2013年2月4日月曜日

Channel 2. Romló Japánnal és Dél-Koreával, a nap folyamán a Takeshima, Tiaojü - fél csomag túra, ki sorban Kína és Dél-Korea 80%-kal.

Channel 2. Romló Japánnal és Dél-Koreával, a nap folyamán a Takeshima, Tiaojü - fél csomag túra, ki sorban Kína és Dél-Korea 80%-kal.http://ameblo.jp/buraiai/entry-11462920767.html☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Channel 2. > Most nézd meg a csatorna-2-ben mintegy 15 éve, a sértés Emperorhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11334858384.html> Ismeri a mondvacsinált a kéjhölgy kérdés

> Következő és hogy "fagyasztott végtelenségig swap" fokozza intézkedések "Korea hatóanyagleadású kemény valuta" -2012-08-20 15:46:26http://ameblo.jp/buraiai/entry-11333351693.html
↑ Noda az előrejelzések idején adminisztráció. Abe rendszer, azt hiszem, a japán gazdaság, és ösztönzi a pozitív.

> Ez egy bevezetés blog (és találtak egy két csatorna, hogy más emberek vagy nyomtassa ki a blog Mr. bloggerek)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11356777604.htmlHa Japán arra sarokba [Politika és nemzetközi] [szerkesztés]
azt mondta nekem, hogy van egy oldal, több meglepő teljesítmény és nukleáris fegyverek kiviteli tilalom technológiák Japánban.Japán nem lehetetlen, tudom, hogy a szükségből erényt fogazott.
Ugyanakkor ebben az időben, de van még néhány lehetőség, hogy lehet, hogy betört kicsikarni a technológia Japán · · · ·.
A következő idézetMielőtt a hajnal egy új korszak>, előre felé a felemelkedés innen (http://ada323newage.blog.so-net.ne.jp/2010-09-27Kérjük, olvassa el az URL-ben van. )

> Mr. HatoyamaAzt hiszem, ha van egy demo vonzza Gaikan, szeretnék részt venni.Nem hiszem, hogy a politikusok a politika a japán, és fel kell selejtezést öblítés.
· A megszüntetés a nevét, az esemény jelentést, az erős vágy megszűnt a fedezet a népszerű nevét.
Politika erre, nem akarok adót fizetni.Azt hiszem, akarom, hogy a "rendszer. Adomány", az adó percet.A használata adó melegágya az ilyen érdekek, erősen neheztelnek.

Jobb és bal, lényegében. Feltételezhető, hogy léteznek a saját nemzeti érdekeit.Jobb és bal, csak Shifuku Japán.Azt hiszem, a politikusok nem a japán politika kell selejtezést öblítés.Ebben az országban, nem akarok adót fizetni.Nem volt jobb, ha az "adomány a" adó, még mindig jó! !
Anymore, nem tudom elhinni a híreket.Erős konzervatív színek, az újságokban, stb.Azt akarom, hogy adományozni sok választásunk, és adók.
Route a valóság, és egyéb létesítmények "ösztöndíj, művészeti, sport-tudomány és az orvostudomány", "árva, jóléti, egészségügyi intézmények", "hírügynökség" egyediEz egy olyan rendszer, amely "adományoz" Bárcsak akarom, 10%-a az adó-minute,,,※ "aki a japán állampolgárságú csak" több mint öt generáció,(Például egy adomány hozzátartozóira 5 Toshin, partnerek, és a kapcsolt vállalkozások, szankciók. Nélkül)

> Note (időről időre, akkor korrektek fix)- Körülbelül 20-30 ember per egyházközségi középiskolás diák tanács elnöke (bár nem a jogot, hogy beszélni, az alelnök, jelenléti asszisztens)※ Csak azok, akik több mint három generáció, a japán állampolgárságot. Bármely gondolatát jogosulatlan törléstől. Ez egy kihívás, bármikor kiigazítást.※ megkülönböztetés és a különbséget, ez nem az. Elmélet és érzelem mintsem idealizmust, a kapitalizmus, mint a nemzet, kérlek értsd meg tökéletesen. És a természeti törvény, hogy a rossz a jelenlegi rendszer összeomlanak.Ők kap elosztott "egyenlő, közvetlen" hírek szervezetek, tudományos és ösztöndíj "" társaság, mint például a társadalmi és politikai hátterét a kerület, az "ő" adó elosztásáról.Is. Combat képzés (vezető, versengő perspektívák és kap, hogy a harcban, mint például a tiltott kereskedelem és a vád. Sikkasztás és összejátszás, a szempontból jogi reform. Overseas be, nemzeti és nemzetközi jogszabályokkal, a gazdaság, a politika, a nemzetközi ügyek, stb perspektíva, mint például a tapasztalat és támogatási hiányosságok, így például módosításokat a hazai fenntartó)
Azonban az "összeg", a par a nemzeti költségvetés, ha én lennék drámaian megnövekszik"Α" százaléka ezt az összeget a visszatérítési rendszer a nemzeti költségvetést. Perc, vagy annak hiánya más önkormányzatok. Ahhoz, hogy, mint a hiány a tudomány és a fejlesztés, stb, akkor osztja tovább.
Az alapelv a versenyVégtére is, bizonyos mértékig. A társadalom, a politika, a rendszer, a "józan ész".tartása, alapvető szükséglet.
És, de igaz: "tápláló a következő generációs vezetők. Vállalatirányítási. Gazdaság. Politika", úgy gondolom, hogy ott van.※ Ha nem ápolják, a következő generációs vezetők (a tapasztalatok és a felelősségek és kötelezettségek, mint például a harci jogait érintő), nem növekszik.※ Az előző évi költségvetési előirányzat, de talán sikerül. De ez a "tulajdonában adatok". Az ingatlan nem lehet a hiba, a szünet a jelenlegi rendszer alapvető fontosságú. Feladatmegosztás tisztázása elengedhetetlen.
Ugyanakkor a vizsgálatok számát, mert szép. Mert jó látogatottsága.Mennünk kell tovább a gyökér, a rendszer javítását, mint például az "elit" magát.Ez, azt hiszem, vezet csökken, és ez az egyik a rossz hagyomány.
Az öreg ember írta a japán "Azt akarom, hogy rizst eszik golyó."Szeretek éhen halnak, és a burjánzó illegális kedvezményezetteknek.
Most hagyjuk, hogy megkapja a csalás, háttérkép, stb.Még a gyerekek maguk felelősek a jövőben tovább, mélyen érintett, és a természet valóság. Hiányosságok és okát.Úgy gondolom, szükség van, hogy dolgozzon az erő jól fog menni a felülvizsgált arc velük, vita, és így tovább kiigazítás.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Ran távol kritika a világ "az üzenet törléséhez borotvált fej video Minegishi Minami AKB48" törvény a növekvő nettó törlik "kérésére a ventilátort [téma]"http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1359872602/
(Sun) 2013/02/03 15:23:22.63 Azonosító :: φ ★ Dirty Gakuen Legmagasabb 1. rész:??? 0Nemrég felfedezték, hogy a vihar marad szép táncosnő és az ő al-Shirahama (19) a kutatás hallgatói Mr. Minegishi Minami AKB48. Ez lett a gombóc vették volna a hely, hogy jöjjön ki a lakás másnap reggel tartózkodik. Takarja el az arcát egy maszk a kalapot. Eközben Mr. Minami Minegishi ちゃんこ Mie, és az elhelyezése lefokozás a diák AKB48. Nem csak, hogy a fő állások "YouTube" a szelep a lelkiismeret-furdalás, de.Megjelent ott voltam, Mr. Minami Minegishi volt, borotvált fej-fej mellett, hogy milyen.
Ez elterjedt a világban, és a tengerentúlon is, mint a neten, úgy tűnik, mintha a japán kultúra hasonlók, van is kellemetlen, hogy más emberek egyik oldalon.Volt, hogy az ilyen Minegishi Minami bocsánatkérését video hagyni. Vannak írva a következőképpen AKB48 hivatalos blogja, ami a történelem.
"Ma egy nagy kézfogás ülés (szombat), a Minami Minegishi, az első rajongóink részvételével ismét, már bocsánatot kérni ebben az ügyben február 2-án.Azt hiszem, mindenki csomagolva meleg taps a rajongók, és a mérlegelés az érzelmek a AKB48 Minegishi, és még csak nem is volt képes mondani rajongók Minegishi saját szavai szépen.Mert, akkor kap egy csomó kérések a mi rajongók, "Mie-chan őszintesége miatt továbbított elegendő, YouTube video szeretnék visszavonni" azt.
Ha az a személy Minegishi, azt mondta a kereslet rajongók, "egy hang a rajongók tele vannak érzi igazán hálás", így volt, hogy a kérelmeket a rajongóktól, és az ő érzéseit figyelembe kell venni továbbá, tele a mai, és törli a videó bocsánatkérésWill.Bár nem hiszem, hogy ebben az ügyben, valamint ösztönözze a súlyos lélek újra a keresést, jövő, amíg helyre tudja állítani a bizalmat a rajongók, érzések bocsánatkérés saját Minegishi eltűnik, már elhelyezni a ventilátor a jövőben, köszönöm a támogatását Minegishi Minami, és AKB48.
Tomonobu 崎 vétkeinket általános menedzser csoport AKB48 "(Sic eredeti)
Majdhttp://getnews.jp/archives/287701http://px1img.getnews.jp/img/archives/imp/and_287701.jpg

(Sun) 2013/02/03 15:23:42.43 Azonosító :: φ ★ Dirty Gakuen Magas 2. rész:??? 0Tovább >> 1
Volt, hogy a videó el lesz távolítva kérésére a rajongók, mint a több. Én jelenleg még nem lesz képes játszani, és próbálja meg, hogy megbizonyosodjon arról az emberek valójában videó vált egy saját államot. Amennyiben a szörnyű, a nettó jog "áremelkedés, ha törlik" De ha várok. Én szeretném látni az emberi természet törölve.Feladata lenne, hogy a videó weboldalak ne tegye a kezét vagy külföldön: "Nico Nico Douga" és a "YouTube" mintha, hogy támogassa azt.De nem kellene emelni, fel kell hagynia a hivatalos videó, nem fogok csak tovább fog növekedni, és így extra diffúz eltávolítjuk.Kíváncsi vagyok, mit képzeletem úgy tűnik, hogy fuss el a kritikát a világ.
(Következtetés)

@ Nameless évforduló: 13: 4 (Sun) 2013/02/03 15:25:28.13 ID: YnPm6kTv0Ayamareru azt mondta, hogy minden teljesítményTe úgy tűnik, mint egy bolond az egész japánAkimoto és csoportok ilyen buta gyere TV ismét

Anonymous @ 13 Évforduló: 6 (Sun) 2013/02/03 15:25:34.59 ID: lD96CXbz0Törölje az összes igazgatási oldalán lejátszottMit mondani többé

Anonymous @ 13 Évforduló: 16 (Sun) 2013/02/03 15:29:50.65 ID: CDVR8dgbPMivel az ilyen lehetne létrehozni egy nemzetközi incidenst. Management oldalán volt kitéve tűznek bolond vagyok minden szinten.

Anonymous @ 13 Évforduló: 17 (Sun) 2013/02/03 15:29:51.66 ID: Y5gLLWPv0Mit igazán népszerű AKB?Yan Furubokko vagy megjegyzés

Anonymous @ 13 Évforduló: 29 (Sun) 2013/02/03 15:36:05.80 ID: t9LFT1JNPÉn csapdák ültetett, hogy megalázzuk a japán Japánban nem?
A legtöbb nagy játék YouTube: K-POP!
Full of szar alapjárati probléma a testi fenyítés: AKB48
Elismerés a világ lett valami ilyesmi.

Anonymous @ 13 Évforduló: 32 (Sun) 2013/02/03 15:36:29.17 ID: IUGDEzgwOTe rajongó, de nem tudtam, hogy a többi szavakat.Ez volt, amit végül borotvált.Szünet vagy belenézel sérült.

Anonymous @ 13 Évforduló: 39 (Sun) 2013/02/03 15:42:27.51 ID: jQ/KYKqd029 >>Mondta a fiainak Hexi politika rendszeres készenléti japán Oricon TOP megpróbáltam a WestAzt hiszem, gondolok volt olyan rendkívüli, hogy ez közhely Japánban
W I'm're csak nem bölcs Japán

Anonymous @ 13 Évforduló: 51 (Sun) 2013/02/03 15:49:10.47 ID: LHrTGmrHORosszul érzem magam az üzleti lángok.

Anonymous @ 13 Évforduló: 54 (Sun) 2013/02/03 15:52:02.19 ID: zFTQDyKK0> Nem csak, hogy a fő állások "YouTube" a szelep a lelkiismeret-furdalás, de.
Belátása szerint a hivatalos page up arany tagok között?Tagok Akimoto semmit, csak hazugság www

(Sun) 2013/02/03 15:58:19.11 Azonosító :: X + quHmFR0 59: Ninja Art - Lv = 40, xxxPT] (1 Tasu0: 5) [64,2%] elektromos Kína
Vagy kettő, mert sok ilyen nettó tömeg fickó beleértve magamat is figyelembe halakat print azonnal"Egyszer fel, megszüntetve értelmetlen" ott, mert a Genesis net (`· ω · ')

Anonymous @ 13 Évforduló: 97 (Sun) 2013/02/03 16:43:11.21 ID: 9GBgXvq50Szeretnék lépni Masugomi nem vedd fel ezt a kultikus dolog rosszul

@ Nameless évforduló: 13 106 (Sun) 2013/02/03 16:48:30.76 ID: VfxG8Oyq0Azt hiszem, leborotválta a otaku a PHa nézem a világot a férfi sovinizmus Ha kiáradás ezt a videótEgyesek azt hiszem, vagy tálibDe azt hiszem, mivel úgy gondolom, Nikki, vagy nincs is kéjhölgy kérdésBuss kno

Anonymous @ 13 Évforduló: 24 (Sun) 2013/02/03 15:34:30.16 ID: 3r + deUHz0> Ez elterjedt a világban, és a tengerentúlon is, mint a neten, úgy tűnik, mintha a japán kultúra hasonlók, van is kellemetlen, hogy más emberek egyik oldalon.
Komolyan felelősség

Anonymous @ 13 Évforduló: 8 (Sun) 2013/02/03 15:26:17.25 ID: SVINtqUU0> Ez terjedni külföldön,> Japán úgy tűnik, mintha ez a kultúra, mint a
Tényleg, mit fogsz
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> [Mindennapi] 1/2 csomag turné, ki sorban Kína és Dél-Korea 80%-kal - Day of Takeshima, Tiaojü Japánban és Dél-Koreában a kapcsolat romlását, a [3/2]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359886534/
(Sun) 2013/02/03 19:15:34.65 ID: φ ★ színész hangja yuan Konakatta munka jöttél vissza: 1:???A rendelkezésre álló tengerentúli utazások néhány hónapig által összeállított Association of Travel Agents, tartó Kína csökkent mintegy 80%-kal magasabb az előző évinél.
Valamivel magasabb, mint a csökkenés üteme a hónap 10-12, 2012-ben, hogy a hatása romló kapcsolatok, a turizmus még nagyobb szempontjából a nap felett Tiaojü szigetek Okinawa prefektúra már dobták megkönnyebbülés.Kína megy, nem működik 80,3 százalék februárban az egy évvel korábbi, márciusban 77,2 százalékkal csökkent. Teljesítménye a hónap december 10-12 éves, 74,1%-ban megállapított októberben megállapított 77,9 százalék november, december lent volt 78,8%.
Book járatok Dél-Korea, hogy az tükrözze a kusza kapcsolatok, mint például Japán és Dél-Korea által szuverenitásának Takeshima kérdés Shimane prefektúra, az állam a felezési képest előző év azonos időszakához folytatódik.
Másrészt, Észak-Amerikában és Európában, Hawaii, Guam jó irány. Azt mondják, hogy ezen a télen valószínűleg megfigyelése aurora kapcsolatos napfolt tevékenység, szintén nőtt a turné Kanadában és Alaszkában és Észak-Európa felé.
http://www.yomiuri.co.jp/atmoney/news/20130203-OYT1T00459.htm

(Sun) 2013/02/03 19:18:29.97 Azonosító :: <`∀ 丶"> ('· ω · `) Mr. (` c'): 3 isfouODyTrap nem az a fickó, aki akar menni arra a helyre, ahol az utasok menni nagy fájdalmak, rossz kár

<`∀ 丶"> ('· ω · `) Mr. (` c'): 5 (Sun) 19:19:21.62 ID 2013/02/03 :/ 07lE4oQ3 >>Igen én valaha is csoda.

(Sun) 2013/02/03 19:19:23.10 Azonosító :: <`∀ 丶"> ('· ω · `) Mr. (` c'): 6 OUv4v7maNem tudok segíteni a szegényeket attól, hogy verték agyon az út mentén

(Sun) 2013/02/03 19:19:31.57 Azonosító :: <`∀ 丶"> ('· ω · `) Mr. (` c'): 7 Ugwvnb6JVan, hogy az emberek menni mégOlyan ez, mint megy ilyen kellemetlen gondolkodni

(Sun) 2013/02/03 19:20:43.84 Azonosító :: <`∀ 丶"> ('· ω · `) Mr. (` c'): 8 rJkeR40 /srác, hogy menjen halok homályos béke, a agyonverték

(Sun) 2013/02/03 19:20:52.05 Azonosító :: <`∀ 丶"> ('· ω · `) Mr. (` c'): 9 2fb3nAIMKi akarna menni a gázálarc van szükség, hanem azért is, Tiaojü országban?

(Sun) 2013/02/03 19:22:23.24 Azonosító :: <`∀ 丶"> ('· ω · `) Mr. (` c'): 12 sM47U3gZMi a legkisebb ország is megerőszakolt, ha megy, nem megy, hogy egy országot srác Igen mérges gáz.

(Sun) 2013/02/03 19:23:05.58 Azonosító :: yY9pIo6X rövid kövér lábai Kimohage Chibi: 13Utazási és valószínűleg öngyilkosság

(Sun) 2013/02/03 19:23:06.61 Azonosító :: 5YXEevvO Netou E névtelen: 149 >>Terrorizmus reggel, "Japán azért van, mert áldozatai munkaruha, joguk van, hogy tegyünk valamit"
Azt mondom kezdődött. wwwww

(Sun) 2013/02/03 19:24:06.98 Azonosító :: <`∀ 丶"> ('· ω · `) Mr. (` c'): 15 K5ib/a86Egy csomó dolog, hogy sok etnikai koreaiak rendszer gének közelében: Osaka,

(Sun) 2013/02/03 19:24:41.49 Azonosító :: <`∀ 丶"> ('· ω · `) Mr. (` c'): 17 n5eWWA9iMi emberek, akik külföldre mennek, hogy megátkozta megalapozatlant ... zavarásért.

(Sun) 2013/02/03 19:28:59.50 Azonosító :: <`∀ 丶"> ('· ω · `) Mr. (` c'): 19 iI6Jxoov1 >>> 80%-ra csökken Kína
Most, hogy a tömeg nem tudom, az érzés, a srác, hogy menjen KínábaWw valószínűleg szeretné meglátogatni a Valley of the Wind valós
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Lehetőség kitalált egy fotót egy másik [Korea] Korea dokumentarista fotográfia szakértője kifogásolt mészárlás koreaiak Nagy Kanto Földrengés fotót?http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1359884034/
(Sun) 2013/02/03 18:33:54.62 Azonosító :: φ ★ Dirty Gakuen Legmagasabb 1. rész:??? 0Láttam közzé fényképeket a ház Songiru Jeong koreai tanulmány dokumentarista fotográfia idején az eseményről és vitték át a vágásra mészárlás történt abban az időben a Nagy Kanto Földrengés koreaiak. Számos szerv sorakoznak a fotó. A tetején a fénykép van írva a "szeptember 12. év Taisho nap", ez az időpont is, a nap Tai Kanto történtek.
Bár tudom, hogy utólag annak érdekében, hogy könnyebb megérteni ezt az időpontot, nem volt probléma valójában. Ezt a fényképet maga mészárlás koreaiak valószínűleg független a Nagy Kanto Földrengés alakult ki, nem is beszélve a Nagy Kanto földrengés.
Mikor a Nagy Kanto földrengés történt, 58 perc és 32 másodperc az előfordulása a nap szeptember 11, 1923 (1923), amint azt a fotó is. Kíváncsi vagyok, ha lehetséges, a vágás up side-by-side napján ilyen testületek. Lenne, reménytelen volt a helyzet, hogy a túlélés. Meg kell beszélni Csung Songiru még a "nem akarom kitenni a női ruha. Megdöbbenve, hogy a fotók és vették ki, szégyen, mert kegyetlen."Abban az időben, a nők, akik viseltek fehérneműt volna istállóban kicsit, de Susoyoke. Jeong Songiru amelyek egyoldalú nyilatkozatot anélkül, hogy ismerné a kultúra Japánban.
Fényképek, amelyek egy dolog a nap ez a Nagy Kanto Földrengés, emelt gyanúját egy másik dolog, hogy mondjuk egyáltalán. Fordult elő 1911-ben, "a pusztítás New Yoshiwara park" az igaz, hogy a fényképet. Pontosan ugyanaz a kép van meg lehet erősíteni, és kandikál a archívuma Tohoku University of Art & Design.Elhelyezése előtt a kő már jelzett "új Yoshiwara park 之 pusztítás" Ami a fényképeket ott ugyanazt a képet Jeong Songiru tekintette fellebbezést, ha a karakter eltűnt.
Ha tett koholt Jeong Songiru ilyen célra, azt Kíváncsi volt a csalás, mint ez semmit. Fellebbezés további kéjhölgy szobor Szingapúrban és az Egyesült Államokban, kíváncsi vagyok, a kártérítés, a bocsánatkérés .......
http://getnews.jp/archives/287724http://px1img.getnews.jp/img/archives/imp/and_287724.jpg

Anonymous @ 13 Anniversary: ​​2 (Vas.) 2013/02/03 18:35:04.66 ID: OF3IJjQs01 >>Evés szart hozzák vissza Japánban
Gyújtogatás, rombolás, zavargások által koreaiak a Nagy Kanto Földrengés
● Nem gyújtogatás egész emberi 逞 鲜http://image.blog.livedoor.jp/otsu3/imgs/6/1/6152aea9.JPG● Megmutat inkább nem emberi 逞 鲜http://image.blog.livedoor.jp/otsu3/imgs/1/4/141a8005.JPG● dolgozott nagyon burjánzó, mint a zsarnokság 鲜 人http://stat.ameba.jp/user_images/20120226/20/nethaijin2010/39/70/j/o0800058011818112007.jpg● kihasználni a káosz a földrengés, elmentem Kyobo a 鲜 人http://image.blog.livedoor.jp/yorogadi/imgs/f/2/f27d67cf.jpg● Urawa 鲜 人 gyújtogatás a Takasakihttp://blog-imgs-24.fc2.com/k/o/r/koramu2/20090610103544728.png● ※ japán kezdeni harcok tilos volt, hogy egy fegyver Yokohama nevet és 1000 nem-emberi 逞 鲜http://blog-imgs-24.fc2.com/k/o/r/koramu2/20090610103425a5f.jpg● 鲜 人 viszont felgyújtották a tető a tetőhttp://blog-imgs-24.fc2.com/k/o/r/koramu2/20090610103508f25.png● kihasználni a káosz a földrengés, elmentem Kyobo a 鲜 人http://image.blog.livedoor.jp/yorogadi/imgs/f/2/f27d67cf.jpg● Urawa 鲜 人 gyújtogatás a Takasakihttp://blog-imgs-24.fc2.com/k/o/r/koramu2/20090610103544728.png● 鲜 人 viszont felgyújtották a tető a tetőhttp://blog-imgs-24.fc2.com/k/o/r/koramu2/20090610103508f25.png

@ Nameless évforduló: 13: 4 (Sun) 2013/02/03 18:35:20.34 ID: 8/ZuqNSr0
Emlékezz Néha a reakció az emberek Dél-Korea akkori
W "w radioaktivitás Isten"! "Scourge" reakció "koreaiak ünneplés party ma este"http://hato.2ch.net/test/read.cgi/news/1299851424/
Koreai reakció hallani törés földrengésttp :/ / www.kjclub.com/jp/exchange/theme/list.php?tname=exc_board_62
-Damnation!
Japán a halál, egy gyermek abban a pillanatban. Gratulálunk!? ^ ^
· Www süllyedő a japán szigetcsoport
· Én fogom a kínálat banánt Japánban
Yamato-halnak ezer majom
Mivel a földrengés és a torz történelem hamisítás
· Halok Fedett japánok = csótány · · · ·
· Jap majom rendben szökőár
· Wwwwwwwwwwwwwwww radioaktivitás Advent Isten
· Celebration fél tartott ma este

Anonymous @ 13 Évforduló: 10 (Sun) 2013/02/03 18:36:40.03 ID: AVEgMoaQ0Miért nem próbálja Hikitoro honfitársak Japánban

Anonymous @ 13 Évforduló: 12 (Sun) 2013/02/03 18:37:19.22 ID: lOIKtxNQ0Valószínűleg az áldozatok a japán, aki meghalt a földrengés

Anonymous @ 13 Évforduló: 34 (Sun) 2013/02/03 18:41:25.70 ID: EozC7Lb4012 >>Szeretem a fotót tűz katasztrófa még függetlenül Yoshiwara.

Anonymous @ 13 Évforduló: 14 (Sun) 2013/02/03 18:37:48.62 ID: Z9CV7RNfP1 >>"Lie ahogy lélegzik ki," Te csak egy arc

Anonymous @ 13 Évforduló: 22 (Sun) 2013/02/03 18:38:22.75 ID: pOUyVgRZ0Mit automatikusan cáfolniSzórakoztassa egy kicsit, mert én játszottam mindenkivel

Anonymous @ 13 Évforduló: 27 (Sun) 2013/02/03 18:39:10.32 ID: ESVV5HOk0Muszáj, és szeretem a lándzsa fegyver, egy bottal a képen kampó kezek
Pothook kéz kell találni, a helyszínen a katasztrófa volt megszokott No TeKoreában Azt hiszem, nincs olyan eszköz, hogy ezt mondja.
Nem vagyok hülye ország.

Anonymous @ 13 Évforduló: 30 (Sun) 2013/02/03 18:39:41.56 ID: dSGwssjD0Ez az ország nem kell többé.Részt vesz, mint Dél-Korea.Ne helyezze a koreaiak Japánban.

Anonymous @ 13 Évforduló: 37 (Sun) 2013/02/03 18:42:10.74 ID: NTX6vLC00Így kell megszentségtelenítése a halottak koreai!Lie is kéjhölgyek, és családjuk káromolva a japán katonák.

Anonymous @ 13 Évforduló: 48 (Sun) 2013/02/03 18:42:53.79 ID: obXUw8zq0Még mindig mondvacsináltA gyengébb nemzetek nem is erősödik csak átírásával történelem

Anonymous @ 13 Évforduló: 53 (Sun) 2013/02/03 18:43:22.02 ID: o06mUvFG0Ahhoz, hogy megalázzuk a japán fickó hamisított, nem lehet kérni bocsánatkérést és kártérítést?

Anonymous @ 13 Évforduló: 55 (Sun) 2013/02/03 18:43:41.45 ID: mZ/KlNKh0Do I elszórták a cikkek gyártott a 731 egységet vegye ki a filmes jelenet(Amiket az imént jobb, de később korrigált)

Anonymous @ 13 Évforduló: 56 (Sun) 2013/02/03 18:43:51.05 ID: rzigVpOQ0Koreai bűncselekmény! !
Koreai bűncselekmény! !
Koreai bűncselekmény! !

Anonymous @ 13 Évforduló: 57 (Sun) 2013/02/03 18:43:51.31 ID: EFA + d/LF0Abe-chan, kíváncsi vagyok, miért nem kell mutogatni ezt a történetet az FB

Anonymous @ 13 Évforduló: 60 (Sun) 2013/02/03 18:44:21.47 ID: SWVMZTI30Még a földrengés áldozatainak, nem vagyok általában ezt az állapotot az aktuális dátumot.Én sértés a szervezet, hogy hamis ez tükröződik egyébként.

Anonymous @ 13 Évforduló: 62 (Sun) 2013/02/03 18:44:24.35 ID: DXrL5klX0Asahi Shimbun Innováció gyártott és eltúlzott ez

Anonymous @ 13 Évforduló: 70 (Sun) 2013/02/03 18:45:12.17 ID: zpFXU/U/01 >>I DO kölcsönzésére nekem ezek a srácok komolyan többé ("; ω,`)

Anonymous @ 13 Évforduló: 39 (Sun) 2013/02/03 18:42:17.66 ID: 3GRB5oQv0Tisztelt tagjai New York State
I koreaiak, van ilyen mértékbenW Bár azt hiszem, inkább vállalja a Delon válása előtt a zsákmány a jog, hogy ez egy jó ötlet

Anonymous @ 13 Évforduló: 66 (Sun) 2013/02/03 18:44:33.69 ID: D5gq9M + U039 >>Feladó (túl a spanyol amerikaiak az elmúlt években), a koreai-amerikai számla több mint egyharmada az összes tagokAzt is mondják, hogy mennyi hulladék

Anonymous @ 13 Évforduló: 76 (Sun) 2013/02/03 18:46:13.63 ID: EozC7Lb4066 >>Ott van forrás?
Csak kell csoda, hogy nehéz csinálni? w

Anonymous @ 13 Évforduló: 79 (Sun) 2013/02/03 18:46:49.29 ID: pVt50FQu0731 egység azonos fénykép hamisítvány.Ez a fénykép áldozatai japán boncolási esetek Jinan.

Anonymous @ 13 Évforduló: 81 (Sun) 2013/02/03 18:46:54.64 ID: ESVV5HOk071 >>Erről jut eszembe, volt utalva a kéjhölgyek kérdést egyesek vált Professor Emeritus
Modus operandi csak, ahogy van, akkor meg akarok ölni,Ha egy bolond eddig, úgy érzem, tényleg remegett harag

Anonymous @ 13 Évforduló: 91 (Sun) 2013/02/03 18:48:01.65 ID: nFJSPnfF0"Lie" ez által szétszórt koreai nacionalisták a világ média.Heck, töltöttem mennyi? Etnikai nacionalista anti-japán koreai média világában w

Anonymous @ 13 Évforduló: 102 (nap) 2013/02/03 18:50:15.63 ID: NGc3DOavOMeg kell kezdeni tiltó koreai.

@ Nameless évforduló: 13 106 (Sun) 2013/02/03 18:50:46.61 ID: E2n2pB4fPKétlem azonban, hogy ez mindig ideg koreaiAz egyetlen dolog, a megvetett és várhatóan Hitomodoki

Anonymous @ 13 Évforduló: 116 (nap) 2013/02/03 18:51:57.00 ID: w35vOs3i081 >>Az emberek válnak vezető kutató dokumentarista fotográfia múzeum tiszteletére Dél-Korea, büszkén mutatja fotók a hamisítás
Student történelem tudom jól, hogy meg kell dolgozni, hogy milyen hangos alacsony vagy
Én nem engedhetik meg maguknak a Nobel-díjat, vagy ívelt

Anonymous @ 13 Évforduló: 117 (nap) 2013/02/03 18:52:04.86 ID: g6sRi7yC0Kéne perelni rágalmazás

Anonymous @ 13 Évforduló: 120 (nap) 2013/02/03 18:52:20.18 ID: 4bbWAXmV01 >>Majd Do nélkül aggály, hogy alakítsanak ki olyan, koreaiak persze én vagyok, hogy utáltam

@ Nameless évforduló: 13 127 (Sun) 2013/02/03 18:53:50.03 ID: abdl94hm0Én szeretném, ha szakítani a diplomáciai kapcsolatokat gyorsan

@ Nameless évforduló: 13 129 (Sun) 2013/02/03 18:53:58.86 ID: EFA + d/LF0Tény még ellenőrzés nélkül, Asahi, hogy a cikk a New York Times cikket, elterjedt a világonÉs "! Huh Legalacsonyabb Te japán"

Anonymous @ 13 Évforduló: 140 (nap) 2013/02/03 18:55:09.15 ID: kh 5 ZDlV0Megy túl messzire, hogy valóbanEzek őrült emelkedett, mivel a japán nép engedelmes

@ Nameless évforduló: 13 141 (Sun) 2013/02/03 18:55:16.97 ID: pV6kDpAy0Koreaiak kibocsátások őrült rögeszméje képek a földrengés áldozatainak más országokban

Anonymous @ 13 Évforduló: 168 (nap) 2013/02/03 18:57:43.58 ID: V/YilvOv0Ahhoz, hogy eltörli a külön engedélyt az állandó lakóhelye szerinti személy Japan Korea, Japán és személy állampolgárságától megfosztott honosítás Korea, deportálták.Távolítsuk el a koreaiak, hogy küldjön az SDF hogy Takeshima jogellenesen elfoglalták.Megszakította a diplomáciai kapcsolatot Dél-Koreával.

(Sun) 2013/02/03 18:59:07.90 Azonosító :: ◆ IrmWJHGPjM Kuromon: 183 VufZ/9o20Talált azonnal ArchívumPark Shin Yoshiwara pusztításhttp://www.tobunken-archives.jp/DigitalArchives/record/7B3AEDEC-B2FE-26A2-FD6E-936523750A79.html?lang =http://www.tobunken-archives.jp/DigitalArchives/image/7B3AEDEC-B2FE-26A2-FD6E-936523750A79.jpg
Koreai vagy Mata hamisítás felismerésre

@ Nameless évforduló: 13 184 (Sun) 2013/02/03 18:59:16.26 ID: FjVgcReb0Gazdasági szankciók megölte Koreában

Anonymous @ 13 Évforduló: 185 (nap) 2013/02/03 18:59:23.32 ID: ESVV5HOk0De azt mondani, hogy geeks gyerekes és késztet valakit még VF-0Lepárolt jön minden golyó félszigeten reakció az utolsó csepp a pohárban annyi
Vagyok mérnök, felesége és gyermekei az aktív vám, én igazán jött elme, még ez

Anonymous @ 13 Évforduló: 200 (nap) 2013/02/03 19:00:49.16 ID: + BexaSIl0Te egy buta vénember. Vajon találták gyártott cselekedni vizsgálat nélkül a korszak.A ház nem lehet megbízni többé későbbi hamisítvány.

Anonymous @ 13 Évforduló: 209 (nap) 2013/02/03 19:01:28.72 ID: 9BIXWJzL0147 >>Talán Pandemonium polgárháború, aki drámaian növekedett a koreai nép cukorkaAhogy kell megbánni kaukázusi Japán dagasztás vált zálog fun

@ Nameless évforduló: 13 210 (Sun) 2013/02/03 19:01:49.16 ID: SozZAl1b0Egy másik, az ilyen tömeg csak megsemmisül minden nemzetKísérlet sever diplomáciai kapcsolatok


@ Nameless évforduló: 13 218 (Sun) 2013/02/03 19:02:53.85 ID: imqAIGMo0
[Még mondvacsinált kéjhölgyek voltak a munka koreai]
■ "Takashi Uemura" Asahi Shimbun, hogy hamis a kéjhölgy kérdés
Feleség írta a cikk "Takashi Uemura" a koreaiAz elnök a szervezet a koreai kéjhölgy anya-in-law "(Yang Sun'nimu) rend gerendák felelősséget."http://www.youtube.com/watch?v=cmphs0RjZ4Mhttp://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1344382002/

Anonymous @ 13 Évforduló: 220 (nap) 2013/02/03 19:03:04.14 ID: 8mEpcwwf0(Sun) 18:04:07.68 ID 2013/02/03 :: 800 Név: Névtelen @ beírás 13. évfordulója [] 5IeXbFux0 [2/5]http://english.yonhapnews.co.kr/national/2013/02/03/78/0301000000AEN20130203000600315F.HTML
Én is kezdte meg sugárzását angolul.Már ezt is hazugság, hisz ez a fickó kijön.Korea vagy célja van.

@ Nameless évforduló: 13 228 (Sun) 2013/02/03 19:03:54.18 ID: 9BIXWJzL0181 >>Professzora koreai kéjhölgy tagadta? Ilyen volt kénytelen elesettek rúgták és megvertékKíváncsi vagyok, ha ez a személy vált

Anonymous @ 13 Évforduló: 233 (nap) 2013/02/03 19:04:27.71 ID: qcuZ + v2d0Japán nem fogja bizonyítani a tényekKi hisz a hazugság nőne
Ez egyszerű, csak csendben, és csak bizonyítani azt a tényt,Koreai mészárlás mondani? Nem lennék zavarban nem tisztázott, hogy a w igaz?Hát nem, hogy inkább örülni
Meg fogják vizsgálni, mert szilárdan voltam egészen az asztalra

@ Nameless évforduló: 13 246 (Sun) 2013/02/03 19:05:53.61 ID: hjzcKxKQOKorea csinál a japán média abba kell hagyni a történelem hamisítása

@ Nameless évforduló: 13 247 (Sun) 2013/02/03 19:05:59.54 ID: + IUbzXi6PNem tudom valójában csak üledék koreaiAzt hiszem, így lelkesen.
Én nem csak kurva.

@ Nameless évforduló: 13 251 (Sun) 2013/02/03 19:06:19.46 ID: o06mUvFG0Japán is bennünket, és a világ a szokás kovácsolt srácok, akkor fel kell hívni arra, hogy nem könnyű elhinni

@ Nameless évforduló: 13 260 (Sun) 2013/02/03 19:07:16.74 ID: JRtu6r1A0Mi folyik Milyen mentális struktúra koreai?

@ Nameless évforduló: 13 274 (Sun) 2013/02/03 19:09:10.78 ID: imqAIGMo0225 >>Dél-Korea tett ügyként nemzeti politikai támadás Japán történetében gyártott
■ agresszor nemzet Korea Japán legnagyobb ellensége
1952 óta, az emberrablás a japán utasbiztonsági 3929 emberek TakeshimaA japán kiadta a "balesetek" 44
Takeshima japán terület Koreában még mindig folyamatban törvénytelen megszállás és

@ Nameless évforduló: 13 301 (Sun) 2013/02/03 19:12:33.76 ID: oCaaJ1TA0Ha nem akarom, hogy betiltsák a népszerű neve hamarosan.

@ Nameless évforduló: 13 319 (Sun) 2013/02/03 19:15:16.98 ID: cmBrNqlTOAzt hiszem, Japán és Dél-Korea lesz a diplomáciai kapcsolatok egymással

Anonymous @ 13 Évforduló: 320 (nap) 2013/02/03 19:15:26.56 ID: imqAIGMo0> Jeong Songiru tovább> Azt mondtam: "Nem akartam, hogy tegye közzé alatt női ruházat. Megdöbbenve, hogy a fotók és vették ki, szégyen, mert kegyetlen."
Te teljesen összeesküvés JapánRésze a munkát, amit szeretne társítani a kéjhölgy
Korea, koholt "Japán egy olyan ország, amely megtette a szexuális rabszolgaként 200 000 ember", ésTerjedt el a világ minden tájáról
Dél-Korea, a tevékenység során elterjedt az egész világon, mint egy nemzet, amely összehasonlítható a náci gonosz JapánA legalacsonyabb és a legnagyobb ellensége az ellenség a legjobb Korea

@ Nameless évforduló: 13 322 (Sun) 2013/02/03 19:15:36.98 ID: D8pN4khn0Mit szállít a világ minden tájáról csinálnak már angol nyelvenTúl korai ez a fajta munka

@ Nameless évforduló: 13 326 (Sun) 2013/02/03 19:16:14.87 ID: cUsEYt3F0220 >>Jól ment a kéjhölgyek (de csak egy kurva).Igazán tűnik százszor, ha mondogatod 1000 is egy hazugság.Ha nem megszabadulni egy korai fejlődési szakaszában cég gyártott.

@ Nameless évforduló: 13 332 (Sun) 2013/02/03 19:16:56.96 ID: r1fVmMfdOHazugságok és szerkezetekkel, amelyek a koreai népA súlyosan elítélteAzt kell hagyni a bizonyítékokhoz
Édes támogatást vezetett a lopás és a kulturális kéjhölgy

@ Nameless évforduló: 13 346 (Sun) 2013/02/03 19:18:39.43 ID: LHgpQvNZ0Kényelem a nők és a jól fizetett kurvaSzemérmetlenség

@ Nameless évforduló: 13 348 (Sun) 2013/02/03 19:18:48.59 ID: 1l0hXiJ90Kíváncsi vagyok, a japánok úgy döntöttek, hogy hagyja, hogy rossz, mert én voltam Tsukeagara támogatásra ebben az országban

@ Nameless évforduló: 13 349 (Sun) 2013/02/03 19:19:01.53 ID: GDTcpRbB0Torishimareru

Anonymous @ 13 Évforduló: 353 (nap) 2013/02/03 19:19:22.58 ID: qmsCRTi 0Fogom ellenőrizni hamisítás, te is magad rosszfiúkat.Dobja Shin Okubo koreai prostituáltak, vagy ha van szabad ideje Uguisudani ilyen, mert én vagyok az út.

@ Nameless évforduló: 13 359 (Sun) 2013/02/03 19:20:55.66 ID: pFeaxqHv0Kényelmetlenül érzi magát abban az irányban és írásban tizenkét évvel TaishoEz az idő, "húsz éve igazságszolgáltatás" a közös Ja Ne

Anonymous @ 13 Évforduló: 360 (nap) 2013/02/03 19:20:56.49 ID: 0uKzeQJA0Ez a szál érdemesHát nem ez volt hasznos először Japánban?

@ Nameless évforduló: 13 361 (Sun) 2013/02/03 19:20:56.99 ID: zZn2RKMN0Ne hagyja, hogy ez abszolút hamisítvány.Ez egy szent háború többé.

@ Nameless évforduló: 13 368 (Sun) 2013/02/03 19:21:46.21 ID: LHgpQvNZ0Minél jobban megismerjükDél-Korea a gyűlölet


@ Nameless évforduló: 13 371 (Sun) 2013/02/03 19:21:58.24 ID: Xm6QLOoI0Hát nem koholt a "mészárlás testvérek Hallyu" De! !
Name = 84 mészárlás áldozatainak leprás kórház 1945-benName = 6-70000 Jeju mészárlás áldozatainak ★ 1948Áldozat lázadás Yeosu-Suncheon 1948 = 5000, vagy több emberPeople = 88 mészárlás áldozatainak Mungyeong 1949Han River Bridge humanitárius bombázás áldozatainak 1950 = kb 500-800 neveTöbb mint 300 000 = Bajnokság vezető mészárlás áldozatainak tart 1950 főDaejeon 1950 börtön mészárlás áldozatainak = Több mint 1800 embertName = több száz ezer áldozat 1950 nemzeti védelmi erők esemény= Több mint 4 millió ember halt áldozatok ★ koreai háború 1950-ben385 fő 334 fő felnőtt és gyermek áldozatainak incidensek = Akira Sankyo Jiri 1951170 ember elsősorban a diákok = 1980 Kwangju esemény áldozataiTöbb mint 5 millió ember halálát = ★ éhező észak-koreai áldozatok 1980-banName = 46 egyéb személyzet süllyedt a Cheonan incidens áldozatok 2010Két Marines = áldozat Yeonpyeong Island gránát esemény 2010-ben, két civil2013 koreai háború mészárlás folytatódik az állami tűzszünet! !
Taboo A legnagyobb tabu Dél-Korea 1-4 Dél-Korea legnagyobbhtp :/ / www.youtube.com/watch?v=jZfziONC0OQhtp :/ / www.youtube.com/watch?v=zobU_G1QUgEhtp :/ / www.youtube.com/watch?v=ZOfW0qqXPrEhtp :/ / www.youtube.com/watch?v=LUXjIKeI-oI
(Kissé groteszk) → koreai háború Color Megnézem esetekben a népirtáshtp :/ / www.youtube.com/watch?v=4aa1YgAPC9k


@ Nameless évforduló: 13 386 (Sun) 2013/02/03 19:23:23.88 ID: k0WBxQ3q0Gondolom, amit a média is süket.Gyártása e Miemie.

@ Nameless évforduló: 13 390 (Sun) 2013/02/03 19:23:47.95 ID: pImJC7/D0A másik, ha nem, hogy fogok nevetni le. .
Ez a hamisítás bűncselekmény méltó dolog!
Sue valakit! !
Ne kihasználni

@ Nameless évforduló: 13 394 (Sun) 2013/02/03 19:24:14.61 ID: LNVOOJPF0Ezután ennek a fényképnek mondja A Robert L. Capp gyűjtése,Ez az úgynevezett "Fotó a Hirosima atombomba" az Egyesült Államokban, Európában és Kínában.Csakúgy, mint a lapát "photo bomba kiadatlan papír" Le Monde Buddha 2008-ban,Valld be, hogy ez egy hamis riasztás után, elnézést kérek, és korrektek volt egy kép a Nagy Kanto földrengés.

@ Nameless évforduló: 13 399 (Sun) 2013/02/03 19:24:37.54 ID: uiEpV23E0380 >>Tudja, ezek csak néhány más Barre"Vajon a japánok egy ilyen dolog", mert azt hiszi, vagyMegyek húzza meg széles körben ismert, hogy hidegvérrel egy ilyen kitalált választ

@ Nameless évforduló: 13 401 (Sun) 2013/02/03 19:24:54.71 ID: Gqva / AU 0Te tényleg szégyentelen koreaiakEz tényleg megvetik etnikai

Anonymous @ 13 Évforduló: 402 (nap) 2013/02/03 19:25:03.90 ID: VUhDIaZk0Tetszik ez nem működik egyáltalán, amikor a Külügyminisztérium Japán.Kíváncsi vagyok, ha ez valóban a munka, párt-vagy tenisz, avagyKíváncsi vagyok, úgy gondolja, semmi, de költeni nagy elegánsan nélkül gonosz.

@ Nameless évforduló: 13 437 (Sun) 2013/02/03 19:31:42.67 ID: ANouZ4U5P★ ★ ☆ ☆ ★ ★ ☆ ☆ ★ ★ ☆ ☆ ★ ★ ☆ ☆ ★ ★ ☆ ☆ ★ ★ ☆ ☆ ★ ★ ☆ ☆ ★ ★ ☆ ☆
★ ★ ☆ ☆ hazug vagyok koreaiak csontvelő ☆ ☆ ★ ★
Valami úgynevezett fotót az áldozat koreaiak mészároltak idején a Nagy Kanto Földrengéshttp://img.yonhapnews.co.kr/photo/yna/YH/2013/02/01/PYH2013020111410001300_P2.jpg
↓ Tény, hogy "képek szervek töltse ki a nyomkövetési menekültek ruházati Honjo (városi park Yokoami) Yokoami városi park" után azonnal a Nagy Kanto Földrengéshttp://ja.wikipedia.org/wiki/% E6% A8% AA% E7% B6% B2% E7% 94% BA% E5% 85% AC% E5% 9C% 92http://www.toshima.ne.jp/ ~ esashi / shockphot.htmhttp://tokyoireikyoukai.or.jp/
Valami úgynevezett fotót az áldozat koreaiak mészároltak idején a Nagy Kanto Földrengéshttp://img.yonhapnews.co.kr/photo/yna/YH/2013/02/01/PYH2013020111390001300_P2.jpg
↓ valójában prostituált holttestét húzta egy tó a Yoshiwarahttp://www7b.biglobe.ne.jp/ ~ ophl/yoshiwara/taika/taika/target25.htmlhttp://www.toshima.ne.jp/ ~ esashi / shockphot.htm
Lady of the Taisho korszak Japánban szinte kimonó ágyékkötőt fehérnemű az első helyen. De nem nadrág.Az emberek ugrott a tóba fulladt redők üldözi a tűzbe a földrengés, egy ilyen helyzet, természetesen.
Koreai hitványság használható azok számára, akik kovácsolni Japán-ellenes meghalt.Én nem csak az oldja meg a problémát fizikailag többé-félszigeten.Kell megadni csak Koreában Hellfire!
★ ★ ☆ ☆ ★ ★ ☆ ☆ ★ ★ ☆ ☆ ★ ★ ☆ ☆ ★ ★ ☆ ☆ ★ ★ ☆ ☆ ★ ★ ☆ ☆ ★ ★ ☆ ☆

@ Nameless évforduló: 13 142 (Sun) 2013/02/03 18:55:17.16 ID: Q + hE8MKo0- Azt mondja: "a pusztítás New Yoshiwara park" az eredeti fotó, és néhány képet a "nagy tűzkár Yoshihara a 1911" van a leírásSzándékos késztetések a koreaiak
· Bár ő húzza le a fehérneműt egy nő, egy nő ebben a korban vannak Japánban az első helyen nem visel fehérneműt
· Sok koreaiak is megjelent az újságban rablás, nemi erőszak, és sokan letartóztatták alatt a káosz a földrengés

Anonymous @ 13 Évforduló: 118 (nap) 2013/02/03 18:52:09.69 ID: CK9HsY3a0Már cáfolta Mi oldaldeszkákkal és Japán és Dél-Korea
http://kjclub.com/jp/exchange/theme/read.php?uid=342200&fid=342200&thread=1000000&idx=1&page=1&tname=exc_board_65&number=219081

Anonymous @ 13 Évforduló: 23 (Sun) 2013/02/03 18:38:28.73 ID: CTpgK9ko0Tudósok kovácsolt hidegvérrelKorea hülye sajtó csöpög
Ez a minőség szar-evés nemzet Dél-Korea

Anonymous @ 13 Évforduló: 24 (Sun) 2013/02/03 18:38:29.81 ID: h0Al5MRk0Ne hazudj, vagy w ww korai kitettség volt

Anonymous @ 13 Évforduló: 92 (Sun) 2013/02/03 18:48:18.15 ID: A35VSB690Azt hiszem, lesz, az ilyen nagyon bosszantóA koreaiak called'm diffundáló gyorsan szerte a világon, ha semmit nem hagynak tiltakozó eÚgy néz ki, mint a koholt kéjhölgy protest'm valóban nem igazán ismerlek annyira bosszantóElkezdtem járni egy bajÉn nem indul el, és meg kell kezdeni, hogy a tanúvallomás utalt az Országgyűlés elnöke által Asahi is mondvacsinált kéjhölgy kérdésÉn nagyon zavaróvá etnikai koreaiak

@ Nameless évforduló: 13 123 (Sun) 2013/02/03 18:52:53.39 ID: mM5LrhVi0Ez már nem ~ Én nem megcáfolni angolul.Kongresszus NY, én leszek ki elítélő határozatot Japánban.

@ Nameless évforduló: 13 170 (Sun) 2013/02/03 18:58:02.38 ID: dtOLDyUU0Eredményétől függően a lobbizás a józan ész, a világA Külügyminisztérium és a japán kormány és a törvényhozók komolyan vegyék fontolóra

@ Nameless évforduló: 13 212 (Sun) 2013/02/03 19:02:01.48 ID: jPTlu1zp0170 >>Én nem lenyelni a hallban, amikor a Nyugat volt, hogy még a fő kamra

Anonymous @ 13 Évforduló: 223 (nap) 2013/02/03 19:03:17.75 ID: 9V1tCodB0Tiltakoztak a kormányzati szinten hamisítani társaságát.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
@ Nameless évforduló: 13 408 (Sun) 2013/02/03 19:26:13.74 ID: X/qsmj2 0Azt akarom, hogy perelni rágalmazás koreaiak ezt a hülye japán kormány

@ Nameless évforduló: 13 409 (Sun) 2013/02/03 19:26:14.24 ID: CK9HsY3a0Továbbra is a "halott prostituált, hogy húzta a tó az Yoshiwara" ennek a fényképnekMindenesetre, ez egy fotó a japán. Ezután "koreai tudós levetkőzött női alsónemű, megalázták ismét a halál után"Úgy írt, mint például a jelenlegi nyugati stílusú fehérnemű japán nők általában (nadrág)Kezdte viselni, azt mondta, hogy körülbelül egy éve, 1932.A tűzoltókat hívott Shirokiya, hogy a nők nem visel fehérneműt 1932-ben,Ez egy későbbi incidens félénk nézve aljáról a mentés, azt égett halálra.Abban az időben a Nagy Kanto Földrengés, egy nő, kimonó, fehérnemű, mint nem visel nadrágot.

@ Nameless évforduló: 13 410 (Sun) 2013/02/03 19:26:18.47 ID: D8pN4khn0Tudás vagy anyagban, amit nem is tudom, ki tengerentúli East Asian StudiesMi a lakosok, hogy a kelet-ázsiai lemez jön ki azonnal?Már cáfolják ガチ akár a nap 24 órájában, az év 365 napján még
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
63 >> éves elnyomása a Kínai Kommunista Párt [Shinjuku-ku, Tokyo]. ② részvétel napló március délre Mongólia bemutató, hogy tiltakozzanak a mészárlásthttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html
Milyen ország ... Kína?
Part 1● "Guinness" helyezés a 20. század mészárlás# 1. Több mint 90 millió ember MaoMásodik hely. Több mint 30 millió ember Sztálin3. hely. Hitler több mint hat millió ember (a zsidók)4-én. Több mint 2 millió ember Hu Jintao
● Tibetben, több mint 1,2 millió ember mészároltak le.Több mint 6500 templomokat elpusztult.Mixed támogatásával okok szörnyű dolgot kell rendezni Tibetben, nagy számú kínai, hanem országok és kultúrák, akkor kialszik a verseny maga jelenleg folyik.

Gésa, Tony Blair és kéjhölgy [Taniyama Yuji Akira Taniyama Yujiro] (hamisító kéjhölgy)http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9bOw0uhgfrY

■ "Takashi Uemura" Asahi Shimbun, hogy hamis a kéjhölgy kérdésFeleség írta a cikk "Takashi Uemura" a koreaiAz elnök a szervezet a koreai kéjhölgy anya-in-law "(Yang Sun'nimu) rend gerendák felelősséget."http://www.youtube.com/watch?v=cmphs0RjZ4Mhttp://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1344382002/

Nem látod az "egyéb kérdések! Raitaihan nemi erőszak és mészárlás, a vietnami civilek által a dél-koreai hadsereg" a YouTube-on.
https://www.youtube.com/watch?v=d7FcQmcdf8Y&feature=youtube_gdata_playerEgy kis két perc, és nem látni az összes kéjhölgyek kérdést. Japán, a fény, és. Szeretné, mint az ilyen bizonyítékok bizonyíték, van is egy kísérteties képet (. I, a japán kormány politika, Japán beleértve a ház ellen, stb Gaikan vonzzák bűnözés törekszik támogatni szükséges!)


2ちゃんねる。>天皇陛下侮辱から・15年ぶりくらいに・2ちゃんねるを・見るようになりました
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11334858384.html
>慰安婦問題の・ねつ造を知り


>・「 スワップ無期限凍結 」その次が・「 ハードカレンシー・韓国解除 」のステップアップ措置
2012-08-20 15:46:26
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11333351693.html

↑野田政権時の予測でしたが。安倍政権では、日本経済には、プラスに働きかけると思うのです。


>ブログ紹介です(2ちゃんねるに載っていたのと、ブロガーさんも他の方のブログを転載なさっているので )
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11356777604.html
もし、日本が追い詰められたら [国際・政治] [編集]

日本が持っている技術を輸出禁止すると核兵器以上の打撃力があることをあるサイトが教えてくれていました。
追い詰められたら日本は開き直ることも不可能ではありません。

ただ、このときは日本の技術を奪い取るために侵略される可能性も多少ありますが・・・・。

以下引用
( ここから先は、>新時代の夜明け前に、アセンションに向けて
   http://ada323newage.blog.so-net.ne.jp/2010-09-27
  こちらの URL で参照してください。 )


>鳩山氏
外患誘致デモがあれば、参加したいと思います。
日本人の為に政治をしない政治家は、粛清淘汰されるべきだと思います。

・通名廃止と、事件報道では、通名の報道の廃止を強く望みます。

こんな政治の為に、税金を納めたくありません。
税金分を、「寄付。制度」にして欲しいと思います。
既得権益等の温床になる税金の使い方に、強く憤りを感じます。


右も左も、本来。自国国益の為に在るはずなのに。
日本は右も左も、私腹ばかりだ。
日本人の為の政治をしない政治家は、粛清淘汰されるべきだと思います。
こんな国に、税金を納めたくないです。
税金を「寄付形式」にしてもらったほうが、まだいいです!!

もう、報道を信じられません。
保守色の強い、新聞等に。
税金を、寄付する選択が欲しいくらいです。

現実路線としては、特定の「報道機関」「医療機関・福祉・孤児」「科学・医学・スポーツ・芸術・奨学金」等の施設に
税金分の1割を、「寄付」出来るような制度が、欲しいなあ、、、
※5世代以上、「日本国籍を有する者のみ」
( 5等親までの血縁者、提携会社、傘下会社等の寄付などは、除外。罰則規定 )


>メモ( 随時、修正訂正していきます )
・各区ごとの高校の生徒会長20~30人前後( 副会長は、発言権は無いけれど、補佐出席 )
※日本国籍を、3代以上有している者のみ。あらゆる不正削除の理念から。これは、随時調整課題。
※差別と、区別は、違います。感情論・理想論ではなく、資本主義国家として、ちゃんと理解してください。そのための本来の法律の整備と、既存システムの弊害の打破です。

彼らが、自分の「 区の会社・社会・政治背景等 」「 科学・奨学金・報道機関 」等への、直接的な「 税金の割り振り 」を、割り振ってもらう。
( リーダー実戦育成。また、癒着や横領。不正取引などの告発や、法改正の視点を、実戦で見てもらう。海外との競合視点や、国内外の法整備、経済、政治、国際情勢等の国内に対する不備やサポート視点、改正整備などの経験値等 )

ただ、国家予算並みに、「 金額 」が、膨れ上がってしまった場合は
その金額の「 αパーセント 」は、国家予算への返金システム。あるいは、ほかの市町村の不足分。科学や開発などでの不足分などへ、さらに割り振って行く。

競争原理は
やっぱり、ある程度。「 健全性 」を、社会でも、政治でも、システムでも。
保つ上で、必用不可欠。

そして、本当の、「 政治。経済。会社経営。次世代のリーダー育成 」でも、あると思うのです。
※育てていかなければ、次世代のリーダー( 責任と義務と、利権の絡む実戦等の経験値 )は、育ちません。
※前年度の予算割り振りで、失敗はあるでしょう。けれど、それは、「 データーとしての財産 」となります。失敗を財産に出来ない、現状システムの打破は、必要不可欠です。責任の所在の明確化は、必要不可欠です。

ただ、テスト点数がいいから。出席日数がいいから。
それだけで、「 エリート 」のようなシステム改善を、根本から進めていくべき。
それは、衰退を招いていく、悪しき因習の一つだと思います。

日本人のご老人が、「 おにぎり食べたい 」と書き残して。
餓死してしまうような、不正受給の横行など。

不正受給を許している、背景等。
未来を担っていく子供たち自身でも、深く関わって、現実と本質。不備と、原因。
それらと向き合いながら、議論、調整、よりよく改訂して行く力を養っていく必要性があると思うのです。

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【話題】ファンの要望によりAKB48峯岸みなみ丸坊主メッセージ動画削除に 「ネットは消したら増えるの法則」「世間の批判から逃げた」
http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1359872602/

1 :どすけべ学園高等部φ ★:2013/02/03(日) 15:23:22.63 ID:???0
AKB48研究生である峯岸みなみさんが先日、イケメンダンサー白濱亜嵐(19)さんとお泊まりしたことが発覚。そのお泊まりの翌朝にマンションから出てくるところを撮られてしまいスクープとなった。帽子にマスクで顔を隠している彼女。そんな、みぃちゃんこと峯岸みなみさんはAKB48から研究生に降格という処分を受けた。しかしそれだけではなく、本人は反省の弁を『YouTube』に投稿。
そこに登場したのはなんと頭を丸坊主にした峯岸みなみさんであった。

ネット上だけで無く世間や海外にまでこのことは広まり、まるで日本がそういう文化かのように思われ、はた迷惑な一面もある。
そんな峯岸みなみさんの謝罪動画が削除されることとなった。経緯についてAKB48オフィシャルブログに次のように書かれている。

“本日、2月2日(土)の大握手会において、峯岸みなみより、改めて来場のファンの皆さまの前で、今回の件につきまして謝罪をさせていただきました。
ファンの皆さまの暖かい拍手に包まれ、峯岸の反省とAKB48への思いは、峯岸自身の言葉できちんとファンの皆さまにもお伝えできたのではないか、と思います。
つきましては、ファンの皆さまから、「みぃちゃんの誠意は充分に伝わったから、YouTubeの映像は取り下げてほしい」というご要望をたくさんいただきました。

峯岸本人に、ファンの皆さまからの要望を伝えたところ、「ファンの皆さんからの声は、ほんとうにありがたい気持ちでいっぱいです」ということでしたので、ファンの皆さまからのご要望、及び本人の気持ちも考慮し、本日いっぱいをもって、謝罪映像は削除させて頂くことに
致します。
今回の件につきましては、改めて猛省を促すと共に、今後、ファンの皆さまからの信頼を回復し得るまで、峯岸自身の謝罪の念が消えることはないと思いますが、ファンの皆さまにおかれましては、今後とも、峯岸みなみ、およびAKB48の応援をよろしくお願い申し上げます。

AKB48グループ総支配人 戸賀崎智信”
(原文ママ)

つづく
http://getnews.jp/archives/287701
http://px1img.getnews.jp/img/archives/imp/and_287701.jpg


2 :どすけべ学園高等部φ ★:2013/02/03(日) 15:23:42.43 ID:???0
>>1のつづき

以上の様にファンからの要望により動画は削除されることとなった。実際に動画の方を確認してみると、非公開状態となっており現在は再生出来なくなっている。しかしネットは恐ろしいところで、「消せば増える」の法則が待っているのだ。削除されたら見たくなるのが人間の性。
それを支援するかのように『YouTube』や『ニコニコ動画』、または手の付けられない海外動画サイトにアップされるのだ。
公式動画を残して置けば増えることは無いのだが、こうして削除すると余計増え続けて拡散させるばかりではないだろうか。
世間の批判から逃げたように思えるのは気のせいだろうか。

(おわり)


4 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 15:25:28.13 ID:YnPm6kTv0
全部パフォーマンスでしたって言って謝れよ
日本人全体がアホみたいに思われてるじゃねえか
そして二度とテレビに出て来るな秋元とバカグループ


6 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 15:25:34.59 ID:lD96CXbz0
削除も全て運営側の予定通り
今さら何を言ってやがる


16 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 15:29:50.65 ID:CDVR8dgbP
国際問題になりかねないからな。公開した運営側は全員クビにするレベルだよ馬鹿。


17 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 15:29:51.66 ID:Y5gLLWPv0
AKBって本当に人気あるのか?
コメントフルボッコやんか


29 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 15:36:05.80 ID:t9LFT1JNP
これって在日が日本をおとしめるために仕掛けた罠じゃね?

K-POP:YouTubeで再生数凄いし最高!

AKB48:体罰問題だらけの糞アイドル

世界中の認識はこんなものになってしまってる。


32 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 15:36:29.17 ID:IUGDEzgwO
つまりファンは得をしてなかったんだが。
何坊主だったんだ結局。
中身が壊れたら見た目まで壊すとか。


39 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 15:42:27.51 ID:jQ/KYKqd0
>>29
河西の児ポの件といい、欧米からしてみたら日本のオリコンTOP常連のアイドルが
こんなに異常なのは日本では当たり前だと思われてるんだろうな

どんだけ日本sageしてるんだよってw


51 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 15:49:10.47 ID:LHrTGmrHO
炎上ビジネスって気持ち悪い。


54 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 15:52:02.19 ID:zFTQDyKK0
>しかしそれだけではなく、本人は反省の弁を『YouTube』に投稿。

メンバーが自分勝手に公式ページにアップできんの?
秋元メンバーは嘘ばっかwww


59 : 忍法帖【Lv=40,xxxPT】(1+0:5) 【中国電 64.2 %】 :2013/02/03(日) 15:58:19.11 ID:X+quHmFR0
  
つか、ネットは俺も含めてすぐ魚拓取る奴多いからなw
「一度上げたら、削除しても無意味」はネット創成期からある(`・ω・´)


97 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 16:43:11.21 ID:9GBgXvq50
いい加減にこのカルト集団のことをマスゴミは取り上げるの辞めてほしい


106 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 16:48:30.76 ID:VfxG8Oyq0
金使ったヲタ向けに坊主にしたんだろうが
こんな動画垂れ流したら世界からみれば男尊女卑
タリバンかよって思う人もいるだろ
慰安婦問題もあるんじゃねとか思われんだろうが
自演ブス


24 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 15:34:30.16 ID:3r+deUHz0
>ネット上だけで無く世間や海外にまでこのことは広まり、まるで日本がそういう文化かのように思われ、はた迷惑な一面もある。

マジで責任取れよ


8 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 15:26:17.25 ID:SVINtqUU0
> 海外にまでこのことは広まり、
> まるで日本がそういう文化かのように思われ

本当、どうすんだ

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【国内】パック旅行、中国行き8割減・韓国行き半減-尖閣・竹島での日中・日韓関係悪化で[02/03]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359886534/

1 :帰って来た仕事コナカッタ元声優 φ ★:2013/02/03(日) 19:15:34.65 ID:???
日本旅行業協会がまとめた2、3月の海外パック旅行の予約状況で、中国行きが前年と比べて約8割減った。

2012年10~12月の減少率をやや上回っており、沖縄県尖閣諸島を巡る日中関係悪化の影響が、観光面では依然として大きいことが浮き彫りになった。
中国行きは、2月が前年同月比80・3%減、3月が77・2%減となった。12年10~12月の実績は、10月が74・1%減、11月が77・9%減、12月が78・8%減だった。

韓国行きの予約も、島根県竹島の領有権問題による日韓関係のこじれなどを反映し、前年同月比半減の状態が続いている。

一方、北米や欧州、ハワイ、グアム方面は好調だ。今冬は太陽の黒点活動の関係でオーロラを観測しやすいといわれ、カナダやアラスカ、北欧方面へのツアーも増加しているという。

http://www.yomiuri.co.jp/atmoney/news/20130203-OYT1T00459.htm


3 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/03(日) 19:18:29.97 ID:isfouODy
せっかく旅行行くのに、気分害する所に行きたがる奴はいないわな


5 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/03(日) 19:19:21.62 ID:/07lE4oQ
>>3
今までいたのが不思議だよ。


6 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/03(日) 19:19:23.10 ID:OUv4v7ma
下手すりゃ道端で殴り殺されるから仕方ない


7 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/03(日) 19:19:31.57 ID:Ugwvnb6J
まだ行く人いるんだ
嫌な思いしに行くようなものなのに


8 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/03(日) 19:20:43.84 ID:rJkeR40/
行く奴は平和ボケ、殴り殺されて死ねばいい


9 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/03(日) 19:20:52.05 ID:2fb3nAIM
尖閣もそうだが防毒マスクが必須の国に誰が行きたがるの?


12 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/03(日) 19:22:23.24 ID:sM47U3gZ
毒ガスの国にいくやつなんていない、また行けばレイプされる国って最低。


13 :チビデブキモハゲ足短い:2013/02/03(日) 19:23:05.58 ID:yY9pIo6X
旅行兼自殺だろ


14 :名無しのネトウE:2013/02/03(日) 19:23:06.61 ID:5YXEevvO
>>9
テロ朝が、「日本はスモックの被害にあってるから、なんとかする権利がある」

と言い出したぞ。wwwww


15 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/03(日) 19:24:06.98 ID:K5ib/a86
大阪近辺の朝鮮系遺伝子民族の多いこと多いこと、


17 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/03(日) 19:24:41.49 ID:n5eWWA9i
わざわざ根も葉も無い事で罵倒されに外国に行く人達って…。


19 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/03(日) 19:28:59.50 ID:iI6Jxoov
>>1
>中国行き8割減

今、中国に行くやつの気持ちが分からないw
リアル風の谷に訪問するようなものだろww

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【韓国】韓国記録写真研究家が関東大震災の朝鮮人虐殺写真を訴える 別の写真を使い捏造の可能性?
http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1359884034/

1 :どすけべ学園高等部φ ★:2013/02/03(日) 18:33:54.62 ID:???0
関東大震災時に起きた朝鮮人虐殺をめぐり韓国記録写真研究家のチョン・ソンギル氏が虐殺事件当時に撮影されたとみられる写真を公開した。写真には大量の遺体が並べられている。写真上部には「大正十二年九月一日」と書かれており、この日付は関東大震が発生した日でもある。

この日付は分かりやすくするために後付けであることはわかるが、実は問題はそこではなかった。この写真そのものが関東大震災の朝鮮人虐殺はおろか、関東大震災とは無関係である可能性が浮上している。

関東大震災が発生したのは写真にも記されているように大正12年(1923年)9月1日の11時58分32秒発生である。そんな当日に遺体を並べ虐殺まですることは可能なのだろうか。自分達が生き延びることで必死な状況だったはずだ。更にチョン・ソンギル氏は「写真を見て驚愕した。女性の下衣が脱がされているなど、残酷で恥辱的だったので公開したくなかった」と発言している。
しかし当時の女性は下着を着けていた人は少なく裾除けを当てていただろう。日本の文化を知らずに一方的に発言しているチョン・ソンギル氏。

またこの関東大震災当日の物とされている写真は、全く別の物だと言う疑惑も挙がっている。明治44年に起きた「新吉原公園の惨状」がその写真に該当する。東北芸術工科大学のアーカイブを覗いてみると全く同じ写真が存在するのが確認出来る。
そちらの写真をみると前にある石の箇所に「新吉原公園之惨状」と書かれているが、チョン・ソンギル氏が訴えかけている同じ写真はその文字が消えている。

仮にチョン・ソンギル氏がわざとこのような捏造をしたのなら、何のためにこのようなでっち上げを行ったのだろうか。アメリカやシンガポールに作られる慰安婦像を更に訴えかけ、賠償、謝罪を求めるのだろうか……。

http://getnews.jp/archives/287724
http://px1img.getnews.jp/img/archives/imp/and_287724.jpg


2 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:35:04.66 ID:OF3IJjQs0
>>1
在日連れて帰れ糞食い

関東大震災における朝鮮人による暴動・破壊・放火

●不逞鮮人各所に放火
 http://image.blog.livedoor.jp/otsu3/imgs/6/1/6152aea9.JPG
●不逞鮮人益々拡大
 http://image.blog.livedoor.jp/otsu3/imgs/1/4/141a8005.JPG
●鮮人等の跋扈非常に横暴を働いて居り
 http://stat.ameba.jp/user_images/20120226/20/nethaijin2010/39/70/j/o0800058011818112007.jpg
●震災の混乱に乗じ、鮮人の行った兇暴
 http://image.blog.livedoor.jp/yorogadi/imgs/f/2/f27d67cf.jpg
●鮮人浦和高崎に放火
 http://blog-imgs-24.fc2.com/k/o/r/koramu2/20090610103544728.png
●不逞鮮人一千名と横浜で戦闘開始 ※日本人は武器を持つことを禁止されていました
 http://blog-imgs-24.fc2.com/k/o/r/koramu2/20090610103425a5f.jpg
●屋根から屋根へ鮮人が放火して回る
 http://blog-imgs-24.fc2.com/k/o/r/koramu2/20090610103508f25.png
●震災の混乱に乗じ、鮮人の行った兇暴
 http://image.blog.livedoor.jp/yorogadi/imgs/f/2/f27d67cf.jpg
●鮮人浦和高崎に放火
 http://blog-imgs-24.fc2.com/k/o/r/koramu2/20090610103544728.png
●屋根から屋根へ鮮人が放火して回る
 http://blog-imgs-24.fc2.com/k/o/r/koramu2/20090610103508f25.png


4 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:35:20.34 ID:8/ZuqNSr0
 
たまに思い出そう、あの時の韓国人の反応を

韓国人の反応「天罰!」「放射能w神w」「今夜はお祝いパーティ」
http://hato.2ch.net/test/read.cgi/news/1299851424/

地震の速報を聞いて朝鮮人の反応
ttp://www.kjclub.com/jp/exchange/theme/list.php?tname=exc_board_62

・天罰!

・おめでとうございます.! ただいま日本子供一人死亡 !?^^

・日本列島沈没www

・日本にバナナ供給してやろう

・倭猿千人死ね

・地震は歴史捏造歪曲したから

・ japs=ゴキブリ・・・・なかなか死なない

・津波にも大丈夫な猿jap

・放射能 神 降臨wwwwwwwwwwwwwwww

・今夜祝いパーティー開催する


10 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:36:40.03 ID:AVEgMoaQ0
在日同胞をなぜ引き取ろうとしないのか


12 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:37:19.22 ID:lOIKtxNQ0
震災で死んだ日本人の犠牲者だろ


34 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:41:25.70 ID:EozC7Lb40
>>12
震災すら関係なく吉原の火災の写真みたいよ。


14 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:37:48.62 ID:Z9CV7RNfP
>>1
まさに「息を吐くように嘘をつく」顔だな


22 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:38:22.75 ID:pOUyVgRZ0
何勝手に論破してんだよ
みんなで遊んでたんだからもう少し楽しませろよ


27 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:39:10.32 ID:ESVV5HOk0
写真に写る手鈎棒を、槍のような凶器だ、としてるしな

手鈎棒なんぞ、災害現場では当たり前だってえの
朝鮮にはそう言う道具が無いんだろうな。

くだらねえ国だよ本当に。


30 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:39:41.56 ID:dSGwssjD0
もうこんな国必要ない。
韓国とは関わるな。
日本に韓国人を入れるな。


37 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:42:10.74 ID:NTX6vLC00
こうやって死者を冒涜するのが、韓国人!
従軍慰安婦のウソも、日本の兵隊さんやその遺族を冒涜している。


48 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:42:53.79 ID:obXUw8zq0
やっぱり捏造か
弱小国は歴史を書き換えることでしか強くなれないからな


53 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:43:22.02 ID:o06mUvFG0
捏造して日本を貶めた奴に、謝罪と賠償を求めることはできないの?


55 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:43:41.45 ID:mZ/KlNKh0
映画の一こまを取り出して731部隊の捏造記事も流してたしな
(あとで訂正入れただけマシだけど)


56 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:43:51.05 ID:rzigVpOQ0
 犯罪朝鮮人!!

 犯罪朝鮮人!!

 犯罪朝鮮人!!


57 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:43:51.31 ID:eDf+d/LF0
安倍ちゃん、FBでこのネタを披露してくれないかなぁ


60 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:44:21.47 ID:SWVMZTI30
普通に震災の犠牲者だって、当日の日付でこの状態はないわ。
どのみちこの捏造は写ってるご遺体に対する冒涜だ。


62 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:44:24.35 ID:DXrL5klX0
そしてこれを朝日新聞が誇大捏造するっと


70 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:45:12.17 ID:zpFXU/U/0
>>1
もうこいつらどーにかしてくれよマジで(´;ω;`)


39 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:42:17.66 ID:3GRB5oQv0
ニューヨーク州の議員さんへ

朝鮮人って、この程度ですよ
法則の餌食になる前にドロンを、きめこんだ方が得策だと思うけどなあw


66 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:44:33.69 ID:D5gq9M+U0
>>39
議員全体の3分の1以上を韓国系アメリカ人が占めてる(ここ数年でヒスパニック系アメリカ人を超えた)から
いくらいっても無駄


76 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:46:13.63 ID:EozC7Lb40
>>66
ソースあるのかそれ?

やられちゃ困るだけなんだろ?w


79 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:46:49.29 ID:pVt50FQu0
731部隊の写真捏造と同じ。
あれは済南事件の日本人被害者を検視してる写真。


81 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:46:54.64 ID:ESVV5HOk0
>>71
そういや、名誉教授なる人も慰安婦問題に言及してたよね

手口がそのまんまで、殺してやりたくなるね、
ここまで馬鹿にされると、本当に怒り心頭って感じ


91 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:48:01.65 ID:nFJSPnfF0
この「嘘」が世界のメディア内の朝鮮民族主義者によって拡散される。
いったい、いくら使った?世界反日メディア朝鮮民族派はw


102 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:50:15.63 ID:NGc3DOavO
韓国人の締め出しを開始するべきだな。


106 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:50:46.61 ID:E2n2pB4fP
毎度の事ながら朝鮮人の神経を疑う
さすがヒトモドキと蔑まれるだけのことはある


116 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:51:57.00 ID:w35vOs3i0
>>81
韓国記録写真研究家で名誉博物館長なる人物が、この捏造写真を自慢げに見せる

どんだけレベルが低いか歴史研究家が声高に活動してるか良くわかる

そりゃノーベル賞とか取れないはずだわ


117 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:52:04.86 ID:g6sRi7yC0
名誉毀損で訴えるべき


120 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:52:20.18 ID:4bbWAXmV0
>>1
こういう捏造を平気でやるから、朝鮮人は嫌われて当然だよ


127 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:53:50.03 ID:abdl94hm0
さっさと国交断絶してほしいんだけど


129 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:53:58.86 ID:eDf+d/LF0
それでも事実検証なしに、朝日が記事にし、ニューヨークタイムズが記事にして、世界に拡散
 ↓
「日本人て最低よね!!!」となる


140 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:55:09.15 ID:kh+5ZDlV0
さすがにやり過ぎだろう
日本国民が大人しいから奴ら調子に乗りまくってる


141 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:55:16.97 ID:pV6kDpAy0
他国の震災被災者の写真でキチガイ妄想を垂れ流す朝鮮人


168 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:57:43.58 ID:V/YilvOv0
在日南北朝鮮人の特別永住許可を廃止して、帰化南北朝鮮人の日本国籍を剥奪して、強制送還しろ。
竹島に自衛隊を派遣して、不法占拠している韓国人を排除しろ。
韓国と国交断絶しろ。


183 :くろもん ◆IrmWJHGPjM :2013/02/03(日) 18:59:07.90 ID:VufZ/9o20
アーカイブスですぐ見つかるね
新吉原公園の惨状
http://www.tobunken-archives.jp/DigitalArchives/record/7B3AEDEC-B2FE-26A2-FD6E-936523750A79.html?lang=
http://www.tobunken-archives.jp/DigitalArchives/image/7B3AEDEC-B2FE-26A2-FD6E-936523750A79.jpg

朝鮮人の捏造がまーた発覚か


184 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:59:16.26 ID:FjVgcReb0
韓国を経済制裁で殺せ


185 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:59:23.32 ID:ESVV5HOk0
オタクで稚拙な事言うようだが、誰か俺にVF-0でも作ってくれよ
反応弾で半島ごと蒸発させて来るよ、その位もう我慢の限界

これでも俺は妻子ある現役のエンジニアなんだぜ、本当に頭に来るわ


200 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:00:49.16 ID:+BexaSIl0
愚かな爺さんだな。時代の考証なしに行動して捏造と判断されてしまった。
後続の捏造家はもう信用されないね。


209 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:01:28.72 ID:9BIXWJzL0
>>147
中韓人が激増して阿鼻叫喚、アメ人なら内戦あるかもな
手先になって日本叩きした白人の後悔する様が楽しみ


210 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:01:49.16 ID:SozZAl1b0
もう、国家ごと滅ぼすしかないなw
国交断絶しよう



218 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:02:53.85 ID:imqAIGMo0
 
【慰安婦捏造も、朝鮮人の仕業でした】

■慰安婦問題を捏造した朝日新聞 「植村隆」

記事を書いた 「植村隆」の妻は韓国人であり
義母の「梁順任(ヤン・スンニム)」は韓国の慰安婦団体の会長である。
http://www.youtube.com/watch?v=cmphs0RjZ4M
http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1344382002/


220 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:03:04.14 ID:8mEpcwwf0
800 名前:名無しさん@13周年[] 投稿日:2013/02/03(日) 18:04:07.68 ID:5IeXbFux0 [2/5]
http://english.yonhapnews.co.kr/national/2013/02/03/78/0301000000AEN20130203000600315F.HTML

英語でも配信始めたぞ。
嘘でもこんなことやられたら、信じる奴がでてくるよな。
韓国はそこが狙いか。


228 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:03:54.18 ID:9BIXWJzL0
>>181
慰安婦否定した韓国の教授?は殴られ蹴られて土下座させられてたな
あの人どうなったんだろう


233 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:04:27.71 ID:qcuZ+v2d0
日本は事実を証明していかないと
嘘を信じる人が増えてしまう

簡単だ、ただ粛々と事実を証明するだけだ
朝鮮人の言う虐殺?w が事実なら事実を解明されて困る事なんてないだろう?
むしろ喜ぶべき事じゃないか

わざわざ表に上げてきたんだからしっかりと検証するべきだろう


246 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:05:53.61 ID:hjzcKxKQO
韓国は歴史捏造をやめるべきよ 日本のマスコミなにやってるの


247 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:05:59.54 ID:+IUbzXi6P
韓国人って本当にカスしか居ないよな
本当にしみじみとそう思う。

クソしか居ない。


251 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:06:19.46 ID:o06mUvFG0
俺たち日本人も、奴らの捏造癖を世界に発信して、安易に信じないよう忠告すべきだ


260 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:07:16.74 ID:JRtu6r1A0
韓国人の精神構造ってどうなってるの?


274 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:09:10.78 ID:imqAIGMo0
>>225
韓国は、歴史捏造での日本攻撃を国策として行ってる

■韓国は日本の一番の敵国であり侵略国

1952年以降、竹島周辺で3929人もの日本人を拉致拘束
日本人に「44人の死傷者」を出した

そして現在も日本の領土の竹島は韓国が不法な占領継続中


301 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:12:33.76 ID:oCaaJ1TA0
通名を早く禁止にしなければ。


319 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:15:16.98 ID:cmBrNqlTO
日韓断交がお互いの為になると思う


320 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:15:26.56 ID:imqAIGMo0
>更にチョン・ソンギル氏は
>「写真を見て驚愕した。女性の下衣が脱がされているなど、残酷で恥辱的だったので公開したくなかった」と発言している。

完全に対日謀略だね
従軍慰安婦と関連付ける作業の一環

韓国は、「日本は20万人性奴隷を行った国だ」と捏造し
世界中に拡散している

韓国は、日本をナチスに匹敵する極悪な国家として世界に広める活動中
韓国が一番の敵国である そして最低最悪な敵国である


322 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:15:36.98 ID:D8pN4khn0
すでに英語で世界中に配信やってたか
こういう工作は早すぎ


326 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:16:14.87 ID:cUsEYt3F0
>>220
従軍慰安婦(ただの娼婦だが)ではうまくいった。
うそも100回、1000回言い続ければほんとのように思われてくる。
捏造発生の初期段階からしっかり駆除しないとね。


332 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:16:56.96 ID:r1fVmMfdO
朝鮮人は嘘と捏造をおこなうことを
厳しく糾弾して
証拠にのこしていかねばならない

甘い対応が慰安婦や文化財盗難につながってる


346 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:18:39.43 ID:LHgpQvNZ0
慰安婦とは高給売春婦
恥知らず


348 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:18:48.59 ID:1l0hXiJ90
こんな国に援助してつけあがらせたんだから日本が悪いに決まってんだろ


349 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:19:01.53 ID:GDTcpRbB0
取り締まれよ


353 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:19:22.58 ID:qmsCRTi+0
また捏造かよ、気持ちの悪い連中だな。
そんな暇があるなら鶯谷とか新大久保の韓国人売春婦を処分しろよ、じゃまだから。


359 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:20:55.66 ID:pFeaxqHv0
大正十二年と書く方向に違和感を感じる
あの時代は「年二十正大」が一般的じゃねーの


360 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:20:56.49 ID:0uKzeQJA0
このスレは値打ちが有る
初めて日本の役に立ったんじゃないか?


361 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:20:56.99 ID:zZn2RKMN0
この捏造を絶対許すな。
これはもはや聖戦だ。


368 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:21:46.21 ID:LHgpQvNZ0
知れば知るほど
韓国嫌いになる



371 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:21:58.24 ID:Xm6QLOoI0
しかし「韓流同胞大虐殺」は捏造ではない!!

1945年 ハンセン病院虐殺事件  犠牲者=84名
1948年 済州島虐殺事件★    犠牲者=6~7万名
1948年 麗水・順天反乱事件   犠牲者=5000名以上
1949年 聞慶虐殺事件      犠牲者=88人
1950年 漢江人道橋爆破事件   犠牲者=約500~800名
1950年 国民保導連盟虐殺事件  犠牲者=30万名以上
1950年 大田刑務所虐殺事件   犠牲者=1800名以上
1950年 国民防衛軍事件     犠牲者=数十万名
1950年 朝鮮戦争★       犠牲者=400万人以上死亡
1951年 智異山居昌事件     犠牲者=大人334人と子供385人
1980年 光州事件        犠牲者=主に学生170人
1980年 北朝鮮餓死★      犠牲者=500万人以上死亡
2010年 天安沈没事件      犠牲者=乗組員46名他
2010年 延坪島砲撃事件     犠牲者=海兵隊員2名、民間人2名
2013年 朝鮮虐殺戦争は休戦状態で継続中!!

韓国最大のタブー  The maximum taboo in South Korea 1-4
htp://www.youtube.com/watch?v=jZfziONC0OQ
htp://www.youtube.com/watch?v=zobU_G1QUgE
htp://www.youtube.com/watch?v=ZOfW0qqXPrE
htp://www.youtube.com/watch?v=LUXjIKeI-oI

虐殺の例→ カラーで見る朝鮮戦争(ややグロ)
htp://www.youtube.com/watch?v=4aa1YgAPC9k



386 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:23:23.88 ID:k0WBxQ3q0
またマスコミはだんまり決め込むのかよ。
こんなミエミエの捏造。


390 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:23:47.95 ID:pImJC7/D0
もう、笑って済ましてる場合じゃねーぜ。。

この捏造は物立派な犯罪!

誰か訴えろ!!

生かすな


394 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:24:14.61 ID:LNVOOJPF0
あと、この写真はThe Robert L. Capp collectionといって、
欧米や中国では「広島原爆の写真」として知られています。
2008年に仏ルモンド紙が「未公開の原爆写真」としてスクープするも、
後に誤報だったと認め、関東大震災の写真だったと謝罪訂正してます。


399 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:24:37.54 ID:uiEpV23E0
>>380
バレたと知っているのは一部だけで他は
「日本人はそんな事をしていたのか」とか思いこむから
こういう捏造を平気でする存在だと広く知らしめていくのが正解


401 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:24:54.71 ID:Gqva/aU+0
本当に朝鮮人は恥知らずだな
心底軽蔑する民族だわ


402 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:25:03.90 ID:VUhDIaZk0
日本の外務省ってこういうときまったくつかえないよな。
ほんとに仕事やってるのかな、テニスとかパーティとかやって
大禍なく優雅にすごすことばっかかんがえてんだろ。


437 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:31:42.67 ID:ANouZ4U5P
★★☆☆★★☆☆★★☆☆★★☆☆★★☆☆★★☆☆★★☆☆★★☆☆

★★☆☆ 朝鮮人は骨の随から嘘つきなんだぜ ☆☆★★

関東大地震当時虐殺された朝鮮人犠牲者らを取った写真と称される物
http://img.yonhapnews.co.kr/photo/yna/YH/2013/02/01/PYH2013020111410001300_P2.jpg

↓実は、関東大震災直後「横網町公園(よこあみちょうこうえん)本所被服跡を埋める避難民の遺体」の写真
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E6%A8%AA%E7%B6%B2%E7%94%BA%E5%85%AC%E5%9C%92
http://www.toshima.ne.jp/~esashi/shockphot.htm
http://tokyoireikyoukai.or.jp/

関東大地震当時虐殺された朝鮮人犠牲者らを取った写真と称される物
http://img.yonhapnews.co.kr/photo/yna/YH/2013/02/01/PYH2013020111390001300_P2.jpg

↓実は、吉原の池から引き上げた女郎の死体
http://www7b.biglobe.ne.jp/~ophl/yoshiwara/taika/taika/target25.html
http://www.toshima.ne.jp/~esashi/shockphot.htm

そもそも大正時代の日本婦人はほとんど和服で下着は腰巻きです。パンツはいてません。
震災の火に追われて池に飛び込み折り重なって溺死した方々は、当然こういう状況になります。

亡くなられた人たちを反日捏造のために利用する韓国人のあさましさ。
もはや半島問題は物理的に解決するしかないのです。
韓国に与えるべきものは業火のみ!

★★☆☆★★☆☆★★☆☆★★☆☆★★☆☆★★☆☆★★☆☆★★☆☆


142 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:55:17.16 ID:Q+hE8MKo0
  ・元の写真には「新吉原公園の惨状」と書いてあり、説明文には「明治44年の吉原大火災の被害」の写真とある
   朝鮮人による意図的な捏造

  ・女の下着を剥がしとか言ってるが、そもそもこの時代の日本に居る女は下着は履いていない

  ・震災の混乱時に多くの朝鮮人が、強盗、強姦、多数逮捕されていて新聞にも掲載されている


118 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:52:09.69 ID:CK9HsY3a0
日韓掲示板とやらで論破されている

http://kjclub.com/jp/exchange/theme/read.php?uid=342200&fid=342200&thread=1000000&idx=1&page=1&tname=exc_board_65&number=219081


23 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:38:28.73 ID:CTpgK9ko0
学者が平気で捏造する
韓国のアホ新聞が垂れ流す

こんなクオリティが南朝鮮糞食い民族


24 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:38:29.81 ID:h0Al5MRk0
もう嘘が暴露たのかw早いなww


92 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:48:18.15 ID:A35VSB690
こういうのはさ、本当にめんどくさいと思うんだけど
このまま抗議も何もしないとどんどん世界中に拡散させるんだよ朝鮮人というのは
だから本当にめんどくさいのは解るんだけど抗議しないと本当に捏造慰安婦のようになって
1人歩きし始めるから困る
捏造慰安婦問題も朝日の社長を国会に呼んで証言させる事から始めないと始まらない
本当に面倒くさい民族だよ朝鮮人は


123 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:52:53.39 ID:mM5LrhVi0
これは英語で反論しないといけないよな~。
またNY議会で、日本非難決議出されるぞ。


170 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 18:58:02.38 ID:dtOLDyUU0
ロビー活動の成果次第ではこれも世界の常識になるよ
日本政府や議員や外務省は真剣に考えるべき


212 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:02:01.48 ID:jPTlu1zp0
>>170
ロビーじゃない 欧米が本丸だって事をいつになったら飲み込めるんだ


223 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:03:17.75 ID:9V1tCodB0
こうゆう捏造には政府レベルで抗議しろよ。

     ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

408 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:26:13.74 ID:X/qsmj2+0
日本政府はこのバカ朝鮮人を名誉棄損で告訴してほしい


409 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:26:14.24 ID:CK9HsY3a0
この写真は「吉原の池から引き上げた女郎の死体」 として残っている
間違いなく、日本人の写真だ。それから、「朝鮮人学者が女性の下着を脱がして、死後に再び屈辱を与えた」
と書いているが、一般日本女性が、現在のような西洋風の下着(パンツ)
をはくようになったのは、1932年くらい以降と言われている。
それは、1932年に白木屋というデパート火災で、女性が下着をはいていなくて、
救助の際に下から見られるのを恥ずかしがり、焼死したという事件以降です。
関東大震災時には、和服の女性はパンツのような下着ははいていない。


410 :名無しさん@13周年:2013/02/03(日) 19:26:18.47 ID:D8pN4khn0
海外の東アジア研究者でも知らない知識とか資料を
瞬時に出してくる東アジア板の住人って何なの?
しかも24時間365日いつてもガチで反論してくる

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>>【東京都新宿区】中国共産党の63年にも及ぶ弾圧。虐殺に抗議する南モンゴルデモ行進 ②参加日記
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html

中国って・・・どんな国?

その1
●20世紀虐殺「 ギネス 」ランキング
1位。毛沢東 9000万人以上
2位。スターリン 3000万人以上
3位。ヒトラー 600万人以上( ユダヤ人 )
4位。胡錦濤 200万人以上

●チベットでは、120万人以上が虐殺され。
6500以上の寺院が破壊され。
大量の中国人を、チベットに移住させる事で混血を進めさせ、国や文化どころか、民族自体を消滅させようという恐ろしいことが、現在行われています。


GEISHA, TONY BLAIR & COMFORT WOMEN [Yujiro 谷山雄二朗 Taniyama](慰安婦捏造)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9bOw0uhgfrY


■慰安婦問題を捏造した朝日新聞 「植村隆」
記事を書いた 「植村隆」の妻は韓国人であり
義母の「梁順任(ヤン・スンニム)」は韓国の慰安婦団体の会長である。
http://www.youtube.com/watch?v=cmphs0RjZ4M
http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1344382002/


YouTubeで「韓国軍によるベトナム民間人の大虐殺や強姦!ライタイハン問題など」を見ませんか。  
https://www.youtube.com/watch?v=d7FcQmcdf8Y&feature=youtube_gdata_player  
( 凄惨な映像もあります。私は、2分ちょっとで、全部見れませんでした。日本の慰安婦問題と、照らし合わせて、証拠物証などと比較して欲しいです。そして、日本政府、日本の政治家に対しての、外患誘致罪等も含めて、本質的な対応を求めます! )

0 件のコメント:

コメントを投稿