2013年1月29日火曜日

Kanaal 2. Buitenlanders verkopen de zwakke offensief park won [Korean] aandeel.

Kanaal 2. Buitenlanders verkopen de zwakke offensief park won [Korean] aandeel.http://ameblo.jp/buraiai/entry-11459348978.html☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Kanaal 2. > We zullen nu kijken naar de kanaal-2 in ongeveer 15 jaar, van belediging Keizerhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11334858384.html> Ken de valse van troostmeisjes uitgifte

> Volgende en dat "bevroren onbepaalde tijd swap" maatregelen versterken van "Korea afgifte, hard currency" -2012-08-20 15:46:26http://ameblo.jp/buraiai/entry-11333351693.html
↑ Noda werd geraamd op het tijdstip van toediening. Abe regime, ik denk dat de Japanse economie, en aan te moedigen positief.

> Dit is een introductie blog (en was gevonden in een tweekanaals, zodat andere mensen je opnieuw afdrukken van de blog heer bloggers)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11356777604.htmlAls Japan werden in het nauw gedreven [Politiek en internationale] [bewerken]
had me verteld dat er een site die meer slagkracht en nucleaire wapens exportverbod technologieën die Japan heeft heeft.Japan is niet onmogelijk, kan ik de nood een deugd strijdende.
Op dit moment, maar er is ook mogelijke invasie worden om de technologie van Japan verdraaien · · · ·.
Het volgende citaatVoordat de dageraad van een nieuw tijdperk>, vooruit, in de richting van de hemelvaart van hier (http://ada323newage.blog.so-net.ne.jp/2010-09-27Zie in de URL hier. )

> Mr HatoyamaIk denk dat als er een demo te trekken Gaikan, zouden willen deelnemen.Ik denk niet dat politici de politiek voor de Japanse, en moet worden uitgeroeid purge.
· De afschaffing door naam, in het incident rapport, een sterk verlangen naar de afschaffing van de dekking van de populaire naam.
Politiek voor deze, wil ik niet om belasting te betalen.Ik denk dat ik wil in het "systeem. Donation", de fiscale minuut.Het gebruik van de belasting een broeinest van dergelijke belangen te worden, ik sterk kwalijk.

Rechts en links, in wezen. Het wordt verondersteld te bestaan ​​voor zijn eigen nationale belangen.Rechts en links, net Shifuku Japan.Ik denk dat de politici niet voor de Japanse politiek, moet worden uitgeroeid purge.In dit land, ik wil niet dat om belasting te betalen.Je had beter naar de "donatieformulier" een belasting, ik ben nog steeds goed! !
Meer, ik kan niet geloven het nieuws.Sterke conservatieve kleuren, in kranten, enz..Ik wil veel keuze, en belastingen doneren.
Route als werkelijkheid, en andere voorzieningen "beurs, kunst, sport wetenschap en geneeskunde ',' wezen, welzijn, medische instellingen" "nieuwsorganisaties" specifiekeIs een systeem dat zou kunnen "doneren", ik wou dat ik wil, 10% van de belasting minuten,,,※ "wie heeft de Japanse nationaliteit alleen" meer dan vijf generaties,(Zoals een schenking aan familieleden van vijf Toshin, partners en verbonden ondernemingen, sancties. Uitgesloten)

> Opmerking (van tijd tot tijd, zullen we corrigeren fix)- Ongeveer 20-30 mensen per afdeling middelbare school studentenraad president (maar niet het recht om te spreken, de vice-voorzitter, aanwezig assistent)※ Alleen degenen die meer dan drie generaties, de Japanse nationaliteit. Van elk idee van een niet-toegestane verwijdering. Dit is een uitdaging op elk tijdafstelling.※ discriminatie en onderscheid, is het niet. Theorie en emotie in plaats van idealisme, het kapitalisme als een natie, gelieve te begrijpen perfect. En ontwikkeling van natuurlijke wet voor dat, is van het kwaad van het bestaande systeem af te breken.Ze krijgt toegewezen "gelijke, directe" nieuwsorganisaties, de wetenschap "" bedrijf, zoals sociale en politieke achtergrond van de wijk, "zijn" tax toewijzing.Ook. Combat training (leider, concurrerende perspectieven en te zien krijgen in de strijd, zoals de illegale handel en de beschuldiging. Verduistering en collusie, het standpunt van de hervorming van de wetgeving. Overseas met, nationale en internationale wetten, economie, politiek, internationale zaken, enz. perspectief, zoals de ervaring en ondersteuning tekortkomingen, zoals wijzigingen in de binnenlandse onderhoud)
Echter, de "Bedrag", op gelijke voet met de nationale begroting, als ik drastisch"Α" procent van dat bedrag, de terugbetaling systeem om de nationale begroting. Minuut, of het gebrek aan andere gemeenten. Om, zoals tekort aan wetenschap en ontwikkeling, etc., zullen we verder verdelen.
Het principe van de concurrentieImmers in zekere mate. In de maatschappij, in de politiek, in het systeem, de "geestelijke gezondheid".in overeenstemming, essentiële noodzaak.
En, maar waar, "het voeden van de volgende generatie van leiders. Corporate management. Economie. Politiek ', ik denk dat er.※ Als je niet koesteren, de volgende generatie van leiders (de ervaring en verantwoordelijkheden en verplichtingen, zoals de bestrijding van met betrekking tot de rechten), ik niet groeien.※ In het voorgaande jaar budget, maar misschien mislukken. Maar het is "de eigenschap van een data". De woning kan niet een mislukking, de pauze van het huidige systeem, is van essentieel belang. Verduidelijking van de verantwoordelijkheden is essentieel.
Echter, het aantal tests, omdat ik aardig. Omdat goede opkomst.We moeten vooruit te gaan van de wortel, het systeem verbeteringen, zoals de "elite" op zichzelf.Het is, denk ik dat zal leiden tot een daling, en het is een van de slechte traditie.
De oude man schreef op de Japanners, "Ik wil rijst ballen te eten."Ik vind het leuk om van de honger, en ongebreideld illegale begunstigden.
Mogen fraude, achtergrond, enz. te ontvangen.Zelfs de kinderen zelf verantwoordelijk voor de toekomst gaan, nauw betrokken, en de aard werkelijkheid. Tekortkomingen en oorzaak.Ik denk dat er behoefte is aan de ontwikkeling van de kracht zal goed gaan met de herziene gezicht met hen, discussie, en meer aanpassing.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Buitenlanders verkopen de zwakke gewonnen park [Korean] aandeel offensief [01/28]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359332937
09:28:57.53 ID (ma) 2013/01/28: φ ★ troebel water: 1:??Eerder dit jaar, de aandelenkoersen ondanks de stijging van de wereld in het algemeen, Ltd Korea gedwongen te dalen.Vanwege het vooruitzicht van wijdverbreide schade aan de meeste Koreaanse zwakkere yen, zijn buitenlandse investeerders verkopen van aandelen in Korea.
■ daling van de aandelenkoersen zijn slechts 11 landen en regio's
Volgens Bloomberg, steeg in 83 markten, de aandelenkoersen van 94 belangrijke wereldmarkten tot de 25e van deze maand, de markt daalde met 11 vanaf het begin van het jaar.In de herfst van 2,5%, werd in Korea gerangschikt 89 met een snelheid van beurskoers ups en downs. Verkoop bestelling kan worden gegeven aan buitenlandse directe oorzaak.
Volgens Hyundai Securities, buitenlanders waren netto verkopen van 400 miljoen aandelen ter waarde van 72 miljoen dollar uit het begin van deze maand per dag 23 in de Koreaanse aandelenmarkt.Aan de andere kant, India, Thailand, Indonesië en Vietnam heeft buitenlandse netto-aankopen van aandelen, een totaal van vier landen was hij de netto-aankopen van $ 3,8 miljard.
Voor buitenlanders op hun hoede voor Korea is te wijten aan de depreciatie van de yen.
16 dagen deze maand, Credit Suisse kondigde het rapport aangehaald Zuid-Korea als de grootste slachtoffer als gevolg van de depreciatie van de yen, Indonesië, Thailand en de uitkering.De reden waarom de getroffen landen zwakkere yen naar Korea, omdat Korea en Japan fel met elkaar concurreren in de export.
Volgens het Economisch Instituut voor LG, items in de top 50 export artikelen van Korea en Japan dupliceren bereikte 52% op het moment van vorig jaar, hij ook 10 punten gestegen ten opzichte van 42 procent tien jaar geleden.
Bovendien zijn sommige aspecten van de winst van een bedrijf aankondiging periode overlap, het ontbreken van de bedrijfswinsten geleid tot de daling van de aandelenkoersen.
Vierde kwartaal van 2012, Kia Motors heeft aangekondigd op de 25e van 404,2 miljard won ongeveer de helft van de operationele winst van de dezelfde periode vorig jaar (mei 10-12) (¥ 34,0 miljard),Was alleen (ongeveer 154 miljard yen) 1000000000000 831,9 miljard won in het bedrijfsresultaat daalde met 7,3% in het tweede kwartaal van Hyundai.
Referentie-index fonds dat belegt in global change, wordt door Vanguard investeringsquote automatisch verlaagd Korea,Bijgedragen aan de daling van de aandelenkoersen die naar verwachting een aantal punten ter waarde van (¥ 300 miljard) delen en verkocht ongeveer 360 miljard won elke week in juni.
■ Japanse aandelenkoersen stijgen
Aan de andere kant, steeg 5,1 procent jaar-to-date van de verwachting van het verbeteren van de prestaties van de exporterende bedrijven in Japan aandeel wind in de rug de depreciatie van de yen, heeft aangetrokken belangstelling van internationale beleggers.
Angelo Corbetta vertegenwoordiger van Pioneer Investments, gevestigd in Londen (belast met Aziatische aandelen), deIn een interview in de Wall Street Journal van 23,Ik zei: "de investering in Koreaanse automaker verminderen onlangs de aandelen van de Japanse automaker gekocht en".
Het is echter onduidelijk Japan wordt afzonderlijk niet statistieken over buitenlandse investeerders, die al dan stijging van de aandelenkoersen is afhankelijk van de omvang van de buitenlandse investeringen gepubliceerd.Beurs van Tokio heeft gepubliceerde statistieken kip] Opmerking week in de praktijk.
Daarnaast behoren tot de Global Fund, het fonds van $ 800 miljoen bedroeg 38 miljoen in het jaar-to-date netto-instroom aan fondsen die beleggen in Japan.Met meer dan 32% (600 miljoen dollars 35 miljoen) van vorig jaar maandelijks gemiddelde netto-instroom.
Aan de andere kant, volgens de Dienst Financieel Toezicht in Korea, de Koreaanse beurs is de verhouding van vermogen in het totaal hoofdstad van Japan op basis van buitenlanders en 1,1% erg laag is,Sinds augustus vorig jaar is in Japan gevestigde kapitaal vandaan te verkopen aandelen in Korea vijf opeenvolgende maanden.
Park Asset Management vertegenwoordiger Kon'yon BlaineAls u niet in staat aan te tonen dat zij een concurrerende Koreaanse bedrijven in de depreciatie van de yen hebben, "Zuid-Korea aandelen zullen waarschijnlijk worden weggelaten uit de booming beurs van de toekomstige wereld.Ik wees vroeg aan te passen aan een veranderende omgeving, zoals de depreciatie van de yen Koreaanse bedrijven, als je niet de prestaties te verbeteren, en "Wees niet buitenlanders geïnteresseerd in het Koreaans aandelenmarkt weer.
2013/01/28 08:48http://www.chosunonline.com/site/data/html_dir/2013/01/28/2013012800369.html

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 8 GB / iFIU +: 09:32:41.58 ID (ma) 2013/01/28Ne Heeft u waarom Zuid-Korea is het meest getroffen

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 15 AxNYT23T: 09:35:32.92 ID (ma) 2013/01/28LASH owe've verspild Ik heb w dergelijke draaien

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 18 2u9UsNmF: 09:36:21.54 ID (ma) 2013/01/28Dat is het begin van het einde O (≧ ∇ ≦) O

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 23 XLUpBKGW: 09:39:49.19 ID (ma) 2013/01/28Hij wilde niet dat had sterke yen beleid regime zal hulp of campagne geld naar Democraten waarom of passeren

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 31 n7BvYV87: 09:42:39.94 ID (ma) 2013/01/28Begon, ging hij w dergelijke plotseling gedaald hals over kophttp://www.w-index.com/

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 33 Y99f/OgI: 09:43:07.79 ID (ma) 2013/01/28Recoil grote winsten, want hij kon de yen-Korea Japan Wat verwacht je gebruiken?
Ik wil het land verpletteren over deze anti-Japans.

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 37 dQ01KqtB: 09:45:23.55 ID (ma) 2013/01/28> Echter, heeft Japan niet aangekondigd een afzonderlijke statistieken voor buitenlandse investeerders,> Het is niet duidelijk wat de koers van het aandeel zal stijgen of niet hangt af van de omvang van de buitenlandse investeringen.> Tokyo Stock Exchange is gepubliceerd de wekelijkse statistieken] Let op: eigenlijk breien.
W verslaggever idioot die niet weet niets van het juiste artikel staat vol met leugens je aan het schrijven bent

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 42 4XCOdP2L: 09:47:41.62 ID (ma) 2013/01/28Gewonnen dergelijke is geworden vrij goedkoop in ongeveer 2 wekenhttp://stooq.pl/q/?s=usdkrw&c=1m&t=l&a=lg&b=0

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 43 kler6UQt: 09:48:12.84 ID (ma) 2013/01/28Het is verkeerd om te zeggen "schade", omdat niet een misdaad

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 44 EvUMmiEr: 09:48:41.58 ID (ma) 2013/01/2841 >>fondsen om te herstellen, maar het is (bankgeld ≒) door deponering van Koreaanse, in Korea is het niet nu.

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 76 3lxzWo5r: 10:01:09.59 ID (ma) 2013/01/28Nou, het is het spel vanaf £ 100Je moet niet slecht voelen als je een goed gestabiliseerd op ongeveer 120 yen tot 130 yen zo goed

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 78 TcSHvSJK: 10:03:09.19 ID (ma) 2013/01/28Hey there 't festival!

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 107 0Em7b + RB: 11:17:16.10 ID (ma) 2013/01/28> Spread vooruitzicht van de meest getroffen zijn door de depreciatie van de yen Korea
De schade die een grote uitwisseling operaties heeft ontvangen van Japan won ww'm zo'n minachting

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 108 MpE7v3ha: 11:18:43.49 ID (ma) 2013/01/28Wwwww Warota te Shobo Koreaanse economische ineenstorting pas zwakkere yen

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 120 KaWOky4N: 11:59:42.04 ID (ma) 2013/01/28In een goed deel van de wereld marktaandeel en dat werd geteisterd door storten en zuigt en verpletteren → KoreaVan crush-boom armen en crush crush → China door het herstel van de Europese belangen in Afrika en in de verdeel en heers het continent UmaumaATM in de wereld in geval van nood en om te herinvesteren in Azië en de voltooiing van de belegering en verdediging van Japan → Shinachon

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 121 KaWOky4N: 12:00:45.68 ID (ma) 2013/01/28Toegevoegd aan 120Het merendeel van de problemen die moeten worden opgelost en immigratie en voedsel verpletteren China

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 122 12:04:43.60 ID :/ + hb9BnG (ma) 2013/01/28121 >>Later worden ook gezet ernstige milieuvervuiling.

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 123 Ru9Fdh6t: 12:05:05.88 ID (ma) 2013/01/28121 >>S milieuproblemen

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 155 yqK9aPCw: 15:08:43.39 ID (ma) 2013/01/28Aandelen van Koreaanse bedrijven om binnenkort oud papier
Verhoogd risico op meer men heeft
Gevaarlijk, het is gevaarlijk,
Japanese escape zo snel mogelijk,
Economische ineenstorting snel, zonder twijfel zal ik standaard

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 156 cujazLbv: 15:15:38.32 ID (ma) 2013/01/28Het is omdat het business model was っ Park Japanse export van Japan en Zuid-Korea 's lijden.Zuid-Korea lijdt de gevolgen zijn als de Japanners gaan allemaal uit om te vernietigen.

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 157 IrqrmVLG: 15:20:38.50 ID (ma) 2013/01/281 >>Eerst doen,Om direct te vergelijken met het verschil in schaalBeurs, yen en wonHoewel u weten of indirecte invloed"Hoog won ten opzichte van de dollar" of "won-yen afschrijvingen"Is een vertaling of een lokale verhaal overalAls je van "depreciatie van de yen ten opzichte van de dollar", zal het de bezorgdheid van de markt

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 158 PP1Wg +1 M: 15:41:00.15 ID (ma) 2013/01/28Ik stierf in Korea net verpletterd de DemocratenWat is een beetje zelfhulp inspanningen

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 163 Xqg8e45K: 16:05:37.71 ID (ma) 2013/01/28Korea topvorm w

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 171 IxRtHLoa: 16:42:46.58 ID (ma) 2013/01/281 >>> De reden waarom de getroffen landen zwakkere yen naar KoreaOnderdelen, zoals de industriële structuurMaak een najagen van de JapanIk ga het slachtoffer gezicht te controleren.Echt, het is etnische speels.

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 172 yw7/ntAE: 16:44:40.19 ID (ma) 2013/01/28: ∧,, _ ∧ f,, _ ∧ ::::: <; `Д '> Д'; Nika nu een integraal onderdeel van de manier waarop we> ::: ... Uli ...?: ("⊂` one '): ..: __ A)) sterren ((__:

SL9S79FS: 16:47:47.80 ID (ma) 2013/01/28: ◆ mOrYeBoQbw Takuya: 174172 >>Uw arts kan niet de uiteindelijke waardevermindering van de won stoppen zodra de beweging van de aandelenkoersen deze week, deze blijft
Monetaire crisis in 2009 zal opnieuw worden gedegradeerd staatsobligaties en valuta waarschijnlijk volgende

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 215 XVjyU5OZ: 18:38:23.83 ID (ma) 2013/01/28Japanse dat ik moet zorgen, de te nemenWordt niet collateral damage.
Ik zal je niet misleiden door het feit dat het woord voor onstuimige.Woorden, niet iemand anders, naar de entiteit goed te zien.

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 300 x91fXcT7: 19:36:54.31 ID (ma) 2013/01/28Het monetaire beleid van Japan is geweest condemned'm niet alleen Korea en Duitsland

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 302 Ru9Fdh6t: 19:37:48.15 ID (ma) 2013/01/28300 >>Je bent Furubokko Duitsland, w in Europa

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 322 jbNraCXD: 19:44:03.62 ID (ma) 2013/01/28300 >>Duitsland al draaien.

3w6bpC / 2: 20:14:54.10 ID (ma) 2013/01/28: ◆ HENTAI/23Y club schimmel tin: 479Laat prostitutie gevangen na │ · ω · `) tin!Ik wed dat 100% tarief op de Koreaanse cultuur met het

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 511 RxH36IIx: 20:21:22.04 ID (ma) 2013/01/28Verhoog het actief >> vanwege Japan 1, Japan als gevolg van faillissement. Ww waarschijnlijk dom na alles

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 542 TuhNuR / X: 20:32:18.14 ID (ma) 2013/01/28> Als ik niet in staat aan te tonen dat zij een concurrerende Koreaanse bedrijven hebben in de depreciatie van de yen ",> Korea aandelen zullen waarschijnlijk worden weggelaten uit de booming beurs van de toekomstige wereld.> Om aan te passen aan een veranderende omgeving, zoals vervroegde afschrijving van de yen Koreaanse bedrijven,> Ik wees hem erop dat het niet de prestaties te verbeteren, en "Wees niet buitenlanders geïnteresseerd in het Koreaans aandelenmarkt weer.
Factor van het concurrentievermogen van de afgelopen 10 jaar van Zuid-Koreaanse bedrijven
Ding was ongeveer $ 1 = 700 won in het begin van 1,90, de werking niveau van de uitwisseling op een bepaald moment meer dan 1.500 gewonnen2, diefstal technologie dat ik begin met de inbreuk op het octrooi3, sterke consumentenvertrouwen laag inkomen te huizenbubbel kopen was tegen de achtergrond van de wereldwijde producten, alleen goedkoop Koreaanse4, zaibatsu zakelijke monopolie van de binnenlandse markt5, de wereldwijde economische boom die een bedelaar consumeren Koreaanse export
1, het land goedkeuring gehecht aan een valuta manipulator, niet meer uit de sterke yen en Japan2 trial in de wereld, te beginnen met de Apple3, eindigt met de subprime-crisis4, tot stand VS en Korea vrijhandelsovereenkomst5, de wereldwijde financiële crisis
Wwwwwwwwwwwwwwwww waarschijnlijk uiteindelijk elke

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 543 30P3bvnv: 20:32:27.16 ID (ma) 2013/01/28> Zuid-Korea kondigde het rapport aangehaald als het grootste slachtoffer als gevolg van de depreciatie van de yen, Indonesië, Thailand en de uitkering.Warota w as bedoeld

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 628 p0rPj9fP: 22:09:38.16 ID (ma) 2013/01/28Naru economie die geen bocht nogal ziek?
ZimbabweChinaKoreaGrieksAlgerije

(Di) 2013/01/29 09:17:44.29 Id :: Dhr. (`C ') <` ∀ 丶'> ('· ω · `): 659 p / UyikClDaarom is het een goede plek nu in Korea, ik wou dat ik had gekocht bij de Koreaanse hoofdstad.Het is een unieke gelegenheid om de huidige situatie, waarin de nationale rijkdom stroomt in een vreemd land omver te werpen.Zelfs onder, of neem activa in Japan, maar er zijn verschillende manier.

(Di) 2013/01/29 13:50:30.48 Id :: Dhr. (`C ') <` ∀ 丶'> ('· ω · `): 662 mrHj8LvqKorea ook een einde komen?

(Di) 2013/01/29 14:34:04.19 Id :: Dhr. (`C ') <` ∀ 丶'> ('· ω · `): 663 2ndXiXMXIk kan slechts een week zal ik een yen bak geven als die door de nek te zijn.


<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 19 EvUMmiEr: 09:37:04.80 ID (ma) 2013/01/28Nou, ik denk niet dat ik kan zeggen zo veel hoog niveau gewonnen.De Koreaanse economie Ik denk dat er iets vrij fragiel niet bestand tegen dit niveau.

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 106 dDWDakeX: 11:16:28.60 ID (ma) 2013/01/28Hoewel ik het nog niet eens oplopen tot 100 yen, wat is de depreciatie van de yen.Ja, ik yen goedkoper te vallen tot ongeveer 150 yen.

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 110 ykxatkS2: 11:26:45.97 ID (ma) 2013/01/28Waarschijnlijk supersterke yen waardevermindering van de won of liever ultra nogVeel meer dan alleen de appreciatie van de yen was te zwak won veel meer dan abnormale1 dollar 100 yen yen waardering inWeinig appreciatie van de yen op ¥ 110 1 dollarNou ik Toko geschiktheid voor $ 120 een dollar
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> "Mocht de follow-up advies instorten in de ochtend de dag van de VS Japan brengen de VN-sancties, werd door onze grote grootmoedigheid" [Noord-Korea] [01/28]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359375258/
21:14:18.69 ID (ma) 2013/01/28: φ ★ stemacteur yuan Konakatta werk kwam terug: 1:??"Krant" arbeid orgaan van de Noord-Koreaanse Arbeiderspartij van Korea 28,Ik heb gepost een artikel dat verdachte op lange afstand ballistische raket te reageren op het feit dat in december vorig jaar, "Japan mocht niet te volgen 's ochtends praat de Verenigde Staten."
Dat na wat je hebt bericht ontvangen van de raket lancering, de Japanse regering besloten om de gesprekken met Noord-Korea uit te stellen.Noord-Koreaanse media hebben beschuldigd de Japanners deden over het uitstel wordt gezien voor de eerste keer, hervatting van de onderhandelingen met Noord-Korea voorafgaande kennisgeving wordt gegeven aan de derde kernproef waarschijnlijk moeilijkheden.Niet te vergeten de nucleaire test artikel te vermelden.
De Verenigde Staten en Zuid-Korea, de krant, en Japan tot de versterking van de sancties te steunen door middel van de VN-Veiligheidsraad Resolutie"Kritieke situatie. Om ons land omver te werpen, probeert te verstikken is in de richting van een onvoorspelbare staat en".
Ik stond erop, 'verstoort de langverwachte consultatie die is ingesteld door onze grote grootmoedigheid, opgevoed sterke sancties "en Japan.
http://sankei.jp.msn.com/world/news/130128/kor13012819230002-n1.htm

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 2 jegz8aqa: 21:15:47.39 ID (ma) 2013/01/281 >>Ten eerste, omdat een goed rendement ontvoerden verkanting, schroot collectieve stront

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 10 DgYA5oEC: 21:27:12.92 ID (ma) 2013/01/28Goed, want opscheppen, w kan ik snel handelen meedogenloze

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 11 lSDfmzmA: 21:35:00.75 ID (ma) 2013/01/28~ ~ Merciless elk kunnen in de tekst

<`∀ 丶 '> (' · ω ·`) De heer (`c ') :: 6 IzZl9B5D: 21:20:19.29 ID (ma) 2013/01/28Overleg dat is ingesteld veel moeite >>
Noord van 10 biljoen yen vrij ondersteunen u, samen met de Democratische Partij in Saigoppe beet
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Bodemdaling buurt van de metro bouwplaats [China], ingestorte gebouwen 3 - (met beeld) Guangzhou [01/29]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359442260/
(Di) 2013/01/29 15:51:00.87 ID: φ ★ stemacteur yuan Konakatta werk dat je kwam terug: 1?Ongeveer 40 minuten bij 16 uur op 28 januari, bodemdaling ongeval heeft plaatsgevonden op de kruising van South Road en het weggedeelte Sugiki Kang Wang Guangzhou 茘 湾 District, het bouwen van winkels ten minste drie gebouwen werden verwoest.
Wanneer de buurt van de plaats van het ongeval, het personeel gaf een grond inspectie tour van bouwplaatsen van Guangzhou Subway Line 6,Tekenen van bodemdaling is te vinden op de grond op de kruising van de weg en het veld Sugiki namdo koning Kang in de buurt van de bouwplaats, was ik meteen geëvacueerd de omwonenden.Ongeveer 16 uur, 40 minuten, bouwen aan bodemdaling op te slaan, grenzend ingestort. Omdat ze al geëvacueerd momenteel slachtoffers is niet bevestigd.
Dan, bodemdaling ongeval "in de officiële microblog van Guangzhou Metro vindt plaats bij een winkel pand gelegen op het kruispunt van de weg en het veld Sugiki namdo Kang Wang.Ongeveer 10 m tot ongeveer 100 vierkante meter groot, diepte. Omdat ik nu te voorkomen verergering van depressie bulldozer ongeluk ook drie, en dan aan het werk in koor,Het doen van het werk van slechts een paar betonmixer vergoeding wordt geïntroduceerd. Gevaarlijke situatie is effectief onderdrukt. Het verkeer in de nabijheid van dit effect is afgegeven door dit. Het is aangekondigd. "
http://japanese.china.org.cn/life/txt/2013-01/29/content_27825015.htmhttp://images.china.cn/attachement/jpg/site1004/20130129/001372acd73d127198bd24.jpghttp://images.china.cn/attachement/jpg/site1004/20130129/001372acd73d127198bd25.jpghttp://images.china.cn/attachement/jpg/site1004/20130129/001372acd73d127198bd26.jpghttp://images.china.cn/attachement/jpg/site1004/20130129/001372acd73d127198bd27.jpghttp://images.china.cn/attachement/jpg/site1004/20130129/001372acd73d127198bd28.jpg

(Di) 2013/01/29 15:51:30.08 Id :: Dhr. (`C ') <` ∀ 丶'> ('· ω · `): 2 XNrlCHQ7Al die tijd was gevuld hol slaat

(Di) 2013/01/29 15:55:51.38 Id :: Dhr. (`C ') <` ∀ 丶'> ('· ω · `): 9 M39N1WrYDie ene? Explosion?

(Di) 2013/01/29 15:58:25.93 Id :: Dhr. (`C ') <` ∀ 丶'> ('· ω · `): 11 PTGpjKz0Voordat u kunt bogen op een ruimte-technologie en militaire technologie, meer doen! W ー dat in plaats van

(Di) 2013/01/29 15:58:37.42 Id :: Dhr. (`C ') <` ∀ 丶'> ('· ω · `): 14 JOmEd7f3Je zou afvragen als het wordt begraven

(Di) 2013/01/29 15:58:52.85 Id :: Dhr. (`C ') <` ∀ 丶'> ('· ω · `): 15 x4SjhxiJGrond is geworden te los wegpompen van het grondwater?

(Di) 2013/01/29 16:01:34.40 Id :: Dhr. (`C ') <` ∀ 丶'> ('· ω · `): 20 yf24uRxmCommunistische Partij van China hoera! www

(Di) 2013/01/29 16:03:43.78 Id :: Dhr. (`C ') <` ∀ 丶'> ('· ω · `): 24 PTGpjKz015 >>Als de stad DalianDe totale lengte van de metro in Beijing is het waarschijnlijk dat ik ben de beste in de wereld.Cave-bij ongevallen wordt niet gevraagd een na de ander Japans bedrijf Dus, ik bestelde een bedrijf van BeijingShenyang metro bouw was rond dezelfde tijd een praktijk al, maar toch Dalian metro.En laat ik zeggen in Beijing metro bouwbedrijf: "Er bestaat niet zoiets werd gegraven in de buurt van de zee ('Д`) "Lijkt. Heb je geen ya think om dezelfde reden Guangzhou

(Di) 2013/01/29 17:33:28.55 Id :: Dhr. (`C ') <` ∀ 丶'> ('· ω · `): 55 oMDb2VVhWaar ik ben er al een hele dwaas, en haalde er slachtoffers tunnel plafond vielen voor? Ik heb ook een tunnel gegraven grot-in on-site raffinaderij.Van deze zal ik 此 方 'm zou hebben gedaan de bestemming ... is iets redelijk geluid, moeten we niet Nakya.

(Di) 2013/01/29 17:37:18.09 ID :: 56: (-1 +0:9) Ninpocho [Lv = 3, xxxP eBHTHItR]55 >>Doe man die ingestort met Chung schild.Als een dergelijke regeling kan niet worden gebruikt als bouwmateriaal Shinachon


(Di) 2013/01/29 16:25:03.29 Id :: Dhr. (`C ') <` ∀ 丶'> ('· ω · `): 39 wTLxQh1aEuropese landen je bent toegelaten tot veel immigranten, hoe zit je? Tone onlangs [buitenland] reactiehttp://10000km.com/2012/12/29/immigration/ # comment-8877Het immigratiebeleid is het ergste beleid! Internationale reactie.http://blog.livedoor.jp/zzcj/archives/51810671.html"Laten zien dat we worden nu een minderheid Chinese immigrant te" Canadian Overseas] [Bulletin Boardhttp://blog.livedoor.jp/imagedirectory/archives/22770350.html
Zweden wordt vernietigd. Een lage intensiteit burgeroorlog is al begonnen.http://www.youtube.com/watch?v=QILt8mnZnMsLage intensiteit burgeroorlog al ging de toestand Den - Swellendam in te stortenhttp://www.youtube.com/watch?v=KeLL6hNVrwc
Welkom in de echte Zwedenhttp://www.youtube.com/watch?v=6DD9WsnrhxwSwedenborg - Den is een islamitische staat door 2049http://www.youtube.com/watch?v=UocmQZa8tqoMulticulturele wat bracht - de tragedie van Nederlandhttp://www.youtube.com/watch?v=r_RfSzawKUQBrussel, hoofdstad van België Belgische stad binnenkort zullen er geenhttp://www.youtube.com/watch?v=eXKSQ8lxwDULost Kingdom Germany immigratiehttp://www.youtube.com/watch?v=Rvb-7KfKPwA

Gevaarlijke omstandigheden niet streng naturalisatieEcht niet te laat, maar ik nauwelijks meerWat als ik niet eens meer proberen genomen Japanse nationaliteit
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
63 >> jaren van onderdrukking van de Chinese Communistische Partij [Shinjuku-ku, Tokio]. ② deelname dagboek Maart Zuid-Mongolië demonstratie aan het bloedbad protesterenhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html
Wat voor soort land ... China?
Deel 1● "Guinness" rangschikking van de 20e eeuw bloedbad# 1. Meer dan 90 miljoen mensen MaoDe tweede plaats. Meer dan 30 miljoen mensen Stalin3e plaats. Hitler meer dan zes miljoen mensen (Joden)4e. Meer dan 2 miljoen mensen Hu Jintao
● In Tibet, zal meer dan 1,2 miljoen mensen worden afgeslacht.Meer dan 6500 tempels werden vernietigd.Mixed by bevorderen oorzaken vreselijk ding om te worden beslecht in Tibet, een groot aantal Chinese, in plaats van landen en culturen, zal het doven van de race zelf op dit moment wordt uitgevoerd.

GEISHA, TONY BLAIR & COMFORT WOMEN [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (vervalser troostmeisjes)http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9bOw0uhgfrY

Koreaans voor twee speciale locatie 2012 (. Koreaans. Engels. Takeshima)http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mt-KIdvvUQs



2ちゃんねる。>天皇陛下侮辱から・15年ぶりくらいに・2ちゃんねるを・見るようになりました
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11334858384.html
>慰安婦問題の・ねつ造を知り


>・「 スワップ無期限凍結 」その次が・「 ハードカレンシー・韓国解除 」のステップアップ措置
2012-08-20 15:46:26
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11333351693.html

↑野田政権時の予測でしたが。安倍政権では、日本経済には、プラスに働きかけると思うのです。


>ブログ紹介です(2ちゃんねるに載っていたのと、ブロガーさんも他の方のブログを転載なさっているので )
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11356777604.html
もし、日本が追い詰められたら [国際・政治] [編集]

日本が持っている技術を輸出禁止すると核兵器以上の打撃力があることをあるサイトが教えてくれていました。
追い詰められたら日本は開き直ることも不可能ではありません。

ただ、このときは日本の技術を奪い取るために侵略される可能性も多少ありますが・・・・。

以下引用
( ここから先は、>新時代の夜明け前に、アセンションに向けて
   http://ada323newage.blog.so-net.ne.jp/2010-09-27
  こちらの URL で参照してください。 )


>鳩山氏
外患誘致デモがあれば、参加したいと思います。
日本人の為に政治をしない政治家は、粛清淘汰されるべきだと思います。

・通名廃止と、事件報道では、通名の報道の廃止を強く望みます。

こんな政治の為に、税金を納めたくありません。
税金分を、「寄付。制度」にして欲しいと思います。
既得権益等の温床になる税金の使い方に、強く憤りを感じます。


右も左も、本来。自国国益の為に在るはずなのに。
日本は右も左も、私腹ばかりだ。
日本人の為の政治をしない政治家は、粛清淘汰されるべきだと思います。
こんな国に、税金を納めたくないです。
税金を「寄付形式」にしてもらったほうが、まだいいです!!

もう、報道を信じられません。
保守色の強い、新聞等に。
税金を、寄付する選択が欲しいくらいです。

現実路線としては、特定の「報道機関」「医療機関・福祉・孤児」「科学・医学・スポーツ・芸術・奨学金」等の施設に
税金分の1割を、「寄付」出来るような制度が、欲しいなあ、、、
※5世代以上、「日本国籍を有する者のみ」
( 5等親までの血縁者、提携会社、傘下会社等の寄付などは、除外。罰則規定 )


>メモ( 随時、修正訂正していきます )
・各区ごとの高校の生徒会長20~30人前後( 副会長は、発言権は無いけれど、補佐出席 )
※日本国籍を、3代以上有している者のみ。あらゆる不正削除の理念から。これは、随時調整課題。
※差別と、区別は、違います。感情論・理想論ではなく、資本主義国家として、ちゃんと理解してください。そのための本来の法律の整備と、既存システムの弊害の打破です。

彼らが、自分の「 区の会社・社会・政治背景等 」「 科学・奨学金・報道機関 」等への、直接的な「 税金の割り振り 」を、割り振ってもらう。
( リーダー実戦育成。また、癒着や横領。不正取引などの告発や、法改正の視点を、実戦で見てもらう。海外との競合視点や、国内外の法整備、経済、政治、国際情勢等の国内に対する不備やサポート視点、改正整備などの経験値等 )

ただ、国家予算並みに、「 金額 」が、膨れ上がってしまった場合は
その金額の「 αパーセント 」は、国家予算への返金システム。あるいは、ほかの市町村の不足分。科学や開発などでの不足分などへ、さらに割り振って行く。

競争原理は
やっぱり、ある程度。「 健全性 」を、社会でも、政治でも、システムでも。
保つ上で、必用不可欠。

そして、本当の、「 政治。経済。会社経営。次世代のリーダー育成 」でも、あると思うのです。
※育てていかなければ、次世代のリーダー( 責任と義務と、利権の絡む実戦等の経験値 )は、育ちません。
※前年度の予算割り振りで、失敗はあるでしょう。けれど、それは、「 データーとしての財産 」となります。失敗を財産に出来ない、現状システムの打破は、必要不可欠です。責任の所在の明確化は、必要不可欠です。

ただ、テスト点数がいいから。出席日数がいいから。
それだけで、「 エリート 」のようなシステム改善を、根本から進めていくべき。
それは、衰退を招いていく、悪しき因習の一つだと思います。

日本人のご老人が、「 おにぎり食べたい 」と書き残して。
餓死してしまうような、不正受給の横行など。

不正受給を許している、背景等。
未来を担っていく子供たち自身でも、深く関わって、現実と本質。不備と、原因。
それらと向き合いながら、議論、調整、よりよく改訂して行く力を養っていく必要性があると思うのです。

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【韓国株】ウォン高円安で外国人が売り攻勢[01/28]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359332937

1 :荒波φ ★:2013/01/28(月) 09:28:57.53 ID:???
今年に入り、世界的に株価が全般的に上昇しているにもかかわらず、韓国株は下落を余儀なくされている。
円安で韓国が最も被害を受けるという見通しが広がり、外国人投資家が韓国株を売っているためだ。

■株価下落は11カ国・地域のみ

ブルームバーグ通信によると、年初から今月25日までの世界主要94市場の株価は、83市場で上昇し、11市場で下落した。
韓国では2,5%の下落で、株価騰落率では89位だった。外国人の売り注文が直接的な原因に挙げられる。

現代証券によると、外国人は韓国株式市場で年初から今月23日までに4億7200万ドル相当の株式を売り越した。
これに対し、インド、タイ、インドネシア、ベトナムでは外国人が株式を買い越しており、4カ国合計では38億ドルの買い越しだった。

外国人が韓国を警戒するのは円安が原因だ。

クレディ・スイスは今月16日、円安による最大の被害者として韓国を挙げ、インドネシア、タイは恩恵を受けるとのリポートを発表した。
韓国を円安被害国としたのは、韓国と日本が輸出で激しく競合しているためだ。

LG経済研究院によると、韓日の輸出上位50品目で重複する品目は昨年時点で52%に達し、10年前の42%に比べ10ポイントも上昇した。

このほか、企業の決算発表期が重なり、企業業績の不振が株価下落に拍車をかけた一面もある。

25日に起亜自動車が発表した2012年第4四半期(10-12月)の営業利益は前年同期の約半分の4042億ウォン(約340億円)、
現代自動車の同四半期の営業利益も7.3%減の1兆8319億ウォン(約1540億円)にとどまった。

世界的な投資ファンド、バンガードによるベンチマーク指数変更で、韓国に対する投資比率が自動的に低下し、
6月までに毎週約3600億ウォン(約300億円)相当の株式が売られると見込まれる点も株安の一因となった。

■日本は株価上昇

一方、日本株は円安を追い風に輸出企業の業績が改善するという期待感から年初来5.1%上昇し、世界の投資家から関心を集めている。

ロンドンを拠点とするパイオニア・インベストメントのアンジェロ・コルベッタ代表(アジア株式担当)は、
23日付ウォール・ストリート・ジャーナルに掲載されたインタビューで、
「最近韓国の自動車メーカーに対する投資を縮小し、日本の自動車メーカーの株式を買い入れた」と述べた。

しかし、日本は外国人投資家に関する統計を別途発表しておらず、外国人投資に株価上昇がどの程度依存しているかは不明だ。
【編注】実際には東京証券取引所が週間統計を発表している。

また、世界的なファンドのうち、日本に投資するファンドには年初来で8億3800万ドルの資金が純流入した。
昨年の月平均純流入(6億3500万ドル)よりも32%増えた。

一方、韓国金融監督院によると、韓国株式市場では外国人の資金に占める日本系資本の割合は1.1%と非常に低いが、
日本系資本は昨年8月以降、5カ月連続で韓国株を売り越している。

ブレーン資産運用のパク・コンヨン代表は
「円安でも韓国企業に競争力があるという点を示せなければ、今後も韓国株は世界の株式市場の活況から取り残される可能性が高い。
韓国企業が円安など変化する環境に早期に適応し、業績を改善しなければ、外国人が再び韓国株式市場に関心を抱くことはない」と指摘した。

2013/01/28 08:48
http://www.chosunonline.com/site/data/html_dir/2013/01/28/2013012800369.html


8 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 09:32:41.58 ID:gb/iFIU+
なんで韓国が一番被害を受けるんですかねー


15 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 09:35:32.92 ID:AxNYT23T
無駄に突っかかってきたツケが回ってきたなw


18 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 09:36:21.54 ID:2u9UsNmF
終わりの始まりだねO(≧∇≦)O


23 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 09:39:49.19 ID:XLUpBKGW
だからこそ民主党議員に金を渡したり選挙活動手伝ったりして政権取らせて円高政策取らせていたんでしょう


31 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 09:42:39.94 ID:n7BvYV87
始まって、いきなり真っ逆さまに落ちていったなw
http://www.w-index.com/


33 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 09:43:07.79 ID:Y99f/OgI
韓国が日本の円高利用して儲けたのだから反動が大きいのは当たり前だろ。

この反日国をつぶしてほしいくらいだ。


37 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 09:45:23.55 ID:dQ01KqtB
>しかし、日本は外国人投資家に関する統計を別途発表しておらず、
>外国人投資に株価上昇がどの程度依存しているかは不明だ。
>【編注】実際には東京証券取引所が週間統計を発表している。

嘘八百の適当な記事を何も知らない馬鹿記者が書いてるなw


42 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 09:47:41.62 ID:4XCOdP2L
ウォンは2週間ほどでかなり安くなっているな
http://stooq.pl/q/?s=usdkrw&c=1m&t=l&a=lg&b=0


43 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 09:48:12.84 ID:kler6UQt
犯罪じゃないから「被害」と書くのは間違ってるね


44 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 09:48:41.58 ID:EvUMmiEr
>>41
取り戻す原資は韓国人の預金(≒銀行資金)になるのだけど、今の韓国にはそれが無い。


76 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 10:01:09.59 ID:3lxzWo5r
100円からが勝負だな
120円~130円くらいで安定すれば下手に欲を出さないほうがいいという感じ


78 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 10:03:09.19 ID:TcSHvSJK
祭りだわっしょい!


107 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 11:17:16.10 ID:0Em7b+RB
>円安で韓国が最も被害を受けるという見通しが広がり

ウォンの為替操作で日本が大きな損害を受けたというのは無視なんだなww


108 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 11:18:43.49 ID:MpE7v3ha
円安になっただけで韓国経済崩壊しょぼすぎワロタwwwww


120 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 11:59:42.04 ID:KaWOky4N
韓国潰すと→パクリとダンピングで荒らされた世界市場の良化とシェアの分け合い
中国潰すと→潰すまでに兵器特需・潰してからは大陸の分割統治でウマウマ&欧州のアフリカ権益の回復
日本を擁護すると→シナチョン包囲網の完成&アジアへの再投資&いざという時の世界のATM


121 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 12:00:45.68 ID:KaWOky4N
120に追加
中国潰すと食糧問題と移民問題の大半が解決


122 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 12:04:43.60 ID:/+hb9BnG
>>121
後は深刻な環境汚染も入れといて。


123 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 12:05:05.88 ID:Ru9Fdh6t
>>121
環境問題もね


155 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 15:08:43.39 ID:yqK9aPCw
間もなく紙くずになる韓国企業の株式

持てば持つほどリスク増大

危ない、危ない、

日本人も早く逃げろ、

もうすぐ経済破綻、デフォルト間違いないぞ


156 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 15:15:38.32 ID:cujazLbv
日韓の輸出品目が被るって日本のビジネスモデルをパクったからです。
日本が本気を出せば韓国が滅ぶのは自業自得です。


157 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 15:20:38.50 ID:IrqrmVLG
>>1
まずな、
直接比較するには規模が違うのよ
株式市場も、円とウォンも
間接的な影響なら分かるが
「円安ウォン高」とか「ドル安ウォン高」
とかはどこまでもローカルなネタな訳だ
「円安ドル高」とかなら、それはマーケットの関心事になるが


158 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 15:41:00.15 ID:PP1Wg+1M
民主党を潰しただけで韓国が亡くなりました
って少しは自助努力しろよ


163 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 16:05:37.71 ID:Xqg8e45K
韓国絶好調w


171 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 16:42:46.58 ID:IxRtHLoa
>>1
> 韓国を円安被害国としたのは
産業構造をそっくり、そのまま
日本の後追いしておいて
被害者面かよ。
ほんと、ふざけた民族だわ。


172 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 16:44:40.19 ID:yw7/ntAE
 :∧,,_∧ヘ,,_∧:::
::<; `Д´>Д´;>:::... ウリら一体これからどうなっちゃうニカ・・・?
 :(´ `つ ⊂´ ):..
 :と__))((__つ:


174 :拓也 ◆mOrYeBoQbw :2013/01/28(月) 16:47:47.80 ID:SL9S79FS
>>172
今週の動き次第、このままウォン安株安を止められなかったらお終い

多分次に通貨&国債格下げとなれば2009年の通貨危機再び


215 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 18:38:23.83 ID:XVjyU5OZ
日本人が気をつけなければいけないことは、
巻き添えにならないこと。

そのために威勢の良い言葉を鵜呑みにしない。
誰かの言葉じゃなくて、ちゃんと実体を見ること。


300 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 19:36:54.31 ID:x91fXcT7
日本の通貨政策は韓国だけでなく、ドイツも非難しているんだよ


302 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 19:37:48.15 ID:Ru9Fdh6t
>>300
ドイツフルボッコだね、欧州でw


322 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 19:44:03.62 ID:jbNraCXD
>>300
ドイツはもう転向してるよ。


479 :鈴菌倶楽部 ◆HENTAI/23Y :2013/01/28(月) 20:14:54.10 ID:3w6bpC/2
鈴│・ω・`)あと売春摘発しようぜ!
それと韓国カルチャーには100%関税かけよう


511 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 20:21:22.04 ID:RxH36IIx
>>1 日本のせいで資産を増やして、日本のせいで破産する。 やっぱバカだろww


542 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 20:32:18.14 ID:TuhNuR/X
>「円安でも韓国企業に競争力があるという点を示せなければ、
>今後も韓国株は世界の株式市場の活況から取り残される可能性が高い。
>韓国企業が円安など変化する環境に早期に適応し、
>業績を改善しなければ、外国人が再び韓国株式市場に関心を抱くことはない」と指摘した。

韓国企業のここ10年の競争力の要因

1、90年代前半に1ドル=700ウォン程度だったものが、一時期1500ウォン以上になるレベルの為替操作
2、特許権侵害を始めとした技術窃盗
3、世界的な住宅バブルを背景にした、安いだけの韓国製品を買う低所得層の旺盛な消費意欲
4、国内市場の財閥企業の独占
5、韓国の乞食輸出を消費できる世界的な好景気

1、為替操作国認定、もはや日本も円高を放置しない
2、アップルを始めとして世界中で裁判
3、サブプライム危機で終了
4、米韓FTA締結
5、世界金融危機

どれも終了だろwwwwwwwwwwwwwwwww


543 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 20:32:27.16 ID:30P3bvnv
>円安による最大の被害者として韓国を挙げ、インドネシア、タイは恩恵を受けるとのリポートを発表した。
狙い通りワロタw


628 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 22:09:38.16 ID:p0rPj9fP
経済がヤバくなるのはどの順番なん?

ジンバブエ
中国
韓国
ギリシア
アルジェリア


659 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/29(火) 09:17:44.29 ID:p/UyikCl
韓国はこれからがいいとこなんだから、韓国資本で買えばいいのに。
国富が外国に流れる現状をひっくり返すまたとないチャンスだぞ。
元手だって、在日資産取り上げるとか、方法はいろいろあるだろ。


662 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/29(火) 13:50:30.48 ID:mrHj8Lvq
韓国またオワルのか


663 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/29(火) 14:34:04.19 ID:2ndXiXMX
明博の首を差し出せば一週間だけ一円上げてやっても良い。



19 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 09:37:04.80 ID:EvUMmiEr
まぁ、ウォン高って言ってもそんなに大したレベルじゃないけどね。
このレベルに耐えられないならよっぽど韓国経済は脆弱なんだろうな。


106 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 11:16:28.60 ID:dDWDakeX
100円にも届いてないのに、何が円安か。
150円ぐらいまで落ちてから円安いえ。


110 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 11:26:45.97 ID:ykxatkS2
というかまだまだ超ウォン安超円高だろ
これまでが異常なくらいの超円高超ウォン安すぎただけで
1ドル100円でも円高
1ドル110円でやや円高
1ドル120円でまあ適性ってとこ

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【北朝鮮】「米国追従の日本が国連制裁を持ち出し、我々の大きな度量で設定した日朝協議を破綻させた」[01/28]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359375258/

1 :帰って来た仕事コナカッタ元声優 φ ★:2013/01/28(月) 21:14:18.69 ID:???
北朝鮮の朝鮮労働党機関紙「労働新聞」は28日、
昨年12月の事実上の長距離弾道ミサイル発射への対応で「日本が米国に追従し日朝協議を破綻させた」と非難する記事を掲載した。

ミサイル発射の予告後、日本が北朝鮮との政府間協議の延期を決めたことを受けた内容。
延期をめぐり北朝鮮メディアが日本を非難したのは初めてとみられ、3度目の核実験を予告した北朝鮮との交渉再開は難航しそうだ。
記事は核実験には言及していない。

同紙は、国連安全保障理事会決議を通じた制裁強化を支持する米国や韓国、日本が
「わが国を屈服させ、圧殺しようとしている。情勢は予測不可能な状態に向かっている」と批判。

日本が「われわれの大きな度量によってせっかく設定された協議を破綻させ、強力な制裁を持ち出した」と主張した。

http://sankei.jp.msn.com/world/news/130128/kor13012819230002-n1.htm


2 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 21:15:47.39 ID:jegz8aqa
>>1
ゴタクはいいから先ず拉致被害者返せよ、糞屑集団


10 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 21:27:12.92 ID:DgYA5oEC
能書きはいいから、早く無慈悲な行動を起こせよw


11 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 21:35:00.75 ID:lSDfmzmA
本文中に無慈悲が入ってね~ぞ~


6 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/28(月) 21:20:19.29 ID:IzZl9B5D
>>せっかく設定された協議

最後っ屁で民主党がかまそうとした10兆円の北朝鮮無償支援

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【中国】地下鉄工事現場近くで地面陥没、ビル3棟倒壊-広州(画像あり)[01/29]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359442260/

1 :帰って来た仕事コナカッタ元声優 φ ★:2013/01/29(火) 15:51:00.87 ID:???
広州茘湾区康王南路と杉木欄道の交差点で1月28日午後16時40分ごろ、地盤沈下事故が発生、少なくとも3棟の店舗ビルが倒壊した。

事故現場は広州市地下鉄6号線の工事現場に近く、スタッフが地面の巡回検査を行ったとき、
工事現場付近の康王南道と杉木欄道の交差点の地面に地盤沈下の兆しがみつかり、直ちに周辺住人を避難させていた。
16時40分ごろ、地面が陥没し、隣接する店舗ビルが倒壊した。すでに避難していたため、現時点では死傷者は確認されていない。

その後、広州地下鉄の公式ミニブログで「地盤沈下事故は康王南道と杉木欄道の交差点にある店舗ビルで発生。
広さ約100平方メートル、深さ約10メートル。今は3つのブルドーザーが一斉に作業をして、また陥没事故悪化を避けるため、
数台のコンクリートミキサーが導入され補填作業を行っている。危険な状況は効果的に抑えられている。この付近の交通はこれによって影響が出ている。」と発表されている。

http://japanese.china.org.cn/life/txt/2013-01/29/content_27825015.htm
http://images.china.cn/attachement/jpg/site1004/20130129/001372acd73d127198bd24.jpg
http://images.china.cn/attachement/jpg/site1004/20130129/001372acd73d127198bd25.jpg
http://images.china.cn/attachement/jpg/site1004/20130129/001372acd73d127198bd26.jpg
http://images.china.cn/attachement/jpg/site1004/20130129/001372acd73d127198bd27.jpg
http://images.china.cn/attachement/jpg/site1004/20130129/001372acd73d127198bd28.jpg


2 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/29(火) 15:51:30.08 ID:XNrlCHQ7
埋める穴掘る手間が省けたアル


9 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/29(火) 15:55:51.38 ID:M39N1WrY
あれ?爆発は?


11 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/29(火) 15:58:25.93 ID:PTGpjKz0
軍事技術や宇宙技術自慢する前に、もっとやることあるでしょ!っつーのw


14 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/29(火) 15:58:37.42 ID:JOmEd7f3
そのまま埋めてしまうんだろ


15 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/29(火) 15:58:52.85 ID:x4SjhxiJ
地下水の汲み上げすぎで地盤が緩くなってる?


20 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/29(火) 16:01:34.40 ID:yf24uRxm
中國共産党万歳!www


24 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/29(火) 16:03:43.78 ID:PTGpjKz0
>>15
大連市の場合
地下鉄の総延長は北京が世界一なんだそうだ。
それで日本の会社に頼まず、北京の会社に発注したら落盤事故が相次いで
同時期に着工した瀋陽地下鉄はもう開業してるのに、大連地下鉄はまだ。
北京の地下鉄工事会社に言わせると、「こんな海のそば掘ったことないです(´Д`)」
ということらしい。広州も同じ理由じゃねえかな


55 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/29(火) 17:33:28.55 ID:oMDb2VVh
あんたら随分バカにしてるけど、この前トンネル天井落ちて死傷者出したのはどこだ?精油所敷地内でトンネル掘ってて落盤もしたね。
うちらはよっぽど先を行ってるはずなんだけど…しっかりしなきゃいけないのは此方だわ。


56 : 忍法帖【Lv=3,xxxP】(-1+0:9) :2013/01/29(火) 17:37:18.09 ID:eBHTHItR
>>55
チョンのシールド使って崩落したやつな。
シナチョンの建材は使えないよう規制しないとな



39 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/01/29(火) 16:25:03.29 ID:wTLxQh1a
多くの移民を受け入れてきたヨーロッパ諸国のみなさん、最近調子はいかがですか?【海外の反応】
http://10000km.com/2012/12/29/immigration/#comment-8877
移民政策は最悪の政策だ! 海外の反応。
http://blog.livedoor.jp/zzcj/archives/51810671.html
【海外掲示板】カナダ人「中国人が移民し過ぎて今や私達が少数派になりつつある件」
http://blog.livedoor.jp/imagedirectory/archives/22770350.html

Sweden is being destroyed. A low intensity civil war has already started.
http://www.youtube.com/watch?v=QILt8mnZnMs
崩壊するスウェ-デン 既に低強度の内戦状態に突入
http://www.youtube.com/watch?v=KeLL6hNVrwc

ようこそ現実のスウェーデンへ
http://www.youtube.com/watch?v=6DD9Wsnrhxw
スウェ-デンは2049年までにイスラム国家
http://www.youtube.com/watch?v=UocmQZa8tqo
オランダの悲劇―多文化共生がもたらしたもの
http://www.youtube.com/watch?v=r_RfSzawKUQ
やがてベルギー人のいなくなる町 ベルギーの首都ブリュッセル
http://www.youtube.com/watch?v=eXKSQ8lxwDU
移民亡国ドイツ
http://www.youtube.com/watch?v=Rvb-7KfKPwA


帰化条件厳しくしなきゃヤバイ
まだ間に合うけどもうホントぎりぎり
日本国籍とられたらもうどうしようも出来ない

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>>【東京都新宿区】中国共産党の63年にも及ぶ弾圧。虐殺に抗議する南モンゴルデモ行進 ②参加日記
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html

中国って・・・どんな国?

その1
●20世紀虐殺「 ギネス 」ランキング
1位。毛沢東 9000万人以上
2位。スターリン 3000万人以上
3位。ヒトラー 600万人以上( ユダヤ人 )
4位。胡錦濤 200万人以上

●チベットでは、120万人以上が虐殺され。
6500以上の寺院が破壊され。
大量の中国人を、チベットに移住させる事で混血を進めさせ、国や文化どころか、民族自体を消滅させようという恐ろしいことが、現在行われています。


GEISHA, TONY BLAIR & COMFORT WOMEN [Yujiro 谷山雄二朗 Taniyama](慰安婦捏造)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9bOw0uhgfrY


韓国人にとって特別な二つの場所 2012( 竹島。英語。韓国語。 )
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mt-KIdvvUQs

0 件のコメント:

コメントを投稿