2012年9月30日日曜日

63 років гніту Комуністичної партії Китаю [Сіндзюку-ку, Токіо]. ② березня півдні Монголії демонстрацію на знак протесту проти бійні. Участь щоденник.

63 років гніту Комуністичної партії Китаю [Сіндзюку-ку, Токіо]. ② березня півдні Монголії демонстрацію на знак протесту проти бійні. Участь щоденник. (Русскій. фільми. Тексту на японській мові)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html


63 років гніту Комуністичної партії Китаю [Сіндзюку-ку, Токіо]. ① участь щоденник марш на південь демонстрацію на знак протесту проти бійні Монголіїhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11366930567.html· Ми агресивної політики Китаю, я не пробачу! "Я не пробачу!"
-Такі, як ОПР в Китаї, японський уряд буде скасовано! "Застарілі!"
Для Китаю, ви тільки що вторглися, ОПР шкідливо! "Це токсичний!"
• У Китаї, який є етнічним меншинам бійню, вийняти ОПР! "Не брати!"
· Я не пробачу японці, придушення Китаєм Південний монгольської! "Я не пробачу!"
· Я не пробачу японський, тибетський народ на бійню Китай! "Я не пробачу!"
· Я не пробачу японських уйгурів різанина в Китаї! "Я не пробачу!"
↑ більше 63 років гніту Комуністичної партії Китаю [Сіндзюку-ку, Токіо]. ① приєднатися березня щоденнику Монголії демонстрацію на знак протесту проти бійні на південь. Є.
↓ нижче 63 років гніту Комуністичної партії Китаю [Сіндзюку-ку, Токіо]. Березень півдні Монголії демонстрацію на знак протесту проти бійні, і листівки, які ми отримуємо, є передруком.
· · · · · · · · · · · · · · ·



Про тебе, ти знаєш?Які країни ... Китай?
Частина 1● "Guinness" рейтинг 20 різанину століття№ 1. Більше 90 мільйонів чоловік МаоДруге місце. Більше 30 мільйонів чоловік Сталіним3-е місце. Гітлер більш ніж на шість мільйонів осіб (євреїв)4-й. Більше 2 мільйонів чоловік Ху Цзіньтао
Лідери Китаю, були вбиті так! !Було б страшною країні це! !

Частина 3● над Хіросімою ядерну шкодуSpanning 46-й ядерне випробування проводиться в Уйгурському, 1,48 мільйона чоловік піддаються.190 000 людей померли від них.Наслідки радіаційного опромінення, багато уйгури і раніше страждають.
● У Тибеті, більше 1,2 мільйонів людей будуть вбиті.Понад 6500 храмів були зруйновані.Змішані шляхом сприяння причин жахлива річ, щоб бути вирішене в Тибеті, велика кількість китайських, а не країн і культур, вона буде гасити самої гонки проводяться в даний час.
● Навіть у Монголії, культурної революції.16222 чоловік були вбиті.87188 чоловік залишилися недостатності.(З оголошення китайським урядом, було багато експериментів, які далеко)80% населення, і тепер китайці.Земля буде розглянуто, природа буде знищена, поки культура і мова ось-ось буде пограбований! !
※ (армія комуністичної) Визвольна армія народна, я країну до війни у ​​світі, були вбиті! Занадто жорстоко! !

● маніфест за Демократичну партію. Чи знаєте ви?* Іноземні права голосу на місцевих виборах* Основні іноземець-іммігрант закону* Закон про подвійне громадянство* Подвійні прізвища* 10 мільйонів людей одержують імміграційні мовою. Східно-азіатське спільнота
Якщо ви не зробите щось зараз, я отримаю багато, що це непоправне Японії!
Уйгурський вчора, на цій швидкості, вона стає Японії завтра.
· · · · · · · · · · · · · · ·


Говоріть з пандою будинку.
● північній частині провінції Сичуань в Китаї, була "країна" Тибет споконвічно.Panda живе високо в горах цієї місцевості. У Китаю є свої власні речі Тибет з 1959 року. Я з "твариною" Китайські панди тоді.
● Тибеті, так як було прийнято в Китаї.Тибетський народ залякали Китай. Тибетці, наприклад, і, звичайно, хлопцям до ранку і молитися Будді, щоб спати вночі.Китай є монахом і антипатії, і молитися, і храми. Втеча злі руки Китаю, великий монах Далай-лама XIV, який отримав Нобелівську премію миру, я біг в Дхарамсалі в Індії 52 років тому, і багато людей.У 52 років, багато тибетців, а потім поміщають в темну в'язницю, поки діти були вбиті 1,2 мільйона осіб, літні люди, молоді люди, чоловіки і жінки.Були також понад 8000 храмів, один раз мало не став купу каміння.Китайці, навіть знущаються, і заощадити гроші, багато людей Тибету було відновити храм, однак.
※ побачивши гігантську панду, "Тибет питання" пошук в інтернеті.
Panda є тварина Тибету.
Асоціація Parudenhttp://palden.org
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Репресії триває до 63 років Комуністичної партії Китаю, на знак протесту проти бійні.Південна Монголія, марш.(Разом Південного монгольські, японські протести в Китаї!)
● китайської комуністичної диктатури є ворогом миру і розвитку в Азії.
● Боротьба за Південної Монголії, Китайської Комуністичної Партії урядом, поміщений у в'язницю. Г-н Hada катували. Зберегти жінок Hochinfu!
Один протест, китайський уряд, в довгостроковій перспективі для людини забою Південної Монголії.
2 результати, грунту руйнування агресивній політиці китайського уряду запросив сільськогосподарського перетворення і використання ресурсів, деградації навколишнього середовища, на знак протесту, що монгольський кочовий спосіб життя став позбавлених засобів до існування бідності.
3, руйнування традиційної монгольської культури, в цілях сприяння політиці етнічної чистки, закриті школи і Монголії, на знак протесту проти злиття.
12 вересня 4,1981. Опозиція в політиці агресії населення китайської Комуністичної партії влади в ознаменування річниці руху 31 студентів Монголії. (Han план врегулювання, монгольський народ в меншості зараз!)
5, вторгнення в Комуністичній партії Китаю, але випливають з вторгнення в південну Монголію десятиліть тому, яка все ще триває. Як відомо, Тибет. Уйгурський. Для островів Сенкаку в Японії, але і актів агресії китайської Комуністичної партії влади, і це один з прикладів. Давайте припинимо це розширення принципу вторгнення. Вороги миру і розвитку в знак протесту Азії, Комуністична партія Китаю!
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


За китайському уряду, було управління пригнобленимиБудь ласка, допоможіть уйгурів!
● 1945Десять тисяч чоловік уйгурів 306,78 (76,40%)22, 24 Хан десять тисяч чоловік (5,54%)
● 2004Десять тисяч чоловік уйгурів 89,67 (45,73%)Хан десяти тисяч чоловік 780,25 (39,75%)



● ресурси були пограбовані.
● Це ядерного полігону, багато хто з жертв.Як "Бродячий озеро», був відомий Robunoru ядерного полігону в Китаї. Передбачувані навіть якщо він знаходиться поруч з жителями жив, не роблячи ніяких інших заходів евакуації, ядерне випробування 46 разів зроблено, жертва випромінювання понад один мільйон і вийти Ви повинні були. Передається на наземні більш ніж в 50 країнах, «Смерть на Silkroad" документальний фільм охоплення місцевої інфільтраційної (UK BBC), була сенсація.
● після правлячої Комуністичної партії Китаю, але і розмістити титульної уйгурів начальника, "Синьцзян", експеримент був секретарем хань Комуністичної партії Китаю була проведена. Реальністю є "район" далекий від цього. І позначено, такі як "терористів" "сепаратист", минаючи процедури пристойний, які заперечували проти такого жорстокого поводження направляється в офіс і примусової праці в'язниці .
Японія уйгурської асоціаціїhttp://uyghur-j.org
· · · · · · · · · · · · · · ·


● Реле полум'я правду, будь ласка, допоможіть нам.Секретаріат делегації Японії, Його Святості Далай-лами, тибетського уряду у вигнанні парламенті
● З 2008 року безпекою сил Китаю щодо зміцнення придушення тибетців сильно, багато смертей, я був замучений до величезного числа людей.



● буде звернутися до Організації Об'єднаних Націй, щоб вирішити цю проблему Тибету!Підпис "реле полум'я істини", спасибі вам за вашу співпрацю
1, на основі резолюції ООН був прийнятий в 1959, 1965 і 1961 роках, відповідно до тибетського питання для обговорення, для реалізації вміст цієї резолюції Організації Об'єднаних Націй, ви повинні працювати не покладаючи рук.
Для того щоб дослідити кризової ситуації 2, в Тибеті, я повинен послати місію по встановленню фактів незалежна міжнародна організація негайно.
3, так що у тибетців всередині Тибету, основні бажання задоволено, Організації Об'єднаних Націй, повинні нести відповідальність за акуратним.

Управління делегації Японії Його Святість Далай-лама сукупності підпису (Tibet House Японія)http://www.tibethouse.jp/fot/
· · · · · · · · · · · · · · ·
П'ять причин, чому островів Сенкаку не є китайською територією (відео. Англійському)



Протягом двох корейських спеціальне місце 2012 (Korean. фільми. Англійській мові. Такесіма)


· · · · · · · · · · · · · · ·
Крик душі людей, яких ви хочете захистити від упереджене висвітлення Masugomi Абе [з субтитрами]


↑ Це "суб'єктивного" мій особистий.На кордоні Китаю Сенкаку, жорстку позицію хибно-якими засобами.Мало-помалу, і японські ЗМІ, я думаю, як було розділене.
Sankei--Yomiuri↑ помалу, тут і зараз повідомити мені, я думаю. У "прямої видимості про Китай", це не в новину.
Телеканал найбільш ймовірно.Просто ". Теорії розуму. Ідеалізму. Теорії емоцій. Суб'єктивні про-Китай" і ведучий, диктор, але, здається, мейнстрімом.Щоб подивитися на, так хворіють, я не засновані на реальності.
, "Право", "школа" яструбом "правих"У цих словах, телевізор, здається, шар управління інформацією, ви не бачите в Інтернеті та газетах.
Для здоров'я журналістиці, і я думаю, є борг і обов'язок публікувати, потік всі гроші, ЗМІ, подумайте ще раз.
І цілком імовірно, законодавці, міністри, а також.Ну як себе, своїх родин. Починаючи приблизно з родичами Santoshin.Все, що ви повинні бути викриті, з такими компаніями, як «Відносини між адгезією."> Керівники і посадові особи, річний дохід. Зміст і роботи, узгодити суму.

GEISHA, Тоні Блер і жінки для втіх [Таніями Yuji Akira Таніями Yujiro] (Такесіма, жінки для втіх)



Особистість жінки для втіх на основі фактичних даних


· · · · · · · · · · · · · · ·
> ★ ☆ ゞ сил самооборони (* `· ω · ') є протилежним щитом ★ захистити захисників прав людини і японський 87,3 кг дієта день ★ 382
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11365058032.html
[Це] страшний японський переклад http://jeenaandow.tumblr.com/post/32096599555 лиходія, що Google був розроблений антияпонської покласти конкретне слово - знайшли
↑ таких як "міжнародні правила", "демократія", "капіталізм" Хіба це справедливо? Ви приймаєте ці?※ З упевненістю я не можу використовувати Google автоматичного перекладу.("Японські! Massacre". Http :/ / jp.autoblog.com/2012/09/24/audi-distances-itself-from-chinese- критику в США дилерів Audi в Китаї миритися банери Що вийшло. заявою в штаб-квартирі Google дилер-с-ми-повинні-extermin / ← Audi?)


> Так що якщо ви не можете, засновані на фактах, "Сенкаку" проблема "сфабрикованими жінок для утіх" уряд США засуджує справедливим.I >> просимо уряд США, достоїнства і недоліки війни в Перській затоці.
Тобто дипломатія.Я прошу, інформація контролю.★ зброї масового знищення.★ тлі американських нафтових компаній і законодавців.Я запитав їх.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> Щоб зупинити допомоги Японії ... Omanuke данину 6000000000000 ієн в Китаї "ізгоїв"http://www.zakzak.co.jp/society/politics/news/20120927/plt1209271125004-n1.htm↑ м була доступна, "точка зору", спасибі вам величезне (__) м.
(Як хребта, прийшов в поле зору. Уряд Японії, і "дипломатія" Ви повинні зробити спочатку, тло, спасибі)
Ці, "новини" нормальним спочатку, я хотів би бачити.

> Школа латуні, що вибачення, "Мені дуже шкода все в Китаї", 29 вересня, націоналізація Сенкакуhttp://sankei.jp.msn.com/world/news/120929/chn12092903270001-n1.htm▼ Я вражений, навіть ділові люди говорять без істинного скаржаться на анти-японської бунт, "Це була зустріч дуже добре", деякі школи латунь, який приніс вибачення за націоналізацію Сенкаку по телебаченню, як "Мені дуже шкода всіх в Китаї". Непристойне вираз «зрадником» не використовується, поле невеликий час, що керівники фракцій ж мені придушене, честолюбство генеральний секретар кабінету міністрів юанів Хірому Nonaka спробував підняти ставку, щоб ЛДП президентських виборів 11 років тому Але я вдячний.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> Пан Хасімото ... "спільного управління" також північних територій, Сенкаку в Японії та відсоток голосів http://www.yomiuri.co.jp/politics/news/20120928-OYT1T00225.htm?from=main4 пропозицію ← натуралізації, контроль повинен бути засуджений, потік грошей для всіх г-н Хасімото.
> Південно-Китайському морі http://news.livedoor.com/article/detail/6999296/ ←, "Китай кореневої ділянку загального розуміння поразки Японії погіршення відносин", такі як Монголія. Ви повинні бути засуджені, китайський уряд! Уряд це не представляється можливим, мають бути засуджені контроль, потік приватної власності і все!
Встаньте на захист гідності! Почуття власної гідності китайського походження конфлікту протягом дня - дійсно форми ЗМІ http://news.livedoor.com/article/detail/6999217/ ← Hana Bay,,, але до демократії, або "після цього",,, у тому числі Японії, в тому числі Заходу,,, і журналістика,,,
> Щоб зупинити фінансову підтримку http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120929-OYT1T00408.htm?from=top ← 6000000000000 ієн всю сторінку оголошення в крупних газетах рису означає "Китай Сенкаку питання ! Ви повинні перевірити, всі японські гроші проти! ! Занадто багато спайок
> Якщо розглянути заяву Коно http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120929-OYT1T00406.htm?from=main1 ← непрямі критику Японії в "жінок для утіх", "Такесіма", міністр закордонних справ Кореї. Всі "грошовий потік" супротивників! Для контролю! ! Засудження і корекції! !
> Державний секретар США підтримка дорослих · Підтримка запитом http://www.yomiuri.co.jp/politics/news/20120929-OYT1T00449.htm?from=main2 ← «круто Японії і Південної Кореї в" спокійну відповідь "Takeshima Щоб перевірити грошових потоків всіх журналістів ", сказав
> Китай компаній, пов'язаних з придбанням китайської компанії вітрової енергії "очікування" у вітрової електростанції в штаті Орегон http://www.yomiuri.co.jp/atmoney/news/20120929-OYT1T00468.htm?from=main4 президента США Я прийняв рішення, що компанії не допускають придбання
> "Вкрасти острови Дяоюйдао є Японія" Англійські газети в Китаї до членів опозиції, такі як Кейданрен Сенкаку http://news.livedoor.com/article/detail/6998505/ ← рекламної газети США, всі гроші Ви повинні перевірити потік. Фон протилежного змісту можна побачити. І, звичайно, відповідальність і
> Чому, підтримувати економічні сили, щоб зупинити підтримку ... Omanuke http://news.livedoor.com/article/detail/6996594/ ← японської данину 6000000000000 ієн в Китаї "ізгоїв"? Включіть витрати на реконструкцію, що сума! Проти японського, необхідно промити тлі гроші! Забезпечити надійність! !
> 40-річчя нормалізації дипломатичних відносин між день = 29 "гірших" в зіткненні Сенкаку - http://news.livedoor.com/article/detail/6996860/ ← безвідповідальним протягом дня, такі як підтримка ОПР, буде припинено. Економічна влада на другому місці, що ви робите? Податкова служба розслідує фінансові фон сили, які виступають проти цього!
> Прем'єр-міністр "ніяких компромісів" зауваження, голова Кейданрен Кейданрен http://www.yomiuri.co.jp/atmoney/news/20120928-OYT1T00189.htm ← критики, і потік все гроші. Все повинно бути опубліковано, потік 5 трлн ієн підтримує Китай.
> 2830000 ієн знизилися на 8,3%, в гірничодобувній промисловості, сільському господарстві, лісовому і рибному господарстві, у промисловості, спад був самим промисловості житла та промисловості напоями становить 2,3 мільйона ієн, знизившись на 6,7%. ← цивільних службовців. Такі, як поділ зарплати вчителів, таких, як "приватна 40 ... http://news.ameba.jp/20120928-448/ середня зарплата в минулому році", особливо
> Китайський військовий корабель http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120927-OYT1T01157.htm ← ... Якби вторглися в територіальні води Японії "правової юрисдикції в водах" військовий корабель біля берегів Китаю Сенкаку, а не JCG , це юрисдикція MSDF. Цей аспект слід розглядати ризик тривалої, ніж ризик неминучого
> Китай, Нода адміністрації струсу? Китай ... і 5 трлн ієн підтримки http://www.yomiuri.co.jp/world/news/20120928-OYT1T00318.htm?from=main1 ← 7 Зустріч з японською групою, всі гроші ринку відносин, таких як Кейданрен Необхідно визначити принципи. Зобов'язання, що здоров'я
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
> 9/17 [] Я пішов в демо Токіо> "Навколо Яманоте! Сенкаку захисту" (Holiday понеділка) (передрукована стаття розподілу)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11357402477.html
Свобода іЕкономічні і капіталізмДемократіяПолітичні функції і здоровим

Їх власний народ шукав, ціДе це будь-який уряд,І в мене є зброя, я не думаю, що

> Весна в Японії> Китайська весна> Весна в Кореї

Коли> Весна в Росії

Весна в АзіїВи хотіли,Якщо ви не маєте право зупинити будь-кого, але я думаю,

Але абсолютноДля свого власного народу, і я до вогнепальної зброї, я не думаю,

Тепер, щоб брати участь в різних демонстраціях і т.д.Збір та інформації.І горизонтальних зв'язків, обміну інформацією.Спроба думати, працювати разом, я думаю.

Навіть якщо ви бачили, цеМені дуже хотілося, слова і статтіСебе, будь ласка, спробуйте з'ясувати.

Навіть заперечувати, все, ні ковтатиЗавжди бути самим собою, спробуйте з'ясувати.Це, а також той факт, що розгляд інформації, тому що я думаю.

> Управлінська командаКомпанії, управлінняЗ них «Справедливість (Філософія і капіталізму)" і т.д.Великий, і я думаю, бере участь, я думаю.

СтількиУряд> Японія> Китайський уряд> В корейський уряд було корупції

У країні, економіці та світуУстанови, які можуть бути поширені

Це> Управління командою. Компанії. Управління бокуДля них я працював.
Побоюючись, що країна, "людську сторону управління. Їх менеджмент"І корупція їх власного уряду, змова, шахрайство і т.д.,Якщо ми стикаємося, я думаю, не піде.

Це, якТе, що уряд Азії, або які є "корупція".

Політичний, а не для своїх громадянПолітика тільки для політиків, політики не зробили.
> Power> Особисте майноДля них нав'язливою ідеєю, політики кожної країни.

У корупція, політичні функції, що призводить до несправності.Ка поширюватися, я став хронічним шляхом, і спайок.

По всій країніЗа історію
> Value, "процес", був підтриманий правдаЗі свого власного уряду, незаконно, наша управлінська команда підтягнутися,,,

Можливо, мало-помалуЯ б пов'язано.Чи є для уряду, це так, але може бути "саркастичний"
> Новини
> ІнтернетЧерез них компаній по всьому команді, що темпи піде краю.

> Арабської весниІ арабські, але різні розпорядження АзіїСкільки, це "осі часу", невідомо, хоча вінСтабільно, є щось, що повинно привести.

> Юстиції, принципи капіталізму оригінальніМайбутнє країнипо управлінню горе, я думаю, що сильноПоступово до «корекції курсу" почалося.

0 件のコメント:

コメントを投稿