer bloggers)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11356777604.htmlAls Japan werden in het nauw gedreven [Politiek en internationale] [bewerken]
had me verteld dat er een site die meer slagkracht en nucleaire wapens exportverbod technologieën die Japan heeft heeft.Japan is niet onmogelijk, kan ik de nood een deugd strijdende.
Op dit moment, maar er is ook mogelijke invasie worden om de technologie van Japan verdraaien · · · ·.
Het volgende citaatVoordat de dageraad van een nieuw tijdperk>, vooruit, in de richting van de hemelvaart van hier (http://ada323newage.blog.so-net.ne.jp/2010-09-27Zie in de URL hier. )

> Mr HatoyamaIk denk dat als er een demo te trekken Gaikan, zouden willen deelnemen.Ik denk niet dat politici de politiek voor de Japanse, en moet worden uitgeroeid purge.
· De afschaffing door naam, in het incident rapport, een sterk verlangen naar de afschaffing van de dekking van de populaire naam.
Politiek voor deze, wil ik niet om belasting te betalen.Ik denk dat ik wil in het "systeem. Donation", de fiscale minuut.Het gebruik van de belasting een broeinest van dergelijke belangen te worden, ik sterk kwalijk.

Rechts en links, in wezen. Het wordt verondersteld te bestaan ​​voor zijn eigen nationale belangen.Rechts en links, net Shifuku Japan.Ik denk dat de politici niet voor de Japanse politiek, moet worden uitgeroeid purge.In dit land, ik wil niet dat om belasting te betalen.Je had beter naar de "donatieformulier" een belasting, ik ben nog steeds goed! !
Meer, ik kan niet geloven het nieuws.Sterke conservatieve kleuren, in kranten, enz..Ik wil veel keuze, en belastingen doneren.
Route als werkelijkheid, en andere voorzieningen "beurs, kunst, sport wetenschap en geneeskunde ',' wezen, welzijn, medische instellingen" "nieuwsorganisaties" specifiekeIs een systeem dat zou kunnen "doneren", ik wou dat ik wil, 10% van de belasting minuten,,,※ "wie heeft de Japanse nationaliteit alleen" meer dan vijf generaties,(Zoals een schenking aan familieleden van vijf Toshin, partners en verbonden ondernemingen, sancties. Uitgesloten)

> Opmerking (van tijd tot tijd, zullen we corrigeren fix)- Ongeveer 20-30 mensen per afdeling middelbare school studentenraad president (maar niet het recht om te spreken, de vice-voorzitter, aanwezig assistent)※ Alleen degenen die meer dan drie generaties, de Japanse nationaliteit. Van elk idee van een niet-toegestane verwijdering. Dit is een uitdaging op elk tijdafstelling.※ discriminatie en onderscheid, is het niet. Theorie en emotie in plaats van idealisme, het kapitalisme als een natie, gelieve te begrijpen perfect. En ontwikkeling van natuurlijke wet voor dat, is van het kwaad van het bestaande systeem af te breken.Ze krijgt toegewezen "gelijke, directe" nieuwsorganisaties, de wetenschap "" bedrijf, zoals sociale en politieke achtergrond van de wijk, "zijn" tax toewijzing.Ook. Combat training (leider, concurrerende perspectieven en te zien krijgen in de strijd, zoals de illegale handel en de beschuldiging. Verduistering en collusie, het standpunt van de hervorming van de wetgeving. Overseas met, nationale en internationale wetten, economie, politiek, internationale zaken, enz. perspectief, zoals de ervaring en ondersteuning tekortkomingen, zoals wijzigingen in de binnenlandse onderhoud)
Echter, de "Bedrag", op gelijke voet met de nationale begroting, als ik drastisch"Α" procent van dat bedrag, de terugbetaling systeem om de nationale begroting. Minuut, of het gebrek aan andere gemeenten. Om, zoals tekort aan wetenschap en ontwikkeling, etc., zullen we verder verdelen.
Het principe van de concurrentieImmers in zekere mate. In de maatschappij, in de politiek, in het systeem, de "geestelijke gezondheid".in overeenstemming, essentiële noodzaak.
En, maar waar, "het voeden van de volgende generatie van leiders. Corporate management. Economie. Politiek ', ik denk dat er.※ Als je niet koesteren, de volgende generatie van leiders (de ervaring en verantwoordelijkheden en verplichtingen, zoals de bestrijding van met betrekking tot de rechten), ik niet groeien.※ In het voorgaande jaar budget, maar misschien mislukken. Maar het is "de eigenschap van een data". De woning kan niet een mislukking, de pauze van het huidige systeem, is van essentieel belang. Verduidelijking van de verantwoordelijkheden is essentieel.
Echter, het aantal tests, omdat ik aardig. Omdat goede opkomst.We moeten vooruit te gaan van de wortel, het systeem verbeteringen, zoals de "elite" op zichzelf.Het is, denk ik dat zal leiden tot een daling, en het is een van de slechte traditie.
De oude man schreef op de Japanners, "Ik wil rijst ballen te eten."Ik vind het leuk om van de honger, en ongebreideld illegale begunstigden.
Mogen fraude, achtergrond, enz. te ontvangen.Zelfs de kinderen zelf verantwoordelijk voor de toekomst gaan, nauw betrokken, en de aard werkelijkheid. Tekortkomingen en oorzaak.Ik denk dat er behoefte is aan de ontwikkeling van de kracht zal goed gaan met de herziene gezicht met hen, discussie, en meer aanpassing.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Tibetaanse regering in ballingschap protest rally massale repressie in China [Tibet], "een toename van zelfmoord" [01/30]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359545161/
Φ ★ 壊 龙: 1 (wo) 2013/01/30 20:26:01.53 ID:??http://sankei.jp.msn.com/images/news/130130/asi13013019370002-n1.jpgFoto: Tibetaanse Jeugd conferentie zal worden vastgehouden in politieagenten van India's supporters buiten de Chinese ambassade (TYC) = november vorig jaar, New Delhi (AP)
30 dagen, de Tibetaanse regering-in-ballingschap, gevestigd in Dharamsala, Noord-India, New Delhi =] [Tomoo Iwata hield een grote rally aan de onderdrukking Tibetanen veroordelen door de Chinese regering in New Delhi, de internationale gemeenschap voor hulp.
Van minder dan 29, in de autonome regio Tibet China De heer Los-Jamukan om een ​​hardliner om het hoofd de overheid stadsdeel wordt verkozen te zijn, werd de Amerikaanse gemeenschap in ballingschap verwacht een verandering van het beleid van Tibetaanse leiderschap Xi Jinping, verspreiding teleurstelling werd gehouden.
Inclusief Tibetanen in ballingschap, aan de gemeente ongeveer 4500 mensen uit de voormalige vice-premier van de regering van India werd bijgewoond door Advani. Ik Volgens de regering-in-ballingschap, in China sinds 2009,99 mensen geprobeerd om zelfverbranding om het hardhandige optreden protesteren. In zijn toespraak, wees erop dat "De Chinese regering is de nationalistische en militaire avonturisme verhogen," de premier van de regering-in-ballingschap Lobsang Sangay klaagde: "Ik word nerveus in Japan, de Filippijnen, India en Vietnam ook."
Volgens de mededeling PTI, "vastbesloten om te vechten met de Dalai Lama kliek, een krachtig politiek standpunt in te nemen, zul je blijven handelen", zegt Los-Jamukan wordt uitgedrukt. Premier Sangay vertelde Sankei Shimbun, "dat een zelfverbranding. Verlangen om de Chinese regering het beleid uit te breiden is weinig meer ik maak me zorgen over de" en.
2013.1.30 19:21 Nieuws: Sankei msnhttp://sankei.jp.msn.com/world/news/130130/asi13013019370002-n1.htm
Combat Organisatie[Tibet] op instigatie tot zelfmoord groep = Tibetaanse aanscherping versterking leraar gearresteerd - [01/24] China (dat-stabiel)http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359041117/Bovendien

(Wo) 2013/01/30 20:31:30.66 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 2 o6img6GkDit is ook het verhogen van de stand van zaken
Waarschijnlijk tijd om de ontmanteling China te bespreken als onderwerp

(Wo) 2013/01/30 20:34:24.01 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 3 d + L7xwlUIk en idee, iets zonder zelfmoord, zou ik verhogen de stem van protest meer en meer.

(Wo) 2013/01/30 20:38:18.75 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 4 hcDN3sBwHet was echt goed, niet landbrug

(Wo) 2013/01/30 20:44:09.18 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 5 LyP67cYZOkinawa toekomst

(Wo) 2013/01/30 20:51:05.06 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 6 ZX / VyVN +Ik denk dat de Chinezen kwam thuis, moet je een stukje niet de moeite waardChinezen kenden schaamte, pleegde zelfmoord op dit moment

(Wo) 2013/01/30 20:58:53.42 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 7 qYB/fEK4Niet sterven!Is het niet Han-Chinezen Omoutsubo
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Boven aan de heer Lee - Korea-Japan] De Medaille "De twee landen moeten blijven naar de toekomst gerichte" - maatregelen zijn erop gericht om te reizen Korea kelderde Japanse toeristen [01/30]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359544759/
(Wo) 2013/01/30 20:19:19.75 ID: φ ★ stemacteur yuan Konakatta werk dat je kwam terug: 1?30, president Lee Myung-bak van Zuid-Korea een ontmoeting met waarnemend voorzitter van de Liberale Democratische Partij zaken Toshihiro Nikai in Chong (Executive Office van de president),Benadrukte dat "uitwisseling van politici (van beide landen) moeten worden uitgebreid en".Ik zei: "Ik denk niet dat niet vooruit, omdat de harde realiteit. Beide landen te werk moeten gaan in toekomstgerichte" en. Buitenlandse pers woordvoerder (Lee Mi Yeon) zei 渼 妍 Lee Chong.
President Lee ook een verklaring: "Er is alleen het bijhouden van de politiek en de uitwisseling van mensen, zoals jongeren actiever geworden."
Tegen de heer boven, hun waardering die ik heb bijgedragen aan de Internationale Expositie van economische en industriële samenwerking met Zuid-Korea uitgedrukt, werd vorig jaar gehouden in Yeosu.Ik belde zei dat reizen is afgenomen in Korea, zoals de depreciatie van de yen, en "Ik wil weer wordt gepleegd."
De heer heeft boven een idee waarop het succes van de expositie te evalueren, en zou graag aan de slag voor een nieuw tijdperk van de bilaterale uitwisselingen.
Als een bijdrage aan de uitbreiding beurzen en toerisme uitwisseling, werd president Lee bekroond met de "Medal of toren industrie goud" aan de heer boven.
http://japanese.joins.com/article/642/167642.html?servcode=200 § code = 200
Medaille toegekend door het bezoek, ook een ontmoeting met de president-elect] [Japan en Zuid-Korea zei dat de tweede verdieping [01/28]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359369149/Japanse toeristen fors zwakkere yen en de verslechterende relaties nam af met Japan en Zuid-Korea [Korea] economie, raakte de reisbranche [01/22]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1358861515/[JoongAng Ilbo] "Japanse toeristen in Korea ... raid zwakkere yen kelderde gewoon Chinese toeristen" [01/21]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1358763607/Zoals de verkoop van warenhuizen en hotels over de hele linie vermindering van Zuid-Korea, Seoul - Korea en Japan kelderde] De Japanse toeristen - onze partners in de won-yen afschrijving van de Koreaanse populaire [01/20]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1358690688/"In de voorhoede van de medisch toerisme ziekenhuis genezen van postpartum top Japans Koreaans producten wilt importeren," [Dong] [01/15]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1358220726/

(Wo) 2013/01/30 20:21:14.91 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 2 C + + hjLWvParasite Wed, norovirus, verontreiniging door zware metalen.Dat is straf spel ga ik naar Korea ...

(Wo) 2013/01/30 20:21:27.24 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 3 12Dw0OM0Is het nog steeds een Te president Lee Myung-bak

(Wo) 2013/01/30 20:24:34.96 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 8 xoKRp2AQLee Myung-Bak was alom bekend om de Japanse bezette de identiteit van het Koreaanse volk een geweldig persoon.Minister-president van Japan ook geweldig voor, maar ik ben vergeten zijn naam ... was steken de laatste klap voor Democraten verraad van het eigen land.Mensen die vergelijkbaar zijn met de struisvogel Ueshima club.

(Wo) 2013/01/30 20:24:35.95 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 9 Hthx83HKAls 2ch, toch? Excuse als Mihare het gebruik van de tweede verdieping is een rij-Tsu Chung

(Wo) 2013/01/30 20:26:50.64 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 15 faVezuNfKing Sun 'spreekt hij tongue-in-cheek gewoon excuses felonry komen naar beneden oprecht knielen op de grond om het Koreaanse volk, laat ze excuses wreef tegen de grond door de intensivering op het hoofd vastgebonden geschikt voor menselijke misdrijf is niet eens geknield op de grond, met de woorden: gesproken niet te spreken zulke onzin, ik zal niet vergeven immigratie "Dan
De president zei ook, met de nadruk op de reactie van de Japanse zijde was verwacht, "Japan's invloed in de internationale gemeenschap niet als voorheen," en zich op het standpunt.

(Wo) 2013/01/30 20:28:03.71 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 17 OfqmSCHrSelfish Hozai Wat doe je?Ben je vergeten dat ik vorig jaar dickward.En Olympische!Wie ga je heen?Bakabaka

(Wo) 2013/01/30 20:28:32.03 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 19 hZHgK4rgJapanse toeristen zal toenemen als de Koreanen niet over

(Wo) 2013/01/30 20:29:10.98 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 22 O / sbrNKKMaar ... w linereader.c hing iets reisbeperkingen

(Wo) 2013/01/30 20:29:30.95 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 23 snr2Fvbc1 >>> Markeer "uitwisseling van politici (van beide landen) moeten worden uitgebreid en".
Nee het is niet waarschijnlijk worden gerealiseerd als de onvoorwaardelijke terugkeer van Takeshima, onvoorwaardelijke terugkeer van Koreanen in Japan, de eliminatie van anti-Japanse onderwijs

(Wo) 2013/01/30 20:30:35.10 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 24 HTPqQBE /Korea'm nemen het allemaal met de hand naar Japan te verpletteren. Ik denk dat het goed is heb ik nog Konosaki gevaarlijk omdat er geen nationale macht.Aangezien ik geen verbetering te verstrekken aan Japan Ik vriendschap.

(Wo) 2013/01/30 20:31:49.88 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 25 a8ef1IBf
Ministerie van Buitenlandse Zaken van Japan, China, Korea Gelieve aandacht te vestigen op de mensen van Japan als een land gevaarlijke anti-Japanse onderwijs.

(Wo) 2013/01/30 20:31:50.53 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 26 UBR356dGMedaille van de belangrijkste 鲜 猿 was een belediging voor Zijne Majesteit
Of een bewijs van de verrader? w

(Wo) 2013/01/30 20:34:05.40 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 27 QbwNsLVaZeg niet wat deze man kaal-leugen, van het zijn weggelaten

(Wo) 2013/01/30 20:35:18.55 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 30 oAxtFHWdOh, ga je niet zeggen dat de kwestie van de troostmeisjes.
Dan is er een toename van de troostmeisjes in Singapore in maart, en in september elk jaar sinds we vastgesteld op de datum van de troostmeisjes, ook al is het een vaste gevecht,Ik kan bewegen als deze, ik denk dat Noord-Korea is nog steeds gevaarlijk
Gezien het risico van toekomstige oorlog in plaats van moet hit, zal ik niet Zuraku Nikki gaan op een andere manier?

(Wo) 2013/01/30 20:36:11.23 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 31 eK3ZiGCAMaan in het land of een persoon wordt verkracht door drie vrouwen, die gaan!Ook al is het 's mannen, en een land van gekke dat 10% van de slachtoffers van verkrachting overschrijden!

(Wo) 2013/01/30 20:38:57.17 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 36 zlUiA9vrMedaille president Lee of dwaas, verrader van de tweede verdieping

(Wo) 2013/01/30 20:39:46.46 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 37 yNSuv9EAGelieve ook worden hersteld in Japan.

(Wo) 2013/01/30 20:41:06.98 ID :: dUy9E8mK laten we zeggen een woord: 39> Maatregelen proberen om te reizen Korea kelderde Japanse toeristen
Is het niet dat er iets na te denken over ちょん gevonden?

(Wo) 2013/01/30 20:42:16.80 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 40 wX2cnJSsHet punt dat het in staat was om te leren van Korea afgeschaft een katapult.

(Wo) 2013/01/30 20:42:29.76 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 41 n7JiouJOEen maand levensverwachting

(Wo) 2013/01/30 20:42:58.54 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 42 UQ4wbXE6Korea 's chief Akihiro Aboriginals leefden heb ik mijn excuses aanbieden aan rant aan Zijne Majesteit

(Wo) 2013/01/30 20:43:25.74 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 44 jHV0Dt5wDe tweede verdieping provocateur van China en Zuid-KoreaClap grondige

(Wo) 2013/01/30 20:44:35.55 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 45 a8ef1IBf
Naar de tweede verdieping laten vallen in de volgende verkiezingen, een persoon die gespecialiseerde subgroepen medaille ontvangen van nederlaag
As've waardoor de methode

(Wo) 2013/01/30 20:46:40.91 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 47 ozBe / ​​UDTKorea blijft strijd tegen Busayo Seiko Noda, en boven, te verslaan de Japanse Teachers 'Union

(Wo) 2013/01/30 20:47:36.29 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 48 Av + ​​f4ayzIk zeg grappige dingen die vragen om actie? w

(Wo) 2013/01/30 20:48:33.50 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 49 GIxMusZAWww maan maatregelen wonder dat toeristen het doen van de aanvaarding van

(Wo) 2013/01/30 20:55:21.81 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 55 mrCYz1 / hHet is te laat als gevolg van Lee Myung-bak

(Wo) 2013/01/30 20:56:10.12 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 56 pObZZczzAls het was, ik w> Akihiro Wabiro je eerst moeten buigen voor Zijne Majesteit

(Wo) 2013/01/30 20:57:10.11 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 57 H77tETWnWant je waarschijnlijk ww
Ja, www Ben ik te danken

(Wo) 2013/01/30 20:57:10.24 ID :: 58: Ninja kunst - Lv = 37, xxxPT] (1 +0:9) VtjMa7ANMyung-bak, voorzitter van Korea in de shit, ik ga een verontschuldiging te eisen door geknield op de grond voor de aanvoer illegaal is om te beledigen en Takeshima aan de keizer.
Wat ik de toekomst te denken, dat zal de dag zijn, ik denk dat de toekomst slecht is wanneer zijn of haar gemak.
De gewoonte van het gooien schreeuwen excuses en compensatie om te liegen, altijd, je bent een idioot in het Koreaans zelf.

(Wo) 2013/01/30 20:57:33.46 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 59 8nEewMZoIk ging niet naar landgenoten die vindt dat het beledigen van de keizer was voorzitter

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 60 (wo) 20:57:34.14 ID 2013/01/30 :/ KJaaZwvW kunnen doen op hun eigen

(Wo) 2013/01/30 20:59:29.26 ID :: ◆ FHrkL0xbC6 Akabane coöperatieve inzamelingsactie: 64 M2sj37HOMercy. W van de Koreaanse identiteit, want ik heb ontdekt

(Wo) 2013/01/30 20:59:50.49 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 65 YhsSWLoMEr is niet een dwaas om te gaan naar Zuid-Korea was een belediging voor de keizer!

(Wo) 2013/01/30 21:01:08.21 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 68 1fpnLhlp> President Lee - Korea reizen verarmd proberen maatregelen om Japanse toeristen
Je bent echt goed samen www Koreaanse Democratische Partij
"Je kunt niet zeggen!"

(Wo) 2013/01/30 21:01:39.36 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 69 PbFmNw7WIk zal je vertellen de koning geknield op de grond of tijdens Sun ...Zeer
Bijvoorbeeld het woord ü zoals ons!

(Wo) 2013/01/30 21:03:22.85 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 70 ei8N3XXaJapanse nationale schande duif == Akihiro Koreaanse nationale schandeDit niveau

(Wo) 2013/01/30 21:03:50.35 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 71 OvLcRt4jJe zei niet dat de tweede verdieping, "toeristen zal toenemen moet je excuses aanbieden aan de keizer, 'en waarom?
Is dat de reden?
Waarom niet?

(Wo) 2013/01/30 21:04:25.98 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 72 DDLZdK / 8Jij klootzak zoiets zeggen goed is dat je de keizer beledigdKoreaans is ook gek.

(Wo) 2013/01/30 21:04:36.16 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 73 Sf1pMDxKMaatregelen proberen om te reizen Korea kelderde Japanse toeristenJe moet excuses te knielen Majesteit, als de mensen van Japan!

(Wo) 2013/01/30 21:05:26.05 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 74 YhsSWLoMIk probeer niet te gaan naar Zuid-Korea om zwakkere yen iedereen die meer

(Wo) 2013/01/30 21:08:12.52 ID :: tegenover verbruiksbelasting wandeling: 78 6voZyxqYHet zou illegaal zijn als gevolg van de landing en Takeshima belediging voor Zijne Majesteit de Keizer van Gassan

(Wo) 2013/01/30 21:08:51.41 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 79 XFcdChUaWat zit jij Nikki 's niet van plan naar Korea! Verrader! Eerder met pensioen! ! !

(Wo) 2013/01/30 21:08:56.88 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 80 YhsSWLoM71 >>Je lijkt verrader ...

(Wo) 2013/01/30 21:11:11.29 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 83 qOXfJVfGWat ik doe is naar een land waar iets had beledigd de keizer

(Wo) 2013/01/30 21:11:19.47 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 84 hAkDeNJe认 章 spionnen (゚ ∀ ゚) Kitakore! Wwwwwwwwwwwww

(Wo) 2013/01/30 21:14:55.11 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 87 qOXfJVfGWetgevers die verenigd de ideeën die ik heb.
Ik aarzel om de proportionele verkiezing schrijven

(Wo) 2013/01/30 21:18:08.57 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 90 r52EFPftW Kan niet toekomstgericht zijn in minachting en agressie Majesteit TakeshimaNoord-Korea en Jimau'll sterven eerder dan niet, binnenkort naar de vazalstaat van China


> 11: (Wo) 2013/01/30 20:25:28.04 Id :: `∀ 丶 <'> (' · ω ·`) De heer (`c ') CAE / LkmzBekritiseren dat landde op TakeshimaAls het probleem mensen hebben is dat ik geen kritiek op de heersende partij posities?

(Wo) 2013/01/30 20:28:21.37 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 18 vc6/qMW21 >>Verraad van het eigen land of molecuul van de Liberale Democratische PartijDeze jongens hebben kanker te Zocho de CJK, 120% bewezen verraad aan het eigen land

(Wo) 2013/01/30 21:14:32.70 Id :: <`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c '): 86 QKCHGx / 2Bent u niet beschaamd dat ik kreeg van de Lee Myung-Bak medaille werd beledigd KeizerHet is de tweede verdieping?
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> "Doe geen moeite Pachinko ook bij wet verboden zijn" [enquête] 88,0% [13/01/29] ★ 4http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1359524351/
(Wo) 2013/01/30 14:39:11.27 ID :: puin φ ★ lente: 1 0??Menselijke katapult problemen bij wet verboden is zich zorgen te maken over het inhuren van spraak 6,6%15:57 29 januari 2013 Geplaatst op:
Pachinko vaak gezien langs de snelweg in de stad, zoals het centrum en lokaal.Echter, veroorzaken in Korea Pachinko een reeks van zelfmoorden door schuld,Was een gevolg van politiek schandaal wordt gezien als een probleem, zoals de industrie en de overheid afspraken die pachinko Daarnaast is in 2006 het "afschaffing pachinko".
Aan de andere kant, de Japanse Pachinko-industrie, een ernstige daling van de omzet komt na.Volgens het Japan Productivity Center for Public Interest heeft aangekondigd de "2012 Witboek over Leisure"Indicatoren met betrekking tot pachinko industrie, omvang van de markt is 18 biljoen 896 miljard yen van 2,5% naar beneden jaar-op-jaar.Deelname van een of meer inwoners is 12,6 miljoen mensen, 4,1 miljoen mensen en een sterk verminderd in vergelijking met het voorgaande jaar.Ik kan zeggen dat de Japanse pachinko-industrie, die is aangeduid als 30 biljoen yen industrie, en is gevallen in een crisis.
Ondertussen, deze keer hebben we een enquête genoemd? "Heb je hulp nodig pachinko is bij wet verboden." Resultaat is als volgt.
· Probleem: 6,6%• Gebruik geen last: 88,0%· Ik weet het niet: 5,4%(Onderzoek onderzoekspanel, doel is 144 594 personen)
Het onderzoek resulteerde in "geen moeite" is bijna 90%.Introduceert elke opmerking hieronder. (Sic alle originele)(Wordt vervolgd)http://shunkan-news.com/archives/4157
Vorige Thread (★ 1 :) 17:04:43.01 2013/01/29 dins ()http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1359472062/

@ Nameless verjaardag: 13 12 (wo) 2013/01/30 14:41:53.68 ID: WnX2OzNL0Het enige probleem Kesatsu Chung en Japan.

@ Nameless verjaardag: 13 25 (wo) 2013/01/30 14:46:39.57 ID: z9W3rpFW0Ik zal niet in staat zijn om te maken of Evangelion FX, ging ik naar het bos in de wereld van de uitwisseling getrokken in de Pachinkasu.

@ Nameless verjaardag: 13 26 (wo) 2013/01/30 14:47:39.06 ID: 2jUN + BPr0Pachinko, Glee, Yahoo Mobage in Japan is niet

@ Nameless verjaardag: 13 27 (wo) 2013/01/30 14:47:56.17 ID: Hdi0Qzxb011 >>Industrie en ook al heb ik niet geproduceerd niets
Oh, je produceert geen afval menselijke productiviteit

@ Nameless verjaardag: 13 28 (wo) 2013/01/30 14:48:21.43 ID: i3tNr/Il0Onderzoekers op het net 100% moeite net wordt geregeld

@ Nameless verjaardag: 13 31 (wo) 2013/01/30 14:48:48.21 ID: r1PGXzK60Commissaris tourniquet syndroom [yuan], [slechtste] naar Argentiniëhttp://ex.2ch.net/test/read.cgi/slot/1021182364/

Anoniem @ 13 Jubileum: 32 (wo) 2013/01/30 14:49:17.10 ID: unkvgPeA0Ik ben gestopt na een paar jaar pachinko, hobby in plaats daarvan werd besparingenLeuk om uw spaargeld te verhogen in het leven sparen

(Wo) 2013/01/30 14:49:43.10 ID :: 34: Ninja kunst - Lv = 40, xxxPT] (1 Tasu0: 5) [74.0%] TEPCO fmT20HeF0
Nu kan ik een wet (`· ω · ')
Stond open300 miljoen yen of minder dan 15 jaar gevangenisstraf of een geldboeteGastenMinder dan $ 3 miljoen minder dan een jaar gevangenisstraf of boete
Werd uitgevoerd, verloor ik minder dan een maand maart

@ Nameless verjaardag: 13 35 (wo) 2013/01/30 14:50:13.89 ID: jvYQigqP0
Waarom heb je vergeven Japan voor wat verboden is in Korea supermacht?

(Wo) 2013/01/30 14:52:17.01 ID :: 43: Ninja kunst - Lv = 40, xxxPT] (1 Tasu0: 5) [74.0%] TEPCO fmT20HeF0
Het is slechts een katapult en schade die gepaard gaat de Namapo, veel beter gegaan zowel Japan (`· ω · ')Het maakt niet uit wat er niet blij mee zijn, niet naar het eigen land kunt u in Japan en Chong?

@ Nameless verjaardag: 13 64 (wo) 2013/01/30 15:00:00.05 ID: SEEMw3n10· Probleem: 6,6%
Hoe doe je Ik zou deze jongens overwegen?

@ Nameless verjaardag: 13 101 (wo) 2013/01/30 15:17:36.43 ID: 8la3H0ts0Japan zegt duidelijk wat kanker katapult. De wortel van alle kwaad.
Duisternis vrij enorme katapult stroomt naar yakuza in Japan, zal Japan domineren de media, gek mensen door religie,
Corrupte politicus, zo rot bij de politie.
Japan na de oorlog voorbij is wat te katapult te roeien, eindelijk een normaal land.

Anoniem @ 13 Jubileum: 146 (wo) 2013/01/30 15:41:59.15 ID: XowoGkp40Moto pachinko recessie, regelgeving Unit 5 vindt plaats in het Abe administratieMitigatie die is gemaakt tijdens de Democratische regering.http://www.hoshusokuhou.com/archives/21540633.html

@ Nameless verjaardag: 13 161 (wo) 2013/01/30 15:48:49.22 ID: GKnToBzGPHet is niet van plan om het nationale belang in plaats van problemen zijn.Verbieden snel.

@ Nameless verjaardag: 13 190 (wo) 2013/01/30 16:07:45.03 ID: ZHq/EXW00Ik denk niet ons snel lastig met wettelijke voorschriften,

I gelijk aan 88% van deWerken

Anoniem @ 13 Jubileum: 193 (wo) 2013/01/30 16:08:04.50 ID: 3Lb3GKkkOIk heb steeds minder waard een andere bezoekerIk heb pas een paar jaar geleden wordt beschouwd als vacante of staan ​​op nieuwjaarsdagOmdat ik niet verder in de richting van plezier op een tijdrovendeZelfs nu, mensen zijn door middel van Ik denk dat er geen echte hobbyWat met de winkel bij mij het geld verspild aan de ouderen slingshotIk vraag me af hoeveel economische geactiveerd

Anoniem @ 13 Jubileum: 198 (wo) 2013/01/30 16:13:02.16 ID: XowoGkp40Democratische, gewoon verwijderen van slingshot van energiebesparende doel.Pachinko belangrijker dan planten in Japan.
Een bean
Van 690 industriegroepen doel Democratische Partij [Democratische Partij] regering energiebesparende, politieke corruptie tiert welig verwijdert u alleen de katapult!http://hanausagi.iza.ne.jp/blog/entry/2210403/

@ Nameless verjaardag: 13 213 (wo) 2013/01/30 16:22:22.76 ID: eQKCng / WOPolitici proberen te Pachinko te verbiedenMasu afgestemd op criminele Pachinkoppu is wanhopigAfdrukmateriaal dat is dank verschuldigd aan de staatsgreep en pachinko geld te geven

@ Nameless verjaardag: 13 227 (wo) 2013/01/30 16:33:05.53 ID: 8kr0bZdAOIk viel neer op 40% van 18 biljoen yen van 30 biljoen yenWonder dat ondanks winkels in de stad waar ik niet zal afnemen op alle

Anoniem @ 13 Jubileum: 238 (wo) 2013/01/30 16:40:56.14 ID: ClaGe3a6ONiet een keuze die ik niet wil en niet vervagen dan helpen?

@ Nameless verjaardag: 13 271 (wo) 2013/01/30 17:05:53.19 ID: + a8ijIzzOIk was tegen Netouyo PachinkoNou, het is 80% van Japan Netouyo

@ Nameless verjaardag: 13 272 (wo) 2013/01/30 17:06:05.93 ID: rc + IIoy60Die spoedig kunnen verloren verpletterd Japanese weten!

@ Nameless verjaardag: 13 407 (wo) 2013/01/30 19:22:14.53 ID: m0EW4clD0Pachinko is meer gedoe dan het waard is. Om een ​​totaal verbod binnenkort! ! !

@ Nameless verjaardag: 13 418 (wo) 2013/01/30 19:35:07.11 ID: Y2NOaYtkOIk ben blijven om te verblijven in Japan, mensen zijn niet eens genaturaliseerde Koreanen in Japan, want er is pachinkoー een van pachinko-industrie is in ieder geval, want ik ben in dergelijke belangrijke industrieën in Japan Society for MindanJapan neemt iets wat de meeste fabrikanten en dealers aanverwante bedrijven, andere in pachinko salonsHet is niet overdreven te stellen dat de industrie broeders pachinko industrie zeggen in Japan =

@ Nameless verjaardag: 13 428 (wo) 2013/01/30 19:56:27.24 ID: L71A6mfZOWonder dat je niet je handen in de politie en politici absoluut pachinko


@ Nameless verjaardag: 13 13 (wo) 2013/01/30 14:42:10.26 ID: SxFX7U5x0Ik zit in de problemen omdat ze niet verbieden het omgekeerde.

Anoniem @ 13 Jubileum: 49 (wo) 2013/01/30 14:53:41.94 ID: RgccVlj20Om onverantwoordelijk, om contant geld te verbieden. Is het gokken met Ja Ne. Wat doe je de politie.

@ Nameless verjaardag: 13 308 (wo) 2013/01/30 17:30:53.42 ID: fOLhnYXe0Laten we eerst beginnen pachinko regelgeving. Marktomvang van pachinko, waarschijnlijk abnormaal. Dat geef ik dit veel grote interesse in Japan Chung afwijkingen.9939 honderd miljoen yen personeelGame 3 biljoen yen 0.898 honderd miljoen1004 honderd miljoen biljoen yen Apparel7863 honderd miljoen biljoen yen IT6 biljoen yen 1.516 honderd miljoen vervoer6 biljoen yen supermarkt 5063 honderd miljoen13 biljoen yen 4.168 honderd miljoen staal13 biljoen yen 4.229 spoorweg honderd miljoen15 biljoen yen 0.862 honderd miljoen bouw8216 honderd miljoen yen 16 biljoen voedselSuper 18 biljoen yen 8.390 honderd miljoenOlie en 20 biljoen yen 6.647 honderd miljoen6790 honderd miljoen yen 20 biljoen bank← Hier ¥ 21 biljoen 65 miljard Pachinko43 biljoen honderd miljoen yen 9.814 auto
Pachinko afstandsbediening (NTV)ttp :/ / www.youtube.com/watch?v=ocQf0l8MPlM
[H23/2/12 Sakura] [Japanse pachinko gebroken nieuws specials: 1/5http://www.nicovideo.jp/watch/1297491700[H23/2/12 Sakura] Japanse pachinko gebroken nieuws specials] [2/5http://www.nicovideo.jp/watch/1297491803[H23/2/12 Sakura] Japanse pachinko gebroken nieuws specials] [3/5http://www.nicovideo.jp/watch/1297491973[H23/2/12 Sakura] Japanse pachinko gebroken nieuws specials] [4/5http://www.nicovideo.jp/watch/1297492082[H23/2/12 Sakura] Japanse pachinko gebroken nieuws specials] [5/5http://www.nicovideo.jp/watch/1297492153

@ Nameless verjaardag: 13 97 (wo) 2013/01/30 15:14:56.56 ID: Mxq/5gVQ0Ik aanbidden en God aanbidden Abe heeft afgeschaft de katapult
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Premier Shinzo Abe, uitgedrukt in het Huis van Afgevaardigden zitting van de 30-daagse "wijziging van de Grondwet, artikel 96," Eerste [politiek]http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1359533292/
(Wo) 2013/01/30 17:08:12.90 ID :: puin φ ★ lente: 1 0??★ premier, wil onderdrukkingsvoorschriften in de Tweede Kamer plenaire vergadering "tot wijziging van de Grondwet, artikel 96," Eerste
30 dagen in het Huis van Afgevaardigden zitting heeft premier Shinzo Abe geuit op het idee dat gericht is op artikel 96 te wijzigen in de richting van de grondwet, die de vereisten voor grondwetswijziging initiatief vaststelt verlichten. Ik zei: "het werken aan de herziening van artikel 96, die heeft beweerd eerst veel facties."
Herziening van artikel 96, hoewel ik had gezegd in een persconferentie na de vorige verkiezingen, de minister-president voor het eerst sinds zijn aantreden.
.1.30 16:39http://sankei.jp.msn.com/politics/news/130130/plc13013016470016-n1.htm

Anoniem @ 13 Verjaardagen: 6 (wo) 17:10:47.70 ID 2013/01/30 :/ 2NI/yhN0
Bouw of herziening van artikel 9 van de buitenste gracht. Hoop ik!

Anoniem @ 13 Verjaardagen: 9 (wo) 2013/01/30 17:11:17.71 ID: lgNTipZc0
Chinees schip drie schepen, het invoeren van de territoriale wateren Senkaku
Onderworpen aan rond 5:00 pm, ongeveer 50 minuten om 11.00 uur op 30 juli, heeft drie schepen van China bewaking van de oceanen schip de territoriale wateren rond de eilanden Senkaku, Okinawa Prefecture, een na de ander.(Naha) onthulde de 11e Regionale Kustwacht hoofdkantoor. Waters per boot invasie van de Chinese autoriteiten, sinds negen dagen na 21 dagen.
De overheid heeft een upgrade naar kamer officiële residentie van de minister-president de informatie van het meten van de kamer nemen.http://www.nikkei.com/article/DGXNASDG3002G_Q3A130C1CC0000/

Wo () 2013/01/30 17:13:30.87 Id :: itt95uDx0 in (^ ^ geheugen: 12Artikel 96◆ in het voordeel van de 3/2 of meer van het totale aantal leden van elke Kamer ◆, de Nationale Assemblee, deze wijziging van de Grondwet voor te stellen, is onderworpen aan de goedkeuring wordt voorgelegd aan het volk. De stemming is in lijn, zal deze machtiging behoeft de goedkeuring van een meerderheid van de tijd van verkiezing als het voer moeten of speciale referendum.○ als in de naam van het volk, een integraal onderdeel van deze Grondwet, indien geratificeerd grondwetswijziging (2) van de voorgaande paragraaf onmiddellijk worden afgekondigd door de keizer
Verwijst naar het 2/3 van het totale aantal (Diet) elke kamer nodig Grondwet herzien (blanco) 1 hierboven

@ Nameless verjaardag: 13 13 (wo) 2013/01/30 17:13:59.71 ID: WnX2OzNL0
Ik zal het snel te doen.Grondwetswijziging is redelijk door een meerderheid van de geldige nationale parlement.
Ik heb ook Masugomi anti-Japanse maatregelen die los staan, maar drong door tot in China.

Anoniem @ 13 Jubileum: 14 (wo) 2013/01/30 17:14:39.63 ID: OSgWlvat0Als u de andere helft tot tweederde van
Grondwet worden veranderd eenvoudig gemakkelijk worden veranderd

Anoniem @ 13 Jubileum: 15 (wo) 2013/01/30 17:14:41.87 ID: 8jPRcC8PODoe het uit de eerste buitenste gracht

@ Nameless verjaardag: 13 16 (wo) 2013/01/30 17:15:30.18 ID: 1MeqEsxD0Meer dan 2/3 van beide huizen een van beide, ik vraag me af als er een goed voelde meerderheid die ik al

@ Nameless verjaardag: 13 17 (wo) 2013/01/30 17:15:54.96 ID: qqnycWPsPWelke dag van de losse regelingen, zoals de Democratische regering took've moet?

Anoniem @ 13 Jubileum: 18 (wo) 2013/01/30 17:16:33.72 ID: GNFy0Owa0Linkse regering verraad van het eigen land als de Democratische Partij is wedergeboren?En ik denk het wel, ik kan gewoon niet mee eens.

@ Nameless verjaardag: 13 19 (wo) 2013/01/30 17:16:57.88 ID: OSgWlvat0Dat klopt. Het is de meest enge

Anoniem @ 13 Jubileum: 33 (wo) 2013/01/30 17:21:05.93 ID: WnX2OzNL0Grondwetswijziging, kon referendum ook gewoon worden genegeerd parlement.Goed initiatief is de handtekening van de 1% van de mensen.

Anoniem @ 13 Jubileum: 34 (wo) 2013/01/30 17:21:15.33 ID: 06oA/q2o0GHQ tot de grondwetswijziging, de Verenigde Staten te voorkomenIk Shikun aan verder afhankelijk.Bi zwak om dit taboe te vechten is iets groots.Ik moet confronteren de leugen van de naoorlogse bezetting beleid van de democratieEr is geen toekomst in Japan.Behorend tot het systeem zou zijn om de Japanse bezetting van het personeelsbeleid promotie te elimineren.

@ Nameless verjaardag: 13 42 (wo) 2013/01/30 17:22:45.12 ID: npWuIWco0Masugomi gescheiden is, maar ik heb niet graag of te verbergen verbergt de grondwetswijzigingHet is de stroming van een nationale constitutionele wijziging van een ander

Anoniem @ 13 Jubileum: 43 (wo) 2013/01/30 17:22:49.51 ID: NB5V2IkS017 >>Voordat de regeling over de linker vleugel, w herstellen artikel 96,

Anoniem @ 13 Jubileum: 46 (wo) 2013/01/30 17:23:17.67 ID: hqIgvWiyOGedood in de invasie en nonresistance aan het land, de Grondwet Funny Kenji Fukushima Sociaal-Democratische Partij is meer en meer moet een grondwetswijziging te zijn.

@ Nameless verjaardag: 13 67 (wo) 2013/01/30 17:30:50.42 ID: rv04N7de0Ik ga zelfs als het kruipt in dit referendum! !Word een historische stemming

Anoniem @ 13 Jubileum: 72 (wo) 2013/01/30 17:31:39.29 ID: muT9fvp00Ik ga kwakzalver NHK omroep schreeuwen heet de Sociaal-Democratische Partij van twee zetels van het Huis van Afgevaardigden

Anoniem @ 13 Jubileum: 84 (wo) 2013/01/30 17:35:54.99 ID: r0iECofi0Toekomst, worden niet zo liefdevol van een Grondwet permanent hebben voor een land te verslaan

Anoniem @ 13 Jubileum: 209 (wo) 2013/01/30 18:49:03.23 ID: MMfEZJNi0203 >>Nou dat, of samen een ontwerp van de >> 198, of zich te knielen om specifieke sub-W vindt u van de Liberale Democratische Partij, die bijna 300 miljoen mensen zijn lid van de Koreaanse uitgestrekt, en mij om dat te doen
W later terug te komen Ik googled rond van "Liberale Democratische verraad aan het eigen land"

Anoniem @ 13 Jubileum: 222 (wo) 2013/01/30 18:52:36.89 ID: kR3odNlR0De tijd is gekomen om een ​​nieuwe grondwet te makenDient te worden weggegooid, zoals de grondwet van de Verenigde Staten bezetten de linker vleugel gemaakt

Anoniem @ 13 Jubileum: 252 (wo) 2013/01/30 19:02:05.41 ID: dGYbj +9 z0Ik ding u zult in staat zijn om gemakkelijk wijziging van de Grondwet,
Het wordt ook makkelijker wijziging van de links meer
Omdat zoiets. Onthoud dit.

Anoniem @ 13 Jubileum: 302 (wo) 2013/01/30 19:24:40.18 ID: 0vDkZ1O60Linkse regering heeft genomen, denk ik niet haat deze ヤバ

@ Nameless verjaardag: 13 341 (wo) 2013/01/30 19:40:45.10 ID: yZl8p4ih0Referendum Yo ~ o

@ Nameless verjaardag: 13 399 (wo) 2013/01/30 20:17:50.56 ID: gsH1ooYx0Referendum ik wil doen voor het moment.
Er was verzet tegen het te stoppenIk liet bij alle verkiezingen.

@ Nameless verjaardag: 13 428 (wo) 2013/01/30 20:33:12.95 ID: Pw +8 JpIu0412 >>Ik ben het toevoegen van dezelfde regels van het statuut, omdat het is opgenomen in het amendement.Wat denk je dat ik het over?

@ Nameless verjaardag: 13 439 (wo) 2013/01/30 20:38:34.08 ID: aa7n4gDC0Ik hoef niet artikel 9. Wordt afgeschaft!
Ik zal herzien de wetgeving, zodat het kan zelfs de dienstplicht worden afgedwongen wanneer het moeilijk wordt!

@ Nameless verjaardag: 13 440 (wo) 20:38:51.59 ID 2013/01/30 :/ zOSTA570Te opgewonden provocateur

@ Nameless verjaardag: 13 447 (wo) 2013/01/30 20:42:29.56 ID: tlRedCJFONee, ik denk het niet de goedkeuring of de stemming van het volk te verwijderen

@ Nameless verjaardag: 13 475 (wo) 2013/01/30 20:53:55.29 ID: TBIpHbOJ0Het is een gebruiksvriendelijke bewegingEen voorafschaduwing van artikel 9 van de Grondwet wijziging
Japan'll gericht op een militaire supermacht weerHet is misschien een goede zaak zijn

@ Nameless verjaardag: 13 483 (wo) 2013/01/30 20:57:39.79 ID: UVJR4WDc0475 >>Ll doel Japan> 'op een militaire supermacht weer
De visie van een dergelijke periode van snelle economische groei sinds de financiële ineenstorting

@ Nameless verjaardag: 13 497 (wo) 2013/01/30 21:03:55.01 ID: dXwSjNs90494 >>Ik maak me zorgen grondwet werd veranderd Ponpon helft van de bevolking is voorstander van alleen

@ Nameless verjaardag: 13 500 (wo) 2013/01/30 21:05:01.43 ID: aa7n4gDC0Wat is er mis met mensen op zoek naar Japanners houden van Japan?
Wat is er mis met het vragen om een ​​sterke Japan Japanse leger?
Wat is er mis met het zoeken liquidatie van een anti-Japanse denken de Japanners?

Het idee dat het juiste ding is het "idee van natuurlijke gerechtigheid voor de Japanse!" ! !
Rechtse gedachte juist is zonder een enkele puntenwolk. Alleen al de manier waarop het juiste land!
Begrijp je Japanse beter www not'm vragen dit is zowel grappig Busayo m9 (^ Д ^) Pugya!

@ Nameless verjaardag: 13 496 (wo) 2013/01/30 21:03:09.72 ID: UVJR4WDc0485 >>De herziene meer dan 2/3 meerderheid in de Nationale Assemblee zal beter zijn als het het geval is.Het is te gevaarlijk zowel meerderheids-als het gewicht van de grondwet is niet genoeg. (Hetgeen leidt tot gebrek aan respect van de Grondwet)

@ Nameless verjaardag: 13 507 (wo) 2013/01/30 21:07:19.24 ID: Vn4b9FDz0>> Meer dan 2/3 referendum · · · · 496
Maar zelfs in deze thread,Dwaas kan niet begrijpen waarom het voornemen bestaat om artikel 96 te wijzigen.Wat is 2/3 of meer mensen als dat, het is een hindernis te hoog.

@ Nameless verjaardag: 13 508 (wo) 2013/01/30 21:07:30.28 ID: aa7n4gDC0Het is een grondwetswijziging op! Steun de LDP in alle Japanse slachtoffers!
Ben opzoek naar een grondwetswijziging iedereen! Niet te missen de bus! ! !

@ Nameless verjaardag: 13 509 (wo) 2013/01/30 21:07:38.08 ID: gySv3OWy0500 >>Dat heet "Japan", omdat ik net verdedigde een regime.
"Japan" en is beter te denken aan iets goeds.

Anoniem @ 13 Jubileum: 513 (wo) 2013/01/30 21:09:01.75 ID: UVJR4WDc0500 >>Ik zal niet zeggen "rechtse ideologie" die. Omdat ik terecht bij DQN zei

@ Nameless verjaardag: 13 521 (wo) 2013/01/30 21:12:38.00 ID: yRb5av5P0Stak een herziening van de grondwet van de Liberale Democratische Partij voor het eerst routekaart

@ Nameless verjaardag: 13 548 (wo) 2013/01/30 21:21:17.18 ID: 7Uw5y2s90Het uiteindelijke doel van de Liberale Democratische Partij SokaW eend intrekking van de bepalingen van de grondwet de scheiding van kerk en staat

@ Nameless verjaardag: 13 622 (wo) 2013/01/30 21:49:25.05 ID: K63iHQb +0Voorwaarden ten minste 2/3 van de mensen die blijven goed onderhouden kunnen worden vernietigd, omdat de anti-Japanse volkslied in het Japans hebben Japanse nationaliteit om wat voor reden

@ Nameless verjaardag: 13 24 (wo) 2013/01/30 17:18:25.78 ID: 6vVrjbOa014 >>Denk dingen zullen veranderen met de tijden die ik wet

@ Nameless verjaardag: 13 25 (wo) 2013/01/30 17:19:01.73 ID: bwf3PNUy0Ik kan niet helemaal herziening van artikel 9, en ik niet los, maarMoet ik gewoon vervelend

@ Nameless verjaardag: 13 506 (wo) 2013/01/30 21:07:16.03 ID: G5iVksJs01, met het leger2, de uitvoering van de verrader3, de uitvoering en verbanning van de Drie Koninkrijken menselijke4, terug te vorderen het land van het land, dat werd genomen5, de natie weer door Japanse voor Japanse
Zonder deze, denk ik niet volg de volgende twee.Mikuni Japanse pachinko nu gedekt persoon vinden het misschien gevolgd?

Anoniem @ 13 Jubileum: 543 (wo) 2013/01/30 21:19:53.15 ID: lyONhRihOSystemen die niet kunnen worden opgewaardeerd in bijna 70 jaar is slechts bug fixes He Is het echt normaalIs het een geweldige OS kunnen presenteren zo veel?Ook al heb je niet zeggen dat ik overschakel OS met geweld gescheiden
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
63 >> jaren van onderdrukking van de Chinese Communistische Partij [Shinjuku-ku, Tokio]. ② deelname dagboek Maart Zuid-Mongolië demonstratie aan het bloedbad protesterenhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html
Wat voor soort land ... China?
Deel 1● "Guinness" rangschikking van de 20e eeuw bloedbad# 1. Meer dan 90 miljoen mensen MaoDe tweede plaats. Meer dan 30 miljoen mensen Stalin3e plaats. Hitler meer dan zes miljoen mensen (Joden)4e. Meer dan 2 miljoen mensen Hu Jintao
● In Tibet, zal meer dan 1,2 miljoen mensen worden afgeslacht.Meer dan 6500 tempels werden vernietigd.Mixed by bevorderen oorzaken vreselijk ding om te worden beslecht in Tibet, een groot aantal Chinese, in plaats van landen en culturen, zal het doven van de race zelf op dit moment wordt uitgevoerd.

GEISHA, TONY BLAIR & COMFORT WOMEN [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (vervalser troostmeisjes)http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9bOw0uhgfrY

Koreaans voor twee speciale locatie 2012 (. Koreaans. Engels. Takeshima)http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mt-KIdvvUQs


2ちゃんねる。>天皇陛下侮辱から・15年ぶりくらいに・2ちゃんねるを・見るようになりました
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11334858384.html
>慰安婦問題の・ねつ造を知り


>・「 スワップ無期限凍結 」その次が・「 ハードカレンシー・韓国解除 」のステップアップ措置
2012-08-20 15:46:26
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11333351693.html

↑野田政権時の予測でしたが。安倍政権では、日本経済には、プラスに働きかけると思うのです。


>ブログ紹介です(2ちゃんねるに載っていたのと、ブロガーさんも他の方のブログを転載なさっているので )
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11356777604.html
もし、日本が追い詰められたら [国際・政治] [編集]

日本が持っている技術を輸出禁止すると核兵器以上の打撃力があることをあるサイトが教えてくれていました。
追い詰められたら日本は開き直ることも不可能ではありません。

ただ、このときは日本の技術を奪い取るために侵略される可能性も多少ありますが・・・・。

以下引用
( ここから先は、>新時代の夜明け前に、アセンションに向けて
   http://ada323newage.blog.so-net.ne.jp/2010-09-27
  こちらの URL で参照してください。 )


>鳩山氏
外患誘致デモがあれば、参加したいと思います。
日本人の為に政治をしない政治家は、粛清淘汰されるべきだと思います。

・通名廃止と、事件報道では、通名の報道の廃止を強く望みます。

こんな政治の為に、税金を納めたくありません。
税金分を、「寄付。制度」にして欲しいと思います。
既得権益等の温床になる税金の使い方に、強く憤りを感じます。


右も左も、本来。自国国益の為に在るはずなのに。
日本は右も左も、私腹ばかりだ。
日本人の為の政治をしない政治家は、粛清淘汰されるべきだと思います。
こんな国に、税金を納めたくないです。
税金を「寄付形式」にしてもらったほうが、まだいいです!!

もう、報道を信じられません。
保守色の強い、新聞等に。
税金を、寄付する選択が欲しいくらいです。

現実路線としては、特定の「報道機関」「医療機関・福祉・孤児」「科学・医学・スポーツ・芸術・奨学金」等の施設に
税金分の1割を、「寄付」出来るような制度が、欲しいなあ、、、
※5世代以上、「日本国籍を有する者のみ」
( 5等親までの血縁者、提携会社、傘下会社等の寄付などは、除外。罰則規定 )


>メモ( 随時、修正訂正していきます )
・各区ごとの高校の生徒会長20~30人前後( 副会長は、発言権は無いけれど、補佐出席 )
※日本国籍を、3代以上有している者のみ。あらゆる不正削除の理念から。これは、随時調整課題。
※差別と、区別は、違います。感情論・理想論ではなく、資本主義国家として、ちゃんと理解してください。そのための本来の法律の整備と、既存システムの弊害の打破です。

彼らが、自分の「 区の会社・社会・政治背景等 」「 科学・奨学金・報道機関 」等への、直接的な「 税金の割り振り 」を、割り振ってもらう。
( リーダー実戦育成。また、癒着や横領。不正取引などの告発や、法改正の視点を、実戦で見てもらう。海外との競合視点や、国内外の法整備、経済、政治、国際情勢等の国内に対する不備やサポート視点、改正整備などの経験値等 )

ただ、国家予算並みに、「 金額 」が、膨れ上がってしまった場合は
その金額の「 αパーセント 」は、国家予算への返金システム。あるいは、ほかの市町村の不足分。科学や開発などでの不足分などへ、さらに割り振って行く。

競争原理は
やっぱり、ある程度。「 健全性 」を、社会でも、政治でも、システムでも。
保つ上で、必用不可欠。

そして、本当の、「 政治。経済。会社経営。次世代のリーダー育成 」でも、あると思うのです。
※育てていかなければ、次世代のリーダー( 責任と義務と、利権の絡む実戦等の経験値 )は、育ちません。
※前年度の予算割り振りで、失敗はあるでしょう。けれど、それは、「 データーとしての財産 」となります。失敗を財産に出来ない、現状システムの打破は、必要不可欠です。責任の所在の明確化は、必要不可欠です。

ただ、テスト点数がいいから。出席日数がいいから。
それだけで、「 エリート 」のようなシステム改善を、根本から進めていくべき。
それは、衰退を招いていく、悪しき因習の一つだと思います。

日本人のご老人が、「 おにぎり食べたい 」と書き残して。
餓死してしまうような、不正受給の横行など。

不正受給を許している、背景等。
未来を担っていく子供たち自身でも、深く関わって、現実と本質。不備と、原因。
それらと向き合いながら、議論、調整、よりよく改訂して行く力を養っていく必要性があると思うのです。

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【チベット問題】中国の弾圧に抗議 チベット亡命政府が大規模集会、「自殺者増える」[01/30]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359545161/

1 :壊龍φ ★:2013/01/30(水) 20:26:01.53 ID:???
http://sankei.jp.msn.com/images/news/130130/asi13013019370002-n1.jpg
写真: 中国大使館の外でインドの警察官たちに引き留められるチベット青年会議(TYC)の支持者=昨年11月、ニューデリー(AP)

 【ニューデリー=岩田智雄】インド北部ダラムサラに拠点を置くチベット亡命政府は30日、ニューデリーで中国政府によるチベット人弾圧を非難し、国際社会に支援を求める大規模集会を開いた。

 中国・チベット自治区では29日、自治区政府主席に強硬派とされるロサン・ジャムカン氏が選出され、習近平指導部のチベット政策の転換を期待していた亡命人社会に、失望感が広がる中での開催となった。

 集会には亡命チベット人をはじめ、インド政府のアドバニ元副首相ら約4500人が出席した。亡命政府によれば、中国では2009年以来、
弾圧に抗議し99人が焼身自殺を図った。亡命政府のロブサン・センゲ首相は演説で、「中国政府は軍事的冒険主義や国民主義を高めている」と指摘、「インドや日本、フィリピン、ベトナムなども神経質になっている」と訴えた。

 PTI通信によると、ロサン・ジャムカン氏は「ダライ・ラマ一派と断固戦うため、強い政治的立場を取り、行動していく」と表明。センゲ首相は産経新聞に、「中国政府が政策を展開する望みはほとんどない。焼身自殺者が増えることが心配だ」と述べた。

msn産経ニュース: 2013.1.30 19:21
http://sankei.jp.msn.com/world/news/130130/asi13013019370002-n1.htm

関連スレ
【チベット問題】自殺扇動で教師を逮捕=チベット族への締め付け強化-中国[01/24] (dat落ち)
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359041117/
ほか


2 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:31:30.66 ID:o6img6Gk
これも事体を大きくしろよ

主題として中国解体を話し合う時期だろ


3 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:34:24.01 ID:d+L7xwlU
おれ考えだと、自殺なんかせずに、もっともっと抗議の声を高めるべき。


4 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:38:18.75 ID:hcDN3sBw
ほんと陸続きじゃなくてよかったわ


5 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:44:09.18 ID:LyP67cYZ
未来の沖縄


6 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:51:05.06 ID:zX/VyVN+
中国人は生きてる価値の無いクズなんだな、ってしみじみ思う
中国人が恥を知ってたら、今すぐ自殺するよ


7 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:58:53.42 ID:qYB/fEK4
死ぬなよ!
漢民族の思うつぼじゃないか

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【日韓】李大統領が二階氏に勲章「両国は未来志向に進むべき」-日本人観光客の韓国旅行激減へ対策求める[01/30]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359544759/

1 :帰って来た仕事コナカッタ元声優 φ ★:2013/01/30(水) 20:19:19.75 ID:???
韓国の李明博(イ・ミョンバク)大統領は30日、青瓦台(大統領府)で自民党の二階俊博総務会長代行と会談し、
「(両国の)政治家の交流が拡大されなければならない」と強調。
「現実が厳しいから前に進めないと思っていない。両国は未来志向的に進むべきだ」と述べた。青瓦台の李渼妍(イ・ミヨン)外信報道官が伝えた。

李大統領は「青少年など人の交流が活発になると政治も付いていくしかない」とも発言した。

二階氏に対しては、韓国との経済や産業協力、昨年麗水で開催された国際博覧会に貢献したことに謝意を表明。
円安などで韓国旅行が減っていることに触れ、「もう一度尽力してほしい」と呼びかけた。

二階氏は博覧会の成功を評価した上で、両国交流の新時代を切り開くため努力したいとの考えを示した。

李大統領は博覧会や観光交流拡大に貢献したとして、二階氏に「金塔産業勲章」を授与した。

http://japanese.joins.com/article/642/167642.html?servcode=200§code=200

【日韓】二階氏が訪韓 勲章授与で、次期大統領と会談も[01/28]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359369149/
【韓国経済】日韓関係悪化と円安で日本人観光客が激減し、旅行業界が打撃[01/22]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1358861515/
【中央日報】「円安の襲撃…韓国の日本人観光客が急減し中国人観光客ばかりに」[01/21]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1358763607/
【日韓】日本人観光客激減の韓国、ソウルはデパートやホテルの売上高など軒並み減少-円安ウォン高で韓国人の日本旅行は人気[01/20]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1358690688/
【東亜日報】「日本人が輸入したい韓国商品で産後養生院がトップ、医療観光の尖兵に」[01/15]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1358220726/


2 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:21:14.91 ID:C++hjLWv
寄生虫、ノロウイルス、重金属汚染の水。
韓国に行くって罰ゲームだよな…


3 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:21:27.24 ID:12Dw0OM0
イ・ミョンバクてまだ大統領なのか


8 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:24:34.96 ID:xoKRp2AQ
韓国人の正体を日本人に広く知らしめたイミョンバクは偉大な人物。
売国民主党にトドメを刺した・・・名前忘れたけど前の日本の総理大臣も偉大。
ダチョウクラブの上島に似てる人。


9 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:24:35.95 ID:Hthx83HK
2chとしては、チョンの使いっ走りである二階を見張ればいいわけですね


15 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:26:50.64 ID:faVezuNf
『日王は韓国民に心から土下座しに来い、重罪人に相応しく手足を縛って頭を踏んで地面に擦り付けて謝らせてやる重罪人が土下座もしない、言葉で謝るだけならふざけた話しだ、そんな馬鹿な話しは通用しない、それなら入国は許さないぞ』

李大統領はまた、日本側の反応は予想していたと強調した上で、「国際社会における日本の影響力は以前のようではない」との見解を示した。


17 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:28:03.71 ID:OfqmSCHr
何勝手なことほざいてるの?
昨年てめえがしたことを忘れたのかよ。
オリンピックも!
誰が行くか。
ばーかばーか


19 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:28:32.03 ID:hZHgK4rg
朝鮮人が居なくなれば日本人観光客が増える


22 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:29:10.98 ID:O/sbrNKK
渡航制限もなにも掛けていませんが…w


23 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:29:30.95 ID:snr2Fvbc
>>1
>「(両国の)政治家の交流が拡大されなければならない」と強調。

竹島の無条件返還、在日朝鮮人の無条件返還、反日教育の撤廃をすれば実現される可能性がなくもない


24 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:30:35.10 ID:HTPqQBE/
韓国はあらゆる手で日本をつぶしにかかっているんだよ。国力がないからまだ大丈夫だけどこの先あぶないと思う。
友好なんて日本に何のメリットもないんだから。


25 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:31:49.88 ID:a8ef1IBf
 
外務省は中国、韓国が反日教育の危険な国として日本国民に注意を喚起しなさい 。


26 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:31:50.53 ID:UBR356dG
陛下を侮辱した鮮猿酋長から勲章

売国奴の証か?w


27 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:34:05.40 ID:QbwNsLVa
何、抜かしてるのコイツ   白々しい嘘言うな


30 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:35:18.55 ID:oAxtFHWd
ほう、慰安婦問題の件は言わないのね。

3月のシンガポールの慰安婦増の件があるし、毎年9月には慰安婦の日を制定したから、もめるの確定なのに、
こんな動きって事は、やっぱり北朝鮮がやばいんだろうな

ぶっちゃけ今後の戦争リスクを考えたら、別の意味でいきづらくなるんじゃね?


31 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:36:11.23 ID:eK3ZiGCA
女性の3人に1人がレイプされる国に、誰が行くもんか!
男性だって、レイプ被害者の10%を超えてるキチガイの国だというのに!


36 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:38:57.17 ID:zlUiA9vr
李馬鹿大統領、2階売国奴に勲章授与か


37 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:39:46.46 ID:yNSuv9EA
在日も回収してください。


39 :一言いわせて:2013/01/30(水) 20:41:06.98 ID:dUy9E8mK
>日本人観光客の韓国旅行激減へ対策求める

 それは、ちょんの方が考えるべきことじゃないのか?


40 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:42:16.80 ID:wX2cnJSs
韓国から学ぶ点は一つパチンコ廃止できたこと。


41 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:42:29.76 ID:n7JiouJO
余命一か月


42 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:42:58.54 ID:UQ4wbXE6
陛下への暴言への謝罪済んだのかよ朝鮮土人酋長アキヒロ


44 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:43:25.74 ID:jHV0Dt5w
二階は中国と韓国の工作員
徹底して叩こう


45 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:44:35.55 ID:a8ef1IBf 
 
次の選挙で二階を落しましよう、特亜から勲章貰った者は落選
 
この慣行を創りましよう


47 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:46:40.91 ID:ozBe/udt
野田聖子や二階、日教組をたたき出すまで朝鮮ブサヨとの戦いは続く


48 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:47:36.29 ID:Av+f4ayz
対策を求めるって言ってる事おかしくね?w


49 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:48:33.50 ID:GIxMusZA
対策は観光客受け入れ側がやるもんだろwww


55 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:55:21.81 ID:mrCYz1/h
李明博のせいでもう手遅れです


56 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:56:10.12 ID:pObZZczz
だったら、まずお前が陛下に土下座して詫びろよw  >アキヒロ


57 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:57:10.11 ID:H77tETWn
原因はおまえだろww

いや、感謝してるがなwww


58 : 忍法帖【Lv=37,xxxPT】(1+0:9) :2013/01/30(水) 20:57:10.24 ID:VtjMa7AN
糞朝鮮の大統領の明博に、天皇への侮辱と竹島への不法上陸の土下座による謝罪を要求するぞ。

何が未来思考だよ、馬鹿言ってんじゃないよ、自分の都合が悪い時は未来思考か。

いつもは、嘘まで吐いて謝罪と賠償を叫ぶくせして、自己中馬鹿の朝鮮人だな。


59 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:57:33.46 ID:8nEewMZo
天皇陛下を侮辱した野郎が大統領だった国なんぞ行かね


60 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:57:34.14 ID:/KJaaZwv
自分達でやれよw


64 :赤羽協同募金運動 ◆FHrkL0xbC6 :2013/01/30(水) 20:59:29.26 ID:M2sj37HO
もう無理。韓国の正体がバレちゃったからw


65 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:59:50.49 ID:YhsSWLoM
天皇陛下を侮辱した南朝鮮に行くバカは居ないだろ!


68 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 21:01:08.21 ID:1fpnLhlp
>李大統領が-日本人観光客の韓国旅行激減へ対策求める

民主党も韓国もほんと一緒だなwww

「お前が言うな!!」


69 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 21:01:39.36 ID:PbFmNw7W
日王土下座とか言っときながら…
まさしく

お ま え が 言 う な !


70 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 21:03:22.85 ID:ei8N3XXa
日本の国辱=鳩
韓国の国辱=アキヒロ
このレベル


71 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 21:03:50.35 ID:OvLcRt4j
なんで二階は「あなたが天皇陛下に謝罪したら観光客は増える」と言わなかったの?

なぜなの?

どうして?


72 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 21:04:25.98 ID:DDLZdK/8
天皇陛下を侮辱しておいてよくこんなことが言えるなこの野郎
やっぱり朝鮮人は頭がおかしい。


73 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 21:04:36.16 ID:Sf1pMDxK
日本人観光客の韓国旅行激減へ対策求める

ならお前が陛下、日本国民に土下座して謝罪しろ!


74 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 21:05:26.05 ID:YhsSWLoM
もっと円安にして誰も南朝鮮に行かないようにしよう


78 :消費税増税反対:2013/01/30(水) 21:08:12.52 ID:6voZyxqY
月山の天皇陛下への侮辱と竹島不法上陸のせいだろうが


79 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 21:08:51.41 ID:XFcdChUa
韓国になんざ行ってんじゃねーよ!売国奴!早く引退しろ!!!


80 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 21:08:56.88 ID:YhsSWLoM
>>71
売国奴だからさ…


83 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 21:11:11.29 ID:qOXfJVfG
天皇陛下侮辱した国へなんか行くものか


84 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 21:11:19.47 ID:hAkDeNJe
工作員認章(゚∀゚)キタコレ!!wwwwwwwwwwwww


87 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 21:14:55.11 ID:qOXfJVfG
議員は思想を統一してくれなくっちゃ。

選挙で比例書くの迷うわ


90 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 21:18:08.57 ID:r52EFPft
竹島侵略&陛下侮辱で未来志向なんてありえねえw
早く中国の属国にして貰えよ、じゃないと北朝鮮より早く死んじまうぞ



>11 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:25:28.04 ID:CAe/Lkmz
竹島に上陸したことを批判しろよ
与党の役職持ってる人が批判しないって問題ありだろ?


18 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 20:28:21.37 ID:vc6/qMW2
>>1
自民の売国分子か
こいつらが中韓を増徴させた癌、売国実績120パーセント


86 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/30(水) 21:14:32.70 ID:QKCHGx/2
天皇陛下侮辱したイミョンバクからもらう勲章って恥ずかしくないかい
二階さんよ?

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【調査】「パチンコが法律で禁止されても困らない」88.0%[13/01/29]★4
http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1359524351/

1 :春デブリφ ★:2013/01/30(水) 14:39:11.27 ID:???0
パチンコが法律で禁止されて困る人は6.6% 雇用を心配する声
投稿日: 2013年1月29日 15:57

繁華街や地方都市の街道沿いなどでよく見かけるパチンコ。
だが、韓国ではパチンコが原因の借金による自殺が相次ぎ、
さらにパチンコ業界と政府の癒着という政治スキャンダルなどが問題視された結果、2006年に“パチンコ全廃”となった。

一方、日本のパチンコ業界は、深刻な売上の減少が続いているという。
公益財団法人日本生産性本部が発表した「レジャー白書2012」によると、
パチンコ業界関連の指標では、市場規模が前年比2.5%ダウンの18兆8960億円。
1回以上の参加人口は1260万人で、前年に比べ410万人と大幅に減少。
30兆円産業と言われてきた日本のパチンコ業界も、危機的な状況に陥っているといえる。

そんな中、今回は「パチンコ・パチスロが法律で禁止されたら困りますか?」という調査を行った。結果は以下の通りだ。

・困る:6.6%
・困らない:88.0%
・わからない:5.4%
(リサーチパネル調べ、14万4594人が対象)

調査では、「困らない」が9割近くを占める結果となった。
以下にそれぞれのコメントを紹介する。(すべて原文ママ)
(つづく)
http://shunkan-news.com/archives/4157

前スレ(★1: 2013/01/29(火) 17:04:43.01)
http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1359472062/


12 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 14:41:53.68 ID:WnX2OzNL0
困るのは在日チョンとケーサツだけ。


25 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 14:46:39.57 ID:z9W3rpFW0
エヴァンゲリオンFXとか作って、パチンカスを為替の世界に引きずり込んで樹海に行ってもらうことは出来ないだろうか。


26 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 14:47:39.06 ID:2jUN+BPr0
パチンコ、グリー、ヤフーモバゲーは日本にいらねえ


27 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 14:47:56.17 ID:Hdi0Qzxb0
>>11
何も生み出してないのに産業とは

あぁ、生産性ゼロのゴミ人間を生み出してるか


28 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 14:48:21.43 ID:i3tNr/Il0
ネットが規制されたら困る 100% ネット上調べ


31 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 14:48:48.21 ID:r1PGXzK60
【天下り】 元警視総監、アルゼへ 【最悪】
http://ex.2ch.net/test/read.cgi/slot/1021182364/


32 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 14:49:17.10 ID:unkvgPeA0
パチンコをやめて何年か経つけど、その代わりの趣味が貯金になった
節約生活で貯金増やすの楽しいお


34 : 忍法帖【Lv=40,xxxPT】(1+0:5) 【東電 74.0 %】 :2013/01/30(水) 14:49:43.10 ID:fmT20HeF0
  
   すぐ禁止法作れ(`・ω・´)

営業したら
懲役15年以下または罰金3億円以下
客は
懲役1年以下または罰金300万円以下

施行したら、3ヵ月も経たずに無くなる


35 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 14:50:13.89 ID:jvYQigqP0

超大国の韓国で禁止されているものをどうして日本は許すのか?


43 : 忍法帖【Lv=40,xxxPT】(1+0:5) 【東電 74.0 %】 :2013/01/30(水) 14:52:17.01 ID:fmT20HeF0
  
ナマポとパチンコは連動した害悪でしかないし、両方消えたら日本はかなり良くなる(`・ω・´)
何が嬉しくて、在日とチョン本国を喜ばせなきゃならんの?


64 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 15:00:00.05 ID:SEEMw3n10
・困る:6.6%


こいつらをどう考慮すればいいのだ?


101 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 15:17:36.43 ID:8la3H0ts0
はっきり言ってパチンコこそ日本国の癌。諸悪の根源。

パチンコの莫大なヤミ金が在日ヤクザへ流れ、在日がマスコミを支配し、宗教で国民を騙し、

政治家を買収し、警察まで腐らせる。

パチンコを撲滅してこそ日本の戦後は終わり、ようやく普通の国になれる。


146 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 15:41:59.15 ID:XowoGkp40
パチンコ不況のモト、5号機規制は安倍政権時に行われ
その緩和が民主党政権時に行われた。
http://www.hoshusokuhou.com/archives/21540633.html


161 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 15:48:49.22 ID:GKnToBzGP
困らないというより国益になるだろ。
さっさと禁止しろ。


190 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 16:07:45.03 ID:ZHq/EXW00
さっさと法的規制してくんないと困る、


が88%と言ってるに等しいだろ
仕事しろ


193 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 16:08:04.50 ID:3Lb3GKkkO
もう相当お客さん減って来てるけどね
正月に空席が目立つとか数年前まで考えられなかったし
時間がかかる上に楽しくない方向に進んでるから
今でも通ってる人は本当に趣味が無いんだろうな
高齢者がパチンコで浪費するお金を商店やらで使ってくれたら
どれだけ経済が活性化するやら


198 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 16:13:02.16 ID:XowoGkp40
民主は、節電対象からパチンコだけ外す。
日本の工場よりパチンコが大切。

豆な

【民主党】 民主党政府 節電対象690業界団体から、パチンコだけを外す腐敗政治が横行!
http://hanausagi.iza.ne.jp/blog/entry/2210403/


213 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 16:22:22.76 ID:eQKCng/WO
パチンコを禁止しようとする政治家は
パチンコップが必死になって犯罪者に仕立ます
そしてパチンコマネーのお世話になってるメディアがトドメをさします


227 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 16:33:05.53 ID:8kr0bZdAO
30兆円から18兆円に減るって4割減
その割に街中の店舗が全然減らない不思議


238 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 16:40:56.14 ID:ClaGe3a6O
困らないどころか消えてほしいって選択肢はないの?


271 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:05:53.19 ID:+a8ijIzzO
パチンコ反対したらネトウヨ
日本の8割がネトウヨだな


272 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:06:05.93 ID:rc+IIoy60
無くなっても良い事は日本人は知ってる 早く潰せ!


407 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 19:22:14.53 ID:m0EW4clD0
パチンコは百害あって一利なし。早く全面禁止にしろ!!!


418 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 19:35:07.11 ID:Y2NOaYtkO
パチンコがあるから在日朝鮮人達が帰化もせずに日本に居座り続けてるんだよ
何せパチンコ業つーのは、在日社会・民団にとって基幹産業に位置するんだからな
パチンコホールにメーカーや販社、その他関連企業なんかほとんど在日が占めている
パチンコ産業=在日同胞産業と言っても過言ではない


428 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 19:56:27.24 ID:L71A6mfZO
警察も政治家も絶対にパチンコには手を出さない不思議



13 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 14:42:10.26 ID:SxFX7U5x0
逆に禁止してくれないから困っている。


49 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 14:53:41.94 ID:RgccVlj20
いい加減さ、換金禁止にしろよ。博打と一緒じゃねーか。警察は何やってんだよ。


308 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:30:53.42 ID:fOLhnYXe0
まずはパチンコ規制からはじめよう。パチンコの市場規模、異常だろ。在日チョンにこれだけ莫大な利権与えてる事が異常。

人材派遣  9,939億円
ゲーム   3兆0,898億円
アパレル  4兆1,004億円
IT      4兆7,863億円
運送    6兆1,516億円
コンビニ  6兆5,063億円
鉄鋼    13兆4,168億円
鉄道    13兆4,229億円
建設    15兆0,862億円
食品    16兆8,216億円
スーパー 18兆8,390億円
石油    20兆6,647億円
銀行    20兆6,790億円
パチンコ  21兆650億円   ←ここ
自動車  43兆9,814億円

パチンコ遠隔操作(NTV)
ttp://www.youtube.com/watch?v=ocQf0l8MPlM

1/5【報道特番】パチンコで壊れる日本[桜H23/2/12]
http://www.nicovideo.jp/watch/1297491700
2/5【報道特番】パチンコで壊れる日本[桜H23/2/12]
http://www.nicovideo.jp/watch/1297491803
3/5【報道特番】パチンコで壊れる日本[桜H23/2/12]
http://www.nicovideo.jp/watch/1297491973
4/5【報道特番】パチンコで壊れる日本[桜H23/2/12]
http://www.nicovideo.jp/watch/1297492082
5/5【報道特番】パチンコで壊れる日本[桜H23/2/12]
http://www.nicovideo.jp/watch/1297492153


97 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 15:14:56.56 ID:Mxq/5gVQ0
安部がパチンコを廃止したら神と崇め祭ります

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【政治】「まず憲法96条を改正」 安倍首相、30日の衆院本会議で表明
http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1359533292/

1 :春デブリφ ★:2013/01/30(水) 17:08:12.90 ID:???0
★「まず憲法96条を改正」 衆院本会議で首相、要件緩和目指す

 安倍晋三首相は30日の衆院本会議で、憲法改正の発議要件を定めた憲法96条を緩和する方向で改正を目指す考えを表明した。「まずは多くの党派が主張している96条の改正に取り組む」と述べた。

 96条改正に関しては先の衆院選後の記者会見で言及していたが、首相就任後は初めて。

.1.30 16:39
http://sankei.jp.msn.com/politics/news/130130/plc13013016470016-n1.htm


6 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:10:47.70 ID:/2NI/yhN0

9条改正の外堀工事か。期待しています!


9 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:11:17.71 ID:lgNTipZc0
 
中国船3隻、尖閣領海に侵入

30日午前11時50分ごろから午後0時5分ごろにかけ、中国の海洋監視船3隻が相次いで沖縄県・尖閣諸島周辺の領海に侵入した。
第11管区海上保安本部(那覇)が明らかにした。中国当局の船による領海侵入は、21日以来9日ぶり。

政府は、首相官邸の情報連絡室を官邸対策室に格上げした。
http://www.nikkei.com/article/DGXNASDG3002G_Q3A130C1CC0000/


12 :(^^メ  で:2013/01/30(水) 17:13:30.87 ID:itt95uDx0
第九十六条
 この憲法の改正は、各議院の◆総議員の三分の二以上◆の賛成で、国会が、これを発議し、国民に提案してその承認を経なければならない。この承認には、特別の国民投票又は国会の定める選挙の際行はれる投票において、その過半数の賛成を必要とする。
○2 憲法改正について前項の承認を経たときは、天皇は、国民の名で、この憲法と一体を成すものとして、直ちにこれを公布する

上記1(未記入)憲法改正に必要な各議院(衆参)総数2/3を指す


13 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:13:59.71 ID:WnX2OzNL0
 
さっさとやれ。
国会国民の有効過半数でも憲法改正は妥当。

しかし別途中国に浸透された反日マスゴミ対策もしろ。


14 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:14:39.63 ID:OSgWlvat0
3分の2を2分の1に変えるのなら反対

簡単に変えられる憲法はまた簡単に変えられる


15 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:14:41.87 ID:8jPRcC8PO
まずは外堀からだな


16 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:15:30.18 ID:1MeqEsxD0
両院どちらか2/3以上、もう一方が過半数って感じがいいかしらね


17 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:15:54.96 ID:qqnycWPsP
規定緩くして民主みたいなのが政権とった日にはどうするんだ?


18 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:16:33.72 ID:GNFy0Owa0
また民主党みたいな売国左派政権が誕生したら?
そう思うと、安易に賛成できない。


19 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:16:57.88 ID:OSgWlvat0
その通り。それが一番怖い


33 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:21:05.93 ID:WnX2OzNL0
憲法改正は、国会無視で国民投票だけでもいい。
発議は国民1%の署名でいい。


34 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:21:15.33 ID:06oA/q2o0
GHQが憲法改正できないように、アメリカに
依存し続けるように仕組んだのだ。
このタブーに挑戦する安陪は大したものだ。
戦後民主主義という占領政策の嘘に立ち向かわなくては
日本の未来は無い。
日本の体制に属する、占領政策推進人材も排除する事だ。


42 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:22:45.12 ID:npWuIWco0
マスゴミは憲法改正を隠してるとか言ってるけど別に隠してないよな
もう国民的に憲法改正の流れだし


43 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:22:49.51 ID:NB5V2IkS0
>>17
左派に政権が渡る前に、96条を復活w


46 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:23:17.67 ID:hqIgvWiyO
侵略国に無抵抗でころされろと、社民党福島が堅持しているおかしい憲法はどんどん改憲すべきだ。


67 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:30:50.42 ID:rv04N7de0
この国民投票には這ってでも行くぞ!!
歴史的な投票になる


72 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:31:39.29 ID:muT9fvp00
NHKが衆議院2議席の社民党を呼んでガーガーわめき放送するぞ


84 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:35:54.99 ID:r0iECofi0
永久に敗戦国であるための憲法を後生大事に持っていては未来は無い


209 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 18:49:03.23 ID:MMfEZJNi0
>>203
あのさあ、>>198の案を纏めてたり、特亜に土下座しまくってたり
韓国土下座議員が300百人近くいる自民党が、そんな事してくれると思ってんのw

「自民 売国」辺りでググってから出直してこいw


222 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 18:52:36.89 ID:kR3odNlR0
新憲法を作るべき時期に来ている
アメリカの左翼が作った占領憲法など捨てるべき


252 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 19:02:05.41 ID:dGYbj+9z0
簡単に憲法を改正できるようになるってことは、

 もっと左寄りの改正もやりやすくなる

ってことだからな。これは覚えておけよ。


302 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 19:24:40.18 ID:0vDkZ1O60
いや左翼が政権とったら、これヤバいだろ


341 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 19:40:45.10 ID:yZl8p4ih0
国民投票はよぉ


399 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 20:17:50.56 ID:gsH1ooYx0
とりあえず国民投票がやりたい。

それを阻止する野党がいたら
すべて選挙で落とせ。


428 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 20:33:12.95 ID:Pw+8JpIu0
>>412
条文の追加も、改正に含まれるから同じルールだよ。
何言ってるんだか?


439 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 20:38:34.08 ID:aa7n4gDC0
9条はいらない。廃止しよう!

いざとなったら徴兵制も施行できるように法改正しよう!


440 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 20:38:51.59 ID:/zOSTA570
工作員沸きすぎ


447 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 20:42:29.56 ID:tlRedCJFO
まさか、国民の投票とか承認を削るんじゃないだろうな


475 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 20:53:55.29 ID:TBIpHbOJ0
わかりやすい動きだ
憲法9条改正の伏線な

日本は再び軍事大国を目指すぞ
いいことかもしれん


483 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 20:57:39.79 ID:UVJR4WDc0
>>475
>日本は再び軍事大国を目指すぞ

財政破綻するからそんなのは高度経済成長期の幻


497 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 21:03:55.01 ID:dXwSjNs90
>>494
国民の半数が賛成するだけでぽんぽん憲法が変えられたら困るだろ


500 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 21:05:01.43 ID:aa7n4gDC0
日本人が日本を愛する国民を求めてなにがおかしい?

日本人が軍隊の強い日本を求めてなにがおかしい?

日本人が反日思想者の一掃を求めてなにがおかしい?


右翼思想というのは「日本人にとって当たり前の正義の思想」のことだ!!!

右翼思想は一点の曇もなく正しい。まさしく正しい国のあり方!

これを求めない日本人のほうがおかしいんだよwww わかったかブサヨ共m9(^Д^)プギャー!


496 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 21:03:09.72 ID:UVJR4WDc0
>>485
だったら国会過半数で国民投票2/3以上に改定するのが良いかも。
両方過半数は危険すぎるし、憲法としての重みが足りない。(憲法軽視につながる)


507 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 21:07:19.24 ID:Vn4b9FDz0
>>496 国民投票2/3以上・・・・

でも、このスレにさえ、
なぜ96条を改正する意図を理解できない馬鹿がいるよ。
そんな国民2/3以上って、ハードル高すぎだ。


508 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 21:07:30.28 ID:aa7n4gDC0
さあ改憲だ! 日本人全員で自民党を支持ししょう!

皆が改憲を求めているぞ! バスに乗り遅れるな!!!


509 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 21:07:38.08 ID:gySv3OWy0
>>500
その「日本」というのが、政権擁護なだけだからだよ。

「日本」とはなにかを考えた方がいいよ。


513 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 21:09:01.75 ID:UVJR4WDc0
>>500
そんなの「右翼思想」と言わないぞ。言ったらDQNになっちまうから


521 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 21:12:38.00 ID:yRb5av5P0
まずは自民党の憲法改正ロードマップを出せ


548 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 21:21:17.18 ID:7Uw5y2s90
最終的な創価自民のねらいは
政教分離の憲法規定の廃止かもw


622 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 21:49:25.05 ID:K63iHQb+0
なぜか日本国籍を持ってる反日日本人に国歌転覆されかねないから2/3以上の条項は維持したままの方がいいよ


24 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:18:25.78 ID:6vVrjbOa0
>>14
法って時代と共に変えていく物だろ


25 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 17:19:01.73 ID:bwf3PNUy0
でも緩くしないと9条改正なんてとてもできない
悩ましいところだな


506 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 21:07:16.03 ID:G5iVksJs0
1、軍を持つ
2、売国奴の処刑
3、三国人の追放と処刑
4、奪われた土地部の土地を取り返す
5、日本人による日本人のための国家を取り戻せる

この1が無いと、2以下に続かないだろ。
いまのパチンコ三国人まみれの日本が続いていいのか?


543 :名無しさん@13周年:2013/01/30(水) 21:19:53.15 ID:lyONhRihO
70年近くバグフィックスだけでバージョンアップできないシステムが本当に正常なのかねぇ
そんなに現OSは素晴らしい出来なのか?
別に強制的にOS乗り換えろって言ってるわけでもないのに

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>>【東京都新宿区】中国共産党の63年にも及ぶ弾圧。虐殺に抗議する南モンゴルデモ行進 ②参加日記
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html

中国って・・・どんな国?

その1
●20世紀虐殺「 ギネス 」ランキング
1位。毛沢東 9000万人以上
2位。スターリン 3000万人以上
3位。ヒトラー 600万人以上( ユダヤ人 )
4位。胡錦濤 200万人以上

●チベットでは、120万人以上が虐殺され。
6500以上の寺院が破壊され。
大量の中国人を、チベットに移住させる事で混血を進めさせ、国や文化どころか、民族自体を消滅させようという恐ろしいことが、現在行われています。


GEISHA, TONY BLAIR & COMFORT WOMEN [Yujiro 谷山雄二朗 Taniyama](慰安婦捏造)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9bOw0uhgfrY


韓国人にとって特別な二つの場所 2012( 竹島。英語。韓国語。 )
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mt-KIdvvUQs

0 件のコメント:

コメントを投稿