2013年2月2日土曜日

Канал 2. Будь ласка, ознайомтеся якомога більше. ← Нью-Йорк Таймс і рисового паперу Asahi Shimbun не свої вибачення за дезінформацію щодо цього питання жінок для утіх "[Sankei] ☆

Канал 2. Будь ласка, ознайомтеся якомога більше. ← Нью-Йорк Таймс і рисового паперу Asahi Shimbun не свої вибачення за дезінформацію щодо цього питання жінок для утіх "[Sankei] ☆http://ameblo.jp/buraiai/entry-11462116460.html☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Канал 2. > Ми будемо тепер дивитися на канал-2 приблизно в 15 років, з образою імператораhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11334858384.html> Знати сфабрикованими комфорту жінки питанню

> Далі, і що «заморожених на невизначений час помінятися" активізувати заходи "Корея випуску твердої валюти", -2012-08-20 15:46:26http://ameblo.jp/buraiai/entry-11333351693.html
↑ Нода, згідно з прогнозами під час адміністрації. Абе режиму, я думаю, що японська економіка, і заохочувати позитивні.

> Це введення блог (і були знайдені в двоканальному, так що інші люди вас передрук блог блогери г)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11356777604.htmlЯкщо Японія були загнані в кут [Політика і міжнародні] [ред]
сказав мені, що є сайт, який має більше ударній потужності та ядерної зброї заборона експорту технологій, які в Японії.Японія не є неможливим, я можу зробити з потреби чеснота бойову готовність.
Тим не менш, на даний момент, але є також деякі потенційні бути вторглися для того, щоб вирвати технологій Японії · · · ·.
Наступна цитатаПеред світанком нової> епохи, вперед, до знесенню тут (http://ada323newage.blog.so-net.ne.jp/2010-09-27Будь ласка, див в URL тут. )

> Пан ХатоямаЯ думаю, якщо є демо залучити Gaikan, хотіли б брати участь.Я не думаю, що політикам політику для японців, і повинні бути відсіяні чистку.
· Скасування через ім'я, в пригоді, сильне прагнення до скасування охоплення популярних імен.
Політика для цього, я не хочу платити податки.Я думаю, що я хочу бути в "системі. Пожертвування", податкові хвилину.Використання податкових стати розсадником таких корисливих інтересів, я сильно обурюватися.

Праві і ліві, по суті. Вона повинна існувати для своїх власних національних інтересів.Праворуч і ліворуч, просто Shifuku Японії.Я думаю, що політикам не для японської політики, повинні бути відсіяні чистку.У цій країні, я не хочу платити податки.Ви б краще дістатися до "пожертва формі" податок, я все ще добре! !
Більше, я не можу повірити, новини.Сильні консервативні кольору, в газетах і т.д..Я хочу, щоб пожертвувати великий вибір, і податки.
Маршрут, як реальність, і інші об'єкти "стипендію, мистецтво, спорт наука і медицина", "сироти, соціального забезпечення, медичних установ", "Новини організації" конкретніЦе система, яка може "пожертвувати", я хочу я хочу, 10% податку хвилин,,,※ ", який має японське громадянство тільки" більш ніж на п'ять поколінь,(Наприклад, пожертвування родичів з п'яти Toshin, партнерів та дочірніх компаній, штрафи. Виключений)

> Примітка (час від часу, ми виправимо х)- Близько 20-30 чоловік у палаті середньої школи президент студентської ради (хоча і не права говорити, заступник голови, участь помічник)※ тільки ті, які мають більш ніж трьох поколінь, японське громадянство. З будь-якої ідеї несанкціонованого видалення. Це виклик в будь-який час перебудови.※ дискримінації та відмінності, це не так. Теорія і емоції, а не ідеалізм, капіталізм як нація, будь ласка, все прекрасно розумію. І освоєння природних закон, що з вад існуючої системи виходять з ладу.Вони будуть виділені ", щоб рівного, прямого" Новости організацій, науки і освіти "," компанії, такі як соціальний і політичний фон район ", його" податкових відрахувань.Крім того. Бойова підготовка (лідер, конкуруючі перспективи і отримаєте, щоб побачити в бойових діях, таких, як незаконна торгівля і звинувачення. Розкрадання і змова, з точки зору правової реформи. Overseas с, національного та міжнародного законодавства, економіки, політики, міжнародних відносин і т.д. точки зору, такі, як досвід і підтримку недоліки, такі, як поправки до внутрішніх обслуговування)
Тим не менш, "Сума", нарівні з національним бюджетом, якби я різко зростає"Α" відсоток від цієї суми, повернення до системи національного бюджету. Хвилина або відсутності інших муніципалітетів. Щоб, наприклад, нестача науки і розвитку і т.д., ми виділимо далі.
Принцип конкуренціїЗрештою, до деякої міри. У суспільстві, в політиці, в системі, "осудність".відповідно, нагальна потреба.
І, але це правда ", виховання нового покоління лідерів. Корпоративного управління. Економіка. Політика", я думаю, що ні.※ Якщо ви не виховання, наступне покоління лідерів (досвід і обов'язків і зобов'язань, таких як бойові, пов'язаних з правами), не рости.※ У бюджетних асигнувань попереднього року, але, можливо, вдасться. Але це «властивість даних". Майно не може бути недостатність, розрив нинішньої системи, має важливе значення. Уточнення обов'язків є істотним.
Тим не менше, кількість тестів, тому що я хороший. Тому що хороша відвідуваність.Ми повинні йти вперед з коренем, системи поліпшень, таких як "еліта" сама по собі.Це, я думаю, що призведе до зниження, і це є одним з поганою традицією.
Старий написав на японському: "Я хочу, щоб поїсти рисові кульки".Я люблю голодувати до смерті, і розгул незаконних одержувачів.
Дозволяється отримувати шахрайства, фон, і т.д..Навіть діти себе відповідальність за майбутнє ходу, глибоко залучений, і природу реальності. Недоліки і причини.Я думаю, що є необхідність в розробці сила піде добре з переглянутим особі з ними, дискусії та багато іншого регулювання.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> "Для не фіксуючи історію Японії та Нью-Йорк Таймс Сполучені Штати рисового паперу, Asahi і неправильно не вибачитися перед питанням жінки для втіх, щоб виправити дезінформацію в Міністерстві закордонних справ на знак протесту проти" Sankei Shimbun] - [02/02]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359788159/
(Sat) 2013/02/02 15:55:59.39 ID: φ ★ голос актора юанів Konakatta роботу, яку ви повернулися: 1:??Це дійсно знак став достатньо старий, і пишемо, і студенти в ці дні, Японії після війни, багато хто, хто не знає фактів, які були під окупацією Генерального штабу союзників (Ставки) дуже здивований.помилково приймають за томом сталість Ставку створили нову конституцію справді, він є також одним з наслідків окупації тенденцію бути вдячні лише за висвітлення США, таких як впливова газета The New York Times не знає більше.
▼ З іншого боку, великий ківш, New York Times, там теж все в порядку, якщо ви виплюнути обурливо дезінформації.Повідомляючи про комфорт жінки, як правило, продовжують строчити статті на передумові, що японські брехня "згвалтували (згвалтування) та сексуальне рабство жінок, таких як Корея," у Другій світовій війні.
▼ стало підставою, існує два. У 1993 році був змушений визнати Asahi Shimbun в той час, і немає ніяких доказів лилася далеко без особливої ​​підтримки свідчення колишніх жінках для втіх медсестер і 诈 话 20 років тому "Коно заяву".
▼ папір статті про жінок для утіх, але не помітні останнім часом, Травень вибачення в першу чергу.Саме тому, природно, але уряд візьме на себе ініціативу, щоб виправити "Коно заяву", піддалася критиці з боку газети Кано голі свідомість колишніх окупацію як «серйозну помилку».
▼ Нью-Йорку такі газети, розглядається, була прийнята резолюція, щоб засудити його як "злочини проти людяності" питання комфорту жінки.Історія та неправильно залишити цю оселитися в США, американо-японські відносини можуть стати навіть смішно.
▼ але абсурдним є монтування кібер-атака на газету охоплення, що вам не подобається бути в Китаї, що ви робите Міністерства закордонних справ.Дезінформацію в кожному випадку, на знак протесту, щоб задати очевидний корекції. Якщо все ще не працює, я буду інформувати жорстокості американських солдатів і корейські солдати у В'єтнамі і Окінаві.Чим це (збитку), не повинно бути дозволено дифамації предків.
http://sankei.jp.msn.com/politics/news/130202/plc13020203050002-n1.htm

(Sat) 2013/02/02 15:56:48.61 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 2 NLqEp4uVAsahi Shimbun банкрутства, якщо два

(Sat) 2013/02/02 15:59:14.31 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 4 g7J1BxL0Завершено зміни бездумне словами Коно, в свою чергу, викликаний висхідного сонця прийняв остаточне W такої мети, тому що очевидно,W Sa б відчайдушно проштовхування бездумне словами Коно лежати да для самозахисту

(Sat) 2013/02/02 16:00:47.56 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 8 0/HXQW3u
Міністерство закордонних справ, а також, я думаю, Ru шлунка ліве крило фабрично-заводських робітників і роботу?

(Sat) 2013/02/02 16:01:02.20 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 9 kh7fPFux> New York Times
У мене є велика кількість рекламних доходів з Південної Кореї.Країна називається ш Сполучених Штатів я не можу зрозуміти

(Sat) 2013/02/02 16:02:28.57 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 13 CKEGK14KСвідоцтво докази питанню жінок для утіх дорівнює нулю,Чому уряд слабо або сумнівні зауваженняЦікаво, є також проблема дізнається, що є в першу чергу?

(Sat) 2013/02/02 16:02:28.62 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 14 at9B4ULoАмериканці розуміють, що жінки для втіх і територіальний спір пов'язаний з безвідповідальним

(Sat) 2013/02/02 16:02:47.81 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 15 QxENuSgpЩо трапиться, якщо я застебнув японської продовжують сплячого лева

(Sat) 2013/02/02 16:03:15.00 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 16 V6Q5d1v59 >>Коли сонце вранці і Lost Kingdom або доходу.

(Sat) 2013/02/02 16:03:54.60 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 17 SdHAYSRYПочесний професор Університету Сеула 秉直 амортизації (Ann Byonjiku)
Існує свідоцтво про досвід деяких жінок для утіх були змушені мобілізації,Ні один матеріал метою в Японії до Південної Кореї.Ці явища викликані не силою.Він був зупинений в перші три роки думати було примусовою працею, я також провів обстеження у співробітництві з Радою з питання Корея ополчення.Тому що я зрозумів, що замість того, щоб бути предметом співпраці в порівнянні з 挺 вникнути в суть питання комфорту жінки, провідні до запобігання цьому явищу комфорту жінки сьогодні, це просто битися з Японією.
http://www.youtube.com/watch?v=ReazThvToIk&list=PLE9468C9D1A6C722C&index=15&feature=plpp_video

(Sat) 2013/02/02 16:04:29.95 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 18 4LySnoffAsahi сфабрикованими жінки для втіх

(Sat) 2013/02/02 16:05:04.56 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 19 XkukSoDsШкода, що я роблю на дезінформацію, навіть не сказати, що Asahi Нью-Йорк Таймс також.

(Sat) 2013/02/02 16:05:15.60 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 20 ihRFwPxZПісля того, Asahi повинні публічно визнати, підробка називається Сейму.

(Sat) 2013/02/02 16:06:31.33 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 22 XMRH9v0MПросто тому, що у мене є резолюція в Конгресі СШАЯпонія робить ніякого впливу наЩе є запис інтерв'ю з повіями в Сполучених Штатах в той час в першу чергуЯ просто піддавати сором після того, як навіть якщо ви ігноруєте цю резолюцію

(Sat) 2013/02/02 16:07:20.73 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 24 + j8/k7ph■ □ ■ "шостий демо кулю повернути викрадені" ■ □ ■ [завтра] □ ■ □ [Osaka] ■ □ ■
※ Чим вище свідомість народу, країна рухається.※ прогресивною формою, викрадення Північною Кореєю не сказав ні слова і зупинити викрадення в актуальному стані.
- 3 лютого (неділя) 12:30] Набір Shinmachi північно-парк (парк північно 1-14-15 Shinmachi Нісі-ку, Осака)
Дякуємо вам за співпрацю ※ [відбувся в будь-яку погоду.
■ □ ■ □ ■ □ [Організатор: Асоціація Rin вітру лев - Ямато - Лев] ■ □ ■ □ ■ □ ■ □ ■ □ ■

(Sat) 2013/02/02 16:07:53.94 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 25 9GywM5vTГеть дезінформації AkahiІсторія занадто великий.W, починаючи з повною швидкістю до банкрутства бойкот зізнався,

(Sat) 2013/02/02 16:13:22.59 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 33 cYsGfHUuDong-A Ilbo і New York Times і Asahi Shimbun співпрацює розташований в тому ж будинку.Бережіть всіх.
〒 104-8011 5-3-2 Tsukiji, Тюо-ку, Токіо Асахі сімбун Токіо штаб-квартирі (AFP, NYT)5-3-2 Tsukiji, Тюо-ку, Токіо 〒 104-0045 Dong5-3-2 Tsukiji, Тюо-ку, Токіо 〒 104-8011 Токіо бюро New York Times

(Sat) 2013/02/02 16:20:52.24 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 42 j9nIa2PDдля Міністерства закордонних справ ゛ Harumoni ゛ називають жінок для утіх ゛ ゛, робить інтерв'ю.В інтерв'ю з людьми, близько до доказу ゛ колишніх жінках для втіх ゛ цілому 80 чоловік,Я сказав, щоб були насильно взяли його тільки дві людини тільки.Крім того, сказала мати була продана з однією людиною, він сказав, одна людина був обманутий іншим корейцям.Це нулю, якщо я згадав ゛ японської імператорської армії насильно відвезли.

(Sat) 2013/02/02 16:24:19.82 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 48 5Rueo6NWАкіри Онисі, NY Times, і світло Asahi Shimbun, Такаші UemuraЯ повісив трубку подзвонити в Конгрес

(Sat) 2013/02/02 16:25:02.32 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 49 YnSwoosr2 >>Племінник.

(Sat) 2013/02/02 16:25:13.97 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 50 zKYsjZLoБог також спростувати, тому що західна культура,Я повинен розпочати дебати ретельно, якщо ви думаєте, мають рацію.
Крім того, можна скористатися моральної теорії Канта.Канта в тому, що існує чітке розходження у вираженні і вводить в оману брехнею.Представництво буде означати, що максимальний догляд Tsukeyo короткий.

(Sat) 2013/02/02 16:25:18.15 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 51 zqSb / ДПAmerica'm проблемних Японія не є жорстоке нацистської супутниківЯ не можу бути обгрунтування, запечена в ядрі не рівні

(Sat) 2013/02/02 16:26:44.99 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 53 Kg9kEgdG[Стаття на англійській мові, Mainichi виникла дев'ять років у світі]Нижче наведено кілька
■ усунути сексуальні бажання мине синові мати в цілях підвищення концентрації підлітків студентів.■ молодий японської жінки сексуальне безумство і їдять фаст-фуд■ японські домогосподарки займається сексом в душі пральня монети додається до кожного■ Ми (підлітків) займаються сексом, як кролики використання Віагри японський підліток■ У Японії, де дівчина була добре розвиненим смаком, звичайних дівчат, що відвідують початкову школу працювати після школи, як повія.■ Загалом, довести вібратор в лікарні, моя робота, медсестри в Японії є розробка Kyojiru прил.■ 55% японських жінок, я спати з чоловіком на наступний день ми зустрілися.■ може бути три чверті японців під час 20-річний та 35-річний взяв фото і відео секс■ поділитися досвідом рибалка; сексом і навіть те, що японці.■ число японських жінок, які страждають від захворювання, яке не припиняється протягом 24 годин збільшується оргазму■ У ресторан в Роппонги, півень зоофілії і тваринний матеріал і перед їжею■ дуже схоже на те, що ми називаємо для фарбування білої липкої рідини на обличчі, США Фестиваль в місті Фукуока, "особи" є AV промисловості■ останнім повальне захоплення в Японії: 70-річна повія■ Незважаючи на популярність повія старого, повії теж є робота в початковій школі в Японії■ Всі рибалки в море майже Manta і секс■ содомії японської традиції. Фестиваль в ясак роблять транссексуал■ Японії відкидається незаймана хлопчики проти чоловіків в клубі дзюдо і карате■ Японії прем'єр-міністр говорить, що уряд може прийняти мастурбацію, а не шлюб■ трансвеститів фестивалю є сприяння гей Yokohama■ японського уряду, що викликало Нанкинский різанини і Перл-Харбор раз, намагаючись залучити, щоб зробити комічне SDF виродок для педофілів.■ Нагі також називається людською бійні дерева, дерева з Izusan храм в Atami, який тоді називався Ідзанагі,■ Izanagi є легендарний бог міфології синто, був народжений від японського архіпелагу пролив свою сперму.
Mainichi інтегрованої інформації у вікі питанняhttp://www8.atwiki.jp/mainichi-matome

(Sat) 2013/02/02 16:27:14.05 ID :: 55: (1 +0:9) Ninpocho [LV = 39, xxxPT wx378dMI]
Чи був зменшений як японські жінки для втіх управління вежею, Asahi Shimbun, Японія Kokufu, чому він не звертаються?
Я маю на увазі, що це брехня цікаво.
Щоб показати всьому світові, що врегулювання в суд, заявивши, що я лежу жінки для втіх диспетчерська вишка, виявлення брехні корейського лайна! !
І просить величезні збитки за шкоду японському народу і Японія, Asahi Shimbun вбив мого! !

(Sat) 2013/02/02 16:27:15.43 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 56 t4AW6dP0Крім того, було сфабриковано такої дезінформації "підручник"
Щоб опублікувати смерті Хірофумі Wakamiya!

(Sat) 2013/02/02 16:29:39.56 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 58 8EJnK + YSУ цьому випадку, навіть якщо благі наміри SankeiОсь коли я приходжу в Контратака

(Sat) 2013/02/02 16:17:43.62 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 40 mchAi1eQAsahi і Sankei листування або почати все заново.

(Sat) 2013/02/02 16:31:19.37 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 60 Ch8k01Qp40 >>W я не можу відповідатиW "примусові проект" Асахі тому, що я не буду згадувати будь-яку брехню від готуються мати справу піддавати

(Sat) 2013/02/02 16:35:00.55 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 63 ZdNt0M5NЯ також не звільнятиме занадто пізно Asahi, опиратиметься на повну силу Naa.

(Sat) 2013/02/02 16:35:10.86 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 64 j9nIa2PDhttp://www.youtube.com/watch?v=ReazThvToIk&list=PLE9468C9D1A6C722C&index=15&feature=plpp_video
Добровольчий корпус дружини, а також питання комфорту жінки (Національна юридична мобілізація)Чи можу я Tsu, які стверджують, чиста правда, навіть в корейському (сміється)Корейський уряд також звернувся до Міжнародного суду юстиції Японії перемогу (сміється)

(Sat) 2013/02/02 16:36:03.53 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 65 f2j6rOZIМоніторинг пресиhttp://www.youtube.com/watch?v=G9IUrq-KtFE # т = 16m10s

(Sat) 2013/02/02 16:36:04.50 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 66 TSV8SLI241 >>Якщо ви спробуєте прочитати або коментувати кожне читачів газет у США?
Нью-Йорк Таймс спортивних газет рівні, але має цікаву битву в минулому році жінки для втіх.

(Sat) 2013/02/02 16:53:34.84 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> 74 :: (' · ω ·`) 0EbVHxkfЯк легко відмовитися постійний продавець газета Asahi"Комфорт жінки, які містифікацій поширення Asahi ~"Кажучи, я знімаю понуро.

(Sat) 2013/02/02 16:55:17.11 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 75 5Rueo6NWAsahi Shimbun, що стовбур був викований один, щоб привести його важко сказати,Я впевнений, кореспондента Нью-Йорк Таймс приймає, щоб папір альянс

(Sat) 2013/02/02 16:57:03.73 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 76 2IMTYBax★ 2 переглядів національної Itano Tomomi AKB48 з якою необхідно рахуватися Абе [думав] "дивній країні, я відвідувати Ясукуні в новини"
http://ikura.2ch.net/test/read.cgi/curry/1357429554/

(Sat) 2013/02/02 16:57:44.39 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 78 l9LjP6aZСполучені Штати готові стати анти-японські країні в будь-який час.Я думаю, що, можливо, доведеться зробити це і пов'язано з антияпонської в спину країни.Ви повинні мати свій власний озброєнь і ядерну зброю Японія так.Це те, що вона жива в сьогоденні і майбутньому, щоб дізнатися історію.Перерва є кращим держави як період Едо і Кореї і корейців.

(Sat) 2013/02/02 17:00:29.60 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 81 Т + dl98GJAsahi є банкрутство і вибачень і компенсації

(Sat) 2013/02/02 17:07:11.46 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 83 MmCzbBivПовинен бути в змозі покарати Asahi Shimbun і TV Asahi Enforcement Act ", щоб залучити нових Gaikan"

(Sat) 2013/02/02 17:10:56.54 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 85 4SPyVie2Південна Корея була однією з питання жінок для утіх, як фотографічні свідоцтва війни в Кореї, Японії борделі.Тим не менш, англійський характер стіні. Є фотографії пеленальний стіл під час корейської війни ясно.Фото виявилося, що Корея була створена військова утіх.
http://muriron.info/y/3682/

(Sat) 2013/02/02 17:12:43.40 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 86 C + MolU3WЗдається, що навіть Asahi Газета Sankei також написав багато, незалежно від того, є чи немає в тому, що у вас є покриття, але може бути передано як "Randaihan" корейці в'єтнамських жінок?

(Sat) 2013/02/02 17:18:47.20 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 90 JLoYgrRuТакі марно
Абе був Damarikoku ~ tsu'll ЖВ

(Sat) 2013/02/02 17:21:16.80 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 93 L6uODx65'М. Також рівні, на якому розпуск Департаменту шкоди

(Sat) 2013/02/02 17:26:53.42 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 96 zlpbWXS1Сейдзі Yoshida, Йохей Коно, Mizuho Fukushima, Asahi Shimbun, корейського народуПомилкова інформація була поширена у світі.Багато людей навіть не перевірена, вважаючи, що помилкове твердження корейських вокал.Японська преса Газета запустити піддаватися на погрози самозахисту є ворогом японців в Кореї.Носії, які можуть бути істинними в світі інформації без страху перед насильством збереження Японії.


(Sat) 2013/02/02 16:08:00.18 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 26 OuBV0jttНові законодавці штату Нью-Йорк домовилися про таких резолюцій"Kopino" "Raitaihan" "Korekorea"Ей, я думаю, ви знаєте це словоЯкби я тебе, і якщо ти говориш "не знаю", якби я не заслуговують на те, щоб гриміли сказати цьому хлопцеві і т.д.

(Sat) 2013/02/02 17:21:16.96 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 92 HLHqWCFmТак що я не Sankei мені повідомили, що довгострокові і сильні Що з істиною?
Достовірність даних, достовірність походження, достовірностіЯкщо вони достатньо забезпечені, люди не повірили б через якісної інформації більше

(Sat) 2013/02/02 15:58:38.69 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 3 CKEGK14KУ apology'll не погоджуйтеся більше?Як багато японці переслідували в цій проблемі разом ...Це лише справа гарне місце, навіть якщо всі люди скаржаться у наклепі

(Sat) 2013/02/02 16:53:33.50 ID :: пан ('C') <`∀ 丶 '> (' · ω ·`): 73 aOgfAYmuПитання комфорту жінки, ймовірно, час, щоб влаштуватися більше.
Я думаю, що це буде досить Sankei думка, хоча. Японія є ситуація, в якій помилково звинувачений.З японської сторони, судиться мене. Я думаю, що не на жарт.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Остерігайтеся "культурні цінності були відновив з Японії" [суспільства], щоб стати агресивним злодієм корейських культурних цінностейhttp://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1359793718/
(Sat) 2013/02/02 17:28:38.87 ID :: Φ ★ Соки собою:?? 1 0Корейський злодіїв, які вкрали статую культурних цінностей з експедиції в Цусімському Японії, таких як храм став гарячою темою.Будда називав національних скарбів в 14 столітті династії Корі і Сілла в 8-м столітті.Обговорення, такі як "я не повинен повернутися, тому що Японія пішла від позбавлений Кореї", що відбувається сьогодні.
Є записи, які були зроблені на південному заході Yamanotera Rui статуя Будди 14-го століття. Таким чином, у той час,Теорія і грабунки "寇 Wa" Японські пірати, які спустошили береги, що Корея пішла позбавлений,Теорії, такі як Буддизм був введений в Японії в обмін відсутня.
У Кореї, на Корейському півострові в Японії на основі культурної спадщини "анти-японські збитку", який був вкрадений з Південної Кореї сильно.У Кореї, грабувати могили або (курган) гробниці, щоб заробити гроші від старих днів, однак,Культурні цінності або продати без дозволу, я був там вкрасти. Культурна злодій нерухомості як і раніше процвітає.Навіть якщо це не мародерство, швидко розпізнають культурні цінності, які включають в себе (Китай), кераміка,Вони зробили розливу нафти в Японію, яка б не допомога вітається.Є ті, хто стають агресивними і «Я прийшов культурної спадщини" та крадіжку з Японії, однак.Близько 10 років тому, пограбували будинок будинок в Кобе колекції, багато, в інциденті, який привіз колір морської хвилі клас культурної спадщини, білий фарфор,Я вітав сказав: "Gizoku" засоби масової інформації та громадська думка. На цей раз, верховенства права та міжнародних норм або дійсно захищати, я дивлюся японці. (Кацухиро Курода)
9 хвилин доставки (Sat) 15:00, 02 лютого Sankei Shimbunhttp://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20130202-00000543-san-int

Anonymous @ 13-річчя: 3 (Sat) 2013/02/02 17:29:05.63 ID: iL5X0myK0W фарш був допомогти

Anonymous @ 13-річчя: 6 (субота) 2013/02/02 17:30:04.59 ID: l8wI1QSd0Держава злодійСерйозно, я не можу виходити більшеJung Jae вигнані ви перебуваєте в Японію прямо зараз, щоб розірвати дипломатичні відносини

Anonymous @ 13-річчя: 7 (сб) 2013/02/02 17:30:07.92 ID: ejryZjpp0КорейціПоліція

Anonymous @ 13-річчя: 8 (Sat) 2013/02/02 17:30:10.31 ID: j/ldPazO0Це хороший перерву

Anonymous @ 13-річчя: 12 (сб) 2013/02/02 17:30:33.92 ID: OioxpLiF01 >>Тому що у мене таке утворення, Південна КореяВідчуження та рішучих дій бажано стані, як божевільнийАбо сусідніх країн, Японії і Південної Кореї з розуму або дружба

Anonymous @ 13-річчя: 13 (сб) 2013/02/02 17:31:15.28 ID: IYrVawyk0Комплект від корейців в Японії!
Не кладіть у Японії!

Anonymous @ 13-річчя: 18 (сб) 2013/02/02 17:31:50.16 ID: u3dTfieR0W Я радий, що і вибере уряд Кореї не тільки конвертувати має вдарити
Я хочу зробити демонстрацію шукаю дії припинені без віз

Anonymous @ 13-річчя: 19 (сб) 2013/02/02 17:32:00.90 ID: OkWM + xc20Конвенція про видачу злочинців Що ви збираєтеся далі?

Anonymous @ 13-річчя: 24 (сб) 2013/02/02 17:33:46.05 ID: zFtVF8iR0Wwwwww сказати, був розграбований, але навіть не розуміють всіх культурних традиційЦе країна брехунів дійсно сказати, був доставлений в злитті видобувається з себе також вторглися в Takeshima

Anonymous @ 13-річчя: 26 (сб) 2013/02/02 17:34:07.26 ID: 7j +6 eFda01 >>Не кажіть, що корейці скаржаться навіть помітив убитийЯ дам доля гідна 外道

Anonymous @ 13-річчя: 31 (сб) 2013/02/02 17:34:50.70 ID: pBMQo5uA0Тобі нічого сказатиДемократична але їх власного культурної спадщини минуло, перш ніж крадіжка

Anonymous @ 13-річчя: 32 (сб) 2013/02/02 17:34:57.04 ID: mccBCVpm0Корейський межі подорожі швидко.Корейці не тільки кримінально

Anonymous @ 13-річчя: 34 (сб) 2013/02/02 17:35:38.10 ID: HJLqPmNs0Якщо я буду говорити неправду в будь-якому випадку, тому що в ЯпоніїНіколи не били з дому, навіть якщо незалежно від того, як погано йдуть справи. Це, швидше похвали.Ось на Корейському півострові, оскільки такі давно.

Anonymous @ 13-річчя: 38 (сб) 2013/02/02 17:36:21.63 ID y5mTus :/ / 0<Amount Збитку від преступленій, скоєних іноземцями в Japan>(Збиток, заподіяний злочином, витрати на забезпечення безпеки, в рік)Приблизно в 12 трильйонів ієн китайці ...Приблизно 11 трлн ієн корейських ...(Додавання патинко в Японії і пошкоджень в Японії більш ніж на 50 трлн ієн у рік тільки Shinachon)
<That З Japan>Якщо в'їзду та проживання, право на розсуд кожної країни.Іншими словами, ви просто говорите міністр Японії правосуддя "і скасувати житель", "Не дозволяй імміграцію".Таким чином, імміграція, китайська, корейська, життя не може.Крім того, радіохвилі про анулювання ліцензії Softbank, Fuji TV
Зупиніться на поновлення (два роки, 10 років) не робить.Незаконне перебування, поліція ретельно.Скасування спеціальних постійного жителя Японії, депортували.(Скасувати "спеціальний закон про регулювання імміграції, зокрема, тих, хто втратив японське громадянство у відповідності з Договором про мир з Японією")
Потім створіть підрозділ відповідає за поліцію боротися з незаконним перебуванням, а також.Розміщення 10 000 чоловік, детектив, відповідальний за країну.

Anonymous @ 13-річчя: 40 (сб) 2013/02/02 17:36:56.14 ID: ASckK + BT0Ви дійсно гнилий брудна країна.Розвинені країни? Це один мільйон років тому я ш

Anonymous @ 13-річчя: 41 (сб) 2013/02/02 17:36:59.03 ID: UCovFgqc01 >>Корейці і почала злодія.

Anonymous @ 13-річчя: 42 (сб) 2013/02/02 17:37:04.48 ID: 4XbOw1pU0Це дозволило, не кажучи вже отримав назву Хідейосі культурних цінностей, я принесу їжу, жінок і дітей!

Anonymous @ 13-річчя: 62 (сб) 2013/02/02 17:41:01.97 ID: HJCG7rPH0Розірвати дипломатичні відносини з цією країноюЯкщо ви не дозволяють нічого проти японців, але я дотримуюся Юнг Сіна

Anonymous @ 13-річчя: 72 (сб) 2013/02/02 17:42:23.49 ID: 5FyHXtga0Спасибі чертовски справи Нода і Suga ...

Anonymous @ 13-річчя: 73 (сб) 2013/02/02 17:43:01.61 ID: e4M8oywI072 >>Напевно, тому дипломатії Ліберально-демократичної ниць

Anonymous @ 13-річчя: 76 (сб) 2013/02/02 17:43:38.22 ID: ptNDpgSB0Від імператорського агентства Побутові до Демократичної партіїЯк ви знайшли скарби виховувавсяЯ хочу знати,

Anonymous @ 13-річчя: 86 (сб) 2013/02/02 17:44:40.04 ID: 42fWnA870Ви хочете прийняти іслам державною релігією Японії умовно.Хлопець вкрав руку відрізали.Трудящі повій обезголовлений.

Anonymous @ 13-річчя: 87 (сб) 2013/02/02 17:44:45.90 ID: N8TqrDnO0Ви підніміть з півострова до інфраструктури Японії зробив

Anonymous @ 13-річчя: 92 (сб) 2013/02/02 17:45:39.12 ID y5mTus :/ / 0Південна Корея, Японія ворога.
Південна Корея незаконно окупованій території, Takeshima в Японії, японські ворога.Особа до співпраці з Південною Кореєю, компаній, зрадник.
<That З Japan>Chung не дозволяється в'їхати в Японію.Чи не натуралізуватися.Не спеціального постійних жителів депортували →Вибуло в допомогу Gaikan, Чон натуралізації Gun японській мові.

Anonymous @ 13-річчя: 93 (сб) 2013/02/02 17:46:11.50 ID: SdlkAmY80Ола, SankeiЯ вдарив його ще в Південну Корею

Anonymous @ 13-річчя: 94 (сб) 2013/02/02 17:46:13.15 ID: MvWht8ZO0Нехай ーーー Tateyo злодій статуя статуя Будди перед посольством Японії відповідно до півострова! ! WW

Anonymous @ 13-річчя: 112 (Sat) 2013/02/02 17:50:34.25 ID: EYxbj8Bj0Мені цікаво, якщо це відбудеться, я виріс в країні, де крадіжка або вбивство є героїзаціїЩо таке утворення важливі

Anonymous @ 13-річчя: 113 (Sat) 2013/02/02 17:50:38.60 ID: ST + xK1/i0Ідіот Насправді походження танцю

@ Безіменна ювілей: 13 114 (Sat) 2013/02/02 17:50:39.63 ID: YBGf8lze0Я не був в корейській культурі.

@ Безіменна ювілей: 13 119 (Sat) 2013/02/02 17:51:27.54 ID: PKkQTJVC0Take-то-с-вами все в Японії

Anonymous @ 13-річчя: 130 (Sat) 2013/02/02 17:53:56.71 ID: s4keVcKn0Якщо Японія вкрав з Кореї, банальність, щоб повернутися
Тепер, щоб повернутися в Південну Корею 600 000 чоловік в Японії зараз, це теж правильно міжнародного гуманітарного права.

@ Безіменна ювілей: 13 147 (Sat) 2013/02/02 17:57:55.34 ID: t9qUmJxR01 >>Крадіжки культурних цінностей національного надбання, але корейські та виконавців, таких як відповідь уряду на питання в парламентіШкода, що я б не мужнє законодавців

Anonymous @ 13-річчя: 148 (Sat) 2013/02/02 17:58:11.05 ID: F1fgQWYV0Корейці людина, яка виросла в стані під керівництвом антияпонської освітиЯ буду працювати знищення культурних цінностей та крадіжки Японії в створенні окремихПоки вона навіть не повністю заборонити корейці запобігти настільки малоймовірно

@ Безіменна ювілей: 13 149 (Sat) 2013/02/02 17:58:22.02 ID: PUmrK7jR0Вийшло. Fuji Sankei статті обгрунтування Кореї.
Будда дозвольте мені монітор або корейський?

Anonymous @ 13-річчя: 150 (Sat) 2013/02/02 17:59:00.33 ID: mnBLORzp0У Південній Кореї
Чи верховенства права та міжнародних норм
W, що я спостерігав

@ Безіменна ювілей: 13 163 (Sat) 2013/02/02 18:02:26.92 ID: JjbyftZf0Корейський кримінальну ≒Мінімальна національної гордості б то не було вдавати, японські проблеми

@ Безіменна ювілей: 13177 (Sat) 2013/02/02 18:06:51.80 ID: MDoX31gf0Пан безвізовий, особисті судження здійснюється ДНК, початкова заборону на поїздки Японія знову перевірити і проступок суворо
Ймовірно, марним перенесення столиці це багато, цих хлопців

@ Безіменна ювілей: 13178 (Sat) 2013/02/02 18:07:36.98 ID: TCGzAaXE0Ну, я кажу дипломати офіційно не повернути цього питання,Корейці заборонений в'їзд в не-дипломат,Не просто поставити рекламні щити "Keep від собаки і корейський"

@ Безіменна ювілей: 13 179 (Sat) 2013/02/02 18:07:40.03 ID: oWzDYqAp0Не ставте корейців в Японії.Я думаю, що я бачив корейських злочинців.Здається, навіть не усвідомлює гріх на корейській мові.

@ Безіменна річниці: 13 182 (Sat) 2013/02/02 18:09:23.37 ID: pYsXZGuv0Обмежити імміграцію CJK Серйозно люди! Негайно припинити полегшення візового
Він sacred'll продовжують залишатися високими на складносурядного речення в храмах і святинях Японії
Навіть якщо це занадто беззахисної складного речення
Вишня цвітіння у Японії колись горіли стара абсолютного віку
Скажімо, уряд і відповідні установи вживають заходів, як, голосно плачеІсторія японського походження, стверджують наші дорогоцінні стерті я можу йти швидкоЯ буду продовжувати бути вторглася

@ Безіменна ювілей: 13 183 (Sat) 2013/02/02 18:09:44.37 ID: pBux04v9OНезрозуміла до японської взагалі.Був гостро усвідомлює важливість такої освіти.Радий, що я не народився в такій країні.

@ Безіменна ювілей: 13 185 (Sat) 2013/02/02 18:10:36.68 ID: LgwxS0OE0● Можливість «10 мільйонів людей, які отримують імміграцію" LDPhttp://www.nikkeibp.co.jp/news/biz08q2/575417/● LDP ввести 1400 млрд ієн платників податків вранці срібні гроші.http://q.hatena.ne.jp/1062123112● виплат, оплати також у Японіїhttp://news.livedoor.com/article/detail/3994761/● ЛДП, яка залучила $ 5 млн на рік безкоштовно, а також китайських і корейських студентів.http://bbs.jpcanada.com/log/6/2504.html● Ліберально-демократичної партії, яка була зроблена постійної безвізової для корейцівhttp://www.nikkansports.com/ns/general/f-so-tp0-060206-0020.html● План 300000 студентів LDPhttp://www.relay.co.jp/news/718/● LDP метою створення законодавства щодо захисту прав людиниhttp://ja.wikipedia.org/wiki/% E4% BA% BA% E6% A8% A9% E6% 93% 81% E8% AD% B7% E6% B3% 95% E6% A1% 88● (30 листопада, 2007) Ліберально-демократичної партії, яка була звільнена від відбитків пальців іноземних аеропорт, Японіяhttp://unkar.org/r/asia/1194884681● (тільки повідомили в національному виборчого права) набуття громадянства та інші спеціальні рахунки LDP готовності спеціальних постійних жителів, представитиhttp://cotodama-6000.iza.ne.jp/blog/entry/502594/● ЛДП Фукуда виявлені незаконні пожертвування від компаній Чонгрен!http://unkar.org/r/soc/1192439698● Таро Асо радник Японія-Корея тунелю Дослідницька група Церкви Об'єднання зробитиhttp://www.asyura2.com/07/senkyo29/msg/846.html● "вітальній телеграмі," головний секретар кабінету міністрів Японії Сіндзо Абе в Церкві Об'єднання організацій, пов'язаних зhttp://www.jcp.or.jp/akahata/aik4/2006-06-13/2006061314_01_0.html● Іосіро Морі особистий лист Кім Чен Іра Північна Кореяhttp://www.toyo-keizai.co.jp/news/digest/2000/post_3447.php● LDP режиму заохочення іноземних морквиhttp://www.youtube.com/watch?v=JY3ekspYfoE



Anonymous @ 13-річчя: 35 (сб) 2013/02/02 17:36:10.71 ID :/ LZ4r2HS0Anti-японської невинності
Не дозволяйте людям увійти в конкретний суб-

Anonymous @ 13-річчя: 27 (сб) 2013/02/02 17:34:07.56 ID: rYB3V9Aq0Або терпіти цих країн є крадіжка інших країнах?Ти буквально злодій нації.

Anonymous @ 13-річчя: 45 (сб) 2013/02/02 17:38:01.53 ID: drPmyx3s0Якщо розрив дипломатичних відносин з Південною Кореєю з метою вирішення

Anonymous @ 13-річчя: 63 (сб) 2013/02/02 17:41:26.79 ID: U/C4foFY0Щоб скасувати спеціальний дозвіл на постійне місце проживання особи, в Японії Кореї, Японії та громадянство особи, позбавленої громадянства Кореї, депортовані.Усунути корейці направити SDF в Такесіма були незаконно окуповані.Розірвала дипломатичні відносини з Південною Кореєю.

@ Безіменна ювілей: 13 165 (Sat) 2013/02/02 18:02:46.49 ID: TQ3RY0lL0Я був у відносинах з цією країною ('· ω · `)
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
63 >> років гніту Комуністичної партії Китаю [Сіндзюку-ку, Токіо]. ② участь щоденник березня півдні Монголії демонстрацію на знак протесту проти різаниниhttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html
Які країни ... Китай?
Частина 1● "Guinness" рейтинг 20 різанину століття№ 1. Більше 90 мільйонів чоловік МаоДруге місце. Більше 30 мільйонів чоловік Сталіним3-е місце. Гітлер більш ніж на шість мільйонів осіб (євреїв)4-й. Більше 2 мільйонів чоловік Ху Цзіньтао
● У Тибеті, більше 1,2 мільйонів людей будуть вбиті.Понад 6500 храмів були зруйновані.Змішані шляхом сприяння причин жахлива річ, щоб бути вирішене в Тибеті, велика кількість китайських, а не країн і культур, вона буде гасити самої гонки проводяться в даний час.

GEISHA, Тоні Блер і жінки для втіх [Таніями Yuji Akira Таніями Yujiro] (жінки фальсифікатор комфорт)http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9bOw0uhgfrY

Хіба ви не бачите «інші питання! Raitaihan згвалтуванні і вбивстві в'єтнамських цивільних осіб, південнокорейські військові" в YouTube.
https://www.youtube.com/watch?v=d7FcQmcdf8Y&feature=youtube_gdata_playerТрохи дві хвилини, і не бачити всі проблеми жінок для утіх. Японії, в світлі, і. Хочете в порівнянні з таких доказів свідчить, є також примарні зображення (. I, японські політики уряду, Японія в тому числі від будинку і т.д. Gaikan залучити злочину, прагнуть підтримувати важливо!)

2ちゃんねる。>天皇陛下侮辱から・15年ぶりくらいに・2ちゃんねるを・見るようになりました
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11334858384.html
>慰安婦問題の・ねつ造を知り


>・「 スワップ無期限凍結 」その次が・「 ハードカレンシー・韓国解除 」のステップアップ措置
2012-08-20 15:46:26
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11333351693.html

↑野田政権時の予測でしたが。安倍政権では、日本経済には、プラスに働きかけると思うのです。


>ブログ紹介です(2ちゃんねるに載っていたのと、ブロガーさんも他の方のブログを転載なさっているので )
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11356777604.html
もし、日本が追い詰められたら [国際・政治] [編集]

日本が持っている技術を輸出禁止すると核兵器以上の打撃力があることをあるサイトが教えてくれていました。
追い詰められたら日本は開き直ることも不可能ではありません。

ただ、このときは日本の技術を奪い取るために侵略される可能性も多少ありますが・・・・。

以下引用
( ここから先は、>新時代の夜明け前に、アセンションに向けて
   http://ada323newage.blog.so-net.ne.jp/2010-09-27
  こちらの URL で参照してください。 )


>鳩山氏
外患誘致デモがあれば、参加したいと思います。
日本人の為に政治をしない政治家は、粛清淘汰されるべきだと思います。

・通名廃止と、事件報道では、通名の報道の廃止を強く望みます。

こんな政治の為に、税金を納めたくありません。
税金分を、「寄付。制度」にして欲しいと思います。
既得権益等の温床になる税金の使い方に、強く憤りを感じます。


右も左も、本来。自国国益の為に在るはずなのに。
日本は右も左も、私腹ばかりだ。
日本人の為の政治をしない政治家は、粛清淘汰されるべきだと思います。
こんな国に、税金を納めたくないです。
税金を「寄付形式」にしてもらったほうが、まだいいです!!

もう、報道を信じられません。
保守色の強い、新聞等に。
税金を、寄付する選択が欲しいくらいです。

現実路線としては、特定の「報道機関」「医療機関・福祉・孤児」「科学・医学・スポーツ・芸術・奨学金」等の施設に
税金分の1割を、「寄付」出来るような制度が、欲しいなあ、、、
※5世代以上、「日本国籍を有する者のみ」
( 5等親までの血縁者、提携会社、傘下会社等の寄付などは、除外。罰則規定 )


>メモ( 随時、修正訂正していきます )
・各区ごとの高校の生徒会長20~30人前後( 副会長は、発言権は無いけれど、補佐出席 )
※日本国籍を、3代以上有している者のみ。あらゆる不正削除の理念から。これは、随時調整課題。
※差別と、区別は、違います。感情論・理想論ではなく、資本主義国家として、ちゃんと理解してください。そのための本来の法律の整備と、既存システムの弊害の打破です。

彼らが、自分の「 区の会社・社会・政治背景等 」「 科学・奨学金・報道機関 」等への、直接的な「 税金の割り振り 」を、割り振ってもらう。
( リーダー実戦育成。また、癒着や横領。不正取引などの告発や、法改正の視点を、実戦で見てもらう。海外との競合視点や、国内外の法整備、経済、政治、国際情勢等の国内に対する不備やサポート視点、改正整備などの経験値等 )

ただ、国家予算並みに、「 金額 」が、膨れ上がってしまった場合は
その金額の「 αパーセント 」は、国家予算への返金システム。あるいは、ほかの市町村の不足分。科学や開発などでの不足分などへ、さらに割り振って行く。

競争原理は
やっぱり、ある程度。「 健全性 」を、社会でも、政治でも、システムでも。
保つ上で、必用不可欠。

そして、本当の、「 政治。経済。会社経営。次世代のリーダー育成 」でも、あると思うのです。
※育てていかなければ、次世代のリーダー( 責任と義務と、利権の絡む実戦等の経験値 )は、育ちません。
※前年度の予算割り振りで、失敗はあるでしょう。けれど、それは、「 データーとしての財産 」となります。失敗を財産に出来ない、現状システムの打破は、必要不可欠です。責任の所在の明確化は、必要不可欠です。

ただ、テスト点数がいいから。出席日数がいいから。
それだけで、「 エリート 」のようなシステム改善を、根本から進めていくべき。
それは、衰退を招いていく、悪しき因習の一つだと思います。

日本人のご老人が、「 おにぎり食べたい 」と書き残して。
餓死してしまうような、不正受給の横行など。

不正受給を許している、背景等。
未来を担っていく子供たち自身でも、深く関わって、現実と本質。不備と、原因。
それらと向き合いながら、議論、調整、よりよく改訂して行く力を養っていく必要性があると思うのです。

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【産経新聞】「慰安婦問題で虚報を謝らぬ朝日新聞と米NYT紙、間違った歴史を日米に定着させぬため外務省は抗議し訂正させよ」[02/02]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1359788159/

1 :帰って来た仕事コナカッタ元声優 φ ★:2013/02/02(土) 15:55:59.39 ID:???
近ごろの学生は、と書き出すと十分年寄りになった印なのだが、日本が終戦後、連合国軍総司令部(GHQ)の占領下にあった事実を知らない者があきれるくらい多い。
GHQが事実上つくった新憲法を不磨の大典と勘違いし、ニューヨーク・タイムズなど米有力紙の報道をありがたがる風潮も占領後遺症のひとつであることはもっと知らない。

▼ニューヨーク・タイムズは、スクープが多い半面、とんでもない誤報を吐き出す場合も結構ある。
典型は、慰安婦に関する報道で、さきの大戦で日本が「朝鮮などの女性を強姦(ごうかん)、性奴隷にした」という嘘を前提に記事を書きなぐり続けている。

▼根拠になっているのは、2つある。20年も前に詐話師や元慰安婦の証言を大した裏付けもなく垂れ流した当時の朝日新聞と証拠もないのに強制性を認めた平成5年の「河野談話」だ。

▼最近A紙では、慰安婦に関する記事が目立たぬが、まず謝るまい。
だからこそ、政府が率先して「河野談話」を修正するのは当たり前だが、かの新聞は「重大な過ち」とかつての占領意識丸出しで批判している。

▼そんな新聞が配られているニューヨーク州では、慰安婦問題を「人道に対する罪」だとして非難する決議を採択した。
このまま放置すると間違った歴史が米国に定着し、日米関係もおかしくなりかねない。

▼中国のように気に入らない報道をした新聞社にサイバー攻撃を仕掛けるのはもってのほかだが、外務省は何をやっているのか。
虚報にはその都度、抗議し、訂正を求めるのは当たり前。それでも効かなければ、沖縄やベトナムでの米兵や韓国兵の蛮行を知らせてあげればいい。
祖先への名誉毀損(きそん)をこれ以上、許してはならない。

http://sankei.jp.msn.com/politics/news/130202/plc13020203050002-n1.htm


2 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 15:56:48.61 ID:NLqEp4uV
2なら朝日新聞倒産


4 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 15:59:14.31 ID:g7J1BxL0
河野の妄言の修正完了したら、今度は切っ掛けを作った朝日が最終目標なのは明白だからなw
そりゃ保身の為にも嘘貫いて河野妄言を必死に押してくるだろうさw


8 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:00:47.56 ID:0/HXQW3u
 
 外 務 省 に も 、 工 作 員 や 左 翼 が い る の か な ? 

 
9 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:01:02.20 ID:kh7fPFux
>ニューヨーク・タイムズ

韓国から多額の広告料収入があるけどね。
アメリカという国は理解できないよw


13 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:02:28.57 ID:CKEGK14K
慰安婦問題の証拠という証拠は皆無に等しいのに、
どうして政府が弱気発言をするのかが怪しい
何かバレてはマズい問題でもあるんだろうか?


14 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:02:28.62 ID:at9B4ULo
いいかげんアメリカ人は慰安婦と領土問題がリンクしてる事を理解しろ


15 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:02:47.81 ID:QxENuSgp
眠れる獅子の日本をケリ続けるとどうなるか


16 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:03:15.00 ID:V6Q5d1v5
>>9
朝日の場合は亡国収入かと。


17 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:03:54.60 ID:SdHAYSRY
ソウル大学名誉教授 安秉直(アン・ビョンジク)

強制動員されたという一部の慰安婦経験者の証言はあるが、
韓国にも日本にも客観的資料は一つもない。
強制によってそうした現象が起こるわけではない。
私も最初は強制動員があったと考え、韓国挺身隊問題対策協議会と共同で調査を行ったが3年でやめた。
挺対協の目的が慰安婦問題の本質を把握し、今日の慰安婦現象の防止につなげることにあるのではなく、単に日本とケンカすることにあると悟ったからだ。

http://www.youtube.com/watch?v=ReazThvToIk&list=PLE9468C9D1A6C722C&index=15&feature=plpp_video


18 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:04:29.95 ID:4LySnoff
捏造慰安婦by朝日


19 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:05:04.56 ID:XkukSoDs
と言っても朝日もNYTも誤報じゃなくて意図的にやってるからなあ。


20 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:05:15.60 ID:ihRFwPxZ
朝日は一度、国会に呼んで公の場で捏造を認めさせるべき。


22 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:06:31.33 ID:XMRH9v0M
米議会で決議してるからといって
日本には影響が無い
そもそも米国には当時の売春婦の聞き取り調書が残ってる
これを無視して決議しても後に恥を晒すだけ


24 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:07:20.73 ID:j8/k7ph+
■□■ [明日] ■□■ 『 拉致被害者奪還デモ・第六弾 』 □■□ [大阪] ■□■

※ 国民の意識が高ければ、国は動きます。
※ 拉致事件は現在進行形、北朝鮮は今でも拉致をやめるとは一言も言っていません。

【2月3日(日) 12:30集合】 新町北公園 (大阪市西区新町北公園1-14-15)

[雨天決行] ※皆さんのご協力をお願い致します。

■□■□■□ [主催:凛風やまと・獅子の会 - 獅子座なお] ■□■□■□■□■□■


25 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:07:53.94 ID:9GywM5vT
アカヒは誤報で逃げるよね
話がでかくなり過ぎた。
認めたら不買運動始まって倒産までまっしぐらw


33 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:13:22.59 ID:cYsGfHUu
ニューヨークタイムズと東亜日報と朝日新聞は提携しており、同じビル内にあります。
みなさん注意しましょう。

朝日新聞東京本社 〒104-8011 東京都中央区築地5-3-2 (AFP、NYT)
東亜日報 〒104-0045 東京都中央区築地5-3-2
ニューヨークタイムズ東京支局 〒104-8011 東京都中央区築地5-3-2


42 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:20:52.24 ID:j9nIa2PD
外務省が゛慰安婦゛と呼ばれている゛ハルモニ゛に対して、聞き取­り調査をおこなっている。
総勢で80人近い゛元慰安婦゛と証する­人への聞き取り調査の中で、
強制的に連れて行かれたと述べたのは­たった2人だけ。
しかも、1人は母親から売られたと言い、もう1­人は朝鮮人に騙されたと述べている。
旧日本軍が強制的に連れ去っ­たと述べたのは゛ゼロ゛なのだ。


48 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:24:19.82 ID:5Rueo6NW
朝日新聞の植村隆とNYタイムスの大西哲光を
国会に呼んで吊るし上げろ


49 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:25:02.32 ID:YnSwoosr
>>2
おい。


50 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:25:13.97 ID:zKYsjZLo
神をも論破するのが欧米の文化だから、
正しいと思うのであればとことん論戦をしかけるべき。

また、カントの道徳論を活用すること。
カントは嘘と誤解を招く表現には明確な差があるとした。
要は表現には最大限気をつけようということだ。


51 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:25:18.15 ID:zqSb/GSs
アメリカは日本がナチの仲間で残虐非道でないと困るんだよ
でないと核で焼いた理由付けにならない


53 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:26:44.99 ID:Kg9kEgdG
【毎日新聞が英語版で、世界に向けて9年間も発信していた記事】
下記はほんの一部

■思春期の受験生の集中力を増すために母親はフェラチオで息子の性的欲望を解消する。
■日本人の若い女性はファーストフードを食べると性的狂乱状態になる
■日本人主婦は皆コインランドリーに附属のコインシャワーで売春している
■日本のティーン(10代)たちはバイアグラを使ってウサギのようにセックスをする
■少女嗜好が発達した日本では、小学校に通うごく普通の少女たちが放課後、売春婦として働いている。
■日本の看護婦たちは通常、病院内にバイブレーターを持参し、仕事柄、アナル開発に興じている。
■日本人女性の55%は、出会ったその日に男と寝る。
■20才から35才の間の日本人の4分の3がセックスの写真やビデオを撮ったことがある
■漁師経験者談;日本人は何とでもセックスをする。
■24時間オルガズムが止まらない病気で苦しむ日本人女性の数が増えている
■六本木のあるレストランでは、コックは食事の前にその材料となる動物と獣姦する
■福岡の米祭りは、顔にベトベトの白い液体を塗るため、AV業界が「顔射」と呼ぶものによく似ている
■日本の最新の流行 : 70歳の売春婦
■老人の売春婦の人気にもかかわらず、日本では小学生の売春婦にも仕事がある
■ほとんどすべての漁師は海でマンタとSEXしている
■男色は日本の伝統。八坂神社では女装祭りを行っている
■日本男子は柔道や空手の部活で男相手に童貞を捨てている
■日本の首相は結婚生活ではなくオナニーで政権が取れると言っている
■横浜の女装祭りはゲイの宣伝になる
■かつてパールハーバーと南京大虐殺を起こした日本政府が、児童性愛者向けのマンガを作ってオタクを自衛隊にひきつけようとしている。
■熱海の伊豆山神社のある木は、屠殺人の木またナギと呼ばれ、その後イザナギと呼ばれたが、
■イザナギは神道伝説の神話の神であり、日本列島は彼のこぼした精液から生まれた。

毎日新聞問題の情報集積wiki
http://www8.atwiki.jp/mainichi-matome


55 : 忍法帖【Lv=39,xxxPT】(1+0:9) :2013/02/02(土) 16:27:14.05 ID:wx378dMI

日本国府は朝日新聞を、官制の慰安婦の嘘で日本国を貶めたとして、なぜ訴えないのか?

だって、嘘なんだろ。

裁判所で決着させ、官制の慰安婦なんてて嘘だと言う事を世界にアピールしろ、糞朝鮮の嘘を暴け!!

そして、日本国と日本国民が受けた被害に対する莫大な損害賠償を要求し、朝日新聞を潰してしまえ!!


56 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:27:15.43 ID:t4AW6dP0
「教科書問題」も誤報捏造だったしな

若宮啓文を公開死刑に!


58 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:29:39.56 ID:8EJnK+ys
この際、産経の思惑はどうでも良い
反攻の時来たれり


40 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:17:43.62 ID:mchAi1eQ
また朝日と産経の文通が始まるのか。


60 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:31:19.37 ID:Ch8k01Qp
>>40
文通できんよw
なんせ嘘が暴かれてから朝日は「強制連行」には一切言及しなくなったからw


63 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:35:00.55 ID:ZdNt0M5N
朝日も今更退けないだろうし、全力で抵抗するだろうなぁ。


64 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:35:10.86 ID:j9nIa2PD
http://www.youtube.com/watch?v=ReazThvToIk&list=PLE9468C9D1A6C722C&index=15&feature=plpp_video

従軍慰安婦問題や婦女子挺身隊(国家総動員法)についても
韓国人の中にも 真っ当に真実を主張する人って いるんだな(笑)
韓国政府が国際司法裁判所に提訴しても日本は勝つよ(笑)


65 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:36:03.53 ID:f2j6rOZI
報道機関の監視
http://www.youtube.com/watch?v=G9IUrq-KtFE#t=16m10s


66 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:36:04.50 ID:TSV8SLI2
>>41
米国の各新聞社の読者コメントとか読んでみれば?

NYTはスポーツ新聞レベルだけど、去年も慰安婦の件で面白バトルしてるよ。


74 ::<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:53:34.84 ID:0EbVHxkf
朝日のしつこい新聞勧誘員を簡単に断る方法は
『朝日の撒き散らした従軍慰安婦のデマが~』
と言えば、すごすご引き下がる。


75 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:55:17.11 ID:5Rueo6NW
言いだしっぺで捏造がバレた朝日新聞が言いにくいことを
提携紙のNYタイムスの某記者に書かせてるんだわ


76 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:57:03.73 ID:2IMTYBax
【思想】「靖国参拝がニュースになるなんておかしな国」安倍首相も一目置くAKB48板野友美の国家観★2

http://ikura.2ch.net/test/read.cgi/curry/1357429554/


78 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:57:44.39 ID:l9LjP6aZ
アメリカはいつでも反日国になる準備をしている。
そのためには裏で反日国と繋がっていると思ってよい。
だから日本は独自の軍備と核武装をしておく必要がある。
それが歴史に学んで現在と未来に生かすという事である。
韓国や朝鮮人とは江戸時代のように断絶状態が一番よい。


81 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 17:00:29.60 ID:T+dl98GJ
朝日は謝罪と賠償と倒産せい


83 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 17:07:11.46 ID:MmCzbBiv
朝日新聞とTV朝日を処罰できる「新外患誘致法」施行が必要


85 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 17:10:56.54 ID:4SPyVie2
朝鮮戦争の慰安所 日本従軍慰安婦の証拠写真として韓国が出したもの。
しかし、壁の文字は英語。明らかに朝鮮戦争時の慰安所の写真である。
韓国が従軍慰安所を設置していたということが証明される写真。

http://muriron.info/y/3682/


86 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 17:12:43.40 ID:C+MolU3W
サンケイ新聞もアサヒもいろいろ書いているようだが、韓国人がベトナム女性にした事で「ランダイハン」という事があるがその取材はした事あるのかないのか?


90 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 17:18:47.20 ID:JLoYgrRu
空しいな

安倍は黙りこくったぞww


93 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 17:21:16.80 ID:L6uODx65
害務省もあわせて解散するレベルなんだよ


96 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 17:26:53.42 ID:zlpbWXS1
吉田せいじ、河野洋平、福島瑞穂、朝日新聞、韓国人達により
虚偽の情報が世界に蔓延した。
多くの人々は検証もせず、声高な韓国人の虚偽主張を信じ込む。
中韓の恫喝に屈し保身に走る日本の新聞マスコミは日本人の敵。
暴力を恐れずに真実の情報を世界に発信出来るマスコミが日本を救う。



26 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:08:00.18 ID:OuBV0jtt
その決議に賛成したニューヨーク州の議員たちは
「コピノ」「ライタイハン」「コレコレア」
この言葉を知っているんだろうねえ
もし「知らない」と言うんだったら、こいつ等にガタガタ言われる筋合いは無いわなあ


92 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 17:21:16.96 ID:HLHqWCFm
産経が真実とやらを強力に、かつ長期的に報道してくれてもいいのよ?

情報の精度、出所の確かさ、もっともらしさ
それらが十分確保されれば、人々はより質の良い情報を信じたがるんだからね


3 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 15:58:38.69 ID:CKEGK14K
もはや謝罪では済まされんぞ?
一体どれだけの日本人がこの問題で迫害されたか…
国民全員が名誉棄損で訴え出ても良い位の問題だ


73 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/02/02(土) 16:53:33.50 ID:aOgfAYmu
慰安婦問題は、もはや決着すべき時だろう。

この産経の意見は尤もだと思うよ。日本は冤罪を被る事態にまでなっている。
日本側から、提訴してくれ。本気で思うわ。

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【社会】「日本から文化財取り戻してきた」 居直る韓国の文化財泥棒にご用心
http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1359793718/

1 :そーきそばΦ ★:2013/02/02(土) 17:28:38.87 ID:???0
 日本の対馬に遠征しお寺などから文化財の仏像を盗んできた韓国人窃盗団が話題になっている。
8世紀の新羅時代と14世紀の高麗時代の仏像で国宝級という。
早速「日本が韓国から奪っていったものだから返さなくてもいい」といった議論が起きている。

 14世紀の仏像は南西部の瑞山の寺で作られたという記録がある。そこで当時、
韓国沿岸を荒らした日本の海賊「倭寇」が奪っていったという略奪説や、
仏教交流で日本に伝えられたなどの諸説が出ている。

 韓国では日本にある朝鮮半島系の文化財は韓国からの略奪品という“反日思い込み”が強い。
しかし韓国では昔から金もうけのために墓(古墳)を盗掘したり、
文化財を勝手に売り払ったり、盗んだりはあった。今でも文化財泥棒が横行している。
略奪でなくても、焼き物(陶磁器)を含めその文化的価値をいち早く認識し、
高く評価した日本にそれらが流出したのは仕方ないだろう。
ところが日本から盗んできて「文化財を取り戻してきた」と居直る者がいる。
10年ほど前、神戸の収集家の家に強盗に入り、文化財級の青磁、白磁を多数、持ち帰った事件では、
マスコミや世論が“義賊”といってもてはやした。今回、はたして国際常識と法治が守られるか、日本人は見守っています。(黒田勝弘)

産経新聞 2月2日(土)15時9分配信
http://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20130202-00000543-san-int


3 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:29:05.63 ID:iL5X0myK0
ミンスがお手伝いしていましたw


6 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:30:04.59 ID:l8wI1QSd0
泥棒国家
マジでもう付き合いきれない
国交断絶して今すぐ日本にいる在チョンを追い出せ


7 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:30:07.92 ID:ejryZjpp0
韓国人を
取り締まれ


8 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:30:10.31 ID:j/ldPazO0
よし断絶だ


12 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:30:33.92 ID:OioxpLiF0
>>1
そういう教育をしてるからね、韓国は
こんなキチガイ国家とは断行疎遠が望ましい
お隣の国とか、日韓友好とか頭おかしいよ


13 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:31:15.28 ID:IYrVawyk0
日本国内にいる韓国人をさっさと追い出せ!

日本に入れるな!


18 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:31:50.16 ID:u3dTfieR0
ぶっちゃけ韓国政府が変換しない選択してくれると嬉しいw

ビザ無し措置中止求めてデモやりたい


19 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:32:00.90 ID:OkWM+xc20
犯罪者の引渡し条約はどうなってんだ?


24 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:33:46.05 ID:zFtVF8iR0
文化的背景も分かりもしないのに全部略奪されたと言うwwwwww
 竹島も己らが侵略して略奪したのに併合で盗られたと言う本当に嘘つきの国だ


26 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:34:07.26 ID:7j+6eFda0
>>1
朝鮮人はぶち殺されても文句は言えんな
外道に相応しい末路を与えてやれよ


31 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:34:50.70 ID:pBMQo5uA0
何言ってんだ
盗む以前に民主は自ら文化財渡してたのに


32 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:34:57.04 ID:mccBCVpm0
さっさと朝鮮人の渡航制限しろ。
犯罪者しかいねぇよ朝鮮人


34 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:35:38.10 ID:HJLqPmNs0
とりあえず嘘でも日本のせいって言っておけば
どんなに悪い事をしても自国から叩かれる事は無い。むしろ賞賛される。
昔から朝鮮半島はずっとこうだな。


38 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:36:21.63 ID:/y5mTus/0
<日本における外国人犯罪による損害額>
(犯罪による損害、警備費用、年間)
・中国人による…約12兆円
・韓国人による…約11兆円
(在日とパチンコを加えると、シナチョンだけで日本の被害は年間50兆円を超える)

<日本のすること>
入国・在住させるかどうかは、それぞれの国の裁量権。
つまり、日本の法務大臣が「入国させるな」「在住を取り消す」と言えばいいだけ。
それで、中国人、韓国人は、入国、在住できない。
さらに、ソフトバンク、フジテレビの電波免許を取り消す

在留更新(2年も、10年も)は、しない。
不法滞在は、徹底的に取り締まる。
在日の特別永住を取り消し、強制送還する。
(「日本国との平和条約に基づき日本の国籍を離脱した者等の出入国管理に関する特例法」を廃止)

そして、警察にも不法滞在を取り締まる担当課を作る。
全国に担当刑事を、1万人配置する。


40 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:36:56.14 ID:ASckK+BT0
本当に腐った薄汚い国だな。
先進国?100万年早いわw


41 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:36:59.03 ID:UCovFgqc0
>>1
朝鮮人とは泥棒の始まり。


42 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:37:04.48 ID:4XbOw1pU0
これが許されたら、秀吉の名前出されて文化財どころか、食べ物や女子供まで持っていくぞ!


62 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:41:01.97 ID:HJCG7rPH0
こんな国とは国交断絶しろよ
反日ならなんでも許されるんでしょ、シナ以下だわチョンは


72 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:42:23.49 ID:5FyHXtga0
菅と野田のクソな所業のおかげで・・・・


73 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:43:01.61 ID:e4M8oywI0
>>72
自民の土下座外交のせいだろ


76 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:43:38.22 ID:ptNDpgSB0
民主党政権に宮内庁から
持ち出した宝物はどうなったか
知りたいな


86 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:44:40.04 ID:42fWnA870
日本の国教を暫定的にイスラム教に改宗するか。
盗みを働いた奴は腕を切り落とす。
出稼ぎ売春婦は斬首で。


87 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:44:45.90 ID:N8TqrDnO0
日本が作ったインフラを半島から引き上げるか


92 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:45:39.12 ID:/y5mTus/0
韓国は、日本の敵国。

日本の領土・竹島を不法占拠している韓国は、日本の敵国。
韓国に協力する人物、企業は、国賊。

<日本のすること>
チョンは、日本に入国させない。
帰化させない。
特別永住させない→強制送還
日本のガン・帰化チョンを、外患援助で処分する。


93 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:46:11.50 ID:SdlkAmY80
おら、産経
その調子で韓国をもっと叩け


94 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:46:13.15 ID:MvWht8ZO0
日本国の下半島大使館の前に仏像泥棒の銅像立てようぜーーー!!ww


112 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:50:34.25 ID:EYxbj8Bj0
暗殺とか窃盗が英雄扱いされる国で育てばそうなるわなあ
教育って大事


113 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:50:38.60 ID:sT+xK1/i0
さすが 白痴踊りの起源


114 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:50:39.63 ID:YBGf8lze0
朝鮮に文化なんてなかったのでは。


119 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:51:27.54 ID:PKkQTJVC0
在日を全部持って帰れよ


130 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:53:56.71 ID:s4keVcKn0
日本が韓国から盗んだのなら、返却するのが当たり前

今すぐ、在日60万人を韓国に返却するのは、国際法的にも人道的にも正しい。


147 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:57:55.34 ID:t9qUmJxR0
>>1
国宝級の文化財盗難事件なのに、犯人が韓国人だと、国会で政府の対応を質問するような
勇気のある議員はいないだろうなあ


148 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:58:11.05 ID:F1fgQWYV0
国家主導の反日教育を受けて育った個々の朝鮮人が
個々の意思で日本の文化財への破壊や盗難を仕掛けてくるんだぞ
防ぎようないだろ朝鮮人完全に締め出しでもしない限り


149 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:58:22.02 ID:PUmrK7jR0
出たよ。フジ産経の韓国正当化記事。

仏像は韓国のもにしちゃうのか?


150 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:59:00.33 ID:mnBLORzp0
韓国には

国際常識と法治が有るのか

見守ってますw


163 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 18:02:26.92 ID:JjbyftZf0
コリアン≒犯罪者
困ると日本人のフリをするプライドの欠片もない最低の民族


177 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 18:06:51.80 ID:MDoX31gf0
ビザ免除禁止、個人判定はDNAで行う、初期渡航は厳しくチェック、軽犯罪も再来日は禁止

このくらいせんと駄目だろ、こいつらは


178 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 18:07:36.98 ID:TCGzAaXE0
まあ、今回の件で正式に外交官が返還しないというなら、
朝鮮人は外交官以外入国禁止にして、
「犬と朝鮮人は立ち入り禁止」の看板を掲げるしかないな


179 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 18:07:40.03 ID:oWzDYqAp0
韓国人は日本に入れるなよ。
韓国人を見たら犯罪者と思え。
韓国人には罪の意識すらないようだ。


182 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 18:09:23.37 ID:pYsXZGuv0
まじで中韓人入国制限しろ!ビザ緩和即刻停止しろ

日本中の寺社仏閣重文に御神木が灰にされていってるぞ

重文なのに無防備すぎ

絶対樹齢最高齢の日本の桜もいつか燃やされる

頼むから対策取る様に政府と関係機関に言おう
俺達の貴重な日本の歴史がどんどん消されていって起源主張され
侵略されていくぞ
 


183 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 18:09:44.37 ID:pBux04v9O
まったく 日本人には理解不能。
教育の大切さを痛感したな。
あんな国に生まれなくてよかったぜ。


185 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 18:10:36.68 ID:LgwxS0OE0
●自民党「移民1000万人受け入れ」の実現性
http://www.nikkeibp.co.jp/news/biz08q2/575417/
●自民党は朝銀に血税1兆4,000億円を投入。
  http://q.hatena.ne.jp/1062123112
●在日にも定額給付金支給
  http://news.livedoor.com/article/detail/3994761/
●中国人、韓国人留学生に年間500万円もタダであげている自民党。
  http://bbs.jpcanada.com/log/6/2504.html
●韓国人へのビザ免除を恒久化した自民党
  http://www.nikkansports.com/ns/general/f-so-tp0-060206-0020.html
●自民党留学生30万人計画
  http://www.relay.co.jp/news/718/
●人権擁護法案の成立を目指す自民党
  http://ja.wikipedia.org/wiki/%E4%BA%BA%E6%A8%A9%E6%93%81%E8%AD%B7%E6%B3%95%E6%A1%88
●外国人の空港指紋採取、在日を免除した自民党(2007年11月30日)
  http://unkar.org/r/asia/1194884681
●特別永住者等の国籍取得特例法案 自民党、提出に意欲(届け出だけで国政参政権)
  http://cotodama-6000.iza.ne.jp/blog/entry/502594/
●自民党の福田が朝鮮総連系企業から違法献金発覚!
  http://unkar.org/r/soc/1192439698
●麻生太郎が統一協会が作る日韓トンネル研究会の顧問に
  http://www.asyura2.com/07/senkyo29/msg/846.html
●統一教会関連団体に安倍官房長官が「祝電」
  http://www.jcp.or.jp/akahata/aik4/2006-06-13/2006061314_01_0.html
●森喜朗が北朝鮮金総書記に親書
  http://www.toyo-keizai.co.jp/news/digest/2000/post_3447.php
●外国人参政権を推進する自民党
  http://www.youtube.com/watch?v=JY3ekspYfoE




35 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:36:10.71 ID:/LZ4r2HS0
反日無罪

特亜人を入国させるな


27 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:34:07.56 ID:rYB3V9Aq0
国が他国のものを窃盗するのを容認か?
文字通りの泥棒国家だな。


45 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:38:01.53 ID:drPmyx3s0
韓国と断交すれば解決するのに


63 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 17:41:26.79 ID:U/C4foFY0
在日南北朝鮮人の特別永住許可を廃止して、帰化南北朝鮮人の日本国籍を剥奪して、強制送還しろ。
竹島に自衛隊を派遣して、不法占拠している韓国人を排除しろ。
韓国と国交断絶しろ。


165 :名無しさん@13周年:2013/02/02(土) 18:02:46.49 ID:TQ3RY0lL0
こんな国と付き合ってられんな(´・ω・`)

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>>【東京都新宿区】中国共産党の63年にも及ぶ弾圧。虐殺に抗議する南モンゴルデモ行進 ②参加日記
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html

中国って・・・どんな国?

その1
●20世紀虐殺「 ギネス 」ランキング
1位。毛沢東 9000万人以上
2位。スターリン 3000万人以上
3位。ヒトラー 600万人以上( ユダヤ人 )
4位。胡錦濤 200万人以上

●チベットでは、120万人以上が虐殺され。
6500以上の寺院が破壊され。
大量の中国人を、チベットに移住させる事で混血を進めさせ、国や文化どころか、民族自体を消滅させようという恐ろしいことが、現在行われています。


GEISHA, TONY BLAIR & COMFORT WOMEN [Yujiro 谷山雄二朗 Taniyama](慰安婦捏造)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9bOw0uhgfrY


YouTubeで「韓国軍によるベトナム民間人の大虐殺や強姦!ライタイハン問題など」を見ませんか。  
https://www.youtube.com/watch?v=d7FcQmcdf8Y&feature=youtube_gdata_player  
( 凄惨な映像もあります。私は、2分ちょっとで、全部見れませんでした。日本の慰安婦問題と、照らし合わせて、証拠物証などと比較して欲しいです。そして、日本政府、日本の政治家に対しての、外患誘致罪等も含めて、本質的な対応を求めます! )


0 件のコメント:

コメントを投稿