2013年4月7日日曜日

Channel 2. Konfliktų paminklas kilim komfortas moterys ryžiai "išvaryti korėjiečių tautos", vietos gyventojai antipatijos. (Žmonės, kurie mėgsta Japonija išvaizdą! Japonija yra pasirengusi. Priėmimas ir karo)

Channel 2. Konfliktų paminklas kilim komfortas moterys ryžiai "išvaryti korėjiečių tautos", vietos gyventojai antipatijos. (Žmonės, kurie mėgsta Japonija išvaizdą! Japonija yra pasirengusi. Priėmimas ir karo)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11506583001.html☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Senkaku vaizdo srautas. Tuo metu ... [mad] 2 kanalųhttp://www.youtube.com/watch?v=Agu8bqMSLjQŽiūriu kiek įmanoma?Kinijos karinis jūrų laivynas, šliuzų į savigynos pajėgų.Šį kartą, kaip ilgai, kaip fizinė būklė nėra blogai, aš taip pat dalyvauja kiek įmanoma! !Be kitų išmokų. Jeigu informacija paprastai biržoje.(Manau, kad pasaulio žmonėms, ir aš noriu pamatyti didelę paklausą vyriausybės paskelbimo. Vyriausybės viešų vaizdo kilpų, ir vaizdus.)
Aš maniau, kad apsaugoti savo žmones, ir jie valdo žmones. Maniau, kad tuo metu, tai bus padidinti vyriausybę.Ji transformuojasi diplomatinę stiliaus, kuris buvo negerai (po karo, tikiuosi, kad pasaulinio lygio diplomatiją! Sloppy, japonų diplomatija išraiška stiprus! Pachinko taip pat paragins jus nutraukti tokių kaip vardas per! Tiesiog neigiamas palikimas iš kartos į kartą Raginu panaikinti!)
Politinis įprastas tinkamai! ! Nacionalinių interesų gynybos įdėti akmuo Japonijoje! ! Japonijos personažas! !(Vyriausybės Jums nereikia nepriklausomai sprendimą ir opozicijos partijų Not išlaikyti Japonijoje tiesą nereikia! Ir prasimanymai, kaltinimas, kol jums nereikia tręšti savo lizdą, vyriausybės nesilaiko savo piliečiams, turėtų pasipriešinti!)
--- Turint tai sakė,, Japonijos bankas ir vyriausybė (Demokratinio valdymo siekimas metu ir tt) stebėti laiko ašį ilgalaikių nacionalinių interesų savo šalies nacionalinei gynybaiJei yra demo pritraukti Gaikan, aš prisijungti! !
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
# 140novelGerbiami korėjiečių.Prašome į Japoniją ir Pietų Korėja išeitinę diplomatinių santykių demonstravimas.Sėkmės išeitinė diplomatinių santykių Japonijoje ir Pietų Korėjoje, taip pat Japonijos demo!Patogumas moterys netikras, Buda vagis.
Japonija ir Pietų Korėja Nutraukti diplomatinius santykius! !
NHK ir išmontavimo mokytojų organizacijos paramą! !Vykime nulaužėte diplomatinių santykių su Japonija ir Pietų Korėja, šviesią ateitį ☆Leiskite ištaisyti švietimo blogybes iškreipta whoa amžius ☆Taip pat yra skausmas irtis pūliai, o ne atidėti naujos kartos

> Pagaliau išdrįso Japonija mokytojų sąjunga] [demo! Kurstytoja, pokario švietimo iškraipyti į pagrindinį aptvarą! (3/24. Ginza) (JAPAN Mokytojų Sąjunga, Kinija, Pietų Korėja)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11497158761.html
☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
> Japonija OnigoKinija, Taivanas ir SingapūrasDidžiausių Japonijos, vienas ※, yra "žeminantis terminas".
> "♪ 'll būti onio" Japonijoje Onigo [MMD]http://www.youtube.com/watch?v=1I6DTzAHurc
☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
> Didžioji Išvalyti ciklas ━ ━ ━ ━ iš kairiųjų kovos su Japonijos ir Korėjos ir Japonijos (° ∀ °) ━ ━ ━ ━!!(Šis straipsnis Kanalų 2)http://ameblo.jp/buraiai/entry-11491437458.htmlJaponija, kurie mėgstaIr žmonių priežiūra• Asmenys, kurie nori atgaivinti Japonijos, žr.
Ir prašome išnagrinėti.

> Kolekcija pastabas, kad p 'ai Namų [avarinis difuzijos]http://jyaanowww.wiki.fc2.com/wiki/20130407
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Miesto švietimo taryba paskelbė priekabiavimo išpuolio egzistuoja "Machida atsisakė padėti Japonijoje susiduria su keršto priepuolis visiškai sunkus" lygio obstrukcija verslohttp://u1sokuhou.ldblog.jp/archives/50397989.html
2013/4/6 (šeštadienis) 23:13:10.89 ID: darbas Konakatta originalus balso aktorius φ ★ kad grįžo: 1:?
Machida, Tokijas švietimo taryba apsilankymą nusikalstamumo prevencijos švilpukas pirmakursių pradinėje mokykloje paskirstymą, ir panaikinti platinimo Nishi Korėja antrą jauną pradinę mokyklą į (miesto Kanamori rytus) apie provokaciją ir karinio Šiaurės Korėjos priežasčių Problema buvo, penkias dienas Lee vyriausybė myliu mokyklos (Rijon'e) pagrindinę (65) iš spaudos konferenciją, aš paprašė atsiprašyti ir atšaukti sprendimą neįtraukti akmens Osaka ilgumas vienas meras.
(Žiūrėkite žemiau esančia nuoroda. Pilnas tekstas praleisti žemiau).
Pasak miesto tarybos Švietimo mokslo administravimo skyriaus, gavo iš keturi šimtai dvidešimt nuomonių keturiasdešimt atvejais skambinkite 4 ir 5 iš piliečių šiuo klausimu.Dauguma "manau, kad tai yra diskriminacija Korėjos mokyklose"Tai buvo protestas ir "ieškoti sprendimo panaikinimo".
Ten buvo trisdešimt penki apžvalga nuomonė remti miesto švietimo tarybos sprendimą: "Aš nemanau, kad diskriminacija" arba, kita vertus.
http://www.tokyo-np.co.jp/article/national/news/CK2013040602000111.html

2013/4/6 (šeštadienis) 23:15:42.58 ID :: 7 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> '4NZDKjFi
Taip pat neturi taikyti spaudimą Vyriausybei mobilizuotiKapliai naudai nuomonės telefoną

2013/4/6 (šeštadienis) 23:17:33.74 ID :: 17 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> '9Wty9lDU
> Ką daryti su vaikais ir Šiaurės Korėja
Nesvarbu Ji taip Ne per išlaikyti Gerbiami Leader Manse eiti į šiaurę į mokyklinėse ekskursijoseAr kvailas?

2013/4/6 (šeštadienis) 23:19:07.01 ID :: 28 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'zUHUQm5m
Tie, kurie jau padarė Łomotanie telefono skambučius ir elektroninius laiškus už būti geras dalykas, tai

2013/4/6 (šeštadienis) 23:19:56.03 ID :: 32 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'GUTMxm +
"Užsieniečiai teisę Gimme saugumo švilpukas" Pamirškite atskiraiAr neprisimenate, kad jums atiduoti.Ar ne manote, pirmadienis paprastai pirkti? Jei reikia.
Ei ne svetimų tikrai sąmoningumą."... Istoriškai" Kai nurodyti jo"Carted į ~" ir pradėti kalbėti, bet tada patenka butas tai nebėra.W Kaip gyventi

2013/4/6 (šeštadienis) 23:21:03.38 ID :: 36: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'ROLTrJRo
Kas taip pat saugumo švilpukas, nes tai yra 300 ¥ medžiaga daugiausiaSavivaldybės nustojo dalyti išdrįstų studenčių ir vaikams, taip pat kad aš dažnai.Galima apibūdinti tik kaip elgeta reketo viduriai tikrai.

2013/4/6 (šeštadienis) 23:23:43.47 ID :: 46: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'GUTMxm +
36 >>Arba gauti vieną, jūs negalite reikšti švilpukas Norite atskirai
1. Aš negaliu toleruoti tai į japonų nevienodas ir jų2. Tokioje padėtyje, kad prarasti moraliai gauti iš "diskriminacijos aukoms" poziciją ir atsiprašyti už Machida mieste Korėja → formulę, pagal ką pasakyti Japonijoje skolų juo
Jis gali būti apie nenorite Te.

(Sekmadienis) 00:01:26.53 ID 2013/4/7 :: 196: Ninja Menas [Lv = 40, xxxPT] (1 +0:9) CUDbAJ82
Tai ne, jei aš turiu naudoti korėjiečių pagrobimo teigti, kad delsė Japonijoje be paklausė, ką iš Japonijos žmonių mokesčių mokėtojai!Korėjiečiai tik iš Japonijos!Ji gali gyventi taikos korėjiečiai tiesiog būdamas šalies Japonijos ...
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Konfliktų paminklas kilim ryžiai komfortas moterys "išvaryti Korėjos žmonėms", vietos gyventojai antipatijahttp://www.hoshusokuhou.com/archives/25387101.html
Naujasis Džersis Fort Lee kilim paminklas Korėjos žmogaus kūnas disonansas Amerikos žiniasklaida[Niujorkas] = Nyushisu Roh Chang Hyun korespondentas =
"Ar jūs supakuoti mūsų akmens paminklo miestą, kaip, kad kodėl?""Nustato ir išvaryti korėjiečių, kurie įsiveržė į Fort Lee".
Aš per komforto moterų Kilim paminklas JAV Naujojo Džersio Fort Lee (Fort Lee)Antipatija į korėjiečių tautos ir visuomenės skleidžiama konflikto Korėjos žmonių tarp šalių"Patogumas moterų problema" yra pakeistas Tondemonaku.
Naujojo Džersio ir () ĮrašasRegioninis laikraštis Fort Lee pleistrą ir (Fort Lee Patch) yra susijusi ataskaita po kitos 5 ir 4,Tai yra todėl, kad kitų etninių grupių gyventojai sudaro stiprią antipatiją nuo komforto moterų Kilim paminklas intuicija ir žmonių visuomenėje.
Korėjos žmogaus kūnas yra suskirstyti į dvi grupes komforto moterų Kilim paminklo Fort Lee metuParodžiau per disonanso, tokius kaip kalba ir įvaizdžiui formos straipsnyje.
Ši problema gali dar labiau skleidžiama,Japonijos kariuomenė privertė komfortas moterys memorialinis komitetas piliečių dalyvavimas centras sudaro veleną palikti 3Aš paskelbti "peticiją už teisingą Kilim paminklo".<Draft Straipsnyje nuoroda įdėti 3 Bal 2013 Nyushisu>
Memorialinis Komitetas, know-how pastato, pavyzdžiui, № 1 komforto moterų Kilim paminklo Peri Sako parkasIr surengė spaudos konferenciją, kurios kyla iš šešių problemą Mūrijamą pasiūlymą Fort Lee Kongresas patvirtino praeitą mėnesį.
Yra galimybė, kad frazė "buvo priverstas (Seksualiniai tarnyba) pramoga" komforto moterų veda prie nesusipratimų,Tai buvo turinys vaizdas mergina dėvi Hanbok fono Japonijos karo nusikaltėlius, pavyzdžiui, vėliava, nepageidaujamas.
Nurodė, atminimo komiteto tačiau buvo teisus kokiu būdu,Gavo požymių pakeltas metodą, kuris nebuvo rafinuotas.
Skatinimas temą, nors tai Korėjos žmogaus kūnas vistiek, strategija spaudimą viešai miesto tarybos buvo patvirtinta šį svarstymųTai yra todėl, kad jis gali eiti į kitą Korėjos žmonių visuomenės pasidalijimas.
http://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=sec&sid1=104&oid=003&aid=0005072687

28: Bobcat (Vakarų): 2013/4/6 (šeštadienis) 17:17:34.23 ID: L/MAVCmA0Kodėl Korėjos ar gražu nekentė

40: ragdoll (Tibeto autonominio regiono): 2013/4/6 (šeštadienis) 17:22:00.88 ID: iitLpDw0PNa iš gyvenamajame rajone kelio tikTai atsitiko jam bando Nazukeyo aš "seansą ○ Susureibu gatvės"
Narcissistic asmenybės sutrikimas Korėjos(Šėlsmas naudoti jį negalvodami kitos šalies)Rezultatai Nebuvo blyksniais

67: tigras (Gifu): 2013/4/6 (šeštadienis) 17:29:03.47 ID: Wv3yVISU040 >>Nėra taškas pastatytas Amerikoje nepažįstamasisNesuprantu, jei prie komforto moterų per visi savo Busane ir Seule gatvėse Jei

65: Snowshoeing (Tokijas): 2013/4/6 (šeštadienis) 17:28:24.55 ID: MeBjwaLM0Skundai Korėjos išeiti su kita iš kito Pen baigiasiKorėja Na draugiškas ir w

33: Balta (Saitama): 2013/4/6 (šeštadienis) 17:18:27.15 ID: f8xSTxRI0Paskutinis stebuklas tapo "Japonija yra blogai" vistiek

128 Madara: (Aichi): 2013/4/6 (šeštadienis) 17:42:31.03 ID: E65/tIQf0Jūs nežinote, kas 's laipsnis tie vaikinai, nereikia man tapti priešas pagaliau

139: Afrikos Aukso CAT (Tokijas): 2013/4/6 (šeštadienis) 17:46:28.18 ID: FWdXM + AT0128 >>Ateitis, srovės Specialioji sąskaita demonstravimo Atrodo, Shin-Okubo now'll prasideda Korėjos Town JAVIr nusineša Manau iš dideliais kiekiais, nes jis yra radikalus atidarymas Japonijoje vienintelis skirtumas su demo užsienyje

131: Marmuras Katė (Kanagawa): 2013/4/6 (šeštadienis) 17:43:44.96 ID: bwKs4nzi0Koordinavimo trūkumas Korėjos sutrikimų
Bet tai buvo sukurta kaip šaliesĮdomu, kad yra kažkas, kad tik korėjiečiai mano kaip religija
Korėjiečiai arba erzina, kaip ten su Aum SinrikeTači yra blogai korėjiečiai save, nes nežino ne visi

145: ragdoll (Osaka): 2013/4/6 (šeštadienis) 17:50:21.62 ID: g30erpWGPDare įsivaizduotiKorėjos imigrantų srautas stabiliai ramioje miesto, eikite į jums vaikinaiKongresas taip pat galima laikyti Chong Gyujiri miestą, aš aš pasikeis Korėjos prostitucijos mieste?
Kitaip tariant, komforto moterys anksčiau mokinysPiliečiai gyveno nuo originalo nenori jums eiti į korėjiečių

146 Himalajų (Xinjiang): 2013/4/6 (šeštadienis) 17:50:44.75 ID: C1 4 wxJU0Aš iš karto pamatyti per daug Chonko yra beprotiška net Amerikos

2013/4/6 (šeštadienis) 17:52:38.25 ID :: 150: (minkštas bankas) egzotinių trumpi plaukai + CXyP58C0Jūs turite savo ~, ~ o ~ ~ ~ wwwwww Ateik eiti Tai rasistinis point-and-shoot korpusas Įgijusi

162: Juoda (Vakarų): 2013/4/6 (šeštadienis) 18:00:06.41 ID: c6n0r1mMONamų Shibaki korpusas, rasistas, nebent į Ameriką greičiau

39: Russian Blue (Kanto Tokai): 2013/4/6 (šeštadienis) 17:21:05.28 ID: PkyOt7gs0Ww vaikinai are'm nekentė kodėlKaip jūs galite gauti lobizmo žeminantys Japonų (¯ ○ ¯ ;)Ww aš mesti bumerango toks didžiulis Ką daryti, jei ji
☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
11: Russian Blue (Kansai ir Hokuriku): 2013/4/6 (šeštadienis) 17:14:26.39 ID: YYr59Z6R0Arita, w'll eilė

2013/4/6 (šeštadienis) 17:47:06.85 ID :: cxYXOZ2i0 141: (Saitama) juoda ir baltaJaponijos kariai priversti patogumas moterų Memorial reikalų komitetas"Balta pastatė paminklą kilim komforto moterų"Fort Lee kongresas"Gerai, jei jūs pakeisite kito komforto moterų formuluotės priverstinio lyties ar pramogų sekso vergai, Rising Sun vėliava atgal įvaizdį"Fort Lee Korėjos valdyba"Aš 'll daryti ar kodėl gi ne pakeisti, o kitą rinkimai Mitoreyo guyz"Japonijos kariai priversti patogumas moterų Memorial reikalų komitetas"Yo negirdi pasakyti, kad net ir po Korėjos žmonės Susitikimas"Fort Lee kongresas"Atsižvelgdama aptarta korėjiečių ir J. Eikime kartu"Fort Lee pilietis, ekspertaiAš statau prostitutė įvaizdį "Ką?, Šie vaikinai yra užpuolikai jauAš greitai nustos galioti šis punktas-and-shoot "


41 La Permė (Tibeto autonominio regiono): 2013/4/6 (šeštadienis) 17:22:38.48 ID: DlISABfC0Vaikinai, jūs turite antipatiją šitame Taip būtų pradėti ieškoti daug apie komforto moterims.Tsuiten melas manau gali išduoti.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> [Kinija] karinė išankstinio įspėjimo lėktuvas, 24 valandų mokymas ... Senkaku klausimas savigynos pajėgų orlaivio arba prieš jį [7/4]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1365292805/
(Sekmadienis) 09:00:05.97 ID 2013/4/7: darbas Konakatta originalus balso aktorius φ ★ kad grįžo: 1:?[Pekinas] Akira Kudo Kinijos liaudies išlaisvinimo armija organas Kaihogunpo "yra 5,Man buvo pasakyta, išankstinio įspėjimo orlaivius Kinijos oro pajėgų vykdomas mokymo 24 valandų iš eilės, ir atnaujino dokumentą, pavyzdžiui, skrydžio trukmę ir rumbo.
Honkongas žiniasklaida kaip karinio eksperto nuomone,Šis mokymas rodo, kad yra gebėjimas Kinijos kariuomenės pasinaudoti nedideliame aukštyje oro pranašumą, buvo pranešta, kad tai yra dalykas, skirtas kovoti su Japonijos savigynos pajėgų orlaivio invazija.
Pasak žiniasklaidos, pavyzdžiui, Kinijos, mokymas vyksta visą dieną nuo 8:00 val 2.Trys lėktuvas išankstinio perspėjimo orlaivis skraido 8 valandas, du orlaiviai, iš kurių buvo patvirtinta Informacinių bendradarbiavimo pareigų ir perimti ore.
Mokymo vieta nėra aiški, tikslinėje teritorijoje ankstyvojo perspėjimo Rytų Kinijos jūros regione, įskaitant Šiaurės Vakarų ir vidaus, Okinavos ir Senkaku salos ir Pietų Kinijos jūra (Kinijos pavadinimas, Diaoyu salos).
Honkongas popieriaus karinis ekspertas Makao, p Dong Huang (Tou trukmės), o "Ming Pao"Jis atkreipė dėmesį, "Jei negali patruliuoti ankstyvojo įspėjimo orlaivių normą, turėsiu duoti (oro erdvės) į savigynos pajėgų Japonijoje mašina" sakė jis.
http://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20130406-00000124-mai-cn

(Sekmadienis) 09:01:28.79 ID 2013/4/7 :: 2: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai GrfeT7kwWwwww komunizmas lygybė meilės ir aš turiu turėti ką kariuomenė

(Sekmadienis) 09:03:07.13 ID 2013/4/7 :: 3: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai aeyme / GEArba KJ-200http://image01.wiki.livedoor.jp/n/2/namacha2/100994b13f5fa045.jpg

(Sekmadienis) 11:16:29.12 ID 2013/4/7 :: 14: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai QQYxMvMV3 Nuotraukos >> turintis 11 mašiną KJ-200 AEW iš ekvivalentą.
Į KJ-2000 AWACS lygiaverčiais kita mašinahttp://www.airliners.net/photo/China---Air/Ilyushin-KJ2000- ("Il-76MD) / 1.612.622 / L /Jis sakė, kad keturi lėktuvai palaikykite.
KJ-200 >>> KJ-2000 yra potencialiai

(Sekmadienis) 11:18:57.11 ID 2013/4/7 :: 17: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai BrTMMXit>> KJ-200 >>> KJ-2000-14 Potencialiai
~ O, o ne pakeisti jį

(Sekmadienis) 11:21:28.99 ID 2013/4/7 :: 18 <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai QQYxMvMV17 >>Tai tikrai, išspręsti ją jūs padarote klaidą raštu

(Sekmadienis) 11:23:53.80 ID 2013/4/7 :: 21: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai xzr9vr1XKita vertus, Japonija buvo vizualiai žvalgybinis patruliavimo orlaiviai šalį!

(Sekmadienis) 11:30:48.64 ID 2013/4/7 :: 23 (▼ Д ▼) ◆ VmCYIC08w2 OBFvMjIp21 >>Žiūrėti jis ateis išnagrinėti E-2C ir P-3C.

(Sekmadienis) 09:22:00.92 ID 2013/4/7 :: 6: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai lgXDrmFXKas? Mokymas išeiti pilna jėga? WTokie kaip povandeninis laivas, kaip antai palydovinės tokiems kaip taikinio?Ar jums išspręsti tokį patį lygį kaip Japonijoje?Ar tai mokymas, kad jūs einate greitai nuoširdžiai nieko, bet?
☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
(Sekmadienis) 09:42:09.19 ID 2013/4/7 :: 8: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai IKA + RKYWBaisu Na ~.Japonija, taip pat ir neatitinka.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> [Politinis] "Suverenitetas" ceremonija Kaieda, Watanabe lankomumashttp://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1365303806/
(Sekmadienis) 12:03:26.38 ID 2013/4/7 :: 1: Pavasaris nuolaužos φ ★ 0?★ "Suverenitetas" ceremonija Kaieda, Watanabe lankomumas
Dėl NHK programos 7-osios, "Diena suvereno", kad vyriausybė atvira balandžio 28, Sakurai mokestis valdybos pirmininkas ir politikos tyrimų tarybos partijos ceremonijabuvo išaiškinta, kad tai yra kryptis, kuria Kaieda Banri atstovą.Aš atsakiau: "Jo Didenybė Imperatorius, kad ateis atstovai svarsto dalyvavimą" sakė jis.Keiichiro Asao pirmininkas politikos tyrimų tarybos kiekvienam asmeniui, paaiškino, kad ji ketina Yoshimi Watanabe atstovo dalyvauti.
J. Sakurai, omenyje, kad tai yra diena, kai Okinavos buvo įforminta administravimo JAV 28Pabrėžė, kad "priežastis vyks iki šios dienos nesuprantu. Jei atlikti gegužės 15 ceremoniją, Okinawa grįžo į Japoniją" sakė jis.Buvau "Skaudu pasirinkimas" taip pat lankymas p Kaieda.
4.7 11:39http://sankei.jp.msn.com/politics/news/130407/plc13040711400004-n1.htm

3: Nameless @ 13-metis: (sekmadienis) 12:04:17.89 ID 2013/4/7: qqvPxuwM0Ką jūs ketinate didybę

(Sekmadienis) 12:05:40.35 ID 2013/4/7 :: 5: Nameless @ 13-osios uOiVoHvV0> Sunkių pasirinkimas
'Em sako, kad tai, ką pasakiau, net jei nėra nemalonus.

(Sekmadienis) 12:06:19.11 ID 2013/4/7 :: 6: Nameless @ 13-osios acNy0Tb70Ww Ei s atrankos w sunkių Ei Taip
Kiti rinkimai, ei, kas jums gali baigtis rimtai Jei neturite išeiti.

(Sekmadienis) 12:07:52.94 ID 2013/4/7 :: 10: Nameless @ 13-osios lmg6MbIZ0Baltos arba balkšvos riboja, nes yra galimybė praleisti šūdas kalbėti Jo Didenybės faršą

(Sekmadienis) 12:07:56.74 ID 2013/4/7 :: 11: Nameless @ 13-osios vlczx7140Demokratinė kažkas tikriausiai neturite ateiti

(Sekmadienis) 12:08:12.84 ID 2013/4/7 :: 13: Nameless @ 13-osios 0SC + D2oO0Sunkių pasirinkimas?Negalima ateina jei ne, tikriausiai šventvagiška

(Sekmadienis) 12:10:48.42 ID 2013/4/7 :: 14: Nameless @ 13-osios 5Tx + KDmm0Nebūk dalyvauti, jei negaliu sutikti su ceremonijos tiksluAr kvailas?

(Sekmadienis) 12:12:48.51 ID 2013/4/7 :: 16: Nameless @ 13-osios 4iyy6cqJ0Ar ne aš norėčiau ne atskirai. W'll jau man žaisti Klumpės laivyno peržiūrą ir atminimo ceremonija savigynos pajėgų personalo žuvo muito linija minkštinimo Hatoyama

(Sekmadienis) 12:12:55.89 ID 2013/4/7 :: 17: Nameless @ 13-osios a8uPXQYF0Tai buvo pusbrolis tapti suvereniteto perdavimo ceremonija "demokratų administracija, kai po, kad išlieka.

(Sekmadienis) 12:13:14.34 ID 2013/4/7 :: 18: Nameless @ 13-osios 42SyK9pK0Kairiųjų idiotas, kuris samtelis Riūkiū prefektūra Na turiu tiek randa kaltės visiškai
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
↓ "sunaikinimas ar nutraukimo". . . Ir paramą.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> Balistinių raketų naikinimo ir paklusti nutraukimo įsakymui [gynyba] Japonijos vyriausybė, Šiaurės Korėjos pradėti manyti, be įspėjimo ... [07/04]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1365304625/
(Sekmadienis) 12:17:05.14 ID 2013/4/7: darbas Konakatta originalus balso aktorius φ ★ kad grįžo: 1:?6, tuo atveju, Šiaurės Korėjos vyriausybė pradėjo balistinių raketų,Duodu jėgų savigynos teisę į Onodera gynybos fazės perimti priešraketinės gynybos (MD) sistemojeAš nusprendžiau išduoti septynias dienas "sunaikinimą, paklusti nutraukimo įsakymui".Vyriausybės pareigūnai kelis atskleista.Siekiant išvengti suteikti suinteresuotai visuomenei nerimą, ji koreguojama kryptimi, kuri neskelbia nurodymą pati.
Sunaikinimo ir susilaikyti įsakymas buvo išduotas iki raketų paleidimo Šiaurės Korėja ties balandžio iki gruodžio 2000 balandis 2009 metu.Tačiau iki šiol padarė išankstinį pranešimą į tarptautinių organizacijų vardu Šiaurės Korėjoje ir pradėti palydovą,Sunaikinimo ir susilaikyti tam, kad ketinama atleisti be įspėjimo bus pirmas kartas.
Jau išplėsti Aegis įrengtas su kolektoriaus raketų "SM3" Japonijos jūros, Gynybos ministerija ir savigynos pajėgos vis įspėti prieš Šiaurės Korėją.
Man buvo nustatyta, kad "galimybė šaudyti, kad gali būti neįprastai didėja, tačiau būtina leisti iš anksto tik tuo atveju" ir (vyriausybės pareigūnai).
http://www.yomiuri.co.jp/politics/news/20130407-OYT1T00114.htm
Su [gynyba] Japonijos vyriausybė, į Šiaurės Korėjos raketų paleidimo perimti parengties rengimą [06/04]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1365176410/

(Sekmadienis) 12:18:01.78 ID 2013/4/7 :: 2: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "S +2 Qp4WS5Nida gauti slap, jei atleistas be įspėjimo ...

(Sekmadienis) 12:18:09.56 ID 2013/4/7 :: 3: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai awbCjuQnKadangi yra 9 straipsnis Tai viskas gerai (Nauja

(Sekmadienis) 12:20:01.46 ID 2013/4/7 :: Hamada Den'ne EMON ◆ akuma / bendradarbiavimas šešių karta:. 5 Ak465QjQNidoje pradėti palydovą dar kartą

(Sekmadienis) 12:21:04.12 ID 2013/4/7 :: 6: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai ofAfURjkPranešimas nieko, tai pasakys, kai sprendžiama, ar veislė pirmyn!

(Sekmadienis) 12:23:44.60 ID 2013/4/7 :: 7: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai llqqwS7tManau, kad geriau krito Tokijo viduryje, kai yra gera
Šiaurės Korėja Aš neturiu ką apie branduolinę bombą supakuotas raketaMes kalbame, pavyzdžiui, branduolinius bandymus, taip pat, tai tiesiog susprogdino daug TNT pateikimo radioaktyviosios medžiagos, taip pat kai įdaryti junk tunelįTada galite naudoti blefas su juo atrodyti vibracija panaši į branduolinio sprogimo atsiranda dėl
Taigi normalus bomba vistiek, apie norite atsisakyti didžiųjų miestų Japonijoje kažkur sprogstamoji galia, nes galėjau tikJūs galite lengvai priimti Konstitucijos pataisas, Japonijos miega Tokiu būdu

(Sekmadienis) 12:23:53.03 ID 2013/4/7 :: 8: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai cAvxTRuIPradėti padas sunaikinimo instrukcija ...Kas žino, kada ...
Ar nėra taip pat svyruoja 10km Kas PAC3Ir tada įtartinas būti nukentėjo ...

(Sekmadienis) 12:24:40.71 ID 2013/4/7 :: 9: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "S +2 Qp4WS57 >>Įdomios ■ Kai paspausite Shin-OkuboDiegimas susijęs už viską.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> ★ 2 "Tai šalta. Japonijos teismų draugiškas Korėjos komfortas moterų klausimas" Asahi Shimbun ", išspręsta, ir atsiprašyti Laikykite klaidų, kad buvo padaryti tuo metu" [visuomenė] Mr Hashimotohttp://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1365304717/

(Sekmadienis) 12:18:37.48 ID 2013/4/7 :: 1: Pavasaris nuolaužos φ ★ 0?Toru Hashimoto @ t_ishinAš apskritai ir turi kažkaip tariamai teorijos negera nuojauta apie Asahi Shimbun grupei. "Asahi Shimbun" bosas Asahi Shimbun grupė Kodėl ne visada sakau, kad. Japonija, nes daviau skausmo į Azijos šalis daug, tai ir toliau turi atsiprašyti dabar, po 60 metų.https://twitter.com/t_ishin/status/320669811606700032
Taip pat komfortas moterų problema, nors ji bus išspręsta, "Asahi Shimbun" buvo sakydamas teismų draugiškas Korėjos teisinę kompensavimo klausimą Japonija ir Korėjos pagrindinio sutartį. Aš irgi, manau, kad ji turi būti kovojama ryžtingai kritikavo Japoniją, kurios nėra pasakyta ir faktinių klaidų, tačiau pripažįsta, kad, jei jūs suteikiate daug skausmo, yra poreikis Omonbakaru oponentai emocinis
https://twitter.com/t_ishin/status/320670794550235137
Aš "Asahi Shimbun" grupė "vėl dėvėti pagal gražiais žodžiais paprastai. "Asahi Shimbun", labai malonus, Azijos šalyse, visų pirma. Ir jūs neturite pasakyti Laikykite Japonijoje ir atsiprašyti už klaidas, kad buvo padaryti vieną kartą. Bet aš šalta japonų brolystę. Be to, atrodo, pamiršo visi tik šešis mėnesius klaidas patys padarė.https://twitter.com/t_ishin/status/320671339235119104
Nuspręsta palimony stora tokiam messed Asahi Shimbun grupei. Nereikia duoti naudą jų žmogaus teisių pažeidimus prieš mane. Tuo pačiu neramus, jei jūs neturite mano gerai žino messed save. Dėmesio į Azijos šalis, taip pat geras, baltas atlygis už japonų yra broliai.https://twitter.com/t_ishin/status/320671726625226754(Tęsinys)▽ "Twitter ... Toru Hashimotohttps://twitter.com/t_ishin※ anksčiau (★ 01:04 / 07 (sekmadienis) 9:04:16): http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1365293056/

2: Nameless @ 13-metis: (sekmadienis) 12:19:33.56 ID 2013/4/7: ExluLaAr0Aš nekenčiu tiek, bet tavo geriausias Hashimoto

(Sekmadienis) 12:19:54.61 ID 2013/4/7 :: 5: Nameless @ 13-osios 3GEgyweU0Ir kad padorusKad tai nėra tinkamasNegalima auklėti, kad vaikinas pakaitomis

(Sekmadienis) 12:20:09.06 ID 2013/4/7 :: 6: Nameless @ 13-osios 7Kw9wv2B0Įdomu, jei nežinote žodžio "s" Azija Speciali "Kas yra Hashimoto?

(Sekmadienis) 12:20:09.24 ID 2013/4/7 :: 7: Nameless @ 13-osios bV7ZFVdHPIr tu darai apsimeta ne suprasti, kodėl žiūri į kibirą-parduotuvė operatorius parko Osaka?

8: Nameless @ 13-metis: (sekmadienis) 12:20:31.16 ID 2013/4/7: nTSJ71d50> Svarstymas Azijos šalių, taip pat geras, baltas atlygis už japonų brolystę.
"Asahi Shimbun" taip pat Hashimoto taip pat ne broliai, nei japonų.


(Sekmadienis) 12:22:10.55 ID 2013/4/7 :: 14: Nameless @ 13-osios 95JseT/b0> Taip pat komfortas moterų problema, teisinė remontas problema Nepaisant išspręsti Japonijos ir Korėjos pagrindinės sutarties,
Tai gali būti komfortas moterų problema, bet tai ar ne, bet not'm poziciją, kuri išspręsta Japonijos ir Korėjos pagrindinio sutartį.

(Sekmadienis) 12:22:14.99 ID 2013/4/7 :: 15: Nameless @ 13-osios CMVCFo / xoNegali Yara nudžiuginti jei sutraiškyti "Asahi

(Sekmadienis) 12:22:18.73 ID 2013/4/7 :: 16: Nameless @ 13-osios wvwZc2At0Hashimoto pretenzija Asahi aš prasmės

(Sekmadienis) 12:23:05.10 ID 2013/4/7 :: 19: Nameless @ 13-osios EfNV9d8P01 >>"Asahi" ir Hashige darai agentas ChongĮdomu, ar ne jūs einate Japonija dabar

(Sekmadienis) 12:23:46.84 ID 2013/4/7 :: 21: Nameless @ 13-osios L1P8X64p0Nes pasakyti, ar drąsiai silpnaprotis Hashimoto taip pat ateina su istoriniais klausimaisJi kredito Vienas dabar gali

(Sekmadienis) 12:26:27.18 ID 2013/4/7 :: 37: Nameless @ 13-osios ulJcv/7z021 >>Jei galite pasitikėti politikui, kuris egzistuoja dabar?Ikeda šuo work'm ne politikų!Arba Abu-chan?Arba Aso?Mizuho Jokiu būdu?

(Sekmadienis) 12:24:19.00 ID 2013/4/7 :: 24: Nameless @ 13-osios Uqo2zQBt0Jei atsiimti skundų Asahi Kai atsiprašė Sūnų.

(Sekmadienis) 12:24:35.99 ID 2013/4/7 :: 25: Nameless @ 13-osios 3TIEuWFB0Laikraščių pavyzdžiui, Korėjos nors.
"Asahi Shimbun", transformacija laikraštis Chunichi Shimbun ", Vakarų laikraštis, Hokaido Shimbun kasdien.

(Sekmadienis) 12:24:43.14 ID 2013/4/7 :: 26: Nameless @ 13-osios uN5nTq4a0Kiekvieną kartą, kai jūs galėtumėte melas straipsnį, aš noriu reikalauti alimentų kaip Japonijos žmonių ryto saulės.

(Sekmadienis) 12:25:16.02 ID 2013/4/7 :: 30: Nameless @ 13-osios 1cKBMXuH0V apie komforto moterų išdavimo tekančią saulę, ir norime, kad jūs blame're ne ten

(Sekmadienis) 12:26:37.25 ID 2013/4/7 :: 38: Nameless @ 13-osios jdSjQ5dM0Dabar, net vaikinas ne tik "Asahi Shimbun, o užsisakę Asahi ShimbunS prieš Japonijos išdavikas.

(Sekmadienis) 12:27:37.08 ID 2013/4/7 :: 44: Nameless @ 13-osios 1cKBMXuH031 >>Jis yra teisėtas tuo metu ir tada aš nieko negaliu daryti, jei jūs tiesiog pripažinti, kad komforto moterų egzistavimąTai nereiškia, tačiau, paguodą moterims

(Sekmadienis) 12:27:37.86 ID 2013/4/7 :: 45: Nameless @ 13-osios Muf8h1mj031 >>Tačiau ji pripažįsta, kad komforto moterų (prostitutės)Mes neleidžiama Japonijos kariuomenės priverstinio!
Ir man buvo šokiai šalto dabartinę žvaigždučių tokį šou paskelbimo patinka, bet net ir dabarAš tikrai, kad triukšmo ir pagalvių verslo tie vaikinai, ir kai jis tampa BBAPriverstinis japonų!
Tuo pačiu tai yra manoma, kad tas pats

(Sekmadienis) 12:22:34.41 ID 2013/4/7 :: 17: Nameless @ 13-osios sZJkqfKvOChung Hashimoto"Japonija manimi Sapīcis per pastarąjį faktą.Tai, kad Japonija kaltininkas, nes atsiprašė Pietų Korėja ir Kinija, turi būti sumokėta nuo pinigųJūs negalite rasti geras nebėra "
Stemmer provokatoriusPaaiškinti, paklausti yo
☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
(Sekmadienis) 12:24:14.22 ID 2013/4/7 :: 22: Nameless @ 13 jubiliejus C + oaQHnY0Pripažinimas komforto moterų Hashimoto yra pavojingas"Prisipažinsiu, kad jei jūs suteikiate daug skausmo, yra poreikis Omonbakaru oponentai emociškai"

(Sekmadienis) 12:25:16.33 ID 2013/4/7 :: 32: Nameless @ 13-osios IB4SWPST0Gaminiai Asahi'm balta korekcija atsiprašyti ar duoti parodymus netrukus

(Sekmadienis) 12:27:40.22 ID 2013/4/7 :: 46: Nameless @ 13-osios RT7WypdR01 >>
Ne, pripažinimas yra negerai
Ar ne problema "komforto moterų" ar "Išspręsta"Spyruoklės krito staiga įveikiamas Asahi Shimbun A "problema"Pirmoji vieta, sakau, kad neegzistuoja
Tai bus prisidėjo kai Pietų Korėjos teigia,Tai Zhongshan leidėjų klausimas už nieką
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
> "Comfort moterys Hall NJ", "Japonija jau nebėra kur eiti" [comfort moterys] Kim Jang-Hoon [22/3]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1363953298/
1: MEDUS MILKφ ★: 2013/3/22 (penktadienis) 20:54:58.44 ID:?(Nuotraukos)http://imgnews.naver.net/image/109/2013/03/22/201303221103773105_514bbc24b4824_59_20130322110604.jpg
Aš aiškiai neketina Kim Jang-Hoon dainininkas priėmimo komforto moterų muziejus, New Jersey, JAV.
(Pilnas tekstas praleistas, skaitykite šį adresą žemiau.)
Šaltinis: Naver / Ruduo (korėjiečių)http://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=sec&sid1=106&oid=109&aid=0002500924

2013/3/22 (penktadienis) 20:57:32.40 ID :: 5: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'WOUW1g8GBus ne tik ne taip? !yra kvaila, ką darau, kai Korėja nebegali

2013/3/22 (penktadienis) 20:57:37.22 ID :: 6: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'kaxjoXG /Vieta eiti, yra prarasta rašyti didelė gėda jums
Bet jei yra koncepcija žinoti Chung Oh well m gėdą

2013/3/22 (penktadienis) 20:57:44.85 ID :: 7 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'NS9Sw8gNTeksasas tėvas yra besibaigiantis pastebėtas ...

2013/3/22 (penktadienis) 20:57:49.27 ID :: 8 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'ByRxh7HWįdomu, jei ketinatePastatytas prostitučių vaizdas visame pasaulyje, tai įdomu pamatyti, kaip pabaiga įvyks

2013/3/22 (penktadienis) 20:58:12.78 ID :: 12 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> '8reSCVv1Evakuavimo maršruto praradoNors aš toks asmuo Pietų Korėjos
Aš ką darai, kad šis vaikinas yra nacionalinis interesasNa nuo vyriausybės, būtų būti gerai apgalvota OnnajiWw man įdomu, svarbu priekabiauti Japoniją nei nacionalinių interesų

2013/3/22 (penktadienis) 20:58:14.28 ID :: 13 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'DkNVI4lYAr ne, kad žmogaus teisių pažeidimai? Tai japonų diskriminacija, bet jums gerai

2013/3/22 (penktadienis) 20:59:23.12 ID :: 15 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'yQAEVCFxPrieš Šiaurės Korėją kovoti atgal į šalį greičiau pasirengusi

2013/3/22 (penktadienis) 20:59:57.42 ID :: 18 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'OHPpfsJ +Nantas Korėjos viešnamisSau pusbrolis kai pastebimas visame pasaulyje jauKokia ji buvo penkiasdešimt tūkstančių žmonių masto Japonijoje

2013/3/22 (penktadienis) 21:00:14.38 ID :: 19 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'YLy7YJZ1Aš imigrantai Korėjos miestą Amerikoje daugelis, beje
Jis turi būti sveikintina į Ameriką tikrai
Japonija taip pat labai sveikintinas

2013/3/22 (penktadienis) 21:00:43.93 ID :: 21 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'ShDMtSgAIr aš taip visą laikąBakachon, yra ne daro, kad po truputį įdaru Nari Bakachon?Aiden: aš, bet nesvarbu

2013/3/22 (penktadienis) 21:04:37.38 ID :: 37 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 's3pgA3coPagrindinis portalo svetainėje KorėjojeVidutinės suaugusių vyrų, kurie rašo "Comfort moterų savanorių korpusas atsidėjo savo paties Japonijos armijos" ir yra areštuotas dėl įtarimų "teisės aktų ir informacijos apie apsaugant ir skatinant informacijos ir ryšių tinklo naudojimą"

Mad rasės iš tikrųjų.W tai areštas skelbia gerą nuomonęNieko Na nesikeis ir garbinti Gerbiami lyderis šiaurėje.Domo anketa nežino žmonės kvaili.

2013/3/22 (penktadienis) 21:04:46.65 ID :: 40: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'wnGqas8F↓ vaizdo NHK ištrynėhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H-dBkv0LxDY[Nuolatinė] 2013/03/08 Atstovų rūmų Biudžeto komiteto ... "Šis vaizdo įrašas nebepasiekiamas dėl autorių teisių paraiškos, pateiktos NHK.Pastaba: http://www.youtube.com/watch?v=nPUakvgpqDM
↓ ir Zhongshan Seihin įstatymų leidėjai persvarą iki vaizdohttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gucs-6lHtkcAtstovų rūmų Biudžeto komiteto Q & A Kov 8, 2013Seihin Zhongshan

2013/3/22 (penktadienis) 21:05:38.03 ID :: 45 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'grj1ie1zZaitoku diskusijų, kad Pietų Korėja paviljono brutalumo Vietnamo karo metu. Ėjimas į donorystės

2013/3/22 (penktadienis) 21:05:39.04 ID :: 46: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'KIV + ALWKBakakimu, Namų Yareyo absoliutus

2013/3/22 (penktadienis) 21:06:21.79 ID :: 51 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'FwubPbJ +Rasistinis Bastard ateinančiais įžeistas netikrasKas rasistinio Shibaki Corps've turiu daryti?

2013/3/22 (penktadienis) 21:07:54.45 ID :: 55: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'YljTp9vUJis taip pat pranešė, viršutiniame naujienos Šios rūšies protoMes ketiname tai gera apžvalga Budos net intensyvesnė žiniasklaidos dėmesio

2013/3/22 (penktadienis) 21:08:21.40 ID :: 57 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'vjrXDA98Skundas nėra jis ateis Jei neturite įvairias paslaugas gali turėti aktyvų prostitutė paguosti moterų istorijos muziejuje?

2013/3/22 (penktadienis) 21:09:40.09 ID :: 59: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'TjqOG2m3IP adresas kibernetinės atakos buvo paskelbta → Pietų Korėja ir Kinija korekcija [Korėjos] Korėjos vyriausybė [22/03]http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1363953124/
200 000 komfortas moterys!
Srauto w ...

2013/3/22 (penktadienis) 21:13:19.82 ID :: 67: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'EjwlFqYLEtninės, kad yra sudaryta iš kraujomaišos kartojimasNegalima nežinau likti

2013/3/22 (penktadienis) 21:13:58.33 ID :: 71: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'cjrUmFQUPietų Korėja visi nariaiDabarLygis reikia hospitalizacijos

2013/3/22 (penktadienis) 21:13:59.98 ID :: 72: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> '3iE2gYrF■ Vaizdo žmonių visame pasaulyje suprasti apie komforto moterų (japonų subtitrais)
http://www.youtube.com/watch?v=9bOw0uhgfrY

2013/3/22 (penktadienis) 21:20:17.67 ID :: 91: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> '/ qgFLtUJaponija yra, nes aš nepadariau šį mane natūraJūs neturite klaidomis kritika tiksląNet vyras paneigė komforto moterims Japonijos kariuomenės Pietų Korėja

2013/3/22 (penktadienis) 21:27:59.46 ID :: 119: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'i52ZmRZtTeigia, kad: "Jūs nustatyti Kono diskursą" ir teigė, "Japonija neatsiprašė" reiškia, ar ne daro, kad prieštaravimas?

2013/3/22 (penktadienis) 21:37:36.25 ID :: 163: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'bvp + QlVATokiu jausmas, į pirmąją vietą mokslininkų už 200 000 žmonių teorijaAr ne, bet turite patvirtinti savo patinka netikiu, kad ji buvo iš.
ttp :/ / tnishioka.iza.ne.jp/blog/entry/2726986 /
Profesorius ICU rašote.

2013/3/22 (penktadienis) 21:56:09.99 ID :: 251: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'BYbse7jyKimchi, melagis, sekso industrija išėjo į Čing praeitį, dabar jau prisitaikė prie šalies pažangos Japonija ir Jungtinės Amerikos Valstijos.Kaip KISEN, komforto moterų paslaptis, ar ne buvo nustatyta iki šiol.Apiplėšimo Vietnamo karo, kai korėjiečiai, taip pat skiriasi ir Japonijoje.

2013/3/22 (penktadienis) 21:56:48.01 ID :: 252: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'yUuonPui1 >>Vieta eiti įdomu, jei prarasta kuri.Kim jums sakau įdomių dalykų.
Bet kokiu atveju, jūsų šalis tai rodo, kad jis nebuvo.

2013/3/22 (penktadienis) 23:24:52.30 ID :: 491: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'xHRWvHiPTai neapykanta prieš JaponijąTai savo ruožtu Yoshio Arita, Teruya Hiroshi dorybė, p Makoto Hirayama, Koichi Yasuda, žiniasklaidos world! ! ! ! ! !

2013/3/22 (penktadienis) 23:26:22.93 ID :: 494: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> '0Zz4poFeTegul žinomas sufabrikuotus etninėstaip, kad kiekviena šalis užgesino deportacijos teisiškaiNeleiskite Yakunitato jūsų pasaulis.

2013/3/23 (šeštadienis) 04:00:29.82 ID :: 614: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'C9D2ef9tNegalima buvo padaryti taip pat antspaudą komforto moterų filmųPasiekimai šiltas?Pasaulyje ne jums auklėti siūlai erzina greičiauTarptautinė teisė, kuri gali būti vėl nekenčiu veiklą Japonijoje naudojant žmogaus rights'll, jei jums nereikia mesti aplaistytas

2013/3/23 (šeštadienis) 04:38:48.85 ID :: 622: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'Sjq0eGMIJei sekso verges komforto moterys buvo carted, prašome tai padaryti, kaip aš noriu, jeigu ji yra tiesa.
Kadangi tai yra ne tiesa, žinoma, ir man įdomu žinoti, kas atsitiks.

2013/3/23 (šeštadienis) 08:32:45.01 ID :: 642: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'Ldj77rdP622 >>Žinai, "Negalima spręsti" ir "į burną juoko su atsarga" daugiau"Jis gali būti vertinamas meluoti dabar, jei jūs paliekate žmones vien"Ką aš galvoju sustabdyti tikAtėjo iki tokio lygio, kad aš negaliu pasakyti, kad nebėraMes valstybė, aš manau, kad tiesa sakant 100 kartų meląJis yra geras įrodymas vardas taip pat susiduria su istorijos ir mokslo darbų taip pat melas pilnasJei nenorite perkelti ekonominių organizacijų ir valdžios, kad nebūtų palikti šiąIr jūs turėtumėte eiti paneigė po vieną Nitsuke mokytis anglų kalbos individualiai

2013/3/23 (šeštadienis) 08:34:03.80 ID :: 643: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'SgizcMzX642 >>Negalima nedidina ugnį, kuri buvo pažymėta Zhongshan narys

2013/3/23 (šeštadienis) 08:36:14.74 ID :: 645: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'yngLEMTm642 >>Paneigti too'm tikrai svarbus.Ar ne tik sunaikinti Chung Svarbiausieji sprendimus.

2013/3/23 (šeštadienis) 23:37:16.29 ID :: 736: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'ac + OJO4DJaponija sunaikina Kono diskursą, kad Pietų Korėja yra pagrindas kuo greičiau,Jūs ketinate daryti Ika pasmerkti Pietų Korėja pakeisti, kuris rodo pasauliui fizinių įrodymų daug komforto moterų sakė, kad okupacija prostitutė.JAV įsikūrusi Chung tonas važinėti per daug!

(Sekmadienis) 09:10:09.09 ID 2013/3/24 :: 750: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai 3jOcC5gEAr jūs šaukiantį savarankiškai complacently užsienio šalyje nesvarbu daryti smilkalus, tikiuosi,
Dėl tapti didžiu bumerango ir statinių s suklastotas problema didina tai,Ir man nebereikia net bandyti pabėgti, jei aš padaryti daug pinigų, taip pat įrodymus,Ką aš gyvensiu
Jūs sakote, kai pusiasalis buvo gedimų ar didelis smūgis į tokių kaip depresija,Atrodo, kad vieta yra valstybėje bičių paviršiniuose Tsu verkia

(Sekmadienis) 10:16:02.91 ID 2013/3/24 :: 751: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai HYNWj39bGalų gale, japonai ir Japonijos vyriausybės gražu atsikirto į didelį keliąKaip jūs galite gauti tikras komfortas moterys klausimas gavo likti užsienio šalyse.
Bet kokiu atveju, tokia praktika, kad būtų įžeisti protėvius apgynusiems JaponijaJūs negalite sau leisti daugiau.

(Sekmadienis) 14:24:32.99 ID 2013/3/24 :: 752: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai sdPP8oAs751 >>Na, ką pasakyti Ar ne aš tiesiog Chung. Chong pavadino melagiuW Nedarykite nėra tvirtai užsienyje įsteigtas, kad

2013/3/26 (antradienį) 01:43:54.09 ID :: 760: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'V3t3xr3kJAV Aukščiausiasis teismas atmetė "skundą komforto moterų"http://komoriy.iza.ne.jp/blog/entry/245122/
81% CNN klausimynas "Man reikia atsiprašyti už Japoniją" ir "Ne" | JoongAng Ilbo | JoongAng Ilbohttp://japanese.joins.com/article/j_article.php?aid=85264&servcode=200 § kodas = 200

2013/3/30 (šeštadienis) 10:31:16.11 ID :: 766: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'RxpQP0sI742 >>Vaikai, gimę sekso vergiją daugelis esančių Raidaihan.
Skirtumas komforto moterų ir Raidaihan
Nebuvo jėga buvo suteikta aukso komforto moterims.Jis gavo mane Korėjos SEX karių daugialypės Raidaihan jėga.
Tai tiesa.

(Sekmadienis) 12:26:06.68 ID 2013/4/7 :: 857: <丶 "∀ '> (' · ω ·`) ("c") "ai tmawXbOZArba vaikinas, kuris buvo sergu jūros liga maudytis tvenkiniuose

(Sekmadienis) 12:42:37.14 ID 2013/4/7 :: 858: Anri ◆ laZuLi/Jn2 p9XyG + Plg857 >>Tai nepatogu ir ww padarė tautiečius Jei manote, kad pavadinimą, kaip girdėjau



2013/3/22 (penktadienis) 21:19:02.68 ID :: 86: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'ABt3QYC1Japonija taip pat tarnauja kibtiValiutų apsikeitimo Visas pirmas pensijąAš įsitikinęs, kad vidutinio dalys embargas, gali būti įvairių naftos embargas, nes tada

2013/3/22 (penktadienis) 20:56:19.82 ID :: 2: ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'f3swJz6cPaskutinis What melagis tautos įdomus, kas atsitiks
☆ ☆ ☆ ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
2013/3/22 (penktadienis) 20:59:46.05 ID :: 17 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'KEQEJglF1 >>~ Www NA nemokamai Ką JAV DievažiIr vistiek, aš eisiu į tarptautinio teismo

2013/3/22 (penktadienis) 21:05:13.21 ID :: 41 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'Q8vmwV8iIš visų kitų Korėjos gyventojų diskasMes gonna yo atsiriboti nuo pasaulio specializuotas

2013/3/22 (penktadienis) 21:15:33.95 ID :: 77 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> '0tp7at9rNepamirškime, kaip neatsargumas Japonijos politikoje sugalvoti čiaKas ambasada darai banketą, išskyrus

2013/3/22 (penktadienis) 21:00:56.23 ID :: 22 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'Uno8reRCKaip jūs galite gauti kito pasirinkimo, bet į kitą su Pietų Korėjos karoJae Chung taip pat gali būti sunaikinti, jei taip, ar jūs tik geras dalykas

2013/3/22 (penktadienis) 21:01:56.50 ID :: 26 ("c"), "s" (· ω · `) <丶" ∀> 'KEQEJglF22 >>(^ ^) / NaudaiAš nenoriu palikti vaikų kartos!
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
63 >> priespaudos metų Kinijos komunistų partijos [Shinjuku-ku, Tokijas]. ② dalyvavimas dienoraštis žygiuoti į pietus Mongolija demonstravimo protestuoti žudyneshttp://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html
Kokios šalį ... Kinija?
1 dalis● 20 amžiaus massacre "Guinness" reitingą# 1. Per 90 milijonų žmonių, MaoAntroji vieta. Daugiau nei 30 milijonų žmonių, Stalinas3-ioji vieta. Hitleris daugiau kaip šeši milijonai žmonių (žydai)4 d. Daugiau nei 2 milijonai žmonių. Hu Jintao
● Tibete daugiau nei 1,2 milijono žmonių, bus žudomi.Daugiau nei 6500 šventyklos buvo sunaikinti.Mixed by skatinant priežastims pašalinti, baisus dalykas įsikūrė Tibete, daug kinų, o ne šalių ir kultūrų, jis užgęsta lenktynes, pati šiuo metu atliekama.

Geiša, Tony Blair & COMFORT moterys [: Taniyama Yuji. Akira Taniyama Yujiro] (klastotojas komforto moterys)http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9bOw0uhgfrY

■ "Takashi Uemura" Asahi Shimbun, kad nukalė komforto moterų problemąŽmona rašė straipsnyje "Takashi Uemura" yra KorėjosAr iš Korėjos komforto moterų anyta organizavimo pirmininkas "(Yang Sun'nimu) užsakymo sijų atsakomybės."http://www.youtube.com/watch?v=cmphs0RjZ4Mhttp://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1344382002/

> Ar Jūs nematote ", pavyzdžiui, rapsų! Raitaihan problemą ir žudynių Vietnamo civilius Korėjos kariuomenės" į "YouTube".
https://www.youtube.com/watch?v=d7FcQmcdf8Y&feature=youtube_gdata_playerŠiek tiek dvi minutes, ir nebuvo matyti visas komforto moterų atžvilgiu. Japonijos, šviesoje, ir. Norite, palyginti su tokių įrodymų yra įrodymų, taip pat vaiduokliškas vaizdas (I, Japonijos vyriausybės politika, Japonija taip pat prie namo, ir tt Gaikan pritraukti nusikalstamumu, siekti remti svarbu!)

> Moterys, kurie teigia, "Japonija! Ne vien tik Japonų šalis" irhttps://www.youtube.com/watch?v=IGF2yr4LfnMŽmonių, kurie manote, kad žmonės, kuriems patinka Japonija, žmonių priežiūros, lyg būtumėme aplink Japonijoje žr.



>尖閣動画流出。その時、2ちゃんねるは・・・【MAD】
http://www.youtube.com/watch?v=Agu8bqMSLjQ

極力見てね?
中国海軍が、自衛隊にロックオン。
今回は、私も体調が悪くならない限り、極力参加します!!
流出以外でも。普通の情報交換でも。
( 政府公開を強く望みます。政府公開動画、画像を世界の人に、見て欲しいと思います。)

自国民を守るのは、自国民だと思った。それが時に、政府の後押しになると思った。
( 戦後誤った外交様式を一変し、世界基準の外交姿勢を望みます!日本式の外交は、いい加減、次世代に負の遺産になるばかりです!通名等の廃止も強く求めます!パチンコの撤廃を強く望みます! )

ちゃんと当たり前の政治!!日本に基軸を置いた国益国防!!日本の品性!!
( 自国民を守らない政府は、与野党問わず要らない!!日本の真実を守らない政府は要らない!!捏造や、言いがかりには、私腹を肥やしていない限り、立ち向かえるはずです! )

・・・ということで、、、自国の国益国防を、長期の時間軸で守らない日銀&政府( 民主党政権時等の追求 )は
外患誘致デモがあれば、参加して行きます!!

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

#140novel
韓国人の皆さんへ。
日韓断交デモしてください。
日本人も日韓断交デモ頑張ります!
慰安婦捏造、仏像泥棒。

日韓断交しましょう!!

NHK&日教組解体支持!!
明るい未来を、日韓断交で進みましょう☆
えいえいお~歪んだ教育の弊害を是正しましょう☆
膿を出すには痛みもあるけれど、次世代に棚上げしない


>【日教組デモ】ついに敢行!歪んだ戦後教育の元凶、本丸へ!(3/24。銀座)(日教組、中国、韓国)
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11497158761.html

   ☆☆☆★★★☆☆☆

>日本鬼子
・中国、台湾、シンガポールの
※日本人に対する最大級の、「 蔑称 」です。

>【MMD】日本鬼子で「おにおににしてあげる♪」
http://www.youtube.com/watch?v=1I6DTzAHurc

   ☆☆☆★★★☆☆☆

>在日韓国人と反日左翼の大粛清 クル━━━━(°∀°)━━━━!!!!!
(2ちゃんねる記事です)
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11491437458.html
・日本が好きな人
・保守の人
・日本を立て直したいと思っている人は、見て下さい。

そして、精査してください。


>【緊急拡散】じゃあのwwwさんの発言集
http://jyaanowww.wiki.fc2.com/wiki/20130407

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>「在日援助を拒絶した町田市が苛烈極まる報復攻撃に直面」 業務妨害レベルの嫌がらせ攻撃の存在を市教委が公表
http://u1sokuhou.ldblog.jp/archives/50397989.html

1:帰って来た仕事コナカッタ元声優 φ ★:2013/04/06(土) 23:13:10.89 ID:???

東京都町田市教育委員会が小学校の新入生向けの防犯ブザーの配布をめぐり、北朝鮮の軍事的な挑発行為などを理由に西東京朝鮮第二幼初級学校(同市金森東)への配布を取りやめた問題で、同校の李政愛(リジョンエ)校長(65)らは五日、記者会見し、石阪丈一市長に除外決定の撤回と謝罪を求めた。

( 以下省略。全文は下記のURL参照してください。 )

市教委教育総務課によると、この問題で市民らから四日に四十件、五日に四百二十件の電話があった。
大半は「朝鮮学校への差別だと感じる」
「決定の撤回を求める」といった抗議だった。

一方で「私は差別とは思わない」などと市教委の判断を支持する意見も三十五件あったという。

http://www.tokyo-np.co.jp/article/national/news/CK2013040602000111.html


7:<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/06(土) 23:15:42.58 ID:4NZDKjFi

また動員して行政に圧力掛けてるな
賛成意見電話しとくわ


17:<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/06(土) 23:17:33.74 ID:9Wty9lDU

>北朝鮮と子供達に何の関係が

修学旅行で北に行って将軍様マンセーしといて関係ないは通じねーだろ
馬鹿なのか?


28:<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/06(土) 23:19:07.01 ID:zUHUQm5m

これは賛成の電話やメールをがんがんやった方がいいな


32:<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/06(土) 23:19:56.03 ID:GUTMxm+A

別に「外国人も防犯ブザーをタダでもらえる権利」なんてのは
くれてやった覚えはないだろ。
普通買うもんじゃないのか?必要ならば。

ほんとに外国人の自覚無いねぇ。
それ指摘すると「歴史的に~」
「強制連行が~」言いだすけどもうそれ通用しないし。
どうすんだろw


36:<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/06(土) 23:21:03.38 ID:ROLTrJRo

防犯ブザーっても、せいぜい300円程度の代物だから、
児童や女子学生にあえて配ることを止めてる自治体も多いんだよね。
本当に乞食タカリ根性としか言いようがない。


46:<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/06(土) 23:23:43.47 ID:GUTMxm+A

>>36
つーか、別にブザーが欲しい訳じゃなくて

1.自分たちと日本人の扱いに差をつけるのが容認できない
2.それにより「差別の被害者」の立場をゲットし、町田市を謝らせる→朝鮮式には道徳的に負け、負い目により在日の言う事に従う立場に

てしたいわけなんだろう。


196: 忍法帖【Lv=40,xxxPT】(1+0:9) :2013/04/07(日) 00:01:26.53 ID:CUDbAJ82

日本国民の血税を何で頼まれもしないのに日本に居座ってる拉致国家の朝鮮人に使わなきゃならんのだ!
朝鮮人は日本から出てけ!!
日本人として朝鮮人が国内に居るだけで安心して生活出来ん…

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>“韓国人を追い出せ”米慰安婦キリム碑葛藤、地域住民反感
http://www.hoshusokuhou.com/archives/25387101.html

ニュージャージー フォートリー キリム碑 韓人団体不協和音 米マスコミ報道
【ニューヨーク=ニューシス】ノ・チャンヒョン特派員=

「なぜそのような石碑を私たちのタウンにたてるのか?」
「フォートリーを侵攻した韓国人たちを追い出して捨てよう。」

米国ニュージャージー・フォートリー(Fort Lee)の慰安婦キリム碑をめぐる
韓人団体間の葛藤により韓人社会に対する反感が広がるなど
‘慰安婦イシュー’がとんでもなく変質している。

ニュージャージーのザ・レコード(The Record)と
フォートリー・パッチ(Fort Lee Patch)など地域新聞が4日と5日に相次いで関連報道をして、
他民族の住民たちが韓人社会と慰安婦キリム碑に対する強い反感を表わしているためだ。

その間フォートリーの慰安婦キリム碑は韓人団体が二つのグループに分かれて
造形物のイメージと文言などをめぐって 不協和音を示してきた。

この問題がより一層広がったのは、
去る3日に市民参加センターが主軸を成す日本軍強制慰安婦追慕委員会が
‘正しいキリム碑のための請願運動’を宣言してからだ。
<ニューシス2013年4月3日送稿記事参照>

ペリセイズパークの第1号慰安婦キリム碑などの建立のノウハウを持っている追慕委員会は
記者会見を行い、先月フォートリー議会が承認した建立案の6種類の問題点を提起した。

慰安婦が‘性接待(Sexual Service)を強要された’という文言が誤解をもたらす可能性があり、
日本戦犯旗を背景に韓服を着た少女のイメージが望ましくない、などの内容だった。

追慕委の指摘は内容的に正しかったが、
提起方式が洗練されていなかったという指摘を受けている。

とにかく推進主体は韓人団体なのに、これを審議承認した市議会を公開的に圧迫する戦略が
韓人社会のもう一つの分裂に写りうるためだ。

http://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=sec&sid1=104&oid=003&aid=0005072687


28: ボブキャット(西日本):2013/04/06(土) 17:17:34.23 ID:L/MAVCmA0
なぜ朝鮮人は嫌われるのか


40: ラグドール(チベット自治区):2013/04/06(土) 17:22:00.88 ID:iitLpDw0P
そりゃタダの住宅街の道路を
「セッ○ススレイブ通り」って名付けようとしたんだろ

韓国人の自己愛性人格障害
(相手の事を考えず利用しまくる)
が炸裂した結果


67: トラ(岐阜県):2013/04/06(土) 17:29:03.47 ID:Wv3yVISU0
>>40
縁もゆかりも無いアメリカに建てても意味がない
やるならソウルや釜山の通り全てを慰安婦通りにするのなら理解できるな


65: スノーシュー(東京都):2013/04/06(土) 17:28:24.55 ID:MeBjwaLM0
金が切れると韓国人に対する苦情が次から次と出てくる
わかりやすいな韓国はw


33: 白(埼玉県):2013/04/06(土) 17:18:27.15 ID:f8xSTxRI0
どうせ最後は「日本が悪い」になるんだろ


128: 斑(愛知県):2013/04/06(土) 17:42:31.03 ID:E65/tIQf0
あいつら加減ってもの知らないから、最終的に敵だらけになるんだな


139: アフリカゴールデンキャット(東京都):2013/04/06(土) 17:46:28.18 ID:FWdXM+aT0
>>128
将来、今の新大久保の在特会デモみたいのが全米のコリアンタウン中ではじまるよ
しかも海外は日本の口だけデモと違い過激だから死傷者が大量に出るだろうね


131: マーブルキャット(神奈川県):2013/04/06(土) 17:43:44.96 ID:bwKs4nzi0
韓国人の協調性の無さは異常

でも国として成立してるということは
宗教のように韓国人だけが信じる何かがあるんだろう

オウム真理教と一緒で韓国人がいかに迷惑な存在かを
韓国人自身はまったく自覚してないからタチが悪い


145: ラグドール(大阪府):2013/04/06(土) 17:50:21.62 ID:g30erpWGP
想像してみろよ
おまえらの住んでる静かな街に韓国人移民がどんどん流入して
議会も商店もチョンが街を牛耳り、コリアン売春街に変わっていくんだぞ?

つまり、慰安婦がどうこう以前に
元から住んでた市民は韓国系に出て行ってもらいたいわけ


146: ヒマラヤン(新疆ウイグル自治区):2013/04/06(土) 17:50:44.75 ID:C1+4wxJU0
アメリカ人だってチョンコが頭おかしいくらいすぐ見抜くわ


150: エキゾチックショートヘア(やわらか銀行):2013/04/06(土) 17:52:38.25 ID:+CXyP58C0
お~い、レイシスト馬鹿チョン隊出番だぞ~行って来いよ~~~wwwwww


162: 黒(西日本):2013/04/06(土) 18:00:06.41 ID:c6n0r1mMO
レイシストがしばき隊、早く渡米しなきゃwww


39: ロシアンブルー(関東・東海):2013/04/06(土) 17:21:05.28 ID:PkyOt7gs0
なんでお前たちが嫌われてんだよww
日本人を貶めるためのロビー活動だろ( ̄○ ̄;)
どうやればそんなでかいブーメラン投げられるんだww

   ☆☆☆★★★☆☆☆

11: ロシアンブルー(関西・北陸):2013/04/06(土) 17:14:26.39 ID:YYr59Z6R0
有田、出番だぞw


141: 白黒(埼玉県):2013/04/06(土) 17:47:06.85 ID:cxYXOZ2i0
日本軍強制慰安婦追慕委員会
「慰安婦キリム碑を建立しろ」
   ↓
フォートリー議会
「性奴隷や性接待の強要の文言、旭日旗バックに慰安婦のイメージ他を変えればOK」
   ↓
フォートリー韓人会
「なんで変えないかんのじゃ、おまいら次の選挙見とれよ」
   ↓
日本軍強制慰安婦追慕委員会
「韓人会に行っても言うこと聞かないんですよー」
   ↓
フォートリー議会
「韓国人で話し合って、まとめてこいや」
   ↓
フォートリー市民、有識者
「何で売春婦像建てるんだ?、あいつらはすでに侵略者だ
 そろそろ切れるぞ、この馬鹿チョンが」



41: ラ・パーマ(チベット自治区):2013/04/06(土) 17:22:38.48 ID:DlISABfC0
これで反感もった連中が、慰安婦についていろいろ調べだしちゃいそうだな。
嘘ついてんのがバレちゃうかもよ。

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【中国軍事】早期警戒機、24時間訓練…尖閣問題で自衛隊機に対抗か[04/07]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1365292805/

1 :帰って来た仕事コナカッタ元声優 φ ★:2013/04/07(日) 09:00:05.97 ID:???
【北京・工藤哲】中国人民解放軍機関紙「解放軍報」は5日、
中国空軍の早期警戒機が24時間連続の訓練を実施、航程や滞空時間などで記録を更新したと伝えた。

香港メディアは軍事専門家の見方として、
今回の訓練は中国軍が低空制空権を掌握する能力があることを示し、日本の自衛隊機の侵入に対抗するものだと報じた。

 中国メディアなどによると、訓練は2日午前8時から丸1日実施。
早期警戒機3機が8時間ずつ飛行し、うち2機は空中で任務引き継ぎと情報連携の確認を行った。

訓練場所は明らかではないが、早期警戒の対象地域は内陸部や北西部、南シナ海や沖縄県・尖閣諸島(中国名・釣魚島)を含む東シナ海一帯。

 マカオの軍事専門家、黄東(こう・とう)氏は香港紙「明報」に対し
「早期警戒機の巡回を常態化できなければ、日本の自衛隊機に(空域を)譲ることになる」と指摘した。

http://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20130406-00000124-mai-cn


2 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 09:01:28.79 ID:GrfeT7kw
愛と平等の共産主義が何で軍隊持ってんだよwwwww


3 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 09:03:07.13 ID:aeyme/GE
KJ-200か
http://image01.wiki.livedoor.jp/n/2/namacha2/100994b13f5fa045.jpg


14 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 11:16:29.12 ID:QQYxMvMV
>>3の写真はAEW相当のKJ-200で11機保有。

他にAWACS相当機としてKJ-2000
http://www.airliners.net/photo/China---Air/Ilyushin-KJ2000-(Il-76MD)/1612622/L/
を4機保有するといわれている。

能力的にはKJ-200>>>KJ-2000


17 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 11:18:57.11 ID:BrTMMXit
>>14 能力的にはKJ-200>>>KJ-2000

へえ~、それ逆じゃないの


18 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 11:21:28.99 ID:QQYxMvMV
>>17
ほんとだ、書き間違えたスマソ


21 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 11:23:53.80 ID:xzr9vr1X
一方、日本は哨戒機による目視偵察だった!


23 :(▼Д▼) ◆VmCYIC08w2 :2013/04/07(日) 11:30:48.64 ID:OBFvMjIp
>>21
P-3CとE-2Cを調べて来てごらん。


6 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 09:22:00.92 ID:lgXDrmFX
なに?全力で出て行く訓練?w
レーダーとか衛星とか潜水艦とかは?
日本並みに整えたの?
それともただただひたすらいち早く出て行く訓練なの?

   ☆☆☆★★★☆☆☆

8 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 09:42:09.19 ID:IKA+RKYW
まあ~怖い。
日本も対応せんとね。

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【政治】「主権回復」式典 海江田、渡辺氏は出席
http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1365303806/

1 :春デブリφ ★:2013/04/07(日) 12:03:26.38 ID:???0
★「主権回復」式典 海江田、渡辺氏は出席

 民主党の桜井充政調会長は7日のNHK番組で、政府が4月28日に開く「主権回復の日」式典に
海江田万里代表が出席する方向であることを明らかにした。
「天皇陛下が来られるので、代表が出席を検討している」と述べた。
みんなの党の浅尾慶一郎政調会長も、渡辺喜美代表が参加する意向だと説明した。

 桜井氏は、28日は沖縄が米国の施政下に置かれた日であることを念頭に
「この日に開催する理由が理解できない。沖縄が日本に復帰した5月15日に式典を行うべきだ」と強調。
海江田氏の出席についても「苦渋の選択だ」とした。

4.7 11:39
http://sankei.jp.msn.com/politics/news/130407/plc13040711400004-n1.htm


3 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:04:17.89 ID:qqvPxuwM0
陛下に何をするつもりだ


5 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:05:40.35 ID:uOiVoHvV0
>苦渋の選択

嫌ならでないでもいいよって云ってやれ。


6 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:06:19.11 ID:acNy0Tb70
そうだよねぇw苦渋の選択だよねぇww

出ておかないと次の選挙で、本気で終わりになりそうだものねぇ。


10 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:07:52.94 ID:lmg6MbIZ0
ミンスは陛下にヤジをとばすおそれがあるので立ち入り禁止にしろ


11 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:07:56.74 ID:vlczx7140
民主なんか来なくてもいいだろ


13 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:08:12.84 ID:0SC+D2oO0
苦渋の選択?
嫌なら来るなよ、不敬だろ


14 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:10:48.42 ID:5Tx+KDmm0
式典の趣旨に賛同できないなら出席するなよ
バカなのか?


16 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:12:48.51 ID:4iyy6cqJ0
別に出なくていいのにな。鳩山なんか殉職自衛官の慰霊式や観艦式をサボって遊んでたぞw


17 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:12:55.89 ID:a8uPXQYF0
あのまま民主党政権が続いたら「主権譲渡式典」になるとこだったな。


18 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:13:14.34 ID:42SyK9pK0
琉球県に巣食う左翼バカ達がすっかりケチをつけちまったな

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

↓「破壊措置命令」。。。支持します。

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【国防】日本政府、北朝鮮の弾道ミサイル破壊措置命令へ…予告なし発射想定[04/07]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1365304625/

1 :帰って来た仕事コナカッタ元声優 φ ★:2013/04/07(日) 12:17:05.14 ID:???
政府は6日、北朝鮮が弾道ミサイルを発射した場合に備えて、
小野寺防衛相がミサイル防衛(MD)システムで迎撃する権限を自衛隊に与える
「破壊措置命令」を7日に発令する方針を決めた。
複数の政府関係者が明らかにした。
国民に不安を与えないようにするため、命令そのものを公表しない方向で調整している。

破壊措置命令は、2009年4月と12年4月と12月の北朝鮮によるミサイル発射時にも出されている。
ただ、これまでは、北朝鮮が人工衛星の打ち上げと称して国際機関などへの事前通告を行っており、
予告なしの発射を想定した破壊措置命令は初めてとなる。

防衛省・自衛隊は既に、日本海に迎撃ミサイル「SM3」を搭載したイージス艦を展開し、北朝鮮に対する警戒態勢を強めている。

「発射の可能性が異常に高まっているわけではないが、万が一に備え事前に権限を与えておく必要がある」(政府関係者)と判断した。

http://www.yomiuri.co.jp/politics/news/20130407-OYT1T00114.htm

【国防】日本政府、北朝鮮ミサイル発射に備え迎撃態勢準備へ[04/06]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1365176410/


2 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 12:18:01.78 ID:+2Qp4WS5
予告無しに発射するとひっぱたかれるニダ...


3 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 12:18:09.56 ID:awbCjuQn
9条があるから大丈夫ですよ(震


5 :六代目浜田伝右衛門 ◆AKUMA/.c.o :2013/04/07(日) 12:20:01.46 ID:Ak465QjQ
今度も人工衛星の打ち上げニダ


6 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 12:21:04.12 ID:ofAfURjk
予告も何も、先にぶち込めば一挙解決じゃん!


7 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 12:23:44.60 ID:llqqwS7t
いちど東京の真ん中あたりに落ちたほうがいいと思う

北朝鮮はミサイルに積めるほどの核爆弾なんか持ってないよ
核実験とか言ってるのも、あれはトンネルにガラクタを詰めて多少の放射性物質も置いて大量のTNT火薬を爆発させただけ
そうすると核爆発に似た振動が発生するからそれっぽくなってブラフに使える

だからどうせ通常爆弾で、爆発力はたかがしれてるからどっか日本の大都市に落としてほしいぐらい
そうすれば日本人目が覚めて簡単に憲法改正できる


8 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 12:23:53.03 ID:cAvxTRuI
発射台破壊命令...
いつのことやら...
 
PAC3って射程10kmもないじゃん
当たるかも怪しいし...


9 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 12:24:40.71 ID:+2Qp4WS5
>>7
新大久保に直撃したら面白いw
いろいろとお得な展開に。

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【社会】 橋下氏「朝日新聞、解決済みの従軍慰安婦問題で韓国に配慮せよ、一度犯した過ちに謝り続けろと。日本人には冷たいね」★2
http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1365304717/


1 :春デブリφ ★:2013/04/07(日) 12:18:37.48 ID:???0
橋下徹 @t_ishin
だいたいね、朝日新聞グループの気持ち悪いほどの建前論を何とかしなきゃならない。朝日新聞グループの親分の朝日新聞はいつも言ってるじゃないか。日本国はアジア諸国に大変な苦痛を与えたのだから、60年経った今も謝り続けなければならない。
https://twitter.com/t_ishin/status/320669811606700032

従軍慰安婦問題も、日韓基本条約で法的な賠償問題は解決済みであるにもかかわらず、韓国に配慮せよと朝日新聞は言い続けている。僕もね、事実誤認や言われない日本国に対する批判には断固反論しなければならないと思っているが、大変な苦痛を与えた場合に、心情的に相手を慮る必要性があることは認める
https://twitter.com/t_ishin/status/320670794550235137

朝日新聞グループよ、普段はきれいな言葉を並べてるじゃないか。特に朝日新聞は、アジア諸国にはとても優しい。そして日本国は一度犯した過ちについて謝り続けろと言っているじゃないか。しかし同胞である日本人には冷たいね。しかも自分たちがやった過ちはわずか6か月で全て忘れているようだ。
https://twitter.com/t_ishin/status/320671339235119104

こういうはちゃめちゃな朝日新聞グループに対してはきっちりと慰謝料請求することに決めた。僕に対する人権侵害行為で彼らに利益を与える必要はない。それと自分たちのハチャメチャさをしっかりと認識してもらわないと困る。アジア諸国への配慮も良いが、同胞である日本人にも配慮しろ。
https://twitter.com/t_ishin/status/320671726625226754
(続く)
▽Twitter…橋下徹
https://twitter.com/t_ishin
※前(★1:4/07(日) 09:04:16):http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1365293056/


2 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:19:33.56 ID:ExluLaAr0
両方嫌いだけど、橋下がんばれ


5 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:19:54.61 ID:3GEgyweU0
まともなことと
まともじゃないことを
交互に言い出すやつだな


6 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:20:09.06 ID:7Kw9wv2B0
橋下って”特定アジア”って単語は知らないのかな?


7 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:20:09.24 ID:bV7ZFVdHP
大阪はどうして公園の呑み屋を見て見ぬふりしてんの?


8 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:20:31.16 ID:nTSJ71d50
> アジア諸国への配慮も良いが、同胞である日本人にも配慮しろ。

橋下も朝日新聞も 同胞じゃないし、日本人でもない。



14 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:22:10.55 ID:95JseT/b0
>従軍慰安婦問題も、日韓基本条約で法的な賠償問題は解決済みであるにもかかわらず、

慰安婦問題があろうがなかろうが、日韓基本条約で解決済みという立場なんだな。


15 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:22:14.99 ID:CMVCFo/xO
朝日潰すなら応援してやらないこともない


16 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:22:18.73 ID:wvwZc2At0
朝日に対しての橋下さんの主張は理にかなってるよ


19 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:23:05.10 ID:EfNV9d8P0
>>1
チョンの代理人やってるハシゲと朝日は
今すぐ日本出て行ってくれないかな


21 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:23:46.84 ID:L1P8X64p0
橋下も歴史問題の話になるとトンチキなこと平気で言ったりするから
今一信用できん


37 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:26:27.18 ID:ulJcv/7z0
>>21
なら今存在する政治家で信用できるのは?
池田犬作は政治家じゃないよ!
安倍ちゃんか?
麻生か?
まさかみずほ?


24 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:24:19.00 ID:Uqo2zQBt0
そんで朝日が謝罪してきたら訴えは取り下げると。


25 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:24:35.99 ID:3TIEuWFB0
まるで朝鮮人のような新聞紙。

朝日新聞、毎日変態新聞、中日新聞、西日本新聞、北海道新聞。


26 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:24:43.14 ID:uN5nTq4a0
朝日にはウソ記事を掲載する度、日本国民として慰謝料を請求したいわ。


30 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:25:16.02 ID:1cKBMXuH0
朝日の従軍慰安婦問題に関して、責めて欲しいのはそこじゃないw


38 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:26:37.25 ID:jdSjQ5dM0
今や、朝日新聞だけじゃなく、朝日新聞を購読している奴も
反日売国奴だ。


44 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:27:37.08 ID:1cKBMXuH0
>>31
慰安婦の存在を認めるだけなら当時合法だし何でもないよ
従軍慰安婦は認めんけど


45 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:27:37.86 ID:Muf8h1mj0
>>31
慰安婦(売春婦)は認めてるけど
日本軍が強制したことまでは認めてないぞ!

今だって寒流スターがショーパブみたいなダンスしてるけど
あいつら枕営業して、BBAになったら絶対騒ぐぞ
無理矢理日本人に!って

それと同じことだと思ってる


17 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:22:34.41 ID:sZJkqfKvO
チョン橋下
「日本が過去に迷惑をかけたのは事実。
加害者の日本が中国と韓国に謝ったから、お金を払ったからといって
もういいというものではない」

ステマ工作員
はよ解説お願いします

   ☆☆☆★★★☆☆☆

22 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:24:14.22 ID:C+oaQHnY0
橋下の従軍慰安婦の認識がやばい
『大変な苦痛を与えた場合に、心情的に相手を慮る必要性があることは認める』


32 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:25:16.33 ID:IB4SWPST0
捏造朝日は早く証拠出すか訂正謝罪しろよ


46 :名無しさん@13周年:2013/04/07(日) 12:27:40.22 ID:RT7WypdR0
>>1

いや、認識が間違っている

「従軍慰安婦」は、「解決済み」かどうかという問題ではなく、
朝日新聞の捏造によって突然降って湧いた「問題」であって
そもそも存在しないと言えよ

一部韓国の主張に加担することになるだろ
何のための中山議員の質問だよ

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>【慰安婦】キム・ジャンフン、「米ニュージャージーに慰安婦館作る」、「日本は行き場が無くなる」[03/22]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1363953298/

1 :HONEY MILKφ ★:2013/03/22(金) 20:54:58.44 ID:???
(写真)
http://imgnews.naver.net/image/109/2013/03/22/201303221103773105_514bbc24b4824_59_20130322110604.jpg

歌手のキム・ジャンフンが米国ニュージャージーに慰安婦館を作るという意思を明らかにした。

( 以下省略。全文は、下記のURL参照してください。 )

ソース:NAVER/OSEN(韓国語)
http://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=sec&sid1=106&oid=109&aid=0002500924


5 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 20:57:32.40 ID:WOUW1g8G
それどころじゃないでしょ?!
韓国がなくなるかもしれない時に何をやってるんだバカが


6 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 20:57:37.22 ID:kaxjoXG/
大恥かいて行き場がなくなるのはお前

まあチョンに恥を知る概念があればだけどw


7 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 20:57:44.85 ID:NS9Sw8gN
またテキサス親父がぶち切れそう・・


8 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 20:57:49.27 ID:ByRxh7HW
どうするつもりかな
世界中に売春婦の像を建てて、最後どうなるか見ものだ


12 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 20:58:12.78 ID:8reSCVv1
逃げ道が無くなってるのは
南朝鮮の方なんだが

こいつは国益にかなうと思ってやってるのかね
まあ政府もおんなじ考えだろうからな
国益よりも日本に嫌がらせするのが大事なんだろうww


13 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 20:58:14.28 ID:DkNVI4lY
人権侵害じゃないのか?日本人差別だけど イイのか


15 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 20:59:23.12 ID:yQAEVCFx
早く国に帰って北朝鮮と戦う準備しとけよ


18 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 20:59:57.42 ID:OHPpfsJ+
コリアン売春宿なんて
既に全世界めぼしいとこにはあるじゃん
日本には五万人規模だっけ


19 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:00:14.38 ID:YLy7YJZ1
ついでに移民も大勢でアメリカに韓国人街を作るのだぞ

きっとアメリカに歓迎されるに違いない

日本も大いに歓迎だ


21 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:00:43.93 ID:ShDMtSgA
ずーっとこんな感じだけど
バカチョンはバカチョンなりにジワジワ詰めてるんじゃない?
俺はどうでもいいけどな


37 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:04:37.38 ID:s3pgA3co
韓国の大手ポータルサイトに
「慰安婦挺身隊は、日本軍に自ら身をささげた」との書き込みをした30代の男性が「情報通信網の利用促進及び情報保護などに関する法律違反」の疑いで検挙


さすがキチガイ民族。
まともな意見を発表したら逮捕だとw
北の将軍サマの崇拝と何も変わりないな。
バカな愚民どもだ。


40 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:04:46.65 ID:wnGqas8F
↓ NHKが削除した動画
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=H-dBkv0LxDY
"【永久保存】 2013.03.08 衆議院予算委員会 ..." この動画は、NHK さんによる著作権侵害の申し立てにより削除されました。
参考:http://www.youtube.com/watch?v=nPUakvgpqDM

 ↓ そして、中山成彬議員自身が動画アップ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=Gucs-6lHtkc
2013年3月8日衆議院予算委員会 質疑
成彬 中山


45 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:05:38.03 ID:grj1ie1z
ザイトク会は、ベトナム戦争時の韓国残虐館を作れ。寄附するぞ


46 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:05:39.04 ID:Kiv+ALWK
バカキム、絶対やれよwww


51 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:06:21.79 ID:FwubPbJ+
捏造で侮辱してくるレイシスト野郎
レイシストしばき隊は何をしてんだ?


55 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:07:54.45 ID:YljTp9vU
こういうキチガイをトップニュースで報道してくれよ
仏像の件ももっと過熱報道してよかった筈だぞ


57 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:08:21.40 ID:vjrXDA98
慰安婦館に現役売春婦がいていろいろなサービスしていないと苦情が来るんじゃない?


59 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:09:40.09 ID:TjqOG2m3
【韓国】韓国政府がサイバー攻撃のIPアドレスは中国と発表 → 韓国だったと訂正 [03/22]
http://awabi.2ch.net/test/read.cgi/news4plus/1363953124/

慰安婦20万!→ 

…の流れw


67 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:13:19.82 ID:EjwlFqYL
近親相姦の繰り返しにより形成された民族というのは
とどまることを知らんな


71 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:13:58.33 ID:cjrUmFQU
韓国員全員が
いますぐ
入院が必要なレベル


72 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:13:59.98 ID:3iE2gYrF
■世界中の人が 慰安婦について正しく理解するための動画(日本字幕付き)

http://www.youtube.com/watch?v=9bOw0uhgfrY


91 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:20:17.67 ID:a/qgFLtU
こういうのって在日がやらせてるからね
批判対象を間違えないように
韓国じゃ日本軍の慰安婦を否定してる老人すらいる


119 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:27:59.46 ID:i52ZmRZt
「日本は謝罪してない」という主張と「河野談話の修正をするな」という主張は矛盾してるんじゃないのか?


163 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:37:36.25 ID:gdp+QlVA
20万人説についてはこんな感じで、そもそも学者が
出した説ではないっぽいと確定してますがな。

ttp://tnishioka.iza.ne.jp/blog/entry/2726986/

書いてるのICUの教授。


251 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:56:09.99 ID:BYbse7jy
キムチ、嘘つき、セックス産業は昔は清の国に出かけ、今は、今は日本、アメリカなどに進出定住する。
慰安婦なぞ、今でもキーセンとして、定着してるじゃないか。
韓国人のベトナム戦争時の強奪は、日本と違いすぎる。


252 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:56:48.01 ID:yUuonPui
>>1
どっちが行き場が無くなるのかな。
面白い事言うねキム君。

どの道、君の国は無かったことになるんだけど。


491 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 23:24:52.30 ID:xHRWvHiP
日本に対するヘイトスピーチですね
有田芳生さん、照屋寛徳さん、平山誠さん、安田浩一さん、マスコミさん出番ですよ!!!!!!


494 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 23:26:22.93 ID:0Zz4poFe
捏造民族を周知させて
どの国も合法的に国外退去命令が出せるよう
世界のお役に立とうではないか。


614 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/23(土) 04:00:29.82 ID:C9D2ef9t
慰安婦の映画に切手も作ってたな
成果はあったかい?
そろそろ世界中がウザいと言い出すのじゃないか
いい加減でやめないと人権を利用した日本へのヘイト活動二度とできない国際法ができるぞ


622 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/23(土) 04:38:48.85 ID:Sjq0eGMI
慰安婦が強制連行された性奴隷なら、それが事実ならばやりたいようにやってください。

もちろん事実ではないので、どうなるか分かってるんだろうけど。


642 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/23(土) 08:32:45.01 ID:Ldj77rdP
>>622
あのね、もう「相手にするな」「余裕もって笑ってろ」
「放っておけば今に嘘がわかる」
ってのはただの思考停止なんだよ
もうそんな事言ってはいられないレベルに来てる
嘘を100回言えば真実になると信じている国だぞ
顔も名前も歴史も学術論文も嘘だらけなのがいい証拠だ
これを放置しないよう政府や経済団体を動かさないと
それに個人でも英語を身につけいちいち反論していくべきだ


643 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/23(土) 08:34:03.80 ID:SgizcMzX
>>642
中山議員が付けた火を大きくしないとな


645 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/23(土) 08:36:14.74 ID:yngLEMTm
>>642
確かに反証も大切だよね。
根本的解決策はチョンの滅亡しか無いだろう。


736 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/23(土) 23:37:16.29 ID:ac+OJO4D
日本は早急に韓国が根拠にしてる河野談話を破棄し、
慰安婦が職業売春婦だという数々の物的証拠を全世界に示して逆に韓国を糾弾していかないと駄目だ。
在米チョンは調子乗りすぎ!


750 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/24(日) 09:10:09.09 ID:3jOcC5gE
こうやって関係ない外国でいい気になって騒いでるのはいいけど

これ問題が大きくなって捏造ってバレると凄いブーメランになる上に、
現物証拠も大量に作っちゃって逃げようもなくなるけど
どうすんだろね

こう言うのは不況とかで半島が大打撃くらったりした時に、
泣きっ面に蜂状態でくらいそう


751 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/24(日) 10:16:02.91 ID:HYNWj39b
結局、日本政府や日本国民が大々的に反論しないから
海外では慰安婦問題が定着しちゃってるのが現実だろ。

とにかく、日本を守ってきた先祖を侮辱するような行為を
これ以上許すわけにはいかない。


752 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/24(日) 14:24:32.99 ID:sdPP8oAs
>>751
まぁ、言ってるのはチョンだけだけどな。チョンが嘘つきだという
ことを海外で定着させないとなw


760 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/26(火) 01:43:54.09 ID:V3t3xr3k
アメリカ最高裁は「慰安婦の訴え」を却下した
http://komoriy.iza.ne.jp/blog/entry/245122/

「日本の謝罪は必要か」CNNアンケート81%が「NO」 | Joongang Ilbo | 中央日報
http://japanese.joins.com/article/j_article.php?aid=85264&servcode=200§code=200


766 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/30(土) 10:31:16.11 ID:RxpQP0sI
>>742
ライダイハンの中には多くの性奴隷によって生まれた子供が存在します。

ライダイハンと慰安婦の違いは

慰安婦 金を貰っていた 強制はなかった。
ライダイハン 強制的に複数の韓国兵にSEXさせられた。

これが真実です。 


857 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/04/07(日) 12:26:06.68 ID:tmawXbOZ
生簀で泳いで船酔いしてたやつか


858 :璃 ◆laZuLi/Jn2 :2013/04/07(日) 12:42:37.14 ID:p9XyG+Cf
>>857
聞いたような名前だと思ったらあの無様な朝鮮人でしたかww




86 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:19:02.68 ID:ABt3QYC1
日本もそろそろ本気を出そう
まず通貨スワップ全面廃止
その後も中間部品禁輸、石油禁輸いろいろ出来ることあるよ


2 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 20:56:19.82 ID:f3swJz6c
嘘つき国家ってラストはどうなるか楽しみ

   ☆☆☆★★★☆☆☆

17 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 20:59:46.05 ID:KEQEJglF
>>1
へー米国って自由だな~www
どうせなら、国際裁判所に行けよ


41 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:05:13.21 ID:Q8vmwV8i
もう在日韓国人を全員追い出して
特アに対して鎖国しよーぜ


77 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:15:33.95 ID:0tp7at9r
ここまで来ると日本の政治の怠慢だよな
大使館は宴会以外になにやってんだ


22 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:00:56.23 ID:Uno8reRC
もう韓国と戦争するしかないだろ
そうすりゃ在チョンも一掃できるし、いいことだらけ


26 :<丶`∀´>(´・ω・`)(`ハ´  )さん:2013/03/22(金) 21:01:56.50 ID:KEQEJglF
>>22
(^^)/賛成
子供の世代に残したくない!

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

>>【東京都新宿区】中国共産党の63年にも及ぶ弾圧。虐殺に抗議する南モンゴルデモ行進 ②参加日記
http://ameblo.jp/buraiai/entry-11367445842.html

中国って・・・どんな国?

その1
●20世紀虐殺「 ギネス 」ランキング
1位。毛沢東 9000万人以上
2位。スターリン 3000万人以上
3位。ヒトラー 600万人以上( ユダヤ人 )
4位。胡錦濤 200万人以上

●チベットでは、120万人以上が虐殺され。
6500以上の寺院が破壊され。
大量の中国人を、チベットに移住させる事で混血を進めさせ、国や文化どころか、民族自体を消滅させようという恐ろしいことが、現在行われています。


GEISHA, TONY BLAIR & COMFORT WOMEN [Yujiro 谷山雄二朗 Taniyama](慰安婦捏造)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9bOw0uhgfrY


■慰安婦問題を捏造した朝日新聞 「植村隆」
記事を書いた 「植村隆」の妻は韓国人であり
義母の「梁順任(ヤン・スンニム)」は韓国の慰安婦団体の会長である。
http://www.youtube.com/watch?v=cmphs0RjZ4M
http://uni.2ch.net/test/read.cgi/newsplus/1344382002/


>YouTubeで「韓国軍によるベトナム民間人の大虐殺や強姦!ライタイハン問題など」を見ませんか。  
https://www.youtube.com/watch?v=d7FcQmcdf8Y&feature=youtube_gdata_player  
( 凄惨な映像もあります。私は、2分ちょっとで、全部見れませんでした。日本の慰安婦問題と、照らし合わせて、証拠物証などと比較して欲しいです。そして、日本政府、日本の政治家に対しての、外患誘致罪等も含めて、本質的な対応を求めます! )


>「日本は日本人だけの国じゃない!」と主張する女性
https://www.youtube.com/watch?v=IGF2yr4LfnM

日本が好きな人、保守の人、日本を立て直したいと思っている人は、見て下さい。

0 件のコメント:

コメントを投稿